121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#115274 Némileg átalakított harcrendszerrel normál Soul játék. (személyes véleményem szerint a legjobb)
Nekem a legnehezebb az összes közzül, mivel nehezen álltam át a harc mechanikára.
Túlzott bennem volt a DS és BB ostoba (ugyan ez a Nioh), de működő -> oda szaladok csapok egyet, elszaladok, és ugyanez előről taktika.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.22. 13:24:20 -
#115273 Régóta szemezek vele, de félek tőle :)
Mennyivel nehezebb vagy másabb mint a BB vagy a DS? -
#115272 Én ezért veszek amazonon ha kell feltöltő kártyákat. -
#115271 Gratula -
#115270 Ja, ja pár hete már mi se tudtunk fizetni paypal -lal... -
#115269 Előfordul ha pl us store-ban magyar kártyával, vagy paypal-lal próbálsz fizetni, egy ideje már a paypal is régiós :( -
#115268 Olyan hibával más is találkozott, hogy nem tudott playstation.com-on kártyával fizetni. Se PayPal se kártya nem működik. PayPal-nal "something went wrong" kártyánál meg invalid CVV hibát kapok, pedig biztos jól adtam meg.
Ha veszek gift card-ot és feltöltöm az egyenlegem akkor azzal simán tudok fizetni, csak elég körülményes. -
#115267 Nah, míg jön a RE8...kezdjük megint :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#115266 Köszi a válaszokat. Tényleg sokat segített. Akkor megfontolom, hogy előfizessek PS Plus-ra már most, hogy ne maradjak lena havi játékokról és majd játszom ha megjön a konzol. -
Evoluti0N #115265 Szívesen. Amúgy upsz, most vettem észre, h kimaradt az 5-ös szám a hozzászólásomból. Szal a collection azoknak jár, akiknek van Plus és vesznek PS5-öt, ahogy Dark is írta. -
#115264 PS Collection (18 játék):
PS Havi:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.21. 23:00:53 -
#115263 Igen, a PS Collection is ilyen hozzáadod a konyvtáradhoz és bármikor játszhatod, annyi eltéréssel hogy a PS Collection PS5-ön már tavaly november óta van, nem pedig havi mint a PS Plus havi free játékok... -
#115262 Nem....
A PS Collectionban sok sok régi játék van, kb 15 játék, sok exclusive.
Oddworld Soulstorm meg szimplán PS Plus Áprilisi PS5 free játék, mert azt hiszem március óta van hogy havonta 1 frissen megjelent játékot adnak majd a PS Plus mellé.
márciusban volt a Maquette. -
#115261 Köszi az infót! Ez sokat segített, mert nem volt számomra világos. -
Evoluti0N #115260 Ahogy Sippie írta. Minden hónapban van néhány játék PS Plus-ban. Mostanság a 2 aktív konzolgenerációra. Értsd: PS4 és PS5. Ha beaktiválod az aktuális hónapi játékot, akkor bármikor le tudod tölteni és játszani, amikor van aktív előfizetésed.
A Collection pedig egy rakás játék, ami PS Plus-os szintén és azok kapják meg, akik vesznek PS-öt és van PS+ előfizetésük. A játékok pedig:
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV
God of War
inFAMOUS: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Ratchet & Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn
Szal nem, az Oddworld nem a Collection része. Az külön PS Plusos havi cucc. -
#115259 Még a PS3-as időben úgy ment, hogy ami már hozzá volt adva, azt bármikor letölthetted és játszhattad, gondolom ez azóta is így van, ha már a könyvtáradban van akkor aktív PS plus előfizuval bármikor játszható.
Többieknek köszi, igen én elsőkörben a havi ingyenes PS plus játékra gondoltam. -
#115258 A PS Collections az ami a PS Plus-hoz jár? Ez az amiben most az Oddworld Soulstorm van?
Próbálom megérteni hogyan működik, de melég nem tudtam kipróbálni mert nincs egyelőre konzolom.
Ha jól értem havonta kerül fel pár játék amit addig lehet játszani amíg aktív a PS Plusz előfizetés. Az viszont nem tiszta, hogy letölteni meddig lehet. Csak az adott hónapban? -
#115257 Tudtommal egyedül a PS Collection csomaghoz kell a konzolról belépni, de amúgy ja a weben vagy telefonos store-ban platformfüggetlen megjelenik minden tartalom és beránthatod.... -
#115256 Szerintem ő álltalánosságban kérdezi... -
#115255 Igazad van, mert ha meghalsz a főmenüben már nem irritál... -
hunbalee #115254 Azt is ugyanugy lehet gép nélkül csak kell venni plust és behuzni a játékokat -
#115253 Sippie a PS Plus-hoz adott játékokról beszél, amihez kell aktív PS Plus előfizetés és nem a Sony Play at Home akciójáról. -
MrAndree #115252 Nek kell hozzá PS plus előfizetés, nekem sincs. PS 4-et is eladtam már egy pár hónapja. PS 5öm meg kb 2030 körül lesz úgy nézem. Simán felmész a store-ba neten, belépsz a PS accountodba és "megveszed".
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.04.21. 15:45:11 -
#115251 Ohh köszi, ez nekem új. Mondjuk csak PS3-om van, de gondolom nem számít akkor milyen hardverre van az előfizetés. -
Evoluti0N #115250 Nem maradsz le. Böngészőn vagy telefonos appon keresztül meg tudod szerezni őket PS5 nélkül is. -
#115249 gépeket szórnának inkább :D
Amúgy aki nem jut PS5-höz, és nem tud ps plus-ra előfizetni PS5-ről, az le is marad az eddigi PS plusos játékokról? Nem kicseszés ez kicsit? -
hunbalee #115248 "Thanks again to the community — and stay tuned, we’ll have another Play at Home update to share soon."
Még a végén még szórnak pár játékot -
#115247 engem annyira nem zavart Mr X, miután rájöttem, hogy nem szabad futni előle :D -
#115246 Engem csak a RE2 remakeben idegesített Mr. X, mert tényleg egy "jelenlét" volt és a felfedezős játékmentben zavart. Amúgy ha jól emlékszem Mr. X csak a remakeben volt benne, az eredetiben nem.
Bakerek meg Nemesis nem zavart, mert ott a koreográfia részét képezték. Csak bizonyos helyen jelentek meg ahol vagy harcolni kellett ellenük, vagy menekülni. -
#115245 Hát nem korlátoznak vele, csak szerintem is szar mikor nem lehet nyugisan kutakodni, meg felfedezni, mert egy halhatatlan ellenfél üldöz egyfolytában, iszonyat irritáló szerintem egy játékban az ilyen, Dead Space 3 is ilyen volt.
Amúgy nem is tudtam hogy van olyan pecs az előzőkhöz hogy kiszedi ezeket az ellenfeleket a játékból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.20. 08:18:19 -
hunbalee #115244 Akkor ezt pcn kell majd tolni miután kipatchelték belőle. Engem ne korlátozzanak meg határozzák meg hogy játsszak egy játékkal -
#115243 Hát ezt rüheltem rohadtul a remake-ekben is.... -
hunbalee #115242 A Sony a játékosok "nyomására" mégse lövi le a ps3 és ps vita storet..
Mondjuk ez számomra wtf faktor, mert elképzelni nem tudom hogy még ilyen sokan vannak aki vásárolnak ezekre ami miatt érdemes még fenntartani..
A másik oldalon is nagyon tolták hogy így bacward úgy backward (ami szó se róla egy jó dolog ha a régi kedvenceidet újra akarod tolni), de egy korábbi kiadványban volt hogy az xbox felhasználok kb 1%-a ha használja azokat a játékokat.. -
#115241 Baker papó szerintem is jól nyomta, a Resi2-3 viszont idegesítő votlt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.19. 20:55:54 -
Evoluti0N #115240 Engem nem zavartak Bakerék a 7-ben. Szal, ha vmi hasonló lesz, azzal megvagyok békülve. Mármint zavartak szó szerint. :D Úgy értem, h nem idegesítettek. :D -
#115239 vagy mint Nemesis a RE3-ban :( én is meglennék ezek nélkül, dehát úgy látszik nekik ez elengedhetetlen parafaktor (inkább irritáló.. :D) -
#115238 Új RE8 gameplay revealben a nagydarab nőci ugyanúgy koslat utánad, mint Baker-ék, vagy Mr. X... Pedig azt hittem ezt végre elhagyják. -
#115237 Persze mehet. :)
-
#115236 Akkor kihagyom, köszi. -
Evoluti0N #115235 Igen. Itt a teljes játékból lehetett egy kis részt. Habár ahogy kezdődött, valszeg nem a legeslegelejétől.