PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
30 lesz a pimpeden, 21 a nem-pimpeden. Ez a gond.

Forza.

arty
?

annyi lenne a difi, hogy a 200k-s gépről nem az első évben menekülne a "pécés", hanem a harmadikban... ugyan, sony/ms nyugodtan ignorálhatja a mazterrész igényeit, ők nem valódi célcsoport. "áncsártidért" meg a mostani "szargépet" is megveszi a juzer, szal.

Forza.

Kandurex
na ezt fejtsd ki, kíváncsivá tettél

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Csak hogy picit árnyaljam is a képet: én agyfaszt kaptam rövidúton attól a tinilányszimulátortól. Biztos jó a sztori, meg az alapötlet teszik is, de amikor két amerikai tinilány azon csipog egymásnak, hogy az a harmadik meztelen képeket küldött magáról a második pasijának, akkor toltam neki egy alt+f4-et, uninstallt, kickbanburnenuke-ot. Nukeitfromorbit. Kb ugyanaz történt vele, mint a fogsorszimulátorral: hiába jó az alapötlet, ha a világ amibe beletöltötté az nekem életidegen, és idegesítő karakterekkel telített. De ha valaki belebírja magát pakolni ebbe a kontextusba, az tuti hogy élvezni fogja, mer amúgy elég magas szint mesélésből, és a megvalósítás is fasza.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Jaja, valami 1900-ért húztam be x1-re (bár még hozzá se értem)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

nem

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A jó megoldás ott a sony kezében, csak leszarja. Vagyis ez már érthető nem lesz sosem. A psvr kapcsán meg merte lépni a kötelező 60fps-t, akkor miért nem merte meglépni a normál játékaival ugyanezt 30-ra? Miért érdektelen ennyire a minőséget illetően? Ettől nem fogy jobban a gép. Ettől nem jelenik meg több játék rá, az egésznek a levét a játékosok isszák. Ők is tehetnének ez ellen, de nem fognak, ahogy eddig sem. Ha valami szar, akkor (ahogy most is), gyorsan túrni kell valami megnyugtató hírt, hogy máshol sem jó. Vitz.

Totti5
Ha annyira szívén viselte volna bárki a konzolokat akkor már PS2nél is kellett volna küzdeni, a 360-PS3ról is beszélve, de amit itt 3 év alatt a PCre átmenők leművelnek az folyamatosan bicskanyitogató és rákja a gémingnek. Francért nem lehet tisztelteben tartani mások választásait. Ha meg valaki szerint van jobb, akkor csinálja azon. Senkit nem érdekel, de ha ennyire nagyon kell a minőség akkor miért nem látom mindenkinél a WiiUt a az összes N játékkal ahol nincs semmi frém probléma, peccs ( 1-2 akad persze ), meg semmi ( a Yoshin kívül, ahol egészen minimális baki becsúszott ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 09:17:29

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezzel teljesen egyetértek.
Mint írtam régebben, nincs jó vagy rossz választás. Csak választás van. Mivel nincs tökéletes megoldás jelenleg, és nem hiszem hogy valaha lesz is, mérlegeljük, hogyan jövünk ki az egészből a legjobban. Én osztottam-szoroztam, és a PS4 mellett döntötten. Mások meg egészen másképp. Ennyi a történet.
Totti5
6 ezer? az a teljes 1day ára. 2900ért vettem X1re fél éve. Most meg tavaszi akicóban még olcsóbb volt.

Amúgy remek cucc, bár csak az első epizódon vagyok túl.

Nincs az alulértékelve, nagyon sokan imádják.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 09:05:19

Moby
>Ahogy elnézem a netes rinyákat és konfigokat, nem
Valami azt súgja, hogy sikerülni fog beoptimalizálni. A két kezemmel fogom belekódolni a metálba. Ha szerencsém van, sikerrel járhatok, csak bíznom kell magamban! <#nevetes1>

>Akkor ki kapja azt "amit megérdemelt"??
Mindenki. Amire szavazott. Amihez asszisztált. Amit elfogadott, és amit nem. Amihez tapsolt, és amire megalkudott. Nem lesznek kivételek.

+1, nagyon fasza végig. Csak óvatosan az asszony előtt, velem közölte 20 perc után hhog nélküle nem jatszhatom tovább, másfél hónap volt mire vegigertunk rajta 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kandurex
"mi ocson kapjuk a nagyon szart, ti meg dragan a kicsit szart."

fordítva, nem jól írod

"mi drágán kapjuk a nagyon szart, ti olcsón a kicsit szart"

<#eplus2>

Na srácok, egy alulértékelt játék a publikum részéről: Fura az élet.

Melegen ajánlom mindenkinek, elképesztően jópofa, újító, értelmes, tévé elé szögező cím, mely igazán jutányos áron kapható most a storeban, 5.990 HUF a teljes évad.

Valaki végitolta? Tegnap fejeztem be az első epizódot, és kiváló volt! <#finom>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Nem kell ilyenekre válaszolni, mert csak értelmetlen vita lesz belőle. Játszik mindenki ott, ahol akar.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Ahogy elnézem a netes rinyákat és konfigokat, nem...Nem fog. Max felmegy 60ig. Egy vga-n ami lassan többe kerül egymagában mint a ps4. Akkor ki kapja azt "amit megérdemelt"??...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

meg ez az azonnali defense force is vicces am 😊
mi ocson kapjuk a nagyon szart, ti meg dragan a kicsit szart.
mindenki, amit megerdemel.😊
de majd jön a gedosato gyerek vagy mijazisten (nem ertek hozza), ö rendberakja.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nálam 970-en viszont fog.
De még mindig rendkívül szórakoztató, ahogy a bebetonozott pacingpokol, 20 fps-es szaggatóverzából kikiabáltok a nagyvilágba. Azt fogjátok kapni, amit megérdemeltek. Semmitöbbet.

Detto.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Válogatni kell, nem minden szükségeltetik, vannak "gagyi" autok amiket én is nyugodt szívvel hagytam ki.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Rendesen belefáradtam a free autó-motor pakkok "megvásárlásába". Elé elcseszett ötlet volt így csinálni. Hát még mennyi fizetős van te jó ég.

darkSectorxxx
980-on nem megy 60fps-t? Az kemény.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
<#ravasz1>

nem szamit. 980ti mindent megold.

darkSectorxxx
Valamint Gratula a masinához nem utolsó sorban.

darkSectorxxx
Ja nekem akkor nem kell az új gép. 😄

darkSectorxxx
Kell, a motoros része az DLC-n kívül van. 😄
De megéri.

Fel vagy véve! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.24. 20:47:55

darkSectorxxx
Óemdzsí!

Totti5
S a pixeldzsungel Bróforsz meg 15 fpsel fut, miközben ez úgy néz ki és úgy fog futni mint az álom.

From hozza a formát, PCn is össze vissza frém a DS3.

Ennyi év és játék után, legalább a kiadó nyomhatta volna őket h vegyenek már fel skilledebb prorgamozókat h ezt a mindig! visszatérő dolgokat kiküszöböljék.

Moby
A 4K-t senki nem igényli. A 4k ma csak egy csont. Jó (lesz) a 4K. de ma még nincs itt az ideje. Nem érett még meg rá semmi.

Sajnos, ahogy én látom, az Ms és a Sony kivéreztette egymást, és mivel pénzt akarnak a konzolbizniszböl végre, a japóknak ez szinte élet-halál kérdés volt, ezért jöttek ki ezzel a nem túl acélos hardverrel. Gondolom, ahogy a Sanyi áll, a jövöben sem fognak belepumpálni milliárdokat, mondjuk a Cell 2.-re, és olyan konzolt fognak kiadni, ami ki lehet hozni 400 dodóból. Ebböl pedig megint csak pécé light-ot lehet kihozni, ami alkalmatlan lesz megint a combosabb dolgokra.
Viszont nem értem miért kell a fejlesztöknek túlvállalni magukat, és miért akarnak "4K"-s grafikát kitaposni, az erre képtelen cuccból. Nem igénylik ezt a megalomán parasztvakitást a konzolosok, hiszen ezért is vettek videojáték gépet, és nem atom pécét. Fusson tükörsimán, program hiba mentesen, ez a legfontosabb.Ezt most is csont nélkül meg tudnák oldani.
TDC Geronimo
ez lemaradt :y

n000rbi
Igaz, lentebb elfelejtettem a Bikes-ról, hogy az is pénzes.

Bandicoot
<#eljen>

Olyan 5-10ezer seasonpasson kívül.
A motoros dlc csomagot különösen ajánlom ha szereted a motoros stuffokat!<#fogmosas>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Hát majd holnap. 13 GB update.

TDC Geronimo
heh. No mindegy akkor felveszem ezt 😊

DCt te nem is láttad időjárással mi? Tiszta alsóneműt készíteni! :p

Totti5
Nem tudtam életre kelteni azt... inkább csináltam újat mielőtt felbasz teljesen.

TDC Geronimo
na majd felveszlek bár lehet PS3ról megvagy ha maradt ugyanaz

n000rbi
Grat!
SP-n kívül csak a legutóbbi 4 dlc fizetős. Az egyéb pénzért vehető kocsikat, motorokat megszerezheted a játékban is.
Ja és felvettelek.

Totti5
Accom : tottushu

Meg, telepítődik a DC. Azt a k*vra mennyi DLC van hozzá, és mennyibe kerül... season passon kívül még mennyit kell erre költeni?!

Moby
Na ez fasza!<#eljen>

TDC Geronimo
5k csak. Azt hiszem ez day 1 lesz :o

TDC Geronimo

Totti5
Legyen rosszabb.

Moby
Nemtudom miről beszélsz, mert nem értem hogyan kapcsolódik a kérdésemhez. Én csak szeretném megtudakolni a ps4 topikban, hogy szeretnék-e a ps4 tulajdonosok, ha a ps4-ben a one hardvere lenne, vagy gyengébb. Hisz elhangzott egy állítás, mely szerint a több powa nem számít, ha a fejlesztő úgy akarja. E szerint a one játékok rendre azért futnak alacsonyabb felbontáson/rosszabbul amikor így futnak, mert a fejlesztő így akarja. És csak a NAGYON sokkal több pova számít. Szóval én arra lennék kíváncsi, hogy a ps4 tulajok szeretnék-e, hogy a ps4-ben one hardver legyen, vagy rosszabb. Nos? Tulajok?

Totti5
Ki lehet bármit forgatni, nyugodtan lehet csinálni. Adott egy generáció, 3. évében vagyunk. Sok studió az első kurrgen címét idén jelenteti meg, most ér a fejlesztés végére. Mi is van elavulva, meg mi a gond? most jön egy rahedli brutál cím. 3 év múlva lehet gen váltás, lesz erősebb gép, lesz 4k 60 fps ( ami nem lesz ), mert lesz powa PC mint most amin lesz 4k és 60 fps, ha kifizeti az ember a 300 ezret, mint most teszi az 1080p 60 fpsért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.24. 18:51:31

Moby
Pontosan. Semmi értelme az erősebb hardvernek. Bőven elég lenne a ps4-ben a one hardvere. Vagy gyengébb.
Hányan írnátok alá innen?<#ravasz1>

TDC Geronimo
Na megjött a gép? 😊

TDC Geronimo
Najó UC4 giftime! (56k és mobil warning) 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.24. 18:38:51

Totti5
Vagy az a fejlesztő aki nem tud fix 30at produkálni, rátol még valamit és akkor sem lesz fix 30. Attól h valamivel több a pova nem lesz jobb, ha a fejlesztő nem akarja. Ha NAGYON sokkal több a pova akkor a júzer kioptimalizálja a játékot 120 ezres 970el PCn, de ott sem mindig jön össze, ha a fejlesztő úgy akarja.