121254

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A kíváncsiságom mindig győz :) A tegnapi nap totál fals lett ezzel a psn szopással. Annyi jött le az egészből, hogy érdekel amit nem láttam. Ma kicsit még néztünk ezt-azt, de fullhd-n kurvára nem érdekel az egész. 1 nap alatt nem tudok mindent megnézni amit szeretnék, több napra meg nem tudtam gépet szerezni. Szívesen fikáznám az egészet, itt-ott van is mit, néhány peccs ölég szar munka, de a gép elehtőségei, és úgy egyben az egész...hát nem szívesen mondom ki, de vállalható. NAGYON negatív véleményem a szoniról az elmúlt 3 év alapján, ettől pozitívabbat most nem tudnék kimondani, de már ez is elég nagy ugrás. Nem szégyellem bevallani: én valami sokkal szarabbra számítottam a szonitól. Még nézegetem, tesztelgetem. Nem egy high-end csodagép ez természetesen, de jóval magasabb igényeket céloz meg evvel a géppel a szoni, mint a simagéppel akár a megjelenésekor. Az irány jó, a gép is szimpatikus. Egyelőre ennyi.
  • TDC Geronimo
    BFnél képminőség mellett elég komoly sebességjavulás is jött

• TDC Geronimo
    Bahh tolnám dishonoredet meg wd2őt is, de nemsokára FF XV és ha választani kéne inkább azt fogom. A másik kettőt majd egyszer, ha nem lesz semmi (jó vicc :D)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.11. 20:23:48
  • darkSectorxxx #62750
    Nem, te csak most full félreolvastad a kommenteket és a számba próbálsz adni, vagy próbáltok adni olyan megjegyzéseket, amik tőlem nem hangzottak el.
    Te annak veszed ezt aminek csak szeretnéd, én meg annak aminek leírtam. :)
  • TDC Geronimo
    Én jövőre tuti veszek.

Nyomtál azért ismét egy kemény 180at. Előző héten szerintem még a tenyered dörzsölted, hogy ontod majd a fikaáradatot a gépre sgn :p

Mondjuk téged ismerve erre még számíthatunk nemsokára
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.11. 20:20:09
  • Moby
    Ja igen. Nem vettem végül vertical standet, mer nem tudtam hogyan viselkedik állítva. Felbakoltam, hogy biztosan legyen szellőzés. Nos így sem hangosabb semmivel, szal hétfőn veszek egyet.

Vegyetek 4K tévét! Tényleg. Még egy olcsó 4K tévén is óriási ugrás a fullhd-hoz képest a peccselt játékok. A knack egyedül eddig, ami nem igazán tetszett, ráadásul kurvára artifactol a checkerboardja, de a többi nagyságrendekkel jobb. A recsit egyszerűen döbbenet. Kb, mint amikor a BF1-et láttam először 4K. Az az "úristenbazdmeg" kategória. Hihetetlen, hogy ez ÉN mondom, de nem való ez fullhd-ra. Ha meg igen, merépp jobb a higherframrate opció, ott sem buktok a 4K tévével. Már a pécé kapcsán totál egyértelmű volt, csak rohadtul nem tudtam eldönteni mi kéne, monitor, vagy tv, de ezzel el is dőlt: menesztem a fhd monitornak használt tévét, és veszek ahelyett is egy 4K-t. Aztán majd később cseréljük őket valami bitang 4K oledre, ha földreszáll az ára.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.11. 20:13:56
  • Bandicoot
    Jaja...betaláltalak többedmagammal. Mindenki hülye csak te vagy a kopter. Tudjuk.
  • darkSectorxxx #62746
    Hát de kerülöm a vitát, azt betalál akkor is amikor bameg semmit nem csinálok, meg utálom mikor belémmagyaráznak olyan dolgokat basszameg hoyg én azt megmagyarázom magamnak miért nem veszek pro-t.
    Ha akarnék vehetnék ma rögtön, akár 2-őt is, van , lenne annyi lóvém, de bameg nem azért nem veszek mert nem tudok, hanem mert úgy döntöttem várok, és megnézem mások miket mondanak a működéséről, milyen screenshotokat látok amik az uppolt gépen készülnek.

De valamiért mint minden más esetben nagyon nagyon meghatározó amit mondok és mindenki issza a szavaimat, odafigyelnek rám, fontos és nem nyugszanak ha nekem nem az a véleményem mint nekik.
    Ez hízelgő nagyon, de nem kell. :)

Persze pár embernél ha én leírom hogy süt a na, akkor is beindul a fingsincs mondatgenerátor, nem számít mit írok éppen, szóval nem lep meg, csak idegesít ha 1 emberrel beszélek, akkor még 4 ember érdekes mód magától elkezd beszélgetni velem, amikor előtte meg éppen segítségre van szüksége az embernek akkor basznak sg-zni és érdekes mód kussban van mindenki, szóval ez pl nekem undorító dolog.
    De hát elviselem mert emberek vagyunk és különbözünk.

Lehet em vagyok igényes mint pár pixelharcos, de természetre én nem vagyok bunkó, lekezelő és ez engem boldoggá tesz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 20:03:35
  • darkSectorxxx #62745
    Köszönöm, a videót, de akkor még így utoljára, összegzem, nem az IQ-ról volt kérdésem, hanem a kifejezetten Ratchet & Clank , kifejezetten élsimításával kapcsolatban.
    A többiről szó nem volt, csak nehogy még 1x bárki itt mást hidjen, mert látom nem nálad valszeg de egy roppant kis magban ez burjánzik mint tévhit.
    Nem véletlen kértem mástól képeket, hogy én azt megnézzem pm-ben, leszűröm a magam véleményét azt ennyi, amit itt most megjegyeztem, hozzáteszem nem bántásképpen, az kizárólag a fenti sötéten szedett téma, sem fps, sem iq, sem felbontás, semmiről nem beszéltem kb 1 hete.
    Így mint ahogy pl te is küldesz videót, utána nem fogok senkivel erről tárgyalni, mert nem számít, az számít amit én itt offline magam alkotok véleményt.. :)

Mert anno 1x elmondtam én hogy látom és annyi.

Ja és e a többieknek szól inkább, hogy tessék tiszteletben tartani, ahogy én is másét.
    Köszönöm.
    Még1x nem fogom elmondani, mert keci unalmas, aki azt hiszi nekem ezzel bármit magamnak magyarázok, az nem ismer úgy látszik, csak simán akit nem érdekel ne írjon, én sem fogok és ennyi, megleszünk szépen egymástól független.

Ez jórészt másoknak szól nem neked....
  • spybot919
    Ott a pont :D
  • Totya42
    Én tudom, hiszen látom én is. TF2 most települ :)
    De Darknak írtam, akinek gondolom még nincsen új gépe, hogy nézze meg azon az oldalon, mert ott tényleg jó minőségű videók vannak. YT-on az összehasonlító videók csalókák, mert messze nem adják át azok a tömörített videók azt a tényleg jelentősen jobb IQ-t, ami van pron.
  • darkSectorxxx #62742
    Hülyeségeket ne beszélj, egy tetves szót nem szóltam kb 300 komment óta, most erre az egy "elértük az Buééshit képek szintjét"-re írtam, mondom orvoshoz kell fordulni ha valami fóbiád van, de nyugodtan nézz vissza 300 kommentet és írd meg nekem is a maradékot. THX.
    A te vitáid közt lehet találsz majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:48:12
  • Bandicoot
    A vélemény egy dolog. De oldalakon át ugyan azt az okfejtést leírni és főként olyan embernek grafikát szakérteni aki eddig is kismilliószor bizonyította hogy totálisan fingnélküli és vak hozzá....Nemár....
    Leírta egyszer...Leírta kétszer...Felfogtuk. NEKI nem kell pro. Átlépi. Pont.

Mintha bemennék napiszinten az MS topikba 20 soros monológokkal leírni hogy "Nem kell az xbox mee niccs exkluzív".....

(Mielött nekem esne valaki, tudom hogy van. Csak példa volt.)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.11. 19:47:55
  • darkSectorxxx #62740
    Senki egy percig nem vitatta mit láttál, én arr figyeltem fel, hogy egy amúgy élsimított, vagy kevésbé, szinte semennyire recés játéknál 10 pixel eltéréssel mondtad pont hogy elértük a BS minőséget, a baj ezzel hogy erre pont a Ratchet a legszarabb példa, a többibe nem írtam megjegyzést, nehogy félreértsd megint.
  • Bandicoot
    Isten őrizzen a további grafikai locsogásától és oldalakon át tartó monológjaitól miért nem pro.
    Lépje át. Ennyi.
  • darkSectorxxx #62738
    Köszönöm, végre normális komment. :) Ritka ez amikor mindenféle gúnyos megjegyzés nélkül, valaki segít informál. Rendes vagy, köszönöm, megnézem. :)
    Bár én a screenshotokat szeretem, png-be direkte a konzolról, mert ott nem lehet a videó minőségébe belekötni, de mivel érdekel megnézem ezt is...

Dishonored 2 meg most gyütt.
    Persze nem natív 1080p, de az árnyékokon látszik hogy azért miben van eltérés.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:44:28
  • TDC Geronimo
    Kár videókat nézni. TVn látom a különbséget a saját szememmel. TF2nek is olyan az IQja, hogy beszarás.
  • Totya42
    Ne legyünk már ilyen ellenségesek Darkkal. Te sem szereted mikor így piszkálunk. Engem érdekel a véleménye. Nem kell elfojtani.
  • Moby
    Sajnálom, hogy a kzsf nem kapott peccset. Tudom, hogy le vannak fogva így a fejlesztés végén, de nagyon megérdemelte volna az a cím.
  • Bandicoot
    Nemcsak nem kell váltani, nem kell itt is bizonygató topikot csinálni a faszságból. Oldalakon át megy a "DS nem lát semmit ami megérné a váltás és ezt megmagyarázza" szintű rizsa a semmiről. Baromi unalmas. Átléped, ennyi. Franc se kiváncsi 4565327 darab 50 soros kommenten keresztül a grafikai szakértésre és arra hogy nem éri meg neked. Felfogtuk. Pont.
  • Totya42
    Dark nézz körül videókat a gamersyde oldalon itt. Jobb minőségű videók vannak itt fent, mint pl youtube-on. Érdemes végignézni, ha vacilál az ember. ez alapján szerintem el fogod tudni dönteni, hogy neked megéri-e most venni vagy sem. Remélem segítettem.
  • Moby
    Infamous propatch korrekt munka. Nem rossz a highres, de a highfps igazán fasza, és még úgy is sokkal jobb az iq, mint a simagépen. Kár, hogy nem így toltam anno, mondjuk nem volt egy hűdejó játék...
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem senkit se :D
  • Moby
    Nincs bent a telekom részletfizetéses konstrukciójában, tehát nem elég jó a gép. Nem ment át a minőségi szűrőn. Majd ha lesz havi ötezerér, minden megjavul.
    Ugorjunk.
  • Totti5
    Az idő itt van, nem lesz más, nem lesz gyorsabb a PS4ed a Proval szemben sem tegnap, sem ma, sem holnap. A hülyeségen filozofálni marhaság. Egyszerű mint az 1x1 a helyzet.

De nem kell váltani, senki nem kéri.
  • Moby
    Most te azt magyarázod, hogy miért nem veszel pro-t a száznegyvenedik poszttal? Jól értem ez a téma?
    Szerinted ez mégis ki a bánatos faszt érdekel? A szonit? Az sg-t? LEL
  • darkSectorxxx #62727
    Miért ne várjam?
    Horizon-t miért ne várjam? Miért ne legyek kíváncsi? Pénzbe kerül megnéznem mi mennyivel másabb pro-n? Ha eljön az idő hogy megéje és én is váltsak?

Neked ez pénzbe kerül? Ha nem, akkor? :)

Sőtt, soha nem lesz erős pc-m, mégis érdekelnek azok a dolgok, amik egy erősebb pc-n futnak, vannak, de lehet egyszer lesz amiért én is beindulok, soha nem lehet tudni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:31:16
  • Totti5
    Ne várd, nem lesz semmi. Ott van a PS4ed és kész.
  • darkSectorxxx #62725
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sony már sokmindent lekomunikált, csak éppen már én nem hiszek a dumáknak, ilyen összehasonlító képek-videókat akarok, a szövegelésből már tele a padlás, én hülye meg 2 hónapja kb még fel akartam dobni a gépet használtpiacra.
  • darkSectorxxx #62724
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ennyi, valóban van a képen egészen pontosan 2-3 kis karika, amin a homály meg a rece kicsit kisimul azt szevasz, durr neked bullshit kép, ha ez kafa, akkor oké, de amúgy? :D
    Jó egye bassza, akkor kiegyezek abban hogy BIZONYOS kis részletek simulnak, vagy egész egyszerűen csak nem homályosak, de 90%-ban nekem pl marhára ugyanannak tűnik, de oksa legyen, itt-meg-amott, de a bullshit képcsokrokhoz ettől több kell, vagy más játékkal példázni, amiben télleg van rece.

mindegy, Ratchet sem az a hűde....marad BF1, TR, amit aláírok hogy, meg mások is mondanak, hogy hát igen, azért nem csak 10 pixel eltérés van mint a legtöbb másiknál. Horizon-ig szerintem nem lesz meglepetés.
    De várom hogy végre varázsoljanak el valamelyik játékkal. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:14:32
  • Moby
    itt mitől nem rohadnak rám a játékok? Értem, hogy konzolon ilyen párórás dolgokat meg lehet venni lemezen, de amúgy lemezezzen az, akit nem anya szült. Kurvagáz az egész. Ráadásul megöli mindazt, ami nekem nagyon fontos része az egésznek (remoteplay). A pécé játék meg pont annyiba kerül digitben, mintha vaakivel hómolom a konzoljátékot.
  • Kandurex
    Mindenki tudta, csak te nem sejtetted

Lesz rá anyag bűven, itt legalább nem rohadnak rád a játékok.
  • Kandurex
    Az fel van listára véve.
  • Moby
    Persze. Még a széjjelvágott gépen :D
  • TDC Geronimo
    Igen. Van vagy 3 technológia amivel 4kra ki tudják nyomni. Aki beleszarik az sima upscalet használ. Az a legszarabb. cseköbord meg temporal injection, amit a rachet használ meg nagyon jó. Nóti meg csinálja DLCt meg lasszófasz 2őt. Szartak ebbe bele. Tegnap is írtam, hogy szerintem egyre jobb technológiák lesznek 4kra meg 1080p tvesknek is egyre több + dolog lesz majd.
  • Moby
    Hát ebben nagyon nem. A knackben kaka. Elég nagy szórás van a patchekben. Láthatóan vannak akik beleszartak, vannak akik dógoztak vele. Nóti a tlour-ba a df videó szerint beleszart. Mondjuk a huszadik re-re-remaster után már én is leszarnám :D
  • arty
    (amugy fhdban letoltad?)
  • arty
    2-3, néha 4... és pláne olyankor az ég és föld, amikor a ps4 tartja a 60at, a ps4pro pedig 56 ...

... amugy a szoni nem azt mondta, hogy nem lehet szarabb a frém a prón? ;))
    és akkor most kasztrálják a fejlesztőket?
  • TDC Geronimo
    mivan a kamu 4k mégse annyira szar?
  • Moby
    Hát én ezt nemtudom, de ebben a percben nézem (majdnem)4K-ban, és leolvad az agyam :D