PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Van tízen akárhány játékom WiiUra, egyik sem gyereknek való. Vagy a Xeno, Bayonetta, Zelda, Fatal Frame stb az? Donkey Kong az? nem. Dúrván HC platformer. Mint ahogy a többi is. Captain Toad logikai játék ami nem egyszerű ha komolyabban beleveti magát az ember. Talán a 3D Wörld kicsit lájtosabb a többinél alapjáraton játszva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Egyszer már ráveszem magam emun.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Egyetértek. Nekem még az első rész is ott porosodik a GC-vel együtt :/

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Nem gond, majd intézem én, ha ma odaérek 😊 Ha DC-ben lesz valami klubod, szívesen csatlakozok, lvl85-öt taposom 😉

reg hallottuk mar 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

pont tegnap vettem ra magam, hogy folytassam. bödületesen jo.<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
az amd hardvernek is szól egy apró szelet, tagadhatatlan 😉)) de az uncsarted tényleg a szívem csücske (ahogyan a tlou is, szal az ND ámblokk)

de szívesen végignézem, ahogy kihagyod a négyest 😛

Forza.

Moby
Ennyire azért még ne temessük ezt az évet 😄 Konzolos felszopásból mindenesetre jeles, kicsit azért sajnálom, hogy már csak ezekért tudsz lelkesedni (bár titkon reménykedem, hogy ez felerészt az amd hardvernek szól <#mf2> ).

Moby
A luigi's mansion 2 nagyobb játékélmény volt nekem, mint ebben a failgenben bármi. Ha veszek még a közeljövőben bármilyen konzolt, azt szinte biztosan egy n3ds lesz.

arty
ühüm 😊
imádtam háromszor, nincs kétségem, hogy negyedszer is egy uncharted adja idén az év fénypontját .... 😊)

---

n000rbi ! téged nem tudtalak felvenni! 😞

Forza.

Tatyla
Ez érős túlzás főleg ha ide vetted a WiiU és 3DS dolgokat amik sokakat egyáltalán nem érdekelnek leszámitva a gyerekeket

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
PS tulajként kihagyod a PC, Xbox, WiiU, 3DS játékokat. Úgy a piac 80%át.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
És ha van otthon pécém, akkor nem lehetek/lehetnék ps tulaj? Bármiről legyen szó, mindenhol azt hagyom ki, aminek nem akarok részese lenni. Engem kiszolgálnak, ha bemegyek egy konzolboltba (tudok adni címeket, ha legközelebb ilyen problémákkal néznél szembe). A kérdés mindig az, akarok-e oda menni, melyikbe, és miért.

PC nevű platformról van szó, nem konzolról. PS tulajként semmit sem kell kihagynod.
Moby
Fogalmam sincs miért kellett pécésként kihagynod az exkluzív játékokat. Nem szolgáltak ki a konzolboltban?

Nono, én régebben is a falba vertem a fejem, amikor pc-sként ki kellett hagynom az exkluzív játékokat. A TLOU meg is mutatta, hogy van játék mostanában is Half-Life magasságokban, nem csak a sok szar multiplatform kozepszar játék.
Moby
Nem, ti a konzolosokról beszéltek. Nem ugyanaz! 😛

az igazi jatekosokrol beszelunk 😛 (elszalad)

Moby
Ezt nemtudom, sosem moddoltam gta ötöt(sem).

teljesen ertheto. nem sok ido marad ilyesmire a gta5 moddolgatasa mellett.😞

Moby
Valahogy csak-csak túl fogják élni. De ez csak tipp.

TDC Geronimo
Ő bajuk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nekem mégis az a gyanúm, hogy egy nagy rakat igazi játékos mégis ki fogja ^.^

darkSectorxxx
Üdv a klubban! 😊
Rég nem hallottam felőled. 😄

Azt hittem nyugdíjaztattad magad.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
NM.

és bocs a cseréért. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
<#wave><#pias>

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Te vettél fel? Csak láttam fél szemmel pittyegett telefonon ps app.

Szerintem UC4 egy olyan meghatározó élmény lesz, amit egy igazi játékos nem hagyhat ki

<#integet2>

arty
én el is csábultam a minap (igen, az uc4 reménye, híre, trélere, stb)... hello mindenki - ismét 😉
ígérem most nem fogom túltolni a haló-vonatot (de akkor ne is csesztessen senki vele !! 😄 )

páratok kapott friend reqt, remélem senkit nem hagytam ki - merthogy regeltem a ps4 alkalmából egy hun accot (ügyfélszolg se migrál magyarba uk accot, szarnak rám, h kényszerUK voltam - ill. persze szivathattam volna talán induláskor HUNosítva, de kösz az lájvon elég volt 1x)

azért nem semmi, hogy tele a net a sírással, h miért nincs névcsere és migrácio.... de nincs.

egyelőre csak dc és kz van, de order, uncsi és tlou és gow3 remaszter még a terv, mielőtt az uc4 földbedöngölne.

Forza.

Bandicoot
Rendben köszi az infót,rámozdulok szerintem.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Mit baszunk el? Belépek a haver gépjén, minden fasza, el is indulnak a letöltések, de utána ha belép a saját nevébel,lakat van a játékokon

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

TDC Geronimo
virtuális fost felejtsd el. Sztereóban sokkal jobban szól, hangos is a cucc és kényelmes nagyon

Bandicoot
Rendben köszi. Nagyon agyalok rajta,jelenleg egy Sennheiser-t dugok a DS-ba de nem valami hangos. Nem tudom azzal mennyivel nőne az élmény, a virtuális hangzással illetve a játékhoz leszedhető hangprofilokkal.

TDC Geronimo
megéri, jó füles

Bandicoot
Van valami infó erről a Sony Wireless stereo headset 2.0-ról?
Hogy szól? Hangerő? Basszus? Minőség?
Megéri az árát?

mar az, kiderult a zigassag 😄

Moby
Akkor meg nem hótkurváramindegy? 😄

tablazatban a non-subscribernel irja, hogy megy online. az secondary is lehet.

nem tudom kideriteni, mert mint irtam, most egyik profilomon sincs plus.😊

AntiHero
Nekem, hogy lement a ps+om a secondary accrol (amit hasznalok, csak darknal van primaryba). Ezert az amaerika accomon aktiváltam a 14 napos free ps+ot. (Az amerika acc az nálam primary)

És lást csodát tudtam játszani a secondary accal is online.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
De mondom: ezt most, otthon 3 perc alatt kideríted. Én nemtudom megnézni, nincs ps4-em.

Moby
Na ez akkor nekem is új. Bár már nekem is kavarodik a liveos account sharinggel. De mondjuk ezt a legegyszerűbb kipróbálni. Létre kell csak hozni egy tem accout, és megszűntetni a primaryjét.

szerk: EZ alapján úgy kéne lennie ahpgy mondom, de simán lehet, hogy mégsem úgy van. Tököm tudja, kavarodik már bennem is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.21. 18:04:50

jelen pillanatban nincs meg PLUS az "A" acc-on, de korabban azon volt es az volt a primary is biztosan.
ill. megneztem gyorsan. a "C" secondary-n van es azzal toltam multit regen (nem allitottam azota). ugyhogy AntiHero mondja jol valszeg.

basszus meg mindig nem eleg egyertelmu ez az egesz.😄

AntiHero
Seconsba is kapja.

A lényeg, hogy amin van a ps+ az primary legyen a gépeden.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
A többi is kapja, ha azok primaryk.

na ez megint beakasztotta a fogaskerekeket.😄
nem ugy van, hogy ha van egy barmilyen primary-s PLUS-os acc a gepen, akkor a tobbi is kapja az online lehetöseget?
ezert nem ertem, miert ne tudna a secondary-s "C" acc jatszani (ezzel tolnam ugye, ez a nemet acc-om, de az UK-s ("A"😉 lenne a plus-os)

tehat az 1. pont, amit keresek. najszz. thx!

szerk.: szerkesztes utan alul felcserelted az 1 & 2-es pontot.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.03.21. 17:56:18

darkSectorxxx
Az egész trükk abból indul ki, hogy egy profil ha több gépen van felváltva léphetnek be az emberek, játszhatnak vele, de egyidőban csak 1 helyen....

És a lényeg amiből ez a kicsit cifra logika jön, ha primary lesz egy gépen egy profil, annak License-ét átruházza a gépre és annak összes profiljára, akkor is ha nincsen bejelentkezve.

Ebből már szerintem könnyen érthetővé válik hogy mik a határok. 😊

Moby
A secondary "C"-s gépen nem lesz pspluszotok. Azon mindenképpen C-nek kell rendelkeznie vele. A primaryt meg mindegy melyiknek állítjátok be ezen felállásban.

darkSectorxxx
Ha a plus külön van az nem gond, nincs kapcsolatban a többivel, az jó, amit én írtam akkor érdekes, ha a plus-t is közösen akarjátok használni, vagyis közösen veszitek a C profilra.
Így csak a C profilt megadod neki.
El kell dönteni, mert ilyenkor 2 megoldás lehetséges.

1:
C-t megadod neki, eteszi primary-nek és játszik multit Minecraft-al a saját B profilján.
Ugyanekkor te, kizárólag a C profilba lépve játszhatsz Minecraft-ot, online, ha a saját A profilodat primary-re teszed.

2:
Ugyanez csak fordítva, te teszed a C-t primary-nek, hiszen te akarsz az A saját profiloddal játszani, ekkor mindegy az A profil elsődleges vagy nem, lesz online játék.
Haverod pedig primary-re rakja a B ő profilját, ezzel a psn jogot átruházva a gépen lévő többi profilra, vagyis C-re és a C-be belépve tud játszani.

Az nem lehetséges sajna ps4-en hogy a c megosztva és te A ő meg B-vel játszik Minecraft-ot. 😊

/// magyarul a 2 megoldás ami nyitva áll nektek.

1:
Te: C (primary) + A (tökmindegy) = A-val játszol)
Haver: C (alap) + B (primary) = C-vel játszik haver

2:
Te: C (alap) + A (primary) = C-vel játszol)
Haver: C (primary) + B (tökmindegy) = B-vel játszik haver
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.21. 17:44:10