PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mobillopás
Na de nem akartam offolni. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.14. 17:40:23
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egyik, hogy játék alatt üvölt a gép, mint a porszívó
a másik, hogy bizony játékokban frame gondokkal meg hasonló pacing -al küzd a gép (ez utóbbi a szarabb)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na de ha a kezembe kerül majd a DS3, leverem ezt is a szörnyeken. :-)
Csak lett volna nálam egy vajazókés, a hátába állítottam volna abban a pillanatban... :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.14. 15:56:12
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
Sajnos csak májusban tehetem rá a mancsom, mert az ehavi keret elment másra.
Valamit mondjál, ez a tehülyevagyéspont stílus után ne csodálkozz, ha lefanboyozlak.
Addig is, aki szeretne játszani a frémPerszek lottón, az itt megteheti motionblurölvel, elvileg Yesname valami komolyabb tárgynyereményt készül kisorsolni, nekem legalábbis ez jött le a posztjaiból! ^.^
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:42:40
Amikor először játszottam a Half-Life-ot, a gépemen 30 se volt. És néha beakadt egy-egy pillanatra. Mégis életem egyik meghatározó játékos élménye.
Taroljon le a játék, erőszakoljon meg, nyomorítson, zúzzon össze, söpörjön le, csapjon oda. Nekem ez kell. 30 fps-en elég is.
Aki játékban nem tudja megmondani hogy melyik 30 melyik 60 az vak vagy hazudik.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 15:26:15
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Valamiért ez a topik résztvevői, vagyok azoknak egy csoportja állandó késztetést éreznek, hogy témába, és fókuszba helyezze a frém kérdését. Amit aztán a témában megszólalók kifejeznek, hogy nem is fontos (bár nem tudom, akkor miért kerül egyáltalán fókuszba), de ez a két időpillanat között őrületes mennyiségű baromság hangzik el. Szinte mindig köztük van a nemlátnikülönbséget című ignorálandó ökörség
Miért? Kinek jó ez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:15:55
LÁL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:09:47
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Bármikor. Bárki. Képes. Megmondani. Ne terjessz ilyen áltudományos humbugot. Semmilyen _releváns_, hihető teszt nincs a témában.
>Játéknál megmondod, mert egy igazán jó (filmekhez is használt) blur algoritmushoz még picinykét gyengusak a PC-k is, nem hogy a konzolok.
Szintén áltudományos humbug. Bármilyen tökéletes, filmes motionblurhöz bőőőven elegendőek a pécék és konzolok, a probléma az, hogy a jelenlegiektől markánsabb jobb motionblur algoritmusok nem mennek realtime, mert a következő frame-ek is kellenek hozzá, és nem tudunk elegendő számút bufferelni, mert túl nagyra nő a lag. A mostani object based algoritmusok már őrületesen jó végeredményt adnak. Ettől jobbakra már nem is van szükség, inkább csak finomhangolni kellene őket.
Aki nem látja a különbséget az vagy forduljon szemészhez vagy hazudik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 14:56:03
Amúgy nem igazán lehet megmondani 100%-ra a 30 és 60 közt a különbséget, ha azok jól vannak megcsinálva. Vannak tesztek rá. Játéknál megmondod, mert egy igazán jó (filmekhez is használt) blur algoritmushoz még picinykét gyengusak a PC-k is, nem hogy a konzolok.
0% matek, 100% fanboyizm. <#nevetes1>#nevetes1> A frame az kadencia kérdése, az érzet meg amit a párolgó bullshit ereszt magából. <#vigyor>#vigyor> Nagy különbség van motionblur és motionblur között, ez tény. Illetve, hogy a 30 frém """"érzete"""" nagyon függ az alkalmazott mblurtől. És hogy egy eleve 30frémre tudnak koncepcionálisan jó mblurt tenni. Igen, aláírom. Azt is, hogy ez még a gyakorlatban is megtörténik.
De sajnos csak nagyon ritkán. Ami baj, mert amúgy ez simán megmenti a 30 frémet is.
/természetesen azt is, hogy a mblurmentes 30 frém az borzalom. Igen az. Most a minap próbálkoztam DaS1-el 30 frémen. Fizikailag lettem tőle rosszul, és ebben nincs hiszti. Borzalom 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 14:22:15
Most amikor jön az új generációs VGA család, ami sokkal drágább lesz mint egy konzol ( hisz a 970-980as család jelenleg is drágább... ). Értelmetlen, lehetetlen, felesleges, kivitelezhetetlen az összemérés, hacsak nem adnak ki konzolt amibe belerugodsnak egy 970et, bár kétlem h a gyártók 200ért szeretnék adni a gépet vagy 120ért sok buktával.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.14. 11:37:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 11:10:13
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun