PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Andy McNamara @GI_AndyMc 4h4 hours ago
I finished Uncharted 4's story mode today, and let's just say I can't wait for the embargo to lift.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.03. 13:03:19
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aztán a végén még egy copy-paste fosrakás lesz a BF is... 😊
Igen, a lézer visszarúg, megüti az olvasót és ettől rezonál a géped.
Hidd el, én csak tudom, mert semmiféle vonatkozó képesítésem nincs.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.03. 09:16:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mekkkkora fika 😄DDD hát kíváncsi leszek arra az új BF-re is...
Gondolj bele... fogja a kosz az olvasófejet, és csak rázza, rángatja... Szerencsétlen kis gép meg kapaszkodik az asztalba, hogy le ne pottyanjon, mert szeretné a kis gazdáját továbbra is hűségesen kiszolgálni...
Na erre így még nem gondoltam <#banplz>#banplz>
Ha nincs kéznél szarvasbőr, akkor a teveherebőr is megteszi.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"A boldogság és szomorúság együtt jár!"
Jing-Jang, jóban rosszban! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak ne ezen az ebolás foshalmon kéne futtatni, mert minden nap kedvem lenne szögbelövővel megkínozni. Ma épp azt játssza, hogyha lemez van benne, akkor kerreg az egész bazári geci.
Sírva könyörgöm Sony. Gyártsatok már egy legalább nyomokban minőséginek hazudható gépet, de tényleg 😞(( Megígérem, hogy sohasoha többet egyetlen rossz dolgot nem fogok leírni a ps4-ről!
És legyen az a PS4 neo, vagy ps4k, vagy tökmindegy hogyan hívjátok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.02. 23:39:00
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.02. 19:45:34
(amugy a BO3 után nagy kérdés, h milyen lesz a frém ... és amugy én azt hittem, h a teljes mw1-2-3 jön egy pakkban 😞 )
Forza.
Call of Duty Infinite Ward. 😄
CODt lefikázni mindig valami dicsőség, leírni 10 éve h mennyire szar és nem kell, kényszeres módon. Kevés más játék van ami mindenkit így megmozgat.
Én mondjuk örülök neki, mert nem játszottam, pont nekem szól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.02. 18:53:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És nem,meg sem közelíti a DS1-et...A Demon Souls-t meg főleg.
Már csak a mozgás/fejlődésrendszer butítása miatt sem (gyorsabb mozgás,kitolt guruláslimit - gyakorlatilag 70%-ig úgy ugrálsz mint DS1-ben ruha nélkül-, és még az ezzel kapcsolatos statot is kivették leegyszerüsítve a fejlődést).. Könnyűnek egy kezdőnek biztos nem az, viszont aki tolta a BB-t annak bizony az lehet. Aki meg From csecsből (vagy Miyazakiból<#banplz>#banplz>)
szopta a tejet, annak a sima NG nagyon laza....
Jó játék lett. De a DS széria lejtmenetben van a nehézséggel kapcsolatban, nem is baj ha befejezik.
A BB-t még csak most kezdtem de azt már az első két bossnál észrevettem hogy nehezebb a cucc (kisebbet sebzünk,több az életük, és már a második ellen kifejezetten agresszív tud lenni).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.02. 18:38:40
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D