121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Nekem semmi lagom nincsen TitanFall2-ben ps-en. Zéró lag, nulla bug. Konkrétan évek óta a legjobban, legsimábban, leghibamentesebben futó multi lövölde. Rendes felüdülés, hogy egyből minden úgy működik benne, ahogy kell. Többi játék példát vehetne róla.
  • Bandicoot
    Nekem is kezd bejönni,aranyos. 0day teliáron nem merem,várok pár user rivjút.
  • Moby
    Nekem a nyünnyögés nem jön be (sohasehol), meg a nem túl szép graf. De ha jó mese, futok vele egy kört. Node nem day1.
  • TomStorm
    De az.Hybrid Griffin.Trico,még neve is van:)
    Nem lenne ilyen drága Collector csomag,azt venném:(
  • Moby
    Ponötossan addig lesz meg a lemez, amíg lepörög a credits a kampány végén. És abban a pillanatban megy fel a jatekaim.hu-ra.
  • TDC Geronimo
    Szerintem aranyos.
  • Kandurex
    Csak ne lenne kutyáj-csirke-majom...

Nem jön át a lény.
  • Bandicoot
    Bízom benne hogy nem,1-ben nem voltak ilyen gondjaim, remélem javítják ha itt van baj a jmultival. vagy 1 éven át toltuk haverral heti 2-3szor pöcén. Ez meg most kellett a péjesre már csak a single miatt is.:)
  • TDC Geronimo
    Single kurvajó. Multi az meh. Lagos picsafüst meg pár hét és ki fog halni ez is :/
  • Bandicoot
    Hátakkor "Sztendbáj for tájtönfóóól"

(Az elsőt imádtam,a látottak ovlasottak alapján ezt méginkább fogom)
  • Moby
    Amit egyelőre a britT(T)(DT) tudósok vizsgálnak. Nem lehetséges ugyanis. Nem volt. Sosem volt. Csak odaírták.
  • darkSectorxxx #63841
    .....és megy majd körbe-körbe-körbe. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.25. 16:46:46
  • Tatyla
    Legalább lesz kitől átvenni ha megunod
  • darkSectorxxx #63839
    Atyaég! most nézem csak, ezt kb pár hét után fillérekért.
  • n000rbi
    >Húgyér szarér az is jó vétel akinek nincs gépe.

Moby már csak tudja, hisz' vett belőle :D
  • Bandicoot
    Húgyér szarér az is jó vétel akinek nincs gépe.
    Valahol 50-ért (vagy 60?) is ki volt téve ma.
  • Moby
    De bazzeg én azt annyira vállaltan csinálom, hogy kitolom a kirakatba :)
    Az előbb impulzusvásároltam egy tf2-t a kv-ba. Nem voltak kevesen. Gépet vitt mindenki rajtam kívül. És mind box volt egy kivétellel.
  • Kandurex
    már mindegy volt, így is - úgyis megvettem volna, mivel eldöntöttem, hogy 0 day jön az FF....

Egyébként nem tudom ki beszél, rajtam kívül te vagy a másik impulzus vásárló itt...
  • TomStorm
    Vagyis azt nem bírtam ki,hogy ne nézzek bele:)
    Nagyon hangulatos!
  • TomStorm
    Francba,nem bírtam ki hogy belenézzek:D
    De többet semmit!Még 12 nap remélem gyorsan elmegy
  • TDC Geronimo
    Ja jó poénos a játék :P
  • Moby
    Várd meg legalább a 2017-es lineupot mostmár.
  • Myselor
    mesélj még ilyen jó vicceket
  • TDC Geronimo
    WD2vel semmi baj nincs -.-
  • TDC Geronimo
    Már elfelejtettem :D

Kivárok én még ezzel 1 évet legalább
  • Moby
    Jó, én 1 napot késtem. Üssetek.
  • n000rbi
    Bagoly mondja...
  • Moby
    Rád nem nézek. Felesleges lenne. Egyenes kabaré, amit művelsz :D Bárkitől elfogadom a minimális árérzékenységet is. Téged kivéve Még nemtudom mire megy ki ez a fura és torz közjáték, de valami csattanóra számítok a végén :D
  • ppista
    Ha lett volna rá lóvém, akkor megveszem. A Guardian miatt gondolkodtam el a Pro-n, de valószínűleg most már a Nioh-ig kihúzom.
  • Kandurex
    Rám ne nézz, én vártam az FF miatt.

...nem, mintha megjelent volna
  • Bandicoot
    Titanfall 2-t én is behúztam konzolvilágból 10 pénzért ajándék. Ha tényleg jó remélem megugranak az eladásaik azután hogy a release-t elcseszték a rossz időzítéssel.

Wd2 is lezuhant árba de remélhetőleg így sem kell a kutyának se. Ideje egy ubisoftos pofáraesésnek.
  • Moby
    120-ért nem vettétek meg mediamarktból, 128-ért bármikor volt, de amikor 115-ért van, akkor mindenkinek kéne :D
    Szerintem hülyeség most megvenni. 1 év múlva blackfridayen kilencvenezer lesz.
  • Bandicoot
    Felejtsd...
    Ha hosszabb távra vennéd főleg.
  • ppista
    Gondolom már el is kapkodták, mert ki van szürkülve a képe. Ennyiért simán vettem volna én is. No, majd legközelebb.
  • Ulthane
    Olcsó húsnak..

Samsungot a 7-es paneltől érdemes venni, ez nagyon belépő szint. Ebben a kategóriában más gyártónál jobb minőséget kapsz. Én az 6-os samsungot ne vegyél. UEKS7000-et javaslom, ez a felső kategória belépő szintje, most 425 ezer Euronicsban (Black Friday), én két hete vettem ugyanott 400-ért.
  • n000rbi
    Lőttem egy TR-t. Akárhogy nézem ezt a 4K mode-ban kell ezt játszani.
  • n000rbi
    Enyhén spoileres The Last Guardian gameplay, saját felelősségre. A zene nagyszerű, a lény ahogy mozog, reagál, baromi jó. Veszem.

• darkSectorxxx #63815
    Azért poénkodtam. :)
  • partizan182
    Belépő szintű cucc, HDR itt felejtős (fogadja a jelet de se 10bit panel, se komoly fényerő), meg 24p cuccokat (filmeket) csak rangatva tud lejatszani. Ha fontos a 4k jo lehet, de semmi mas nagyon.
  • TDC Geronimo
    Samsung UE55KU6000

erről vélemény? Emagon most van 200k-ra leárazva. Elvileg 4k meg HDRes