121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jogos, mellékattintottam ;) -
Nekem? :D -
hunbalee #115450 A Sega hivatalosan is bemutatta a Lost Judgmentet. A folytatás tovább követi Takayuki Yagami történetét, ráadásul ezúttal két helyszínen játszódik majd, Kamurochóban és Yokohamában, az utóbbiban egy középiskola kap majd kiemelt szerepet.
A játékmenet számos aspektusában fejlődik az elődhöz képest: a harc terén Yagami többféle stílusból is választhat majd (ezek a daruhoz, a tigrishez és a kígyóhoz rendelhetőek), de a lopakodás, az utazás és a nyomozás terén is találunk újdonságokat. School Stories címmel beépülős küldetéseket kapunk majd, a mellékküldetések pedig az érzelmi skálát teljes szélességében végigzongorázzák az ígéretek szerint.
A Lost Judgment (a korábbi pletykákkal ellentétben) szeptember 24-én jelenik meg világszerte PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.07. 18:09:34 -
Majd ha végeztél a Resivel, keress meg ;) -
Ezzel így jó hétvégéd lesz, gyakorlatilag a gép elől sem kell majd felállnod :D -
Gratulálok hozzá és jó játékot, a Demons Souls rendszere szivós lesz, de ha átlendülsz az első pár órán elvileg akkor könnyebb lesz. :) -
hunbalee #115446 Lebukott a Judgment folytatása -
Jöhet a hétvége 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.05.07. 09:47:18 -
Mondjuk szerintem is ennek bírnia kellene simán a 120fps-t 1440p-ben.
Mert az összhatás persze jó, de azért pláne kinn meg az ellenfelek azért ezeknek a gépeknek nem szabadna hogy gondot jelentsen.
Én attól félek, hogy ez lesz, hogy szerintem kicsit optimalizálatlan játékok lesznek majd megint.
Bár tegyük hozzá, hogy ez a Resi még crossgen játék, vagyis úgy csinálták meg hogy előző genen is jól menjen.
És ez pláne most szerintem sokat számít,pláne hogy rámentek elvileg az előző gen erősebb gépeire, mert abból van a piacon a legtöbb.
És télleg látszik is hogy jól megy PS4 Pro-n meg Xbox X-en....
Meg persze a kis gépek se panaszkodhatnak.
De bōven elég ettől még a 60fps, csak hogy képes-e rá annyiban érdekes.
Csak mikor pláne az elején kint mászkálsz a csupasz havas bokros vidéken, akkor ott a játék nem annyira mutatós mint pla a kastélyban a belső területek.
de ez lehet az engine miatt is akár.
De amúgy akik szerették a 7-et, nem fognak csalódni.
Nekem kicsit az fura inkább hogy bármerre megyek kis szobákat leszámítva sok helyen nagyon egyforma minden, szürkés-barnás, hiányoznak a színekkel teltebb helyszínek.
Na nem azt mondom hogy legyen piros hó, csak olyan furi bent is, hogy nem annyira kontrasztos.
Bár a 7 is hasonló volt.
Ja meg annyi hogy PC-n nekem az egér használhatatlan valamiért, meg ha kontrollerrel is vagyok bármelyik platformon, az irányítás+célzás olyan mintha direkt lassú és nehézkes lenne.
Nem érzem annyira fluidnak az irányítást, pedig PC meg PS 5 is 60 fps volt, szóval nem lehet azt mondani hogy 30 fps miatt van.
Nem tudom nektek az irányítás milyen, lehet én szoktam el az fps-ektől, de nekem úgy rémlett hogy a többi fps-ben gördülékenyebb.
De lehet ez a gameplay miatt van így hogy azért ne tudj hero lenni.
Viszont az aim assist-ot ki kellett kapcsolnom mert durván ráugrált a célkereszt az ellenfelekre, amúgy szerintem rendben van a maga módján.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.05.07. 08:05:14 -
Igen ezt én se értettem, de ez azért van, mert RT ON-al néha lemegy 52-54fps-re, míg annélkül Fix 60....
De ja szerintem senki nem fogja kikapcsolni az RT-t :D -
Nagyon vártam a csoki pókember történetét, mert a sima Spider-man az egyik kedvenc címem volt PS4-en és hát gyerekkoromban is megvettem az összes képregényt, legalábbis az első 40 számot biztosan. Lassan a történet végére érek és azon filózom, hogy ezt is ki akarom-e platinázni, mint a nagy testvérét vagy sem. Nincs gondom azzal, hogy néger a főszereplő és szinte mindenki az benne, de amikor már a falfirkán is a játékban BLM megy az úgy kicsit lehangoló. Olyan, mint ha valami reklámot erőltetnének az emberre... Szóval lehet inkább a Returnal-t előrébb hozom, ezt meg félreteszem és nem lesz kiplatinázva. Szerintem nagyon felültek erre a BLM vonatra a fejlesztők és sikerült túltolni ezt a dolgot, legalábbis nagyon olyan érzésem van, hogy ezzel is meglovagolták az aktuális trendet a jobb bevételek érdekében. -
#ResidentEvilVillage - Digital Foundry Analysis
-PS5 & Series X: [No RT] Near locked 4K/60FPS; [RT enabled] 4K/60 & some dips, more on PS5
-Series S: [No RT] 1440p/60; [RT enabled] 1440p/30, frequent dips
-Haptic feedback, near instant loads on PS5 -
Evoluti0N #115440 Ennek semmi értelme. Minek van egyáltalán performance mód meg quality mód is PS5-ön, amikor mindkettő 60 FPS, csak az egyik alacsonyabb felbontás? :D -
na ez tényleg kurvagáz, itt pedig még a 4K120 is indokolt lenne akár... :D
abszolúte nem szép játék még ultrán sem, ráadásul kvázi zéró fizikával - max 1-2 helyszíne volt, ami pofásan nézett ki, de ennyi.. :\ és UE4...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.06. 21:45:39 -
Nekem nagyon tetszett anno a Remnant és teljesen ki is pörgettem, de a látvány nem volt az erőssége. Egy oké grafikája volt, és nem hiném, hogy az új konzolokon elővenném a játékot. -
Ebből is látszik, hogy mindenki más. Engem a Resi8 különösebben nem izgat, egyszer biztos ki fogom próbálni, de nem estem hanyatt tőle. Persze tudom, hogy más meg alig várja. :) -
hunbalee #115436 Remnant: From the Ashes – Újgenerációs konzolokra is érkezik a gépfegyveres Dark Souls
Ilyen csira látvány mellett csak 4K 30...pff -
hunbalee #115435 Nyáron jön a next-gen konzolos Metro Exodus -
Evoluti0N #115434 A Biomutant esetében én is kivárom a megjelenést és h mik a vélemények róla. Ugyanakkor a Resi 8-at a demó(k) és az értékelések alapján berántottam. -
Ugyanez volt múltkor egy másik játékkal, pár óra telt el és már speedrun videók mentek a játékból. :D -
pfff... :DD még 1-2 hét, és redukálódik az 20-30 percre :DD -
2 óra 15 perces, knife only, speedrun azért màr fent van a Resi 8-ból. :D -
Valahogy én is szeretném szeretni, de engem valahogy kissé budget érzés tölt el tőle... pedig tényleg tisztességes munkának tűnik, de nekem személy szerint már hányingerem van az open-world játékoktól :( aztán lehet, hogy az év egyik meglepetése lesz, de biztos, hogy nem rohannék érte a bótba. De én nekem még a Cusima is erőltetve megy/ment le a chapter 3ig, szóval ez nálam egyéni probléma asszem :D
..ellenben a Resi8-ért holnap megyek, pont hívtak :D holnap estefele kezdés!!! :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.06. 14:38:44 -
Igen? Nekem valahogy a "mehh..." kategória jut eszembe. Pedig annyira nem lehet belekötni, nagyon a határán táncol az indie -nek. -
Igen, ez nagyon ígéretes! Brutál hónap a május, a nagy idei hallgatás után :) -
hunbalee #115427 Bármelyik konzolon is indítjuk el a Mass Effect: Legendary Editiont a grafikai beállításoknál választhatunk majd a Quality, valamint a Framerate mód között. Az alap PS4-en és Xbox One-on az előbbinél 1080p/30 fps-sel, míg az utóbbinál - valószínűleg némi kompromisszum mellett - 1080p/60 fps-sel fog futni a játék. PlayStation4 Prón, Xbox One X-en és Xbox Series S-en ezek az értékek 2160p/30 fps-re és 1440p/60 fps-re módosulnak.
PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en mind a két konzolon Quality módban 4K/60 fps-t préselhetünk ki a játékból, viszont Framerate módban a Microsoft konzolja lesz előnyben, hiszen míg itt PS5-ön 1440p/60 fps lesz a felső határ, addig Series X-en 1440p/120 fps-től sem jön zavarba a gép. -
Gondolom ez bug és nem holnap 2kor fog indulni.
-
Én most a Mortal Shell Enchanced editont tolom, tök jó hangulata van jól használja a dualsenset főleg a hangszórójat mondjuk kicsit túl is tolták mert a párhuzamos világban folyamatos harangozás elég gáz. De maga játék mint soulsgame nagyon jó szerintem de még a Demon's Soulstól is könnyebb már a játék első tíz percében az alap kardot +5-re lehet húzni, úgy meg lehet haladni mint kés a vajban bár a shell nélküli vegigjátszásra nem vállalkozok -
TomStorm #115424 Hát igen.Már Demo-nál látszik.Tényleg jó lesz! -
Érdemes megnézni, jó kis anyag lesz ez.
-
Valakinek nincs eladó Demon Souls-a (PS5)? -
fúú nagyon adom, én is kezdem pénteken du/este, ha playIT store is úgy akarja :D -
Jaja pont akartam írni, hogy kapja a 9+ pontokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pozitívum
Tökéletes audiovizualitás (főleg next-gen konzolokon)
Változatos helyszínek és játékmenet
Izgalmas főellenségek garmadája
Fordulatos sztori
Negatívum
Néhány etap lehetett volna hosszabb is
Kissé érdektelen Mercenaries mód
Végszó
A Resident Evil Village egy olyan összetett horrorélményt nyújt, ami méltóképpen tiszteleg a széria 25 éves évfordulója előtt. A Village ötvözi a sorozat legjobb pillanatait és teszi mindezt patikamérleggel kimért dózisokban, amitől a műfajt kedvelő ínyencek garantáltan mind a tíz ujjukat megnyalják majd. Minden megtalálható benne, ami miatt szerettük a szériát, és a klasszikus részek gyomorszorító hangulatát sem áldozták fel az akciózás oltárán, mindkettőből kapunk eleget - éppen annyit fogunk lövöldözni, mint amennyit rettegni. Hol egy szemkápráztató kastélyban bujkálunk egy 3 méteres vámpírhölgy elől, hol egy vízzel elárasztott falu mohás viskóinak a tetején kergetőzünk egy hatalmas mutáns hallal, hol pedig egy szál elemlámpával a kezünkben rettegünk életre kelt bábok terrorjától – egyvalami mindig közös: a magas színvonalon prezentált játékélmény.
-
Jönnek a Village review-ek.
Úgy tűnik megcsinálták. Rávertek a VII. részre élményben. Nagyon várom a péntek estét! -
Ja köszönöm akkor lehet csak szóbeszéd volt. -
Evoluti0N #115417 Jah. Az mondjuk előfordulhat. Nem tudom. Játszottam PC-n a simát, valamint PS-en a VR-t, de nem rémlik ilyesmi. -
Hát key itemek, vagy trófeákhoz tartozók. Ami kizárja a játékosokat ha nincs VR-juk.
Vagyis nem fontos itemek semmihez, hanem mondjuk plusz lőszer vagy heal, ami max ellensúlyozza a vr-ban való irányítást
-
Evoluti0N #115415 Ez szerintem nettó hülyeség. Egyébként mire gondolsz kulcsfontosságú alatt? -
Srácok, télleg vannak olyan itemek a Resi 7-ben amik nem kulcsfontosságúak és mondjuk egy szekrény alatt van stb, amikról azt hallottam régen hogy VR-ban lehet csak őket felvenni mert csak azzal tudsz benézni ezekre a szűk helyekre...
Ez igaz, vagy csak szóbeszéd volt régen?
-
Ja nem gond, ha ilyen van akkor segítünk! ;) Kellemes szórakozást és játékot majd hozzá!