121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #62014
    Nem, mert az fps és felbontás (ilyen mértékben), még nem vonz.
    Én csak iq terén vagyok érdekelt. Vagy ha nem, nem para majd várok ps5-re, 70 k-t nem fizetek rá a ps4-re 2-3 évig, amire jön 4-5 játék, aztán utána az ára hamar leesik mert jön a ps5, annyira nem játszom sokat a konzolokkal hogy ennyire tartsak lépést.

Van rá pénzem, de annyi nem, hogy csak úgy ész nélkül váltogassak. :D
    Persze ez szubjektív. Mert csak a saját igényeimet nézem. :)
  • Totya42
    Kár. Pedig az még megvan lemezen. Szívesen leporoltam volna. A második részben a necro volt a kedvenc karim.
  • spybot919
    Igen? akkor most veszel pro-t ? :D
  • darkSectorxxx #62011
    Most télleg Totti mellé voksolok, most valóban nem úgy értette hogy ár-értékben, én sem arra kérdeztem, hanem ártól független, pc-n elérhető-e nagyobb iq minőség most hogy van-e a pro, látod ez is kamufaszság komunikáció volt, mert neten azt mondták, hogy a pc-s max beállítást hozza majd a pro...lófaszt....:D érdekes amúgy hogy még így sem képesek ugyanazt kihozni a gépből, :D
  • darkSectorxxx #62010
    ez de állat, kaptam is ihletet. :D
  • darkSectorxxx #62009
    Jó ennek sok lényege nincs, csak én kérdeztem kíváncsíságképpen hogy iq-ban a pro eléri-e azt amit pc-n be lehet állítani maxnak....vagyis akkor valszeg nem.
  • Moby
    Jólvan darkszektorok, ne idegeskedjetek már annyit. Legyen inkább pár eladási adat, attól mindenki megnyugszik :)
  • spybot919
    Fizetős. Nem viccelek...
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 13:24:24
  • Totya42
    Az új karakter fizetős lesz vagy az is ingyenes?
  • spybot919
    Diablo3: A tervek között szerepel, hogy bepakolják az eredeti játék mind a 16 pályáját, melyekkel bárki ingyen játszhat.

Ezt viszont csak évente egyszer, januárban tehetjük meg, korlátozott ideig. A Blizzard valószínűleg azért döntött így, hogy a játékosok egyfajta ünnepként tekintsenek a visszatérésére, és ne unjanak bele, de hivatalos indoklás nincs, csak találgathatunk. A The Darkening of Tristram patch PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, konzolokon az Ultimate Evil Edition tulajdonosai játszhatnak vele.

Évente egyszer aha oké...Szóval akkor 20.évfordulóra kaptunk egy necromancer kasztot meg egy éves eventet. Ok...
  • TDC Geronimo
    A képen az oldalon early 2017 van. Meglátjuk. Szerintem holnap bejelentik, hogy február/március, de majd jövőre jön a hír a halasztásról.
  • Seth
    Kíváncsi leszek tartják e a márciust
  • Bandicoot
    Mióta összedobtad a pc-t és szépen "továbbképezted" magad a Danika féle tímmel azóta biza jó nagy paraszt lettél.
  • TDC Geronimo
    Holnap ME infók/trailer...végre

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.06. 12:37:49
  • Tikal #62000
    exproli. már megtért.
  • spybot919
    Őöö. Ki ez a közellenség?
  • TDC Geronimo
    Ezért kár idejönni hogy behányj valamit, de tényleg.
  • n000rbi
    Azt azért érzékeled, hogy itt senki nem csekörbord "4K"-tól, meg hádéertől hugyozza össze magát. Pont elég, ha 1080p-ben kapunk egy fasza downsampled, recementes képet jobb frémmel (nem ez a szentírás a leáldban is?) A parasztozást meg tartsd meg légyszi odaát, senki nem kíváncsi rá.
  • spybot919
    Most nem tudom eldönteni, hogy ezt most nekem írta vagy mi. Mondat eléggé értelmezhetetlen de ha majd tudom akkor megsértődöm :)
  • Totya42
    Légyszi moby ne kezdd el ezt a stílust. Pszihó Lécci :) Próbáld elfogadni, hogy mások az igények. Valamint egy autó árát nem sokan tudnának beleölni egy gamer pc-be csak hogy a hobbiból játsszon.
  • Totya42
    Szerintem az már túlzás, ha valaki annyira a maxra megy, hogy még 1080-ból is kettőt vesz. Bár ki tudja. Ha megtehetném anyagilag, akkor lehet én is önteném bele a dellát :P Bár már öreg szemeim sem a régiek. Bevallom a korábban linkelt Titanfall 2 képek közt sok különbséget nem láttam. Az első kép homályosabb volt a másik 3-nál. De azon kívül nem láttam sokat. A 3. 4. kép közül meg nem tudnám mondani melyik a sima és melyik a pro kép :D Öregszem :)
  • Kandurex
    Így is van, PC a legjobb minőségben, frémben,.... árban
  • arty
    összesített gémercucc eladásokról van stat, az nőtt tavalyhoz képest pár százalékot (de előtte pár évig akkorát zuhant, hogy uh)

ellenben ha megnézed, hogy steamen mekkora a pécégémer rétegből a ps4pro áru gpuval rendelkezők aránya... nos, az siralmas :) talán 10%-ot nem tesz ki összességében, előző csucskártya-gent is beleszámolva ... emiatt is emelkednek az árak, évről évre.
  • Moby
    Nem bizony. Az igényesség a fosfrémes sosevolt 4K. Idiótaproli.
  • Kandurex
    A legjobb döntést hoztad játékosként.
  • spybot919
    Igen elismerem kicsit komásan félre értelmeztem. Az hogy kinek mi a csúcs. Valakinek a gtx 1080 a csúcs valakinek meg az se elég ha kettő van a gépében. Azért ha a ps4 nél erősebb pc-t szeretnél azért már mélyebben a zsebedbe kell nyúlni. Volt olyan aki csak azért költött +500eurot a gépére mert az emelte +5-el az fps számát. Néha úgy tűnik nekem hogy az ilyen szintű buzulás már gazdagok szórakozása mintsem az igényes embereké, mert az nem itt merül ki...
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 11:32:03
  • Evoluti0N
    Ennyi: You purchased this item on 6 Nov 2016.
    Platform For Display: PS4 Pro | Edition: Pro 1TB | View this order
  • Totya42
    Nem erről beszélt. Természetesen árban a pc jóval drágább, ha tényleg az abszolút maximumra törekszik az ember. Ezért is teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt. Pc-n már ma össze lehet rakni olyan gépet, ami a jövőre megjelenő project scorpiot is leveri grafikában. Persze jóval drágább. Meglestem most érdekesség képen, hogy egy gtx 1080 milyen árban mozog. 220.000Ft!!! És ez csak a videókártya :) De még egy gtx 1070 is 130.000Ft!!! A pro ára :) Egy videó kártya. Durva. Brutális árak vannak. Kíváncsi lennék ilyen árak mellett mennyire pörög a pcs hardver piac. Majd rákeresek, ha lesz időm. Tippre jól mehet, mert ha nem menne szerintem nem lenne ekkora kínálat.
  • Totti5
    Nem emelek, mert nem azt írtam.
  • spybot919
    Most esett le mekkora szójáték ááá :)

Totti emelj már le nekem akkora olyan pc-t de árban is megegyezzen ám!. Ár/érték arány könyörgöm...
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 10:38:07
  • arty
    "pspro vita"

naaaa :))
  • Totti5
    PRÓ nem PCt verő. Nem kell túlmisztifikálni, mert pár perc alatt leemelek bolt polcáról olyan PCt ami ketté harapja ( és ehhez még csak nem is kell a PCs csúcsot hozni ).

Igen 1080pben valszeg menni fog a nagyon magas beállítás javarészt, de a legszebb képet és a ultrát és a legstabilabb frémet most is a PC fogja adni, ha egymás mellé rakja valaki.

Tomb Raider Legend volt hisz az corossgen cím volt anno. Xbox ( SD ) és Xbox 360 ( HD ) ra is kijött. PCn ha bekapcsolta valaki a "nextgen" opciót akkor az X360as féle verziót kapta. De itt most nincs ilyenről szó. Nincs generációváltás.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 10:25:19
  • Totya42
    Az érintő gombja vacakol, állandóan ki akarja adni a lemezt szerintem. Áramtalanítsd 10 percre és közben pórtörőld le a gomboknál. Ha nem érintő gombos, mert újabb tipusú a ps4-ed, akkor nem tom mi lehet.
  • spybot919
    Ez azért nem rossz. Tud a csávó igényes videókat csinálni. Rainbow in the dark is jól sikerült. Már váróóós a wd2 :D
  • darkSectorxxx #61980
    Ott a pont. :)
  • n000rbi
    Pro fan noise 1 óra használat után
  • Soldiers
    Hali

Olyan kérdésem lenne hogy az milyen hibára utal ha a Ps kikapcsolt állapotban elkezd 10,20,40 percenként 3. sípolni? Meg már sűrűbben előjön hogy a olvasó elkezd bugni és csak úgy tudom megszűntetni h áramtalanítom.

Köszi a segítséget!
  • Tatyla
    Én sem hiszem hogy bármi lenne vele de ugye ott a garancia ha azon az időn belül nem jön ki az esetleges gyári hiba akkor már nem is fog
  • Totya42
    Nem hiszem, hogy bármi lesz vele. A sima ps4-el sem volt semmi. Jó ki tudta adogatni a lemezeket magától, mert túl érzékeny az érintőgombja, de ennyi. Pron meg újra rendes gombok lesznek, szóval ez sem lesz gond.
  • Evoluti0N
    Legendben volt ilyen "next gen" grafika beállítás.