PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem, csak ugyanazt a szart tapossátok. Én meg már nem tudok a pajtásotok lenni ebben. Sry. Az S&S-nek meg adjatok egy shotot bátran Darkkal, vagy aki még szintén BB fan. Kettőtöknek gumicukor árban van. Gyakorlatilag ugyanaz a mekkanik, csak jóóóval mélyebb(das szinten az). Bár nyilván nem olyan hosszú. Olyan skilltreeje van, hogy beleszédülsz. Emellett még kiélheted a látens tinilányhajlamaidat, a kettő nem üti egymást.

/tény, hogy nem jókor jött, de őszintén, annyira friss megközelítés, hogy sokszor azon kapom maga, hogy jobban érdekel(ne), mint a das3. De nekem most ebben nincs választásom. Nemtudom hogy járnék el ha lenne. Illetve sejtem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 15:23:36

Adversus solem ne loquitor

Az zsír! <#worship>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Nem dúrva. Nem tudtam a születési dátumomat, ezért nem tudtam rekoverelni az accot. Elég elbaszott dolog... kissé, nagyon puritán védelem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Inkább a tinilányok. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Igen.

Moby, igaza van. Na.

arty
a durva, h pw recover-nél rákérdez a születési dátumra (van html hack h kikerüld...) és azt szvsz a sok ps3 érás kamuaccos aligha tudja.... szal jah, én is majdnem beleőszültem - de most már a main ps(4) accom magyar lett, az angol/usa(ps3) meg jön velem tovább, mert hátha.

döbbenet, hogy a mai napig nincs névcsere, régióállítás vagy akár csak hogy megnézzem a beállított születési dátumom .................
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.25. 15:07:05

Forza.

Tehát azért, mert egyszer volt a Butterfly Effect film, senki, soha többet ne nyúljon a téméhoz, mert koppintás. Ebből kiindulva, bármilyen játék, amiben lőnek, az meg a Doom-nak, vagy a faszom tudja mi volt az első lövölde, a koppintása?

Vagy minden fatasy koppintás, amiben van elf, sárkány, mágus, meg rogue?

(Moby bocs) Ezen most szakadok! <#banplz>

A teljes évadot? Mind az öt epizódot?

Annyiba került, szerintem még az Easter Sale-ben sincs benne. Mivel felesben vettük, 3 ezerért nagyon megérte. Imádnivaló játék. Eddig nálam toronymagasan az év játéka. Igaz tavalyi, de mondjuk idén. 😊

TDC Geronimo
Na ugye milyen jó, hogy ezeket nem UC megjelenéskor kell majd csinálni! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Accountot rekovereltem, de nem ment, újat csináltam ( mail miegymás ), szisztemet ápdételtem, DCt telepítettem + töltöttem 13 GB peccset, vásároltam 18 DLCt, és játszottam 15 percet 11 órakor 😄

Heppy géming!<#banplz>

Moby
A c64 volt az első igazi gémergépem, de az örök kedvenc az amiga. Nem c64-en kezdtem, C16-on, majd C+4-en. A c16-ra nem voltak játékaim, ezért írtam magamnak párat. Elég egyszerűek voltak, de ez egyben a hobbimat és a szakmámat is meghatározta. Ami akkor a commodore volt, az lett később nekem a playstation. Minden véleményem, reakcióm, kifejezésem és emócióm ezeken az alapvető tényeken alapul.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 14:42:32

Moby
Mindegy, vegyétek. Trugéming, trukonzolgéming, noteknodedo, pureikszpériensz. Ilyenből kéne jó sok(mégha souls másolat is), néha meg áncsártid. Ne tapsoljatok a szarokhoz, nem jó az. Szevasztok.

Moby
T-30 a kilövésig...utolsók.
Érdekes videó a S&S készítőJÉNEK kommentárjaival (kettő ember csinálta), fejlesztési problémákról, broforce performansz porblémáiról, stb.

Amiga
Nem provokálni akartalak, csak jelezni, hogy a konzolfika stílusod épp a nevezett konzol topikjában kihúzhatja (és ki is húzza) a gyufát. Más kérdés, hogy sokan egyáltalán nem reagálnak rá, talán ez a szerencsésebb és én tévedtem, hogy rád írtam.

Az a vicc, hogy a profilképed - Commodore 64 - éppen egy olyan készüléket jelképez, ami életképes volt még az Amiga megjelenése után. Persze, egy C-64-es nyilván jobb masinára vágyott, de képes volt elégedetten szórakozni így is a számára elérhető játékokkal.

Tudomásul vettem, hogy neked a PS4-es szint nem elég, de nem tudok úgy fellátogatni ide, hogy ennek a kifejeződését ne tapasztaljam szinte minden alkalommal. Közben még mindig kevés olyan játékot tudsz mondani, ami akár csak megszorongatná a The Last of Us remastered szintjét - bármilyen platformon.

Lehet, hogy megpiszkáltalak, de - a stílus maga az ember - válaszod nyilvánvalóvá tette a számomra, hogy a fórum érdekében jobban járok, ha többé nem teszem.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.03.25. 14:20:01

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Hamar elérzékenyülök <#rinya>

Myselor
pedig igaza van.eléggé rinya pina vagy <#banplz>
TDC Geronimo
EU mozikban játsszák CGI reklám

Moby
Ja igen, gyorsposzt mielőtt a smasszerek kitessékelnek a buzibárból 😉 : akinek esetleg a tinilányszimulátor nem jönne be, vagy mellé szeretne valami tru gémet, az hirtelen pattanjon a salt and sanctuaryre. Hasonló árban, őrülten kikúrtjó.

/hint: ps4 timed ex, szal lehet lobogtatni a kamionról a pécéseknek 😛
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 14:07:40

inkabb meselj Totti az elmenyeidröl (de MK8-ra azert keszulj csendben 😄)!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.03.25. 13:52:57

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Elküldhettem volna a tetves jókurvaanyjába is bátran ezek után, ahogy szoktam a belémálló faszjancsikkal, de pontosan a ti érdeketekben fogtam vissza magam. Hálátlan bugrisok vagytok! <#banplz>

+1

következö +1-em a moderator topikba fog menni Moby. szeretlek, de - bar provokalt - Amiga nem irt olyan ekes szavakat mint te. DanielT eltünt, nem kell belöle több. es 12321376-odjara is: 2013!!!! ota tudjuk, hogy szar a ps4. fasznak kell ezt emlegetni? ott a maszter-baszas, adjon az boldogsagot! frém meg szar volt regen is konzolon, hiaba a nosztalgia-szemuveg. frikkin-fakin-fact! szar lenne a PS4.5-ön is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.03.25. 13:50:50

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Tatyla ha majd benézel rendet rakhatnál. Moby ha jól tudom nektek már van saját fórumotok, ide másért már nem jársz csak flémelni. A leáld stílus úgy látszik ragályos.

Bandicoot
Ezt a DanielT stílust nem lehetne itt befejezni? Kösz..

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Pedig a jelek arra mutatnak, hogy pont ez történik. Vagy nem emiatt jött elő a téma?

Moby
És szerinted érdekel itt bárkit is, hogy te kit kedvelsz és kit nem szerencsétlen bohóc <#bohoc> Láttál olyat, hogy bárki írt nyomorult, üres szar kommentjeidre bármit? Harapd tovább a falat te barom, de lehetőleg csendesen. Ez az egyetlen fegyvered a tyúkszaros, fospermet életedben.<#eljen>

Nem jó, mert ahhoz felsőközép-prémium árazás járna. Próbálkoztak ilyesmivel (PS3 ugye), nagyon nem jött be. Légüres térben talán, de a valóságban a konkurencia (MS leginkább) azonnal alávágna technóban/árban és vinnék a piacot.

Referenciára ott a PC.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Amiga
Én nem személyeskedek, kizárólag téged nem szeretlek a szívem mélyéből.

Soha, senkit nem láttam ennyit rinyálni. Kétpercenként a Bloodborne alatt, most a dark zone miatt, a konzolok miatt, a frém miatt. Belegondolni se merek, hogy akit Ebrietas is ennyire megfingatott, mit szólna egy APEH-ellenőrzéshez.

Amúgy írjad még le pár százszor, mennyire gyengék a konzolok, hátha valaki nem olvasta.

Moby
Pontosan ezt szeretném. Hogy ez a referencia legyen a playstation brand. Jó lenne, ha az lehetne.

Moby
Én nem állítottam, hogy ez az egyetlen járható út, csak azt, hogy ott kellene képződjön erre elemi érdek. Ez az elemi érdek nem csak ottvan meg, de ha ott megvan, akkor minden simaliba, hiszen ott van meg minden jog, ráadásul nem kell kohézió. Ahogy az meg fog történni mondjuk a psvr kapcsán. A sony előszeretett folytatja azt az attitüdöt, kommunikációt és viselkedést, mintha a platform és a psn egy szabad piactér lenne, de ez jelenleg amellett hogy hazugság, csak egy célt szolgál: a felelősség mellőzését.

/nem összekeverendő avval, hogy mennyire nyitott és egyszerű lett a fejlesztés, mert az tényleg jó és előremutató.

Kongy
Végigtoltam. A gáz az, hogy egy halom filmből "lop" úgymond. A játék fele egy Butterfly Effect koppintás, és itt most szó szerint kell érteni, gyakorlatilag ugyanazok a jelenetek... 😄 A vége felé mondjuk van 1-2 csavar, ami egyedinek mondható, de 80% copy sajnos. Egynek elmegy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PSVR-nál nem minőségi kérdés, konkrétan hányáshoz vezet a hullámzó FPS, azt felkapná a sajtó, vinné a sírba a terméket (meg tán az egész VR lufit).

27-30 között rángató, frémpészes frissítést a tévén a userek 80% nem veszi észre. Nem azé' mert nem látványos (az), hanem mert nincs referenciája hogy ennek hogyan kellene működnie.

Nem csak a Sony a hibás. Ne akard állandóan a japcsi nyakába varrni. Ha összefognának a konzolgyártók, a játékosok, az újságírók és a kereskedők, és kikövetelnénk a megfelelő minőséget, akkor nem lennének ilyen problémák. Sajnos ha egy láncszem meglazulna, márpedig az összes, szinte egyszerre akar szakadni ahogy látom a résztvevőket, akkor az egész borulna, mint a huggyal teli bili. Az ideális világtól jelenleg fényévekre vagyunk.
Moby
>Én örülök, ha tényleg ad releváns előrelépést a PS 4.5, day1 kajálom majd (mostani gépet meg max elajándékozom). Mondjuk nálam a PC nem pálya (nappali+több aprónép kombó), különösen árérzékeny sem vagyok.

<#eljen><#worship>

Moby
Személyeskedő ostoba csóringer balfasz vagy, aki csak úgy meri leírni a véleményét, hogy közben többesszámban beszél feszt.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a pöcegödörben kitargyaltuk mar 129874091237409832174123-szor

Én örülök, ha tényleg ad releváns előrelépést a PS 4.5, day1 kajálom majd (mostani gépet meg max elajándékozom). Mondjuk nálam a PC nem pálya (nappali+több aprónép kombó), különösen árérzékeny sem vagyok.

@Totti: kerestelek, nem találtam tottushu felhasználót 😞

arty
és ha a 360 8 évéből indulsz ki, akkor mikor lett volna célszerű? ugyanmár... egyre tovább készülnek, egyre nagyobb összegből a játékok, lassan 5 év alatt egy-egy csapat 1 játékot tud letenni az asztalra.... hajszolódik bele ígyis az ipar egy világégésbe, erre most a két gyártó maga nyomja meg az indítógombot?

én ezt nem hiszem. illetve, az ms-t valahol értem, de a sonynál nem látom, hogy rá volnának a tákolásra szorulva.... hozza csak ki az ms a one ráncfelvarrott gépét 3 év után, ők meg majd 5 év után tromfolnák amazt.

de ha valaki meg tudja csinálni, lehetne itt a topik tetején is szavazás, hogy ki örül a ps4.5-nek és ki nem - kíváncsi volnék.
ill. még arra is, hogy ezen tul/ezen belül a ps4 tulajok közül ki örül a 4.5-nek... szerintem mások lennének az arányok a két szavazótáboron belül (mindenki vs. mostani ps4 tulajok)

Forza.

Amiga
Gond neked, ha kétévente nem akarjuk kifizetni egy konzol árát?

Látszik, hol tart az ország, ha ilyen cégvezetői vannak, mint te. Egész nap itt **szod a rezet, az értelmi színvonalad pedig egy négyévesé. Bár belegondolva, ezzel most minden négyévest megbántottam

Totti5
Skippelem a témát a továbbiakban, remélem hibás döntésekkel egyik gyártó sem cseszi szét ezt a gent a felénél és jön a PS5, Xbox akármi 3 év múlva ahogy az várható. Jó játékot ( nekem meg lesz ), mindenki másnek meg sok rinyát, fikát.

Moby
>Generáció váltáskor kell az új gép

Az új gép maga a generáció váltás. Nincs olyan, hogy generáció "közben". Addig tart egy gen. amíg le nem váltja a következő. Ha másnap, akkor egy napig.

Moby
Hogy mennyi idő után kell, azt jelentősen befolyásolja az initial állapot. Ha ebből indulok ki, az öt év megvolt már tavaly is.

Totti5
Generáció váltáskor kell az új gép ( ami nyilván nem csak jobb hardwerből kell állnia ). Nem generáció közben 1 év után sírni ríni, amikor ott a PC minden gond nélkül annak akinek kel mert nem tetszik a konzolosdi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 10:38:11

arty
Kell jobb hardver, mondjuk 5 év után.
Én szívesen nézem fixhardveren is a fejlődést, mert ott is javul ám a graf a hw bántalmazása nélkül!

Előző genben pl a forza/asscreed volt ilyen szempontból a kedvencem, de az áncsártid1-2-3 vonal is hasonló, csak én az elején nem voltam még ott (ps3on) 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.25. 10:36:29

Forza.

Moby
Hagyjukmárezt. Hiteltelen hazug bullshit ez a nemkelljobbhardver. Váltottatok prevgenről? Hányan itt day1? Nem a jobb hardverért, nem az volt az elsődleges szempont? Nevetségesek vagytok. Bohócok.

Totti5
From játék? dehogy lesz. Látszik h képtelen megcsinálni. 30-29, 30-28. Ahol meg nagyon ott 30-23. Ilyen volt az előző 4 játékuk is. Ha annyira akarnák akkor a prevgenes verziók után ezen a genen atom 30at simán kellett volna hozni. De hát még a remaster sem volt nekik 60 csak a target, aztán össze vissza. Ez emberi mulasztás, tudás ( fejlesztő eszközök ), skill hiánya, nem hardwer. Köv genbe is ezt fogják csinálni 3szor erősebb gépen, ezekkel az emberekkel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 10:29:26

arty
<#eljen>

Forza.