PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Vagy lehet azért mert ott sokkal gyorsabb az alapjáték tempoja és ahoz képest nem tünt annyira lassúnak, itt viszont diafilm szinte. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Létező jelenség, van vidim is majd dobok fel. 😊
DragonSlyaer-nél tökmindegy mikor megyek a lifttel és futok be hozzá, ott 100%-ba előjön ez a lassulás amikor futok, ha valakit érdekel ott tuti megnézheti.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.07. 19:45:05
Tesód eltünt az U4-el...nagyon nyomhatja. 😄
Nem vágom, Boss-oknál is nekem lassú nagyon, Dancer-nél sokszor amikor közel van és elkezd forgóütésdt, annyira belassul hogy ihaj....de egyenletesmarad a sebesség, nem szaggat a kép de érzed hogy lassu minden....SŐTT az ütések is a kombokat amikor csapkodok lassabban csapkodok bent a Boss-nál mint kint....kb annyira észrevehető mint a 30-60fps, de ez nem fps hiba.... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.07. 19:42:03
Kb az van mint amikor stream-elek és a stream-elt képet akarom irányítani, úgy képzeld el az egészet, de most már jó hálistennek, ez velem kb 2x volt eddig régebben, azóta nem, pedig lemerült párszok a kontroller.
Én sem értem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A DS3-ban a "bulettime" szerű belassulások még mászkálás közben is...A kontroller nincs feltöltve és lagot okoz.... Wtf?
Egyikkel sem találkoztam,soha. DS3-ban nagyon nagyon ritkán a framepacing-be azt is 1 helyszínen illetve 1 bossnál,de semmi olyannal amiket írtál és amiért histiztél..Ez a kontroller nincs feltöltve és akkor lagol dolog meg...
A kontrolelr nincs rendesen feltöltve, hiába jelzi 2 csikra, kábelre dugtam töltve játszom és most jó. 😄
PSN ID.: Beegabor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nektek volt már ilyen mint most nekem?
A kontroller nyomok valamit és a játékban később reagál a karakter? LOOOOOL
Ez mi? <#banplz>#banplz>
Mi a gyíkom laggol a kontrollerem?
2. Nem egy 10+ éves motor fut a BF-ek alatt amit szanaszét tupíroznak és még akkor is okádékul tud kinézni ittott miközben a gépigény csak nő és nő annyira hogy már a konzolon is képtelenek a stabil 60 frémre (mert bizony az AW már rendesen otromba volt sokszor miközben a stabil 60 frémre képtelen vlt konzolon is).
3. Egy szóval nem mondtam hogy baj a COD4 remake, vagy hogy szégyeljék magukat - bár kételkedem a minőségében a multiplayer kapcsán -vajon visszakapjuk a rendes dedikált szerver támogatást, a szerverkeresőt,és minden egyebet??. Viszont az parádésan nevetséges hogy elsőkörben csak akkor lesz beszerezhető ha megveszed az aktuális COD hulladékot...Nehogy véletlenül külön adják ki és az új csoda bukta legyen mellette...<#kuss>#kuss>
4. 10 éves jubileumra nagyon szép a COD4 remake de talán azon kéne elgondolkodni hogy illene már réges rég lecserélni az ősöreg motort ami már így sem a fix 60 fps-re nem képes sem a megfelelő látványra olykor.
Elég sokat elárul a COD csodáiról hogy az utóbbi években egyre gyérebbül néz ki az aktuális játékokhoz képest miközben a framerate gyengül, gyakorlatilag egy battlefronthoz képest ahol vagy 50szer nagyobb és komplexebb térképeken több játékos tolja egymás ellen földön levegőben járművekkel is (de mondhatnám a BF4-et is), marha korrektül néz ki. Ezzel szemben a COD törpe mappokon kevesebb játékossal szinte nulla járművel rendesen otrombán néz ki mellette...
Szerinted 500ezer hater nyomott negatívot a játékra, és a legalja pöce ahogy a dice-osok kiröhögték a COD-ot. Szerintem meg teljesen jogos reakció arra amikor valaki már nevetségesen le akarja erőltetni az emberek torkán a ganéjt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.07. 19:08:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nehogy már az Acti szégyelje magát hogy a saját pénzén remékeli a széria legsikeresebb részét a 10. évfordulóra. Jóhogy nem lövetitek le őket amiért merték megcsinálni. Nyilván senki nem venné meg csak az MW miatt. Ez is olyan nyilvánvaló mint hogy a Watch Dogs a Destiny és a Division csak a hype és a reklém adta el. Bullshit és haterkedés fellegvára mint mindig.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.07. 16:59:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És egy idő után volt egy érdekes mozzanat amikor az első "wattafuck, ezt én irányítom (persze képletesen)" rész jött, és Drake arcát mutatták.
Nem lesz nagy spoiler, kivágtam Drake arcát, nyugodtan megnézhetitek a képet.
Most az lenne a kérdésem, hogy csak szerintem szebb mint a 2. bemutatott demoból kilopott képen lévő haj Darke fején? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

régi fejek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Egy dolog biztos nekem mind a COD mind az BF előrendelői...Eddig egyikbe se "csalódtam" akkorát,hogy ez másként legyen.Hála istennek még jó páran vannak így ezzel,és hála istennek ennek a jó pár embernek csinálják a játékokat és nem az örök fikázóknak,mert azokat pontosan ugyan úgy leszarják a készítők mint mi akik majd használják,pontosan ugyan úgy mint az összes eddigi részeknél!
És én meg szépen röhöghetek rajtuk pontosan úgy mint évek óta amikor öntik a fikát és temetik évről évre mind a 2 szériát és esnek pofára amikor megjelenéskor siker minden cím...
Pontosan ,már csak ezért is előrendelőibe veszem,ha soha a büdös életbe nem játszok vele,mert így esélyes a következő rész jövőre és meglegyen ez az öröm,hogy lássam a vergődést!"
Pont ezért minden más csak maszlag!
És jöhet a szokásos na pont az ilyen hűjjjék véget csinálják évről évre a szart!!!Ezt szeretem a legjobban,ha mondják a fika gyárosok!!!!<#vigyor>#vigyor>
Forza.
Hát néhány órát.
- mert a fosbájt szebb és mégis jobban fogy a rondább és ez frusztráló
nemtok másra gondolni, h miért kéne hételni. kampányban eddig a cod köröket vert a böfire - noha én utóbbit is szoktam bírni, nagyonis.
Forza.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.07. 06:08:28
Ott is az erdős rész pl szerintem köze nem volt a bemutatott ingame jelenethez e3-on... 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
1-1 pillanatig, mintha, majdnem. Beállított, megrendezett, supersampling, megmégmittoménmiféle trükkök teszik "szebbé" ezeket a trélereket.
Forza.