PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/tény, hogy nem jókor jött, de őszintén, annyira friss megközelítés, hogy sokszor azon kapom maga, hogy jobban érdekel(ne), mint a das3. De nekem most ebben nincs választásom. Nemtudom hogy járnék el ha lenne. Illetve sejtem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 15:23:36
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
döbbenet, hogy a mai napig nincs névcsere, régióállítás vagy akár csak hogy megnézzem a beállított születési dátumom .................
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.25. 15:07:05
Forza.
Vagy minden fatasy koppintás, amiben van elf, sárkány, mágus, meg rogue?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heppy géming!<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 14:42:32
Érdekes videó a S&S készítőJÉNEK kommentárjaival (kettő ember csinálta), fejlesztési problémákról, broforce performansz porblémáiról, stb.
Az a vicc, hogy a profilképed - Commodore 64 - éppen egy olyan készüléket jelképez, ami életképes volt még az Amiga megjelenése után. Persze, egy C-64-es nyilván jobb masinára vágyott, de képes volt elégedetten szórakozni így is a számára elérhető játékokkal.
Tudomásul vettem, hogy neked a PS4-es szint nem elég, de nem tudok úgy fellátogatni ide, hogy ennek a kifejeződését ne tapasztaljam szinte minden alkalommal. Közben még mindig kevés olyan játékot tudsz mondani, ami akár csak megszorongatná a The Last of Us remastered szintjét - bármilyen platformon.
Lehet, hogy megpiszkáltalak, de - a stílus maga az ember - válaszod nyilvánvalóvá tette a számomra, hogy a fórum érdekében jobban járok, ha többé nem teszem.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.03.25. 14:20:01
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
/hint: ps4 timed ex, szal lehet lobogtatni a kamionról a pécéseknek 😛
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 14:07:40
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.03.25. 13:52:57
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
következö +1-em a moderator topikba fog menni Moby. szeretlek, de - bar provokalt - Amiga nem irt olyan ekes szavakat mint te. DanielT eltünt, nem kell belöle több. es 12321376-odjara is: 2013!!!! ota tudjuk, hogy szar a ps4. fasznak kell ezt emlegetni? ott a maszter-baszas, adjon az boldogsagot! frém meg szar volt regen is konzolon, hiaba a nosztalgia-szemuveg. frikkin-fakin-fact! szar lenne a PS4.5-ön is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.03.25. 13:50:50
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Referenciára ott a PC.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Soha, senkit nem láttam ennyit rinyálni. Kétpercenként a Bloodborne alatt, most a dark zone miatt, a konzolok miatt, a frém miatt. Belegondolni se merek, hogy akit Ebrietas is ennyire megfingatott, mit szólna egy APEH-ellenőrzéshez.
Amúgy írjad még le pár százszor, mennyire gyengék a konzolok, hátha valaki nem olvasta.
/nem összekeverendő avval, hogy mennyire nyitott és egyszerű lett a fejlesztés, mert az tényleg jó és előremutató.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
27-30 között rángató, frémpészes frissítést a tévén a userek 80% nem veszi észre. Nem azé' mert nem látványos (az), hanem mert nincs referenciája hogy ennek hogyan kellene működnie.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
@Totti: kerestelek, nem találtam tottushu felhasználót 😞
én ezt nem hiszem. illetve, az ms-t valahol értem, de a sonynál nem látom, hogy rá volnának a tákolásra szorulva.... hozza csak ki az ms a one ráncfelvarrott gépét 3 év után, ők meg majd 5 év után tromfolnák amazt.
de ha valaki meg tudja csinálni, lehetne itt a topik tetején is szavazás, hogy ki örül a ps4.5-nek és ki nem - kíváncsi volnék.
ill. még arra is, hogy ezen tul/ezen belül a ps4 tulajok közül ki örül a 4.5-nek... szerintem mások lennének az arányok a két szavazótáboron belül (mindenki vs. mostani ps4 tulajok)
Forza.
Látszik, hol tart az ország, ha ilyen cégvezetői vannak, mint te. Egész nap itt **szod a rezet, az értelmi színvonalad pedig egy négyévesé. Bár belegondolva, ezzel most minden négyévest megbántottam
Az új gép maga a generáció váltás. Nincs olyan, hogy generáció "közben". Addig tart egy gen. amíg le nem váltja a következő. Ha másnap, akkor egy napig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 10:38:11
Én szívesen nézem fixhardveren is a fejlődést, mert ott is javul ám a graf a hw bántalmazása nélkül!
Előző genben pl a forza/asscreed volt ilyen szempontból a kedvencem, de az áncsártid1-2-3 vonal is hasonló, csak én az elején nem voltam még ott (ps3on) 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.25. 10:36:29
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.25. 10:29:26