PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átbeszélni az egyik legalpáribb dolog bármelyik fórumon. Jó lenne ha leszakadnátok már az ilyen retardált dologról.
Amiga
Ki a bitang... Itt írtam róla:

mobillopás

Na de nem akartam offolni. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.14. 17:40:23

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tikal
Mindig ezzel jön... ha ő nem látja a különbséget, akkor az nincs is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Kezedből kikapta??<#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
kb. két negatívum lesz

az egyik, hogy játék alatt üvölt a gép, mint a porszívó
a másik, hogy bizony játékokban frame gondokkal meg hasonló pacing -al küzd a gép (ez utóbbi a szarabb)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szasztok, kérdésem az lenne, hogy ez az újabb kiadású 500gb ps4-re lehet-e csatlakoztatni külső merevlemezt, vagy bármilyen esetleges későbbi bővítése lehetséges- e a tárhelynek? Most szerzek be egy ilyen gépet, igazából 1tb-at akartam, de most ez van😊 Köszi! Ja és ha le akar valaki beszélni a gép beszerzéséről bármilyen negatív tapasztalat miatt az most teheti meg😄
Amiga
Köszönöm. :-)
Na de ha a kezembe kerül majd a DS3, leverem ezt is a szörnyeken. :-)

Moby
Áztákuuuurva<#wow2> Nagggyon kemény, sajnálom 😞(

Adversus solem ne loquitor

Amiga
Hejj, nehéz hónapom volt... Nemrég ellopták a mobilom - de a nyílt utcán, érted, benyúltak a villamos ablakán, kikapták a kezemből és elszeleltek vele, épp amikor indult a villamos... Ez egy kicsit megbolondította az áprilisi terveimet...

Csak lett volna nálam egy vajazókés, a hátába állítottam volna abban a pillanatban... :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.14. 15:56:12

Bandicoot
Személyeskedés nélkül nem megy?

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Csak nem egyúttal megjelent a negyedik része is?<#ticking> Más nem nagyon kerülhetett elébe a bevásárlólistán! <#idiota>

Neked meg a fejeddel, édes kis Pöcsike.
Bandicoot
Ahh sajnálom. De nagykirályság vár!😊

Bandicoot
Akkor komoly gondok vannak a szemeddel. Ehhez nem kell DF sem semmi.

Amiga
Jaja, remélem is! :-D

Sajnos csak májusban tehetem rá a mancsom, mert az ehavi keret elment másra.

Aham, én nem tudom megmondani. Nem vagyok vak, sem hülye(vagyis várj...), sem SG elit tag, viszont Digital Foundry áldásos hatását érzem, mint Luke érzi az erőt... kíváncsian várom, ki az, aki észreveszi a 60fps és a 144 közti különbséget.
Bandicoot
És a DS3 meg is teszi.<#idiota>

Moby
Probálj meg normálisan beszélgetni. Mond el. Te figy öreg, ez baromság, mer motion estimated mblur sem ad jó eredmény, meg meg is tudjuk tippőni. Vagy nem tudjuk megtippőni, mer artifactol. Vagy ilyen nincs, mer sose csináltunk ilyent.
Valamit mondjál, ez a tehülyevagyéspont stílus után ne csodálkozz, ha lefanboyozlak.

Addig is, aki szeretne játszani a frémPerszek lottón, az itt megteheti motionblurölvel, elvileg Yesname valami komolyabb tárgynyereményt készül kisorsolni, nekem legalábbis ez jött le a posztjaiból! ^.^
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:42:40

Amiga
Én leszarom a frémet. :-)

Amikor először játszottam a Half-Life-ot, a gépemen 30 se volt. És néha beakadt egy-egy pillanatra. Mégis életem egyik meghatározó játékos élménye.

Taroljon le a játék, erőszakoljon meg, nyomorítson, zúzzon össze, söpörjön le, csapjon oda. Nekem ez kell. 30 fps-en elég is.

Bandicoot
Én játékról beszélek, elvégre ps4 topikban vagyunk.
Aki játékban nem tudja megmondani hogy melyik 30 melyik 60 az vak vagy hazudik.

yesname
A legnagyobb baromságot pedig éppen Te mondtad. (Igaz ezt már megszokhattuk.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 15:26:15

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Ideje lesz.
Valamiért ez a topik résztvevői, vagyok azoknak egy csoportja állandó késztetést éreznek, hogy témába, és fókuszba helyezze a frém kérdését. Amit aztán a témában megszólalók kifejeznek, hogy nem is fontos (bár nem tudom, akkor miért kerül egyáltalán fókuszba), de ez a két időpillanat között őrületes mennyiségű baromság hangzik el. Szinte mindig köztük van a nemlátnikülönbséget című ignorálandó ökörség
Miért? Kinek jó ez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:15:55

Moby
Látják. Akik azt nyilatkozzák, hogy nem látják, azok úgy vannak evvel, mintha a nők arról vitáznának, hogy a hajnalfényrózsaszín ajakfény, és a brényálazószombatparty pink ajakfény az valójában ugyanaz a szín-e vagy sem, és engem kérdeznének meg róla. Szerinted mit válaszolnék?<#banplz> És hidd el, másnap a nők lapja bulvárrovat főcímlapon hozná, hogy a kozmetikaicikkgyártók átbasszák a nőket, mer a hajnalfény meg a brényálazó az ugyanaz a szín.
LÁL.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 15:09:47

yesname
😄😄: Még hogy a következő framek kellenek hozzá. Jézusom. Na itt be is fejeztem. LOL

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Egyik sem. Egymás mellett látták páran. Hanem véletlenszerűen külön-külön nézve az egyes videókat (nem játék!) a találati arány egyértelműen mutatta, hogy tipp (vagy hit) kérdése a dolog. Egymás mellett majdnem mindenki megmondja. Külön-külön viszont az érzet...

Moby
>Amúgy nem igazán lehet megmondani 100%-ra a 30 és 60 közt a különbséget, ha azok jól vannak megcsinálva

Bármikor. Bárki. Képes. Megmondani. Ne terjessz ilyen áltudományos humbugot. Semmilyen _releváns_, hihető teszt nincs a témában.

>Játéknál megmondod, mert egy igazán jó (filmekhez is használt) blur algoritmushoz még picinykét gyengusak a PC-k is, nem hogy a konzolok.
Szintén áltudományos humbug. Bármilyen tökéletes, filmes motionblurhöz bőőőven elegendőek a pécék és konzolok, a probléma az, hogy a jelenlegiektől markánsabb jobb motionblur algoritmusok nem mennek realtime, mert a következő frame-ek is kellenek hozzá, és nem tudunk elegendő számút bufferelni, mert túl nagyra nő a lag. A mostani object based algoritmusok már őrületesen jó végeredményt adnak. Ettől jobbakra már nem is van szükség, inkább csak finomhangolni kellene őket.

Bandicoot
Vakok voltak vagy épp csak erősen gyengénlátóak?
Aki nem látja a különbséget az vagy forduljon szemészhez vagy hazudik.

TDC Geronimo
június 7 a pletykált dátum

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Marha egyszerű észrevenni. Nem is értem páran hogy nem látják a 2 között a különbséget.

yesname
Hóhó. Ha tudnák mennyien buktak már el ezen a kijelentésen nálam. (Volt aki pénzt is, mert fogadni akart...)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 14:56:03

TDC Geronimo
Bármit elém raknak én megmondom, hogy 30 vagy 60.

yesname
Nem fanboyság. Van konozlo és PC is. AMi PC-re megjelenik arra veszem meg, de nem a pacing miatt. 😄 Egyszerűen szebbre be lehet lőni és moddolni, ha éppen ahhoz van kedvem. A blurről annyit, hogy tisztában vagyok vele mi micsoda, mivel erősen szakmám. Mind grafikusi, mind developer téren. 😊 Szóval sem fanboy, sem elvakult (vagy vak) nem lennék. Tesztelgettem én már a dolgokat játék terén. PC-n egyszerűen nem tudnak jó pacinget és stuttermentes enginet csinálni. Én pedig erre érzékeny vagyok. Nem azt mondom, hogy hú de zavar. Hanem észreveszem és jól látom a különbséget. Ez pedig a folytonosság érzetre erősen kihat. Talán majd a DX12-vel meg tudják oldani PC-n is. (Bár kétlem...) És igen konzolokon is vannak olyanok, melyek nem adják meg ezt a pacinget.
Amúgy nem igazán lehet megmondani 100%-ra a 30 és 60 közt a különbséget, ha azok jól vannak megcsinálva. Vannak tesztek rá. Játéknál megmondod, mert egy igazán jó (filmekhez is használt) blur algoritmushoz még picinykét gyengusak a PC-k is, nem hogy a konzolok.

Moby
Ebben a genben a legjobb 30frém+mbul élményem a fh2 volt. 30 frém ellenére ömlikfolyik az egész. Őrületesdöbbenetes. Ha nem tudnám, hogy 30 frém...akkor is megmondanám, de az állam a csattan a padlón amikor megláttam először a konzolvilágban. Másnap vettem meg a one-t 😄

Moby
>Néztem már 30-ra korlátozottan is pár játékot PC-n próbaképpen és még úgy sem közelíti meg sajnos azt a folyamatossági érzetet, amit PS4-en kapok egy jól megírt játéknál.

0% matek, 100% fanboyizm. <#nevetes1> A frame az kadencia kérdése, az érzet meg amit a párolgó bullshit ereszt magából. <#vigyor> Nagy különbség van motionblur és motionblur között, ez tény. Illetve, hogy a 30 frém """"érzete"""" nagyon függ az alkalmazott mblurtől. És hogy egy eleve 30frémre tudnak koncepcionálisan jó mblurt tenni. Igen, aláírom. Azt is, hogy ez még a gyakorlatban is megtörténik.
De sajnos csak nagyon ritkán. Ami baj, mert amúgy ez simán megmenti a 30 frémet is.

/természetesen azt is, hogy a mblurmentes 30 frém az borzalom. Igen az. Most a minap próbálkoztam DaS1-el 30 frémen. Fizikailag lettem tőle rosszul, és ebben nincs hiszti. Borzalom 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 14:22:15

Totti5
Lehetne a PCd is erősebb és akkor nem esne le az fps. A helyzet az hogy képtelenség versenyezni a folyamatosan változó hardwerekkel. Sosem ment ( persze tudjuk a X360 prevgenen űberalles erőgép volt nem vót ott más csak erőből tolt fullos frémárad ( LOL ) ). Valójában meg jelen genen sokkal jobb, sokkal több frémet kapunk, több sorozat is vált 60 fpsre, ami prevgenen sosem volt az ).

Most amikor jön az új generációs VGA család, ami sokkal drágább lesz mint egy konzol ( hisz a 970-980as család jelenleg is drágább... ). Értelmetlen, lehetetlen, felesleges, kivitelezhetetlen az összemérés, hacsak nem adnak ki konzolt amibe belerugodsnak egy 970et, bár kétlem h a gyártók 200ért szeretnék adni a gépet vagy 120ért sok buktával.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.14. 11:37:14

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

yesname
Hát nekem PC-n 55-60-al megy DS3, de mérföldekkel jobb érzés a jobb pacinges 30 konstans PS4-en. Néztem már 30-ra korlátozottan is pár játékot PC-n próbaképpen és még úgy sem közelíti meg sajnos azt a folyamatossági érzetet, amit PS4-en kapok egy jól megírt játéknál. Ettől függetlenül egyértelműen lehetne erősebb a konzol, hogy többet kihozhassanak belőle, mert PC-n ugye szebbre be lehet lőni a dolgokat stb. De hát ez van.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.14. 11:10:13

Tikal
30 for life!

roolandsan
2:23-nal kezdodott a PS2-es demo lemezen levo Ratchet is <#sir>

V has come to!

Nyugi, már a 60 is kevés. A 144 már a menő.
n000rbi
Köszönjük, kár lett volna ha kihagyod 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

arty
aki itt se látja h szaggat a 30fps ps4 verza, az má sosefogja 😊)

Forza.

yesname
Na igen. DS3 PC-n. Ketté kell szakadnom nekem is miattuk és akkor nemsokára Uncharted 4 is. 😄

yesname
US account.

TDC Geronimo

roolandsan
Már lehet kapni? 😮

V has come to!

AntiHero
Még szerencse, hogy a DS3 is ilyen. 😄 addig se akarom ezt. :p

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
Mészinnen... ? 😄

PSN ID.: Beegabor

yesname
Ez a Rachet & Clank nagyon játék lett. Alig lehet letenni. 😄

TDC Geronimo
<#eljen>