PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így én abszolút megértem, ha valakinek ez nem sürgős, és azt mondja, ráér vele még majd egy év múlva. Fura, hogy te ebben azt látod, hogy azért mondja csak, mert pipa, hogy nem jutott. :-D
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nioh2-t PC-n terveztem, ha nem lesz persze hányadék a port 😄
Tökre megértem, hogy pipák vagytok, mert nem lehet szabadon hozzájutni a géphez, de rről nem a játékok tehetnek. Játék meg van. És jön folyamatosan.1 hónap és itt a NIOH collection PS5 verza, 120FPS-el, Dualsense támogatással.
Adversus solem ne loquitor
Days Gone nekem kuka, annak 3x is nekiestem, de ah 😞
PS4/PS5:
AC Odyssey
The Last of Us 2
Ghost of Tsushima
Catherine: Full Body
God of War
DeS
X1X/XSX:
A Plague Tale: Innocence
The Witcher 2
Frostpunk
Tell Me Why
Man of Medan
SW Jedi: Fallen Order
Mindent egybevetve a legjobban a Tsushima tetszett (platina), mint friss játékélmény pedig a DeS vitte a prímet.
Érdekes, hogy könyvből is ugyanennyit, azaz 12-t olvastam el idén (szerintem még holnap estig meglesz a 13. is), amiből az egyik az Az volt, ami felér másik 4 könyvvel! :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.30. 08:52:09
PS5 II PSVR
Asszony lenyomta az Astrobotot, engem az hidegen hagy, azóta egyfolytában az XSX megy. Arra nem nagyon van ingerenciám, hogy olyan játékokat vigyek végig ismét, amit már letoltam egyszer, nincs olyan játék nagyon, ami érdekelne már az előző genből és fizetnék érte. Két ingyenes címet próbáltam: Genshin és Warframe, az előbbibe talán 4-5 órát tettem, az utóbbiba nagyon maximum kettőt.
De ha valakinek kimaradtak címek, az miért ne tolná jobb minőségben PS5-ön, ha lehetősége van rá?!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.30. 08:42:09
PS5 II PSVR
És jobb minőségben.
De egy forintot nem fizetnék neppereknek. Ha nem lett volna gépem rendelésből, találtam volna módot, hogy szerezzek. De ezeket a nyomorultakat biztos nem etetném.
De ami van kínálat ezek közül egy forintot se áldozok erre..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
így a DeS-t max letolnám, aztán ott nézném hogy rohad a TV mellett szerintem jövő nyárig... 😄 fantasztikus egy launch 😊
lehet tényleg több értelme van egy Switchnek perpill..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.29. 20:02:01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én majd jövő év végén veszek PS5-öt, addigra már tuti lehet majd kapni kényelmesen a helyi boltokban is. 180k-ért és nem 380-ért.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.12.29. 18:33:56
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na ők behúzzák 100/150ezerrel drágábban.
Mert kell neki most,azonnal ha sajnálja rá ha nem de kell.
Aztán majd megbánják ám hogy nem vártak😄
Január,február is halott lesz úgyhogy ráér az tavasszal vagy nyárra..
Aki 3-400ért árulta az levitte és úgy tudta eladni.Figyeltem végig
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
azért mondtam, hogy sztem sajnos tavasz közepe/vége előtt esélytelen, hogy hozzájusson az, aki most rendelgeti elő, mivel beérkezési sorrend van elvileg.. :\
de persze meg kell próbálni minél több helyről, aztán hátha valahonnan beesik korábban, vagy megindul egy durvább készlet - de jelenlegi felállás szerint offos..
MediaMarkt-ban random volt mostanság, hogy feltűnt nagyon minimális készlet online, előrefizetéssel - de nyilván max 1-2 percre max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.29. 14:06:13
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
előrendeltem tegnap alza és a konzolvilág oldalán is a rendes gépet.
A realitás talaján maradva mikor juthatok hozzá kb?
Érdemes még máshol is előrendelni?
Utoljára szerkesztette: deep, 2020.12.28. 15:59:15
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként szvsz valahogy nem az igazi, van valami furcsa púp a hátulján.
Viszont remélem, hogy GTA6-ban 1 db szereplő lesz, és nem 3..
41 óra játék alatt egy CTD-m volt, 5 óra alatt produkált ennyit az új CoD series x-en. Vannak vicces bugok, pl lebegő tárgyak, hiányzó lip synching, hülye fizika, de ennyi. Minden küldetés, amit játszottam, befejezhető volt, ez máris több, mint amit sok hasonló játéknál el lehet mondani.
Én is PS3-on játszottam először vele, de egy kisebbfajta csoda volt, hogy azt egyáltalán úgy megmozdította az a generáció. Meg a PS3 éra végén már minden eléggé ramatyul futott, bár ez tonképp most sincs nagyon máshogy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.27. 09:18:56
"Nem azt ismerték be, hogy hibáztak"
Dehogynem. Még közleményt is adtak ki róla, amiben elismerték, hogy hibáztak, és elnézést kértek mindenkitől.
“After 3 delays, we as the Management Board were too focused on releasing the game,” he said. “We underestimated the scale and complexity of the issues, we ignored the signals about the need for additional time to refine the game on the base last-gen consoles."
“It was the wrong approach and against our business philosophy. On top of that, during the campaign, we showed the game mostly on PCs. This caused the loss of gamers’ trust and the reputation that we’ve been building through a big part of our lives"
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.27. 08:20:27
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Why so serious?