PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.29. 09:49:41
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
/más. Tegnap éjjel 1-ig nyomtam a ni-oh -t. Egyre inkább úgy áll, hogy én ezt a betegségekkel együtt is day1 venném. Jobban leköt, mint a das3, és ez nem vicc 😄 Bár még mindig vannak benne fehér foltok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.29. 09:03:04
Adversus solem ne loquitor
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.....mint játszottál a játékkal....
Ez jó. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
A legjobb, hogy itt más játékosok után maradt hullákat fel lehet éleszteni, látod milyen minőségű cuccai voltak, és ha levered, akkor eldobál belőle pár holmit, kiba nagy ötlet - persze ő maga nem veszti el.
Amúgy az egészről süt a DS koppintás hangulat, de legalább a DS3 után nem maradunk játék nélkül 😊
kb 3 órányi anyag az elejétől:
https://www.twitch.tv/lazahun/v/63355742
https://www.twitch.tv/lazahun/v/63381789
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez majd kiderül. 50 giga a játék ahogy nézem. Ha mondjuk van benne 100 percnyi cutscene, mint a QB-ben, akkor oké, le tudták felezni a helyet, a bluray minőségű múvikhoz képest. Csakhát ennyi nem volt szerintem az előzménytrilógiában összesen sem.
Konkrétan én sem, csak ismerve őket minden lehetséges dolog precalculated, hogy a lehető legdögösebb graf kiguruljon az átvezetőkből. Most az eddigiekből lehet az jött le, hogy valamilyen módon teknóellenes volnék, pedig nem, csak minden teknót a megfelelő helyen kéne alkalmani. Ma az a helyzet, hogy vannak az überigényes istenek, akik ott is valósidőben renderelnek ahol nem kéne, meg van az igénytelen állatja, aki 30fps-en, lowfos beállításban a játék morotjával prerendereli az átvezetőt abban a játékban, ami nekem ultra setuzpon 60fps-el ömlik le a monitorról.
/amúgy a QB élőszereplős videói nagyon jók. Különleges, és sokat ad hozzá, hogy mennyire jól képezték le a színészeket a játékban. Az már más kérdés, hogy a videók, és a játék tartalma is pocsék.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Fasság. A gép valós időben számol sok mindent, sok mindent meg nem. Shadowmapek előre, fényelés előre, tükröződések előre, sok-sok precalculated cucc, ami nem működne, ha a videó nem lenne statikus. Az meg hogy helyet spórolnak vele...hát ezt bizonyítani még senkinek nem sikerült. Mióta inline render van a játékokban, a cutscenek a hossza nem változott, mert rendezni ugyanúgy kell őket, mocapek kellenek, stb. Míg a quantum break, ami valós mozi cutscenek sincs sokkal több, mint a mai átlagjátékok, de ott sok-sok órányi videóról beszélünk. Egyelőre nagyon nem úgy tűnik, hogy evvel bármit lehet spórolni, ellenben egy 10 mp-et scene-hez is sok gigányi asset kell. Persze 100 óra ráférne, 100 óránál már lenne nyereség, de néhány órányi sincs a játékok zömében, mert képtelenség rendezni ennyi videót emberi költségkeretekben, akár inline, akár prerender. Viszont az emberek netflixről néznek videót, a fogyasztói társadalom nagyjából telibekettészarja, hogy ki hol és mit akar spórolni. Napi szintű tapasztalaat van hogyan ömlik a kontent a kábel végén gombnyomásra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.28. 22:46:17
Attól, hogy valami előre fixálva van azaz nem te irányod (pl: mozgatod a kamerát) attól az lehet realtime. A lényeg ott van, hogy realtime számolja grafikát az átvezetőkben, de mivel fizikát Ai-t és egyéb dolgokat nem kell számolnia, mert azt előre eldöntik (mikor beállítják a jelenetet a készítők) az így fennmaradó erőforrást tudják mozgósítani, több poligionra, jobb élsimításra stb...és ettől tűnhet szebbnek, de attól a gép csutkán valós időben számol! A PRE rendeled pedig egy videó. Azért nem használnak ilyet ma már, mert jó minőségbe (magas felbontás és bitráta) milliónyi gigát foglalna a lemezen. Régen pedig azért volt elterjedve "cinematic" videó mert a realtime grafika kb 5 pixelből és 3 poligonból állt 640 felbontáson.És akkor azok a videók kb 420p-sek voltak és pár percesek...mivel zabálták a helyet.
Ma így oldják meg (nagyon helyesen) a vidók kérdését. Mert így akár 100 órányi videó ráfér pár megára.
Nem soká eljön az az idő mikor már a hangot/szinkront így így oldják meg, mert jelenleg a hangsávok eszik a tárhelyet, ez persze gyerekcipőben jár, nézzük meg pl a google felolvasóját. 20 évvel ezelőtt mondjuk a grafika vs előre rendelt videó járt itt.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha volt is tech video erről, nem néztem meg (tulképp a traileren és a jeepes gameplay vidi egy részén kivül semmit nem mertem megnézni)
amugy lehet annyi átvezető van a játékban, h nem fért volna fel egy blurayre normális minőségben, így meg igen. nem hiszem én, hogy a "realtime" varázsszóval szerettek volna bűvészkedni.
Forza.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.28. 20:39:45
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ZSENIÁLIS! 😊
Jó kicsit elfogult vagyok mert imádom ezt a ninjás katana kardos témát, de az hogy több féle beállás van,ráadásul valós alapokon, bitang nehézség van ami köll, meg iszonyat moveset minden beálláshoz és fegyverhez... Mindez DS köntösben..<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Csak tartok tőle hogy a nehézség miatti hiszti okán butítani fognak rajta (már ami a nehézséget illeti,remélem a beállásokon és azon mikor és hogyan kell használni,nem. Egyszerűen ez a része zseniális.).
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
nincs valami potolnivalod addig?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoileres dolgokat nyilván nem nézek én se és nem rakok be de már a hossz is annak számít?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
FireWatch jó volt..de adnék érte max 5€
Pollen.. videó végigjátszást néztem..tetszett aztán mikor már beleéltem magam hopp vége...köszi....semmi nem történt itt sem. 😄 5€ max nagyon max.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.28. 20:02:38
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A machine built to simulate memories.
You have no idea how you got here...
But to break the cycle, you must look into a past that you may not want to remember.
Asemblance is a single-player, first-person, psychological thriller.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.28. 19:50:24