PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/mindkettő megvan egyébként xboxra, de annyira nem is tervezem, hogy ebben a generációban vennék xboxot, hogy inkább megvettem ps-re.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.01.17. 23:32:14
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.17. 22:47:14
PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
/nekem ez nagyon nem jött be. Az ilyen típusú játékokat én nem bírom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.16. 20:34:29
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az egész PSVR -PS5 tengely isszonyú gáz, és ezt én csak most, ma raktzam össze. És egyelőre rohadtul benézi a média egy része is, merthogy ugyebár erről már korábban cikkeztek, hogy az NMS, meg majd az új Hitman VR verza is csak BC-ben megy. Egyelőre.
Na ez olyannyira nem egyelőre, hogy sosem fog a mostani VR menni PS5 játékkal. És ez teljesen világos, hiszen el is mondta a sony, hogy nem készül VR játék PS5-re. Csak azt nem, hogy miért. Azért, mert a VR nem kompatibilis a PS5-el. Azért nem, mert a DS4 nem kompatibilis a PS5-el, ami az ő döntésük volt. DSe-vel viszont nem használható a PSVR nyilvánvaló okból (tracking). Ergo a jelenlegi PSVR addig él, és addig van játék van hozzá, amíg készül PS4-re VR játék. PS5 VR játék meg akkor készülhet majd egyáltalán, ha lesz PS5-el működő VR. És nem lesz áfedés. És ez az egész eléggé gyász.
Meh...
The Callisto Protocol
Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.01.16. 18:23:39
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Dishonored 2 - nagyon klassz benne az art, lenyomtam négy küldetést, de valahogy nincs bennem a drive, hogy továbbmenjek vele.
The Surge 2 - két boss után letöröltem, hulladék.
Surviving Mars - nagyon aprólékos, sokat kell vele buzerálni, letöröltem fél óra után
Call of the Sea - nyomtam vele másfél órát, érdektelen
Battlefield V (fent van állandóan) - lenyomtam most két kört benne, meguntam, kiléptem
Fent van még Warframe, Genshin - mindegyikkel próbálkoztam, egyikbe sincs kedvem visszamenni.
Úgy érzem idén megmarom magam. :-D
PS5 II PSVR
Messze van még 2100 akármennyi, amikorra forgalomba kerül az utolsó, 21 milliomodik bitcoin. Addig szerintem az egész meg is fog bőven feküdni. Ez most egy nagy lufi, kidurran ez is, mint a többi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2021.01.16. 18:13:24
PS5 II PSVR
"- Biztos vagy benne? Csak mert 2021-ben én már nem lepődnék meg semmin..."
Dehát ez lett a világ. Már senki nem akar tudni, csinálni, érteni semmihez, csak bebaszom a picsám a youtubera, bekapcsolom a kamerát, jön a lé, amit abból veszek azt meg kirakom az instára. Illetve most már ennyi sem kell, csak veszem a btc-t jókor, vagy bányászok, ha van hozzáférésem hardverhez. Ennyi is elég, és ettől több ma már nem kell. Aki ettől többet akar az hülye boomer.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.16. 11:49:08
najó komolyan mondom jegeljük a témát mer felkúr 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Azt mutattam már hol a legnépszerűbb a bitcoin pl.?
LOL
És ebben a hardverben az emberiség mérnőki tudományainak egy jelentős szelete bennevan. Érdemes volt beletenni!
nem tetszik :\
Why so serious?
Egyébként szerintetek bányászat nélkül normalizálódna a helyzet? Mármint a gyártó kapacitás véges, ami szinte eltűnik ezekkel a sok különböző gpukal és az előző kártyák instant eltűnnek a boltok polcairól, amint kijöttek az újak. Így mesterségesen mindig szinten tartották a gyártók az árakat a kártya átnevezésekkel. És most látják sajnos, hogy a piacon van kereslet ezekre magasabb áron is. Szerintem az a limitált kapacitás, ami van az bányászat nélkül is elmenne magas áron. Pláne, hogy már a gyártók és viszonteladók is vérszemet kaptak. Szerintem a jelen állapot még sajnos hosszú ideig megmarad, és maximum mérséklődni fog, ha a bányászat alábbhagy. De jelentősen nem lesz jobb szerintem. Ti hogy látjátok?
mennyire kiszámolható dolog a bányászat megtérülése? hogy mittudomén vesz a paraszt egy 3080at X forintért, legyen mondjuk hasraütök 400k, plusz ugye annak van a villany fogyasztása, havi Y, legyen mondjuk havi 30k - és mikor jut oda a delikvens, hogy visszajön neki a 400k, és havi szinten termel legalább 30k forintnak megfelelő coint? mondjuk tegyük fel hogy stagnál a mostani állapotán a bitcoin
Why so serious?
PS5 II PSVR
A sima kis üzérek - akikkel mi találkozhatunk a különböző oldalakon - meg csak a hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.01.16. 00:07:09
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pc 4k géming meg a legszarabb megoldás amit valaha választhat egy Pc gamer.
2080 simán hozza 21:9-et meg 32:9-et is.
3080 meg megy 4k marketingbe,hagyjuk már😄
Nem annyiért kapod amennyiért szerették volna a gyártók, de mivel sehol nincs olcsón, ezért ennek ennyi az ára. <#vigyor3>#vigyor3>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT