PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kamu 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Phil Spencer @XboxP3
Congrats @Naughty_Dog and @yosp on another great Uncharted with #Uncharted4, amazing work.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnos NG-ben az ellenfelek, főként a boss-ok HP-ja, rettenetesen magas, és hiába van egy combos fegyvered, irreálisan sokat kell püfölnöd őket. A Souls-okban ez sokkal jobban ki van egyensúlyozva. Az NG+ -ba már bele se merek gondolni mennyi idő lenne egy izmosabb csata, de lehet szakállam nőne.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Multiban most úgyis hetekig/hónapokig le fog kötni az uc4 multija. Talán maj diszkántolva egyszer ha még nyomni fogják.
Ráadásul a béef5 is egyszercsak beesik év végefelé. Nomeg ott a Doom.😊
OW szép is jó is de nulla motivációt éreztem a tolására tegnap 2-3 óra után.
Ezzel szemben az uc4 valamint doom multi betakat szinte le se tudtam tenni. De ízlések és pofonok.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
Egyszerűen sok idő + pénz, ha ezekből több állna a rendelkezésemre, akkor nem vitás. Így most inkább kivárok picit, max bukom a Widowmaker skint.
Én csak év végén tervezem beszerezni, és nem szeretnék belefutni itt még véletlenül se spoilerekbe.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A játék egyértelműen a Team Fortress 2 konkurenciája, én pedig a CoD-vonalat (amely sorozatból egyedül az AW-t és a BO3-at ismerem, így viszonyítási alap híján nem tudok fanyalogni :-)) jobban szeretem. Ráadásul jön az UC4 multija is, így egyszerűen nem lenne időm az Overwatch-ra, bármennyire is rabul ejtő.
Kicsit daráló a játék, úgy volt 24 killem, hogy ebből jó, ha 8-ra emlékszem, néha csak úgy belőttem egy nyitott ajtón és már feküdt is meg valaki. A nyeszlett kis karaktereknek nem volt esélyük a tankommal szemben (D.va), maguk a csaták pedig kissé kaotikusak, így este ki is fulladt nekem kissé az anyag.
Technikailag tökéletes, ötletes, szép, de azt hiszem, megvárok vele egy komolyabb discountot.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sorry...én télleg úgy értettem hogy képeket meg videókat meg gifeket ne mutassunk nyilvánosan. 😄
A videót meg eléggé kiemeltem hogy óvatosan, nem kötelező kinyitni a spoilert, erre találták ki, de ha zavar valakit kitörölhetitek. 😄
Max az spoiler hogy kb 15-20 órás a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.06. 00:09:07
Took 19 hours 38 minutes to complete #Uncharted4 I'd say its the best game in the series.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Puha elmondta azt is, hogy nem csoda, hogy ilyen gyönyörű a játék, mikor 28 animátor dolgozott rajta, miközben a Quantum Breaken csak 4.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.06. 00:06:38
fasz lesz ez. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 23:50:18
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
látom megjavult az sg-pm rszlege. 😄
ésbezony, eléggé pozitívan éltem meg még a fos-crash-t is 😊) nemtok róla objektív mérce alapján írni, de a ténnyel mostmár tisztában vagyok: mindenki fosozza őket...
Forza.
/még xbox classicon próbálkoztam valami részekkel, de csak a szörnyülködésre emlékezem 😊