PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mit érdekel a trükk?
Kit érdekel hogy mi hogyan, mint a bűvészetben....a végeredmény a lényeg amit elhitetnek veled. 😊
Most ilyen az árnyék is, ha hihetőnek hat, nem gagyi, akkor mit számít hogy milyen úton-módon kerül oda, Semmit. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De én úgy fogalmaztam hogy évente kiadnak 1-et...persze nem 1 év a fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.28. 16:27:53
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jaja és Gero is jönne már, meg Arty is VENNE MÁR EGY GÉPET.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amugy respekt, h kontival is tudod nyomni, nekem anno kormannyal is irtonehez volt. (totti adta kolcson anno, pcn)
Forza.
csak elvagyunk a kakis-kart-al nem? <#idiota>#idiota> (mar sokkal hamarabb el kellett volna kezdenunk csapatni)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.28. 15:46:26
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Oh w8.
AC-t egyébként legendásan sokan csinálják, különösen a dev végefelé gyak a teljes global Ubi és összes indus/maláj bedolgozója ezen pörög.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.28. 15:24:01
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.28. 15:15:29
Egy AC meg szallahgon jön, hogy is váható el a fejlesztőktől egy ekkora projektnél hogy évente kiadjon egy minden tekintetben precíz programot?
Hát nehéz ügy. 😊
Adversus solem ne loquitor
Ebben rejlik az össze ex titka. Tisztelet a kivételnek.
Pont annyit hoznak a fejlesztők ami a trend és ami teknót megkövetel a haza az adott évben és környezetben. A kérdés az lenne hogy a júzernek kell hozzá venni bika VGAt vagy optimalizálnak pöpecül mint pl az MGS5.
Na ez a konzol.
+ fizika, iszonyat jó, igazi kőkemény, könyörtelen szim
+ hangok <#wow1>#wow1>, beszarás, legjobbak, amit autós játékban valaha hallottam, itt aztán nyikorog, karistol minden, a motor meg úgy szól, hogy polifóniék süllyedhetnek szégyenükben
+ graf nem kiemelkedő, de pofás, a bevilágítás nagyon tetszik, talán az autók túlságosan csillognak (legalábbis a futam elején <#eplus2>#eplus2>)
+ 1080p@60: talán egyszer vettem észre egy minimális screen tearing-et, belassulás (ha van) nem igazán észrevehető - a későbbi bajnokságokon, magasabb nehézségen, szakadó esőben/hóban lehet, hogy lesz gond, ott még nem tartok
+/- team management: nagyon sokat nem tesz hozzá, de nem rossz ötlet a felvehető, fejlődő szerelők/főnök szerepeltetése, a különböző perkek-kel (amik leginkább csak a szereléshez szükséges időt csökkentik)
+/- ahogy fentebb írtam, itt nincs mese, ha egyszer úgy vágod oda az autót, az egész bajnokságot buktad (a defekt, vagy gumi/kerék elhagyása már csak hab a tortán😊)
+/- a hud méretezése el van cseszve, csak ps4-en (hol máshol) Az elején zavart, hogy minden olyan közel van a képernyő széléhez, de most azt mondom jól van így, többet látok a pályából 😄 - egyébként orvosolható a dolog, ha a ps4 options / sound and screen / srceen size-t visszaállítjuk a default értékre (de miért is tennénk)
- nem számoltam össze, de úgy érzem lehetne több helyszín is (hátha később, autók már kerültek be a megjelenés óta)
Na és az irányításról: szögezzük le, hogy ezt a játékot ffb-s kormánnyal illene játszani, de tekintve a horror árakat konzolfronton sokan maradnak a kontrollernél (ahogy én is, legalábbis jelenleg) A játék default beállításaival nem igazán boldogultam, állítani kellett a steering sensitivity-n és linearity-n, utána már megvolt a sikerélmény. Az első bajnokságot még minden segítséget kikapcsolva nyomtam végig, de ahogy meglett az első RWD kocsi, rá kellett jönnöm, hogy ez így nem fog menni. AZ ABS maradt kikapcsolva, Stability és Traction Control pedig 2-esen. Még így is birkózni kell a géppel (murván és havon különösen), de már megvan az az élmény, ami továbbjátszatja a játékot és nem csak szenvedés az egész.
@Adam: tl;dr - vegyed nyugodtan, kontrollerrel is jó lesz 😊
Egy tűrhető menet görögbe' 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.28. 14:50:14
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy a PS4 nem egy "jó pécé"? Vagy mifene? A ND maradjon csak "konzolon", a pécét meg hagyja a maszterrész fejlesztőkre.
Meg vagyok győződve róla, hogy ebben a részben Drake szivárványosat fog kakilni.