PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nálam semmi gond vele. Napi szinten böngészem a magyar és az usa store-t is. Tegnap csak sikerült azért játékot vennem a januári saleben így a végén. Megvettem a Division2-t, meg a Little Nightmares ultit. Előbbi megvan pécére is, de valahogy sosem álltam bele, nem voltak hozzá társak sem, viszont február másodikán jön hozzá a PS5 patch, utóbbinak a folytatásáról néztem meg a demót, elég jópofa volt, gondoltam letolom az első részt előbb 😊

/mindkettő megvan egyébként xboxra, de annyira nem is tervezem, hogy ebben a generációban vennék xboxot, hogy inkább megvettem ps-re.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Konzolon is fos az egész. Hol megjelenik a promóció, hol nem.

PS5 II PSVR

Mephike
Nekem ma az árak nem látszottak böngészőben... Egy ekkora cég hogy tud ilyen fostaliga oldalt összerakni?
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.01.17. 23:32:14

Miért lett ekkora fos a PS store böngészőkben? Konkrétan nem töltődik be rendesen az oldal. A játékok bannerje, az áruk, valamint a kosárba rakás sem töltődik be és ahogy olvasom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával és azóta áll fenn másoknak is, mióta megújították az oldalt. Csak konzolról vagy appon keresztül tudok vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.17. 22:47:14
Ulthanito
Na, akkor eladom.

PS5 II PSVR

4theplayers<#banplz>
Moby
Nem érted. Ez nem egy technikai probléma, ettől egyszerűbb lenne, ha a ps5 játékok használhatnák a DS4-et, hisz amúgy a rendszer kezeli. Ez egy döntés a sony részéről, egy mesterséges limitáció, ami valszeg SDK szinten is megvalósul, tehát nem tudsz írni játékot ezekre az eszközökre. Egyszerűen így döntött a sony. Ezek az eszközök (DS4, PSVR) nem használhatóak PS5 játékkal, és pont.

Seth
Majd kitalálnak hozzá egy olyat mint a back button-os kiegészítő, nem lehet ez probléma

PSN ID.: Beegabor

Moby
Natív PS5 játékokkal nem megy, mert azok nem kezelik a DS4-et. A DSe viszont nem kompatibilis a VR-el, mert lightbar hiányában nem tudja követni a kamera.

Ulthanito
Egyszer végigtoltam, nem volt rossz, de alapvetően nem bírom ezeket a játékokat.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezt most nem értem. Minek csináltak hozzá adaptert és küldték el mindenkinek, ha a VR nem megy a PS5-tel? Vagy a DS nem megy a VR-ral, a DS4 meg nem megy a PS5-tel?

PS5 II PSVR

AntiHero
Szinte biztos, hogy lesz ps5-re új VR Headset. Bolondok lennének nem kiadni. Mondjuk ez majd úgy 1-2 év múlva.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Ha mondjuk ez valami új Dead Space rész lenne, hangulata és megoldásai arra hasonlítanak, abban a pillanatban preorder! De ugye olyan nem lesz 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Ez önmagában nem akkora kihívás, tekintve a téma felhozatalát 😄

/nekem ez nagyon nem jött be. Az ilyen típusú játékokat én nem bírom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.16. 20:34:29

yesname
Már nyert ügye van, ha olyan. Legjobb Alien game volt ever. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Most, hogy megy a PSVR, belecsaptam végre a NSM VR verzióban, és rohadtul tetszik, de...
Az egész PSVR -PS5 tengely isszonyú gáz, és ezt én csak most, ma raktzam össze. És egyelőre rohadtul benézi a média egy része is, merthogy ugyebár erről már korábban cikkeztek, hogy az NMS, meg majd az új Hitman VR verza is csak BC-ben megy. Egyelőre.
Na ez olyannyira nem egyelőre, hogy sosem fog a mostani VR menni PS5 játékkal. És ez teljesen világos, hiszen el is mondta a sony, hogy nem készül VR játék PS5-re. Csak azt nem, hogy miért. Azért, mert a VR nem kompatibilis a PS5-el. Azért nem, mert a DS4 nem kompatibilis a PS5-el, ami az ő döntésük volt. DSe-vel viszont nem használható a PSVR nyilvánvaló okból (tracking). Ergo a jelenlegi PSVR addig él, és addig van játék van hozzá, amíg készül PS4-re VR játék. PS5 VR játék meg akkor készülhet majd egyáltalán, ha lesz PS5-el működő VR. És nem lesz áfedés. És ez az egész eléggé gyász.

Moby
Amit eddig elmondtak róla, hát...nagyot kéne ahhoz gurítson, hogy ez engem érdekeljen. Kb ilyen Alien Isolation szint. A börtönben játszódik az egész. Kergetőzöl az izéval.
Meh...

Ulthanito
Gameplay kéne belőle, ez így még kevés nekem. A világa viszont klassznak tűnik.

PS5 II PSVR

yesname
Lehet volt már említve, de most futottam még csak bele. Nagyon várós és még nagyon sokára lesz.
The Callisto Protocol
Utoljára szerkesztette: yesname, 2021.01.16. 18:23:39

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ulthanito
Na, idei próbálkozásaim:

Dishonored 2 - nagyon klassz benne az art, lenyomtam négy küldetést, de valahogy nincs bennem a drive, hogy továbbmenjek vele.
The Surge 2 - két boss után letöröltem, hulladék.
Surviving Mars - nagyon aprólékos, sokat kell vele buzerálni, letöröltem fél óra után
Call of the Sea - nyomtam vele másfél órát, érdektelen
Battlefield V (fent van állandóan) - lenyomtam most két kört benne, meguntam, kiléptem

Fent van még Warframe, Genshin - mindegyikkel próbálkoztam, egyikbe sincs kedvem visszamenni.

Úgy érzem idén megmarom magam. :-D

PS5 II PSVR

Ulthanito
Legyen is, most vásároltam be belőle. Remélem a bitcoin sorsára jut, és az is felmegy 38-40k-ig. Szarrá keresem magam vele akkor. :-D

Messze van még 2100 akármennyi, amikorra forgalomba kerül az utolsó, 21 milliomodik bitcoin. Addig szerintem az egész meg is fog bőven feküdni. Ez most egy nagy lufi, kidurran ez is, mint a többi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2021.01.16. 18:13:24

PS5 II PSVR

mucsácsó
jaja persze, amíg nem megy valami homebrew cucc rajtuk addig nem gáz - elmúlt évek tapasztalatai alapján jópár év, mire odaáig eljut a dolog 😄
Moby
Amíg nincsenek feltörve, addig nincs baj.

Mephike
Ilyet ne is mondj, pont erről beszéltem az asszonynak, hogy a jövőben a PC-t mint játékgépet elfelejthetjük, de a konzollal nem lesz gond. Vissza is kérdezett:
"- Biztos vagy benne? Csak mert 2021-ben én már nem lepődnék meg semmin..."

mucsácsó
addig jó, amíg a konzolokat nem tudják befogni bányászatra........... 😄
j0nNyKa
:|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
És a tudatlan pénzéhes paraszt ebből csak annyit lát, hogy veszek revoluton százezerért btc-t, majd eladom egy hónap múlva négyszázért. Kinek ártok vele? Mindenkinek jó, pláne nekem!
Dehát ez lett a világ. Már senki nem akar tudni, csinálni, érteni semmihez, csak bebaszom a picsám a youtubera, bekapcsolom a kamerát, jön a lé, amit abból veszek azt meg kirakom az instára. Illetve most már ennyi sem kell, csak veszem a btc-t jókor, vagy bányászok, ha van hozzáférésem hardverhez. Ennyi is elég, és ettől több ma már nem kell. Aki ettől többet akar az hülye boomer.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.16. 11:49:08

Moby
Dehogyis! Ezen rendes, dolgos nigériai tokhal halászok, akik csak próbálják valamibe befektetni a nehezen megkeresett pénzüket! 😄D

j0nNyKa
nigéria ahol a pénzes királyfik élnek és emailben küldik a 9jegyű dollárokat! <#idiota> vicc az egész...
najó komolyan mondom jegeljük a témát mer felkúr 😄

Moby
Ez pontosan így van. És ezek az állatok semmi mást nem csinálnak, mint drog, fegyver és emberkereskődnek mossák tisztára a pénzüket, miközben egyre többeket vonzanak be ebbe a nyomorult pilótajátékba.
Azt mutattam már hol a legnépszerűbb a bitcoin pl.?
LOL

És ebben a hardverben az emberiség mérnőki tudományainak egy jelentős szelete bennevan. Érdemes volt beletenni!

Nem az nvidia-ra értettem az áremelés. Hanem az összes gyártóra, mint asus, msi (ők már be is jelentették az áremelést). Az nvidia msrp árai nettó hazugságok ezen a ponton, sosem lehetett annyiért kapni őket. A múltkori áremeléses hírnél pont néztem az asus árait és konkrétan, hogy a példánál maradjuk egyetlen 3080 sem volt 700$ közelében, hanem inkább 1000-1100$ volt.
j0nNyKa
ja igaz, na jó de.... nemtom, ez nekem ilyen dollárjel szemű hülyéknek hangzik, akik a szokásos "0 munka végtelen ingyen pénz"-re vágynak, és fingjuk nincs következményekről
nem tetszik :\

Moby
200 dollár körül van mondjuk egy 3080-nak a havi nettója a vellanyszámlán felül, ha optimálisan van beállítva. Egyébként ethereumot bányásznak velük, annak van most az égben a megtérülése. De nem kell, hogy az egész megtérüljön, a kártya nem megy nullára, ha be is szarik, a kártya eladható marad.

Fene tudja. RTX 2080 ajánlott ára 700 dolcsi volt, nálunk én 280 ezerért vettem 2019 januárjában. 3080 ajánlott ára szintén 700 dolcsi (ami persze sehol sem ennyi), ezzel szemben nálunk úgy fél millióért kapsz, már ha kapsz. Szóval NVidia nem akart árat emelni feltétlenül, csak a készlethiány miatt kb bármennyiért el lehet most adni.

Why so serious?

Nem értek hozzá, de szerintem azok akik bányásznak nem egy kártyát vesznek. Legalábbis nem hiszem, hogy megérné 1-1 darabbal küszködni. Ezek közvetlen a gyártótól veszik meg úgy az összeset, ami legurul a gyártósorról.
Egyébként szerintetek bányászat nélkül normalizálódna a helyzet? Mármint a gyártó kapacitás véges, ami szinte eltűnik ezekkel a sok különböző gpukal és az előző kártyák instant eltűnnek a boltok polcairól, amint kijöttek az újak. Így mesterségesen mindig szinten tartották a gyártók az árakat a kártya átnevezésekkel. És most látják sajnos, hogy a piacon van kereslet ezekre magasabb áron is. Szerintem az a limitált kapacitás, ami van az bányászat nélkül is elmenne magas áron. Pláne, hogy már a gyártók és viszonteladók is vérszemet kaptak. Szerintem a jelen állapot még sajnos hosszú ideig megmarad, és maximum mérséklődni fog, ha a bányászat alábbhagy. De jelentősen nem lesz jobb szerintem. Ti hogy látjátok?
j0nNyKa
jesus crist :|
mennyire kiszámolható dolog a bányászat megtérülése? hogy mittudomén vesz a paraszt egy 3080at X forintért, legyen mondjuk hasraütök 400k, plusz ugye annak van a villany fogyasztása, havi Y, legyen mondjuk havi 30k - és mikor jut oda a delikvens, hogy visszajön neki a 400k, és havi szinten termel legalább 30k forintnak megfelelő coint? mondjuk tegyük fel hogy stagnál a mostani állapotán a bitcoin

Én is 19 elején ruháztam be egyre, szóval egyelőre simán hozzá a legtöbb játékban az 1440p/60 FPS-t. Szerintem még jövőre elég lesz, hogy legalább 30 FPS felett maradjon minden. 2023ra meg már csak normalizálódik a helyzet.

Why so serious?

Ulthanito
Na ezért mondtam, hogy a PC biznisz 2021-ben nem más, mint egy groteszk torzó.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na, én ezt megtettem novemberben, és rohadtul nem hiányzik, hogy PC-m legyen. Immáron 20 éve nincs is.

PS5 II PSVR

Voltan
Minden a mennyiségtől függ, gondolom. 10db 3080 nyilván jobban muzsikál, mint 10db 1660, de most ott tartunk, hogy mindent felvásárolnak ezek a férgek. Az Nvidia bejelentette, hogy piacra dobnak bányász célkártyát is esetleg - valahol olvastam - de annak se lesz sok értelme, mert azok minden másra szarok (mókolni állítólag lehet, de nem ezen fog múlni), és azt meg nem tudják eladni, ha megint bezuhan az árfolyam. Szóval továbbra is a játékosoktól halásszák el a kártyákat, ipari mennyiségben. A gyártók persze tehetnének valamit ezügyben, de egyrészt amíg nagy tételben már a gyárból felvásárolják a nagy férgek, másrészt amíg az élelmes rohadékok is tucatszám veszik, addig nagyjából cseszheti az átlag gamer.

A sima kis üzérek - akikkel mi találkozhatunk a különböző oldalakon - meg csak a hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.01.16. 00:07:09

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
és mely az a 3 szerencsés játék? 😊 😄
darkSectorxxx
Csak tudod hogy van, hiába 500k egy hardver ha valakinek az a teljesítmény kell. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Procin is lehet bányászni. Csak elég sok kell hozzá. Vagyis mindenből minél több kell. Végeredményben csak a nettó megkereshető pénz a lényeg ezeknek, ha elég magasan van az árfolyam, akkor már a vellanyszámla (pontosabban a hashperwatt) sem annyira lényeges.

Még ha lenne akkor is túlárazottnak tekinteném,mert nem ér annyit.Talán akkor még drágábban is adhatnák ha pl.AMD is kijönne v.mi hasonló szarsággal.
Pc 4k géming meg a legszarabb megoldás amit valaha választhat egy Pc gamer.

2080 simán hozza 21:9-et meg 32:9-et is.
3080 meg megy 4k marketingbe,hagyjuk már😄
j0nNyKa
dehát nem is értem, elég ez a kategória bányászni? én azt hinném, hogy a 3080nál kezdődik a bányászoknak a kártya

Moby
Mostmár mindenhol túl van tolva, mert a bányászok egyenesen a gyárból veszik meg a kártyákat, a büdöslábú retkek 😊

j0nNyKa
mondjuk pl amit alzáról 232ér vettem, az az amcsi amazonon is 1000 dollár, máshol is túl van tolva kissé, nem csak errefelé

darkSectorxxx
Egy alternatív dimenzióban $700 lett volna valóban.
Nem annyiért kapod amennyiért szerették volna a gyártók, de mivel sehol nincs olcsón, ezért ennek ennyi az ára. <#vigyor3>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nagyon rég volt ilyen, és biztos nem 2020-ban: 3 játékkal játszok egyszerre, és tökre élvezem mindet. <#eljen> Rég játszottam ilyen intenzíven, és még mindig vannak játékok a csőben.

Moby
Valóban nincs, amikor a $700-os kártya 480-ért meg 530-ért megy.