PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a Witcher 3 Wild Hunt az ugyanolyan grafikával rendelkezik ps4-en, mint a W3 WH GOTY? Arra gondolok, hogy a +2 dlc feltelepítése dob-e egy grafikai buffot az egésznek vagy sem?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sajnos nem, engem is rengetegszer félreértettek ez miatt.
Nem magamról beszéltem, hanem általánosításról.
Tudod te, nyelvtan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.14. 11:10:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
poénból ránéztem hétvégén az Alan Wake-re, meglepően jól öregedett azért a 10 évé alatt, 4K-ban kajak faszán néz ki OLED-en és gyönyörűen fut (habár néhol annnnnyira szar textúrák vannak, hogy szerintem az már 10 éve is botrányosnak számíthatott), egész jók a fények és tényeg hangulatos volt az erdő - de játékmechanikára egy trágya repetitív fos az egész, hogy delete 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.14. 10:26:04
Adversus solem ne loquitor
/flight simulatort kipróbáltam, de kb fél óráig volt a gépemen, aztán rájöttem, hogy nekem a google maps simán van ilyen érdekes, csak az könnyebben kezelhető 😄 Nyilván engem a repszim része absz hidegen hagy. Meg VR-ban talán el is repkednék vele valamennyit, így 2d-ben nem túl érdekes nekem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.14. 10:17:03
Ha az érdekelne, hogy neked hány játékod van, vagy te milyen játékot vársz, akkor a nevem helyett az lenne, hogy Darksector.
PS5 II PSVR
Amúgy azt vettem észre, mostanában sokkal szívesen olvasok inkább, valahogy nagyot zuhant az érdeklődésem a játékok irányába.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Az hogy neked nem ömlik amit szeretsz az nem jelenti azt hogy nincs.
HALKAN súgom meg hogy PS5-re ugyanazok a multi címek vannak mint XSX-re.
Xboxon lesz még Medium.
PS5-re meg van most is több exclusive, meg jönnek a PS4/5/Epic Store játékok....
Kena, Returnal....stb. Az már más hogy téged nem érdekel.
Nem lecseszés képpen, de pont hogy a XSX-en van egyetlen cím kb az újakból a The Medium (más nem jut eszembe), ami nem lesz PS5-re.... PS5-re meg:
Demons Soul
Spiderman
Sackboy
Returnal
Kena
és még amik jönnek és most nem ugrik be hirtelen....
Szóval ha így érzed, akkor érdemes megfogalmazni egyesszám első személyben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.14. 09:04:09
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg lehet ideologizálni persze, hogy mennyiredekurvajó mert ömlik a kontent és telje a lehetőségek tárháza, de mindenki tudja, hogy ez nincs így.
Minimum jövő évig várni kell sajnos arra, hogy beinduljon a dolog.
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Max neked nem jó. 😊

PS5 II PSVR
Tegnap elindítottam, hátha a January sale majd csodát tesz, nem tett. Kapcsoltam is ki. Szerintem még hetekig állni fog tovább, nincs olyan content per pillanat rá, amivel lenne kedvem játszani. Addig meg elcsemegézem GP-ból, jön mindjárt a Medium, aztán lassan remélem a Flight Simulator.
ME Trilogy Remastered talán PS5-ön megy majd le...
GoW idén még a fasorban sem lesz sajnos.
Ehhh, idén nem jó PlayStationösnek lenni. :-/
PS5 II PSVR
Jött tegnap videó, hátha nem látta még valaki.
CP 2077-be amit akartam láttam,kiélveztem,elég volt(230óra).
Viszont sz.tem én holnap leugrok egy Pro-ért(100K új,bontatlan) és nem várok Ps5-re.
Ghost,Nioh2,TLOU2 amik kellenek meg van 2 AC-m itthon Ps-re(Odyssey,Valhalla) amik egy üzletemből maradtak meg.
Még lehet a Pc-t is eladom pár100ezerért.Már annyira nem érdekel.
De a 144hz 32"monitort megtartom.Lehet Ps5 majd kihasználja addig meg a Pro
amúgy CP-re én se tudok ránézni, egyszerűen olyan undort kaptam tőle már, hogy elindítani sincs kedvem (~24 órám van valahogy benne)...
szal sztem marad a youtube ending megnézés, aztán shift delete 😄 fogjuk rá, hogy duzzogva elment, de most elég, majd talán párév múlva (ühhm faszt, nincs az isten, hogy újrakezdjem.. 😄) skip.
épp RDR2 epilógus pörög; még mindig szabályosan sokkol, hogy mennyire szanaszét aláz minden open-world gémet az a játék, és hogy mennyire brutálisan aprólékos (Zelda BOTW k jó még persze, de az más kategória sztem)
elképzelni nem tudom/merem, hogy R* mit fog művelni nextgenen majd a GTA IV-ra vagy RDR3-ra... (ha lesz...)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.13. 22:36:25
De ha már szóba került a brokenpunk (😄). A bohózat az eddigiekhez méltó lezárást kapott: a lemezesek is visszakapták a pénzüket, a lemezt viszont már vissza sem kéri a cdpr.
BTW én is visszakaptam már az árát. Én pozitívumként éltem meg, hogy lekerült a fiókomról <#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A digitális verziók ára azért magas mert annyiért is megveszik, hogy egyből játszhassanak és ne kelljen elmenni boltba, illetve minél magasabb az induló ár annál szebben mutat leárazáskor. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.01.13. 09:42:19
Úgy tudom, hogy az AC Valhalla esetén ha a PS4-gyes verziót veszem meg dobozosan akkor egy ingyenes frissítéssel PS5-tön is 'next gen' minőséget kapok. Ez igaz?
Ha ez igaz, akkor mi a francért van PS4-gyes és PS5-tös dobozos verzió is? Ráadásul a PS5-tös miért drágább..? Azon alapból rajta van az update és ezért az idő megspórolásért illetve a más tok borítóért pluszba pénzt kérnek el?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''