PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húbameg, ennek utánanézek. Most néztem képeket, k jó játék lehet.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ezmiez? Ezmiez? Én is akarom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kenterbe veri a Deadpool-féle szarokat.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.29. 09:49:41

Moby
"ugyanazt"

Wáháháhá LOL.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Fikát előállítani bármiből a legolcsóbb dolog a világon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
akkor angry joe lehet direkt az übergáz szeleteket rakta be a rivjújába 😄

Forza.

arty
igen! és prevgenen ráadásul szvsz nem is h264-ben lehetett (hanem valami ezeréves fosban), mert mocsokszar volt a minőség, valódi felüdülés volt, amikor végre realtime/ingame láttad "ugyanazt" - jobb minőségben

Forza.

Moby
Az tény, hogy a videókat jobb nézni mint a játékot, de valójában egyik sem köt le egyetlen másodperce sem 😄 Fogalmam sincs valaha végig tudom-e szenvedni. Rossz nézni, hogy mennyi munkát beleöltek egy ilyen középszintet is megközelíteni képtelen nünükébe. De az élőszereplős vonal továbbvitelét támogatnám.

/más. Tegnap éjjel 1-ig nyomtam a ni-oh -t. Egyre inkább úgy áll, hogy én ezt a betegségekkel együtt is day1 venném. Jobban leköt, mint a das3, és ez nem vicc 😄 Bár még mindig vannak benne fehér foltok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.29. 09:03:04

Moby
Háppedig az uncharted2-ben pont video volt 😄

arty
"színészi teljesítményben, látványban," - én konkrétan ezt éreztem ironiának 😄 láttam ugyanis pár szeletkét belőle .... olcsó tévéfilm kategoria (se).

Forza.

Totti5
Játékban még ilyen minőséget nem láttunk, a színészek remekek, a cgi perfekt, rendezés és minden nagyon profi. Nyilván nem mozifilm és nem is egy sorozat, hanem játékba szánt 20 perces betétek, de semmi féle spórolás nem látszik rajta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
😄

.....mint játszottál a játékkal....

Ez jó. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Egyáltalán nem. Kurva jó volt, szívesebben néztem a 20 perces átvezetőket, mint játszottam a játékkal. Pengeéles, pixelpontosságú tökéletes full HD stream, reccenés nélkül. Ilyet sem láttunk még.

arty
ez most a QB-re?! ugye csak ironizálsz? 😄

Forza.

Szerintem nem. A videók verik a legtöbb mozifilmet, forgatókönyvben, színészi teljesítményben, látványban, mindenben. Baromi jó ötlet volt, hogy beletették, remélem lesznek még ilyen játékok. Végignéztem az összest belőle.

arty
100 óra?! nem kell szerintem annyi a megtérüléshez - pl uncharted2-ben 3ó20p cutscene van... ez normális minőségben, videóba tárolva mindenképpen jelentős kapacitást vonna el (márpedig kell a max minőség, hiszen iszonyat illúzióromboló, amikor a játék jobban néz ki, mint az átvezető)

Forza.

Laza
Nyomassátok a Nioh alfát, kiba jó 😊 már aki szereti a Dark Souls játékokat 😊

A legjobb, hogy itt más játékosok után maradt hullákat fel lehet éleszteni, látod milyen minőségű cuccai voltak, és ha levered, akkor eldobál belőle pár holmit, kiba nagy ötlet - persze ő maga nem veszti el.

Amúgy az egészről süt a DS koppintás hangulat, de legalább a DS3 után nem maradunk játék nélkül 😊

kb 3 órányi anyag az elejétől:
https://www.twitch.tv/lazahun/v/63355742
https://www.twitch.tv/lazahun/v/63381789

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

darkSectorxxx
na Gero....most akartam épp megnézni! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ja, sétaszimulátor. Pár hónapja beszéltünk a Kholatról. Meglepődve tapasztaltam, hogy kiadásra került ps4-re is, és hogy most akciós psplussosoknak. Azóta sem szagoltam hozzá, továbbra sem tudok róla sokat, csak valamiféle érdeklődést mutattál a téma iránt, ha jól emlékezem.

Moby
>amugy lehet annyi átvezető van a játékban, h nem fért volna fel egy blurayre normális minőségben, így meg igen. nem hiszem én, hogy a "realtime" varázsszóval szerettek volna bűvészkedni.

Ez majd kiderül. 50 giga a játék ahogy nézem. Ha mondjuk van benne 100 percnyi cutscene, mint a QB-ben, akkor oké, le tudták felezni a helyet, a bluray minőségű múvikhoz képest. Csakhát ennyi nem volt szerintem az előzménytrilógiában összesen sem.

Moby
>bevallom, fogalmam sincs, h mi és mennyire lehet letárolt és valójában mi RT 😊

Konkrétan én sem, csak ismerve őket minden lehetséges dolog precalculated, hogy a lehető legdögösebb graf kiguruljon az átvezetőkből. Most az eddigiekből lehet az jött le, hogy valamilyen módon teknóellenes volnék, pedig nem, csak minden teknót a megfelelő helyen kéne alkalmani. Ma az a helyzet, hogy vannak az überigényes istenek, akik ott is valósidőben renderelnek ahol nem kéne, meg van az igénytelen állatja, aki 30fps-en, lowfos beállításban a játék morotjával prerendereli az átvezetőt abban a játékban, ami nekem ultra setuzpon 60fps-el ömlik le a monitorról.

/amúgy a QB élőszereplős videói nagyon jók. Különleges, és sokat ad hozzá, hogy mennyire jól képezték le a színészeket a játékban. Az már más kérdés, hogy a videók, és a játék tartalma is pocsék.

samsung123
Hagyjuk

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
>de attól a gép csutkán valós időben számol!

Fasság. A gép valós időben számol sok mindent, sok mindent meg nem. Shadowmapek előre, fényelés előre, tükröződések előre, sok-sok precalculated cucc, ami nem működne, ha a videó nem lenne statikus. Az meg hogy helyet spórolnak vele...hát ezt bizonyítani még senkinek nem sikerült. Mióta inline render van a játékokban, a cutscenek a hossza nem változott, mert rendezni ugyanúgy kell őket, mocapek kellenek, stb. Míg a quantum break, ami valós mozi cutscenek sincs sokkal több, mint a mai átlagjátékok, de ott sok-sok órányi videóról beszélünk. Egyelőre nagyon nem úgy tűnik, hogy evvel bármit lehet spórolni, ellenben egy 10 mp-et scene-hez is sok gigányi asset kell. Persze 100 óra ráférne, 100 óránál már lenne nyereség, de néhány órányi sincs a játékok zömében, mert képtelenség rendezni ennyi videót emberi költségkeretekben, akár inline, akár prerender. Viszont az emberek netflixről néznek videót, a fogyasztói társadalom nagyjából telibekettészarja, hogy ki hol és mit akar spórolni. Napi szintű tapasztalaat van hogyan ömlik a kontent a kábel végén gombnyomásra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.28. 22:46:17

samsung123
Úgy látom, sokak nincsenek tisztában azzal az alapvető fogalommal, hogy mi a realtime és prerendeled.
Attól, hogy valami előre fixálva van azaz nem te irányod (pl: mozgatod a kamerát) attól az lehet realtime. A lényeg ott van, hogy realtime számolja grafikát az átvezetőkben, de mivel fizikát Ai-t és egyéb dolgokat nem kell számolnia, mert azt előre eldöntik (mikor beállítják a jelenetet a készítők) az így fennmaradó erőforrást tudják mozgósítani, több poligionra, jobb élsimításra stb...és ettől tűnhet szebbnek, de attól a gép csutkán valós időben számol! A PRE rendeled pedig egy videó. Azért nem használnak ilyet ma már, mert jó minőségbe (magas felbontás és bitráta) milliónyi gigát foglalna a lemezen. Régen pedig azért volt elterjedve "cinematic" videó mert a realtime grafika kb 5 pixelből és 3 poligonból állt 640 felbontáson.És akkor azok a videók kb 420p-sek voltak és pár percesek...mivel zabálták a helyet.
Ma így oldják meg (nagyon helyesen) a vidók kérdését. Mert így akár 100 órányi videó ráfér pár megára.
Nem soká eljön az az idő mikor már a hangot/szinkront így így oldják meg, mert jelenleg a hangsávok eszik a tárhelyet, ez persze gyerekcipőben jár, nézzük meg pl a google felolvasóját. 20 évvel ezelőtt mondjuk a grafika vs előre rendelt videó járt itt.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
day1

Forza.

TDC Geronimo
Korábban prerendered volt, UC4ben minden realtime. Többször elmondták már

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
bevallom, fogalmam sincs, h mi és mennyire lehet letárolt és valójában mi RT 😊
ha volt is tech video erről, nem néztem meg (tulképp a traileren és a jeepes gameplay vidi egy részén kivül semmit nem mertem megnézni)

amugy lehet annyi átvezető van a játékban, h nem fért volna fel egy blurayre normális minőségben, így meg igen. nem hiszem én, hogy a "realtime" varázsszóval szerettek volna bűvészkedni.

Forza.

TDC Geronimo
A karakter mozgással még nem vagyok egyelőre kibékülve

Bandicoot
Egyszerűen zseniális nem bírok vele betelni. Minden beállásnak van értelme,és ideje, valamint rendes valódi movesetje és ráadásul nagyjából hellyelközzel akkor is kell alkalmazni mint ahogy azt a valóságban is tanítják.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Tikal
az se sok, majd jön mikor jön 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Mondomén <#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
2 😛

Tikal
Én őszintén szólva minél kevesebbet szeretnék tudni a játékról, nem akarom tudni milyen pályák, helyszínek, lesznek, hány darab, stb.. kezd már sok lenni az U4 tartalom... egy hét van, bírd már ki 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.28. 20:39:45

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Nem fogok, óvatos vagyok :p

Bandicoot
Ni Oh lepróbálva.
ZSENIÁLIS! 😊
Jó kicsit elfogult vagyok mert imádom ezt a ninjás katana kardos témát, de az hogy több féle beállás van,ráadásul valós alapokon, bitang nehézség van ami köll, meg iszonyat moveset minden beálláshoz és fegyverhez... Mindez DS köntösben..<#finom><#finom><#finom>

Csak tartok tőle hogy a nehézség miatti hiszti okán butítani fognak rajta (már ami a nehézséget illeti,remélem a beállásokon és azon mikor és hogyan kell használni,nem. Egyszerűen ez a része zseniális.).

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

ugyis belefutsz valamibe, megmondtam tegnap. hisz nezegeted, nyilvanvalo.
nincs valami potolnivalod addig?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Ne legyünk már ennyire hiperérzékenyek... Drake a főszereplő azért ezt remélem tudjátok vagy ez is spoiler?

Spoileres dolgokat nyilván nem nézek én se és nem rakok be de már a hossz is annak számít?

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
ennyire részletesen inkább ne már....annyira nyomod a sok infot, hogy már lassan be sem merek jönni ide se...

AntiHero
2 órás séta szimulátor. 😊 Az a baj még ha érdekes is... sok pénzt nem ér.

FireWatch jó volt..de adnék érte max 5€

Pollen.. videó végigjátszást néztem..tetszett aztán mikor már beleéltem magam hopp vége...köszi....semmi nem történt itt sem. 😄 5€ max nagyon max.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.28. 20:02:38

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
A Special pont jó lesz, megy majd az UC Collection-höz. (lényegében ugyanaz a diszdoboz, csak átfestve 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
You wake to find yourself trapped inside an experimental machine.
A machine built to simulate memories.
You have no idea how you got here...
But to break the cycle, you must look into a past that you may not want to remember.

Asemblance is a single-player, first-person, psychological thriller.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.28. 19:50:24

150 ojro? nope

TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo
heh? -.-

Moby
Remélem végignézted <#vigyor1>

darkSectorxxx
Hát ja bocs kevertem...ucsó előtti elnézést szindikét et elfelejtettem.

TDC Geronimo
Csávó aki tolja UCt chapter szám alapján felénél járhat kb és 12 órája nyomja...

Moby
Nem ez a lényeg. Egy statik filmet bluray lemezről adatokat betöltve realtime renderelni tökéletesen céltalan marhaság.