PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
A jobb grafót meg megkaptad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ezt a képet molekuláiban elemezhetném a jóságát, csak ez itt olyan nevetségesen feleslges lenne, hogy nyilvánvalóan bele sem kezdek. Kaviárral etetik a disznókat 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 18:29:49
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
---
(a mucsácsó által is említett filtert én se értem, az első részben is pont a tűéles fotorealizmus (ami mégis valahogy stilizált, persze) ütött, ráadásul még a gépigény is csökkenhetett volna -> fix60 ! de végleges verdiktem majd holnap, ha ellőttem norbi (meginkösz!!! 😄 ) kódját!)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
El lehet ugrabugrálni vele, bár nem tudom, hogy miért kellett ide is beerőltetni az open-world dolgot.. és igen, néhol kifejezetten ocsmány 😮 párszor így megálltam a falnál, mert azt hittem, hogy csak textúra popup van...de nem, alapból hitványak a textúrák néhol nagyondurván... plusz emellé társul egy kis mosottas lófaszfilter, és okádék is az összkép... értem én, hogy 60 fps, de inkább lenne 30, és nézne úgy ki, mint az átvezetők.. mert azok viszont tényleg kurvajól néznek ki szvsz, de gameplay közben mehhh...
az EA-nak meg megint hálás vagyok ezekért a bétákért, mert mindig sikerül meggyőzniük arról, hogy nem kell a szarjuk, vagy csak egyszerűen szarráunom idő elett. mint az NFS-nél is 😄 úgyhogy ezt majd csak óccsójé' maximum. ..igaz, DS3 mellett mondjuk nem igazán rúghat ladába semmi sem 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.04.24. 18:03:05
norbi - örök hálám! ez jó még holnap is, ugye? (kölcsönadtam a gépet amíg nyaraltam)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.04.24. 17:29:57
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Inkább épp azt tartom gondnak hogy olyan mint art (ne röhögtess,most az jön hogy a ME jó artban? 😄) nemigen van manapság csak elvétve. És MINDENT a csillogó villogó effektekket (napfény,rányékok,egyéb fények, tükröződés fényvisszaverődés, nedves felületek) akarnak széppé varázsolni majd mikor épp nincs hasonló effekt a képen jön a hasonló okádék látvány.
De legyen,akkor nem értek a teknóhoz, és degenerált igénytelen vagyok.😊
Forza.
Jelölj be sok-sok Magyart barátnak.Játszanak vele bőven
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.24. 13:17:14
Olyan hogy art meg style má nincs, csak a parasztcsimbummcirkusz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 13:00:30
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya