PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Nincs mit.
26-ig megy a beta, úgyhogy igen.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Na azt a ps4-et még nem gyártották le 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5
1216B semmi hangja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Amúgy jó érzékkel rányúltam a ps4 seregem leghangosabb darabjára. Ennek az iparihulladék torzszülöttnek még alapjáraton is vonyít a ventije <#nevetes1> Szal nem biztos, hogy jó mintavétel egyáltalán amit a ME-ről írok.

Moby
Ja, az openworld szétkúrhatja az egészet játékilag.

A jobb grafót meg megkaptad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ezt a képet molekuláiban elemezhetném a jóságát, csak ez itt olyan nevetségesen feleslges lenne, hogy nyilvánvalóan bele sem kezdek. Kaviárral etetik a disznókat 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 18:29:49

Totti5
Jó, de a játékmechanika java arról szól mint az ACnál, mászkálni, a tetőn meg mindenen, annak meg a legnagyobb korlátoltsága lenne cső útvonal, pláne h ki lehet kapcsolni a jelzéseket.

arty
én itt (is) viszolygok az openworldségtől, elsőben bírtam, ahogy jöttek a missönök, egymás után 😊 tulképp nem is akartam volna mást, csak amazt, jobb graffal, "új sztorival" ...

---

(a mucsácsó által is említett filtert én se értem, az első részben is pont a tűéles fotorealizmus (ami mégis valahogy stilizált, persze) ütött, ráadásul még a gépigény is csökkenhetett volna -> fix60 ! de végleges verdiktem majd holnap, ha ellőttem norbi (meginkösz!!! 😄 ) kódját!)

Forza.

Totti5
Kevés játékok egyike aminek csak az openworld áll jól, de ez nem az a elveszik benne az ember, közel sem. Nyitott és nem cső, de a missziók azok, viszont egyes másik módokban több lehetőséget ad.

mucsácsó
Én is játszottam vele tegnap egy órácskát, vagy kicsit többet...hát én sem voltam elájulva tőle... nem azt mondom, hogy rossz, de valahogy nincs meg az az "úúbazdmegdedurva" dolog, mint mondjuk anno az első résznél... egyáltalán nincs.

El lehet ugrabugrálni vele, bár nem tudom, hogy miért kellett ide is beerőltetni az open-world dolgot.. és igen, néhol kifejezetten ocsmány 😮 párszor így megálltam a falnál, mert azt hittem, hogy csak textúra popup van...de nem, alapból hitványak a textúrák néhol nagyondurván... plusz emellé társul egy kis mosottas lófaszfilter, és okádék is az összkép... értem én, hogy 60 fps, de inkább lenne 30, és nézne úgy ki, mint az átvezetők.. mert azok viszont tényleg kurvajól néznek ki szvsz, de gameplay közben mehhh...

az EA-nak meg megint hálás vagyok ezekért a bétákért, mert mindig sikerül meggyőzniük arról, hogy nem kell a szarjuk, vagy csak egyszerűen szarráunom idő elett. mint az NFS-nél is 😄 úgyhogy ezt majd csak óccsójé' maximum. ..igaz, DS3 mellett mondjuk nem igazán rúghat ladába semmi sem 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.04.24. 18:03:05
Moby
Na akkor majd mesélj. 1116-on valami horrorisztikus.

arty
1216 (szerk: ajaj... eddig volt okom panaszra, ezekszerint ez eddig ami leginkább hajtja a gépet?)

norbi - örök hálám! ez jó még holnap is, ugye? (kölcsönadtam a gépet amíg nyaraltam)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.04.24. 17:29:57

Forza.

n000rbi
Küldtem.

Moby
Milyen szériás géped van?

arty
én! 😄

Forza.

n000rbi
Van egy fölös Mirror's Edge beta kódom, akit érdekel és nem read only, szóljon.

n000rbi
Attól még régen vót <#banplz>

TDC Geronimo
áh a tavalyi! thx 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Ide is beszúrom má', mert a DaS3 topikban úgy tűnik nem ért célba:

TDC Geronimo
😞

olyan buta vagy. ugye nem akarod megnezni?! 2 het. elszpojlerelnek mindent.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Eeeeméletileg már volt hogy aranyon a játék nem?

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Remélem holnapi UC4 launch trailer végén nem lesz megint egy új dátum <#banplz>

darkSectorxxx
Isten éltessen sokáig! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Boldog Szülinapot! 😊

TDC Geronimo
Köszi 😊

Moby
Ha nem kamuztad el a dátumot: boldog születésnapot kívánok! 😊

Bandicoot
Na azaz amibe abszolút nem is fogok belenézni se,így is sok volt már a spoiler szagú fel felvillanás az eddigiekben.😊

Moby
Valahogy a határig kell megoldanod. Ott elég annyit mondanod, hogy Otto Warmbier felettese vagy, és megvan a vízum ÖRÖKRE! <#banplz>

mar nezegettem, hogy lehetne eljutni oda 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Bazzeg ez kész....északkóreával is jobban jártál volna, mint fritzlanddal 😄

TDC Geronimo

Kongy
Egy kis Mirror's Edge első benyomások videó tőlem. Várjuk szeretettel, eddig tetszetős.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

youtube stream alapvetoen nem mukodik itt fritzben. mindig a jogi bullshit felirat. utolag felvetelröl csak.

Moby
Youtube-on jobb lehet? Ma kipróbáljuk.

n000rbi
Érdekes, mert én 04.20. óta 5391Ft-ért látom a Mad Max-et (psplus-os ár, a leírás szerint ennyi lesz 05.05-ig)

arty
elárazás volt? most 7500 ...

Forza.

Bandicoot
Nem is kell a képek magukért beszélnek. Nem hiszem hogy degenerált igény lenne hogy valami ne okádékul nézzen ki és ne minden egyes szoba szinte ugyan úgy fessen avagy ne fussak bele minden 2-3. épületben fullra ugyan azokba a pályaelemekbe amiktől hirtelen azt se tudja az ember hogy most járt-e itt vagy sem.😊

Inkább épp azt tartom gondnak hogy olyan mint art (ne röhögtess,most az jön hogy a ME jó artban? 😄) nemigen van manapság csak elvétve. És MINDENT a csillogó villogó effektekket (napfény,rányékok,egyéb fények, tükröződés fényvisszaverődés, nedves felületek) akarnak széppé varázsolni majd mikor épp nincs hasonló effekt a képen jön a hasonló okádék látvány.

De legyen,akkor nem értek a teknóhoz, és degenerált igénytelen vagyok.😊

arty
abban van tapasztalatom, hogy fosfrémmel nemtok célozni 😊) (noha én ugye jóval se túl acélosan 😉 😄 )

Forza.

Van persze.Ha olcsón tudod,megéri.
Jelölj be sok-sok Magyart barátnak.Játszanak vele bőven
en meg alig talaltam meg hol jelöli, ha ismerös streamel.😄 nemtom, csak rakattintottam, nem allitottam a minoseget. ps4-en ugye.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.24. 13:17:14

Moby
De source-on akkor is azt kell kapjad, ahogy én feladom. Csak arról nem tudunk semmit. Eleve alig találtam meg, hihetetlenül el tudok veszni a menüjében 😊

tudom hogy bitang a neted. de nalam a letoltes nem a legjobb ahol a ps4 van.😞

Moby
Tegnap sourceban nézted? És úgy volt homály?😞 felcsűrtem legjobbra, amit tud a ps4

Moby
Vagy ha êpp van, akkor megy az értetlenkedés meg a prüszkölés.

Moby
Én senkinek nem magyarázok semmit. Elég nekem elviselni azt is, hogy jórészt azért lett ilyen elfuserált ez a konzolgeneráció, mert tapinthatóan főképp degenerált igényeknek próbál megfelelni.
Olyan hogy art meg style má nincs, csak a parasztcsimbummcirkusz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 13:00:30

Én is előrendeltem,nagyon remélem,hogy 10-én meg is kapom,ugyanis szabadnapot kértem😄

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

TDC Geronimo
El se hiszem hogy 2 hét és itt van végre. GOTG 😊

Kongy
Nem tudom gyerekek, szerintem ME igenis rendben van látvány terén, fényeffektek, tükröződések nagyon szépek, környezet helyenként elnagyolt, de nyilván áldozatot kell hozni a 60 fps oltárán.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Valaki? Aki még játszik vele? Van élet? <#gonosz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya