PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
1-2őt sosem toltam végig. Infinitit igen, tetszett ( kivéve a totálisan unbalanszolt képességek és fegyverek és a kimondottan rossz AI ), másfelől zseniális volt a világ, story ( Elizabeth ), atmoszféra, művészi tartalom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Én sem bírtam egyiket sem végigtolni. Látom benne az akarást, meg értékelem is, de be vagyok oltva steampunk ellen. Vagyis inkább ez az ága ellen.

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
Ha mazohista és szereti a kihívást egyedül is el lesz.
Én végig egyedül hardon tolom a sztorimissziókat úgy hogy 2-3 szinttel mindig fölötte vagyok, de már ott tartok hogy 1-2 órás taktikai harcok (vagy 50 elhalálozással) a bossfightok..<#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Ezt már pletykálták, én biztos kihagyom. Végigszenvedtem a harmadik részt, miután a fél gémersajtó ódákat zengett róla, én meg alig vártam, hogy végre vége legyen. A csaj - a nevére már nem emlékszem - karaktere bájos, de nekem nem jön be ez a steampunk világ.

Biztos jó játék volt, másnak.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Addig még ott van ez a nyomorult Beyond, ki kell platináznom, utána meg már jöhet a Das. Addig meg butítom magam valami mással. 😊

Nagyon fasza a kulcstartó amúgy, de tényleg nagy, lehet, hogy a kocsiba teszem ki a tükörre, hadd bassza ki a szemem! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
A BB-vel könnyebb helyzetben voltál, az leginkább szingli. Ebben egyedül meghalsz az unalomtól rövidúton. Meg különben is nyakunkon a das3, addig már csak elprüntyögsz valamivel 😄

/láttam a kulcstartód, nagyon fasza! nem férne el a zsebemben, deazé zsírmány 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.17. 13:05:07

Moby baszod, miattad kezdtem el Bloodborne-ozni, és mi lett a vége.

Ne csináld meg ugyanezt a The Division-nel! <#boxer>

Moby
Én ugyanezt tolom, csak 1-ig, néha 3-ig, és hatkor kelek 😄
Még ma betolom a 30-as szintet, aztán kicsit pihi, mer ez így nem oké. Utoljára BB-vel éjszakáztam ennyit.

Moby
Rendkívül izgalmas, hogy vajon mire gondolhatol, miközben írsz bármitis. Megőrülök a kíváncsiságtól!
KEK

Tatyla
Engem rég szippantott be így játék hogy képes vagyok este 11-ig játszani úgy hogy tudom másnap 4.50-kor kelek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

samsung123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki mondta, hogy a PSVR-ról beszélek? Te a komplett VR-t temeted...Tee....
A fanboy az szitokszó a számodra? Mert számomra mást jelent. Csak neked Te annyira nem vagy képe VR-al, hogy az hihetetlen.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
Namost az érdekes ám, hogy ilyenekre(nem pont erre, de ilyenekre) bőven jó lett volna a move magában is, vr nélkül, mégis hagyta mindenki megpusztulni azt is. Most, hogy lett gecidrága szemüveg, hirtelen mindenkire rájön a kreatívkodhatnék?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.17. 11:12:28

Moby
Elmondja a véleményét. Ahogy a többi is. Hogy a csomagolás kissé más?
Izéka. Tod. Telibekettétorkon... 😉

Moby
A divizió egy gecijó játék lett. Sok hibával, sok átgondolatlansággal, de a hibák is azért zavaróak, mert a potenciál így is hatalmas benne, és mindaz ami jó benne, az meg a kategóriájában jelenleg az egyik legmagasabb szint. Azt én nemtudom a nép mennyire zabálja, ez talán nem is érdekes, ez nem egy minőségi jelző (ld. ps4 péell.).

a többinek meg bejön. húkérz...
megis flegmaskodtok itten, szal valakit megiscsak kérz.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Jahogya cikkfirkásznak meg nemjön be a division? Húkerz.

Bandicoot
<#bohoc>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Ha sokszor, sok helyen mondod a végén hinni is fogsz benne. Téves szemlélet, de nyilván 1-2 számtani művelettel is lehet rivjúvolni játékokat. Ma már mindent lehet, nincs határ, nincs korlát. Csak na... ide ez kevés, egymás közt.

until 7.5-e teljesen realis. ja hogy neked nem jon be ... aiight aiight.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

6.7 ide vagy oda, a nép zabálja, mint a cukrot, mondhatni donganak körülötte, mint a legyek a szar körül. Az Ubit így pont nem fogja érdekelni, mit ír a mainstream IGN.

Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy alapszabály, hogy IGN teszt -1 pont alapból a kb. reális értékelés, akkor elmondhatjuk, hogy a Divízió egy közepesen szar játék lett.

Tatyla
Ezt erősen alul értékelték, olyan mint a Destiny csak azokat a hibákat mellőzve ha hasonlítani kell akkor Diablo 3.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Csak a szokásos TOPLEL by IGN. Jól mutat az istentelen nongéming pokol untildawn fosfaszlé 7.5 pontja mellett.

Darky, szerintem ez nem működik PS-en. Csak az a profilod lesz pluszos, amire vetted. Nekem van magyar, UK és USA profilom is, a UK-n volt a plusz, az volt primary és aktiválva, a többin mégsem ment a plusz.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Megyek, rohanok! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Húsvéti akciókban van pár jó bolt. 2500,-ért pl Knack, amit beszereztem, de van sok cucc leakciózva

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Hol tart már a tech...

A Hellblade Development Diary video that showcases a world-first: a new technology that allows the Senua actress to perform a scene live and in real-time directly within the game world.

darkSectorxxx
Le kell fosni, létrehozok egy új profilt. Irány primary, és beaktiválod, majd a többi profiloddal játszol, ez manapság nem akadály. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Itt van de most nézem, hogy ez csak azoknak, akiknek még nem volt ps+. Ezt nem láttam elsőre

n000rbi
Várjál most néztem storeban (gépen), de sehol nem látok 11-ért 1 éves plust.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hát ez ilyen sajna 😊

Azt hiszem R6 siege is akciós EU storeba. Nekem megvan így nem látom árát

n000rbi
Bazzeg tegnapelőtt vettem 13900-ért <#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
11k eu storeba az 1 éves plus most

Moby
A reprojection miatt mandatory a fix60. Másképp nem tud működni.

Tikal
már elő lehet rendelni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
Érkeznek majd a PS2 szintű cuccok 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Megnőttek az előrendelések? 😛

TDC Geronimo
GDC 2016 - Sony to PSVR devs: "You can't drop under 60 FPS ever"

19:09 by Ben Lang
"Reprojection is now required. You can't drop under 60 FPS ever. If you submit a game to us dropping down to 30 FPS, you'll probably get rejected. There's no excuse for not hitting framerate. We'll help you do this of course."

19:10 by Ben Lang
"Having a high framerate and dropping down is not acceptable. 60Hz minimum required."

Tikal
mit jelent az hogy pre order increase?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Mit nem tetszik érteni? 😊

Tikal
?

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Durva. 😊

TDC Geronimo
UC4 gif

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.16. 19:58:02

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Gran Turismo Sport Has A Major Pre-Order Increase After Playstation VR Release Announcement

TDC Geronimo
unity helyett pl használhatnák ezt az unreal enginet az indie devek. Brutál szép és Ninja theory is egy kis picsányi csapat mégis ilyen látványt kihoznak belőle.

Totti5
Hitman
"Indeed, IO offers users a choice; play with an unlocked frame-rate, or cap it at 30fps. It's an uncommon feature in most modern console titles (Rocket League being one of few recent examples), and curiously it's permitted here. When the cap is engaged, both versions deliver a predominately locked 30fps experience, and only the training stage exhibits drops below this on Xbox One. For the rest, Hitman runs very smoothly on both machines with this enabled, making PS4 and Xbox One indistinguishable in play."