PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nemhinném. Annyit tudok US storeba tuti lesz, remélem EUba is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Akkor veszek plus-t.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Csak plus-osoknak?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo

darkSectorxxx
LOOOOOOOOOOOOOL
szabit kérek!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Egyelőre nem érint, One nincs pc-n meg én emiatt nem rakok még win10-et. Főként hogy Win Store-os.
De persze akit érint annak az is kiadás.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Mr Manson
Battlefront valaki coopba nem érdekel? Felvehetne ... kéne a trófeák miatt.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
Zombi megvan ,nem volt rossz szerintem, a Dead Star meg multis lövölde,amiket én nem komálok. Április kipipálva akkor 😄

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
PS Plus ÁRPILIS

Dead Star (PS4)
Zombi (PS4)
I Am Alive (PS3)
Savage Moon (PS3)
A Virus Named Tom (PS Vita)
Shutshimi (PS Vita)

najóvan... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.03.30. 17:43:37
Totti5
Na most már csak egy kérdésem van. 4.5 PS4en a Milestone Sébastien Loeb Rally Evo-t megtudja csinálni majd 1080p fix 60fpsre amikor most 900p és 30 fps SE jött össze nekik?!

Örülök h a Codie elkapta a fonalat ( F1 2015 kisiklás után ). Fullos rally élmény, vegyétek!

Jájj, a végén mondja h ha tetszett a Colin McRae sztájl rally akkor ez..... Az árkéd volt, ez nem az. Ez RBR sztájl rally. Nehéz a játék, ne legyenek illúziók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mucsácsó
Unravel DEMO a magyar/UK store-ban, ha valakit érdeköl 😊 én spec még nem próbáltam, szal jól jött 😄
Kandurex
QB kihagytad ,😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
És bejelentenék a FF-t a DS3 és UC4/Doom közé, hadhulljanak a fejek otthon a költekezésért...<#idiota>

Seth
Holnap lesz valami FF15 konf valahol. Elvileg pontos megjelenési dátum is lesz

Bandicoot
<#guluszem1>

TDC Geronimo
Holnap jön FF XV demo elvileg

Seth
Be fogsz sokallni 😄
Ha kényelmesen, de kincseket nem keresgélve haladsz, akkor 1. rész olyan 9-10 óra körül, 2. rész hosszabb, legyen olyan 12-13

az első rész kb 8-9óra
második talán 10 körül
harmadik is olyan 10-11 között lehet
Mennyi idő végigvinni UC1-2-3at?Csak sztori semmi más Normal fokozaton.

Mert UC4 elött mindenképpen ki akarom játszani.Csak a 3. részt játszottam régen.
TDC Geronimo
A végén úgy is az lesz szerintem 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.30. 16:23:35

najszos lett mindket kenyerpiritora <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Ne is mondd most neztem meg en is. Mekkora game lesz ez atyaeg...

mucsácsó
Doom Closed Beta: aki az alfát tolta, az automatikusan invelve van a holnap induló bétába is, ha esetleg valaki nem tudná 😊
n000rbi
Ahhh, még majdnem megkönnyeztem 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

Kongy
QB, D3-ból 1 képkockát nem láttam még, egyszerűen nem nézem meg, majd én szépen megtapasztalom mihelyt megvettem. Addig meg elvagyok a régebbi címekkel, most pl a Dragon Age Inquisition-t kezdtem újra... még mindig hihetetlen jó játék, 2014 GOTY nekem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Kösz, hogy szóltál...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hihetetlen egy elbaszott világ kezd alakulni körülöttünk. Ezt a sok sipákoló prűd feminista és társai majomfalkát simán elküldeném a földekre kapálni, és akkor nem akarnának belepofázni az életünbe. Rosszul vagyok a fajtájuktól.
Számodra közömbös. Ha kihozzák, ha nem, vettél egy konzolt, amin játszani szerettél volna, és fogsz is tudni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
röhej! (tegnap mondom megnézem már', hátha van még a játékban némi szufla (1-2 könnyed trofi), de semmi ami "egyszerűen" meglehetne, szal megy "vaterára", ez TÉNYLEG ennyi volt...)

egyébként az egyszerüsége mellett (és a felemás vég ellenére) nekem az Order 1886 nagy élmény volt.... ilyen, végig "blizzardrender" minőségű (grafika!) játékkal még nem találkoztam, a 10-12 órányi átvezető+coversút is pont elég volt, szal egynek mindenképp okés.

azóta (bár csökken a hatás napról napra 😄 ) minden játék zizi és "játékgrafika" 😊

---

Tikal: a jövő setét, s fontos, hogy ne legyenek illúzióink 😉)

witcher meg mostmár okés, nem? vagy azóta megint elrontották? (nem voltam erre egy ideje, pedig itt pecsről pecsre lehetett követni az eseményeket)

Forza.

darkSectorxxx
Több mint 1, csak szólok.

Tikal
Azt látom, hogy leszarják, jól meg is tömik az olyan fakezűek zsebét mint a CD Projekt...azok meg levonják a következtetést, hogy a parasztnak elég a 24 frame is... mert az mozis, ugye? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Akarod mondani, NEM CSAK erősforrásfüggő... Gratulálok a talán egyetlen AAA címhez aminek sikerült a 60 frame a Bone-n 😄D

Star Ocean V cenzúrázva lesz Japánban és külföldön is kevesebb fanserviccel, a sok prűd és SJW panaszok okán.
Japánoknak nem igazán vannak elragadtatva:
Bandicoot
Lassan ott tartok hogy egy egy nagyon várt cím érkezése elött egy hónappal kiköttetem a netet mert még onnan is spoiler folyik ahonnan az ember mégcsak nem is várná.

TDC Geronimo
Ja és az ilyen egyszerű manapság. Elég sok fórumot, oldalt nézegetek és olyan helyeken bukkannak fel spoilerek, ahol ez ember nem is gondolná. Barom dolognak tartom ezeket a hetekkel megjelenés előtti lets playeket. DS3, QB most meg ez.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.29. 22:57:49

Seth
Tégy úgy ahogy én, ne nézd meg! Ennyike, van ám itt ész, nem kevés 😄

TDC Geronimo
Lets play másfél hónappal megjelenés előtt ebből is :/ MI ez az új trend? Nem tetszik 😞

Bandicoot
Ph-n nagyon dícsérik pedig és én is csak jókat tudok mondani róla.
1-2 hónap alatt míg a pc-m rendesen protemető, a ps nem. A szűrő viszont televan. Kipucolom és megy vissza.

n000rbi
Semmi értelme ezeknek szvsz, inkább takaríts rendszeresen 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

vixo
Sziasztok!

Közületek valaki használ ilyen porvédőt?:

PS4 porvédő

800Ft körül láttam, megéri beruházni rá? Azért eléggé megül a szellőző részeknél a por,ahogy látom, akkor vajon mennyi kerül a gépbe?

Köszi előre is a válaszokat!

Moby
Sztornó, most nézem, már hollandiából postázzák. Nincs vámáfa, csak pk, de ugyanott vagy 😄
"A kontroller ára ~55 euró, a postaköltség ~15 euró.
Hollandiából postázzák így nincs rá plusz VÁM és plusz ÁFA, szóval összesen ~71 euróba (23 360 Ft) került és 4 munkanap alatt ért Pest alá (Alsónémedibe), 5 munkanap alatt pedig Debrecenbe. GLS hozza, csomagkövetés van."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.29. 20:50:31

Adversus solem ne loquitor

Moby
Amúgy minden másra talán jó is, csak mindenmást én pl amúgy is boxkontrollerrel nyomok. Overwatchban szerintem evvel bedarálnának mint a szart. De ki kéne próbálni.

Moby
Nem is fogja, lévén mindneki a steamről veszi. Elküldik neked simán, csak a vámáfát ki kell pengetni. Olyan 25 környékén gurul ki. Horror...és sehol nincs egy egérhez képest kompetitív multiban (ok, az egerem is került ennyibe, de na...az egy prö cucc, egy hozzámhasonló ultramatőr szarsenkinek).

Seth
21(+platina) trófeára volt energiája a készítőknek, hogy még azzal se lehessen kicsit többet kihozni játékból 😄

TDC Geronimo
visszatérve steam kontrollerre. Azt olvastam non-steam játékokat is támogat miután hozzáadod steamhez és elég jókat olvastam róla csak szokni kell. Viszont idehaza sehol se látok kontrollert

Na még csak az kéne. <#banplz>
arty
van az a pénz (és termék...) 😊

---

amugy driveclubról mi az általános vélemény? könnyű? közepes? nehéz?
lehet, hogy kormánnyal könnyebb csak?

Forza.

arty
most nézem - a rohadék Order egy trófeával se jutalmazta, hogy hardon toltam le ?! 😞

Forza.

Moby
Arra kár várni. Egyrészt sose lesz, másrészt velük sohatöbbetsenki nem akar együttműködni a konzolgyártók közül.