PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es szted ki nyitja le a szpojler tag-et? 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A CoD és a BF szerencsére eltérnek egymástól annyira, hogy mind a kettőnek legyen helye a piacon. Aláírom, hogy a sorozat már nem olyan, mint régen (mert a régi játékosok közül sokan azt mondják), de én mind az Adwanced Warfare-el, mind a BO3-mal igen jól szórakoztam, illetve szórakozok.
Egyelőre az új CoD nem érdekel, de meggyőzhető vagyok, és mivel messze még a megjelenés, biztos vagyok benne, hogy meg is fognak győzni a nyomorultak. <#idiota>#idiota>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon durva, várom hogy elteljen ez a geci hétfő. 😄
Most pont a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Moby meg a többiek gondolom meg tudnak ebben erősíteni. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A q3 is 1999-es játék volt, VISZONT az az év decemberében, míg a ce novemberében jelent meg. Ergo a bf1-et egy jócskán régebbi motor hajtja, mint a codot. Tehát az érvelésed totttttálisan invalid.
"Végül tegyük még mellé hogy Battlefield legalább nem évente jelenik meg és a szinvonala réges rég messze a COD fölött jár."
Tudtommal 3 évente jön ki cod-al 1-1 fejlesztőcsapat.
A Dice pedig eddig ugyan ~kétévente jött ki "újdonsággal", de most átállnak ők is évesre. Mi ennek a jelentősége egyébként?
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.08. 15:05:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként nem a frostbite bármilyen hihetetlen nem 10+ éves és nem abszolút nem lehet Q3 engine szinten foltozásnak nevezni amekkora különbség van a Frostbite 1 és a 3 között.
Végül tegyük még mellé hogy Battlefield legalább nem évente jelenik meg és a szinvonala réges rég messze a COD fölött jár.
Az egyetlen ok amiért elmehet az új COD-ból több millió az még mindig az agyhalott célközönség (főként angol régiók), és a mellécsomagolt COD4 remaster.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
(mindenesetre a 30frém és az ND eddigi munkássága mellettem áll, az ocsmány postprocessz pedig a bfrontot kivéve a dice "sajátja", most is tönkre fogják kúrni vele az összképet, már a tréleren is látszott 😛PP )
Forza.
és akiket ezek az öltönyös kretének zavartak, már nem ott dolgozik régen, hanem tudtommal elment titánfallt heggeszteni 😊
de mindez lényegtelen (a disklike), ha a végén ebből is elmegy day1 20 millió ... márpedig szerintem elfog.
ha a dislike mögött nincs valódi erő (a nemvásárlásra), akkor lepkefingal egyenlő, mondhatni egy sima "rondaánnézés" 😄
Forza.
Hátőőő, nem 😄
ódehogynem 😊
abban a tekintetben mindenképp, ahogyan a cod22-t a q3 motor hajtja 😉
és a cod aw eléggé jól tudott kinézni, a blackops3 sem éppen randa, ahogyan az infinite se lesz rossz a trailer alapján.
naés, ha nem éri el a battlefield szintjét?! akkor mivan? szerintem meg a bf kurvaronda lesz az uc4hez képest és a dice szégyellje magát! 😉
Forza.
Egyébként amíg nem láttam a trailert, addig engem is érdekelt, mert mégiscsak IW - bár a Ghost egy rakás szar volt, legalábbis a single része biztosan - szóval picit kétes érzéseim voltak... és be is igazolódott, tényleg pocsék lesz ez az új CoD... főleg BF1 mellett, megkockáztatom (igen-igen, "nem láttunk semmit", de COD trailer akkor is röhej.) Ez az IW már rég nem az az IW, mert nagyrészük már átment máshova (Respawn pl)... számomra CoD4 volt a csúcs, meg talán MW2 még, de azóta zuhanórepülés...
Nyilván így is megfogják venni brutálsokan a COD-ot, de kíváncsi vagyok hány év van még ebben a fejőstehénben....
amúgy hiába 60 FPS ide vagy oda, már én is rosszulvagyok az engine sajátosságaitól (mint pl ahogy UE3-tól is sugárban hányok már, annyi játékban annnnyiszor láttuk).. tényleg alátehetnének már valami ÚJAT, amiben van valami fizika meg rombolhatóság.. 😊 és a sci-fi meg szuperkatonás témát meg tényleg ideje lenne hanyagolni...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.08. 12:00:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tudod ha a mercit a románok csinálnák de ugyanúgy merci lenne a neve vajon nem egy rakás szar lenne-e és lehetne-e beszélni arról hogy gyalázat ha valaki lehúzza az új mercit mert micsoda muuuuult...?😊
Nem a gémer világ süllyed. A mérhetetlen szemellenző nő egyeseknél amikor olyan baromságokat olvasok 2016-ban minthogy az iw a gamer világ nagyágyúja. Jó nagy szarban lenne a játékpiac ha ilyen copypaste szemeteket gyártó csak nevében megmaradt cég lenne a nagyágyú...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.08. 09:54:28
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
és elkezdtem gondolkodni.
Oké hogy tudom a dislike mire megy el, van egy CoD játék, bevált recept, télleg szórakoztató, minden évben igaz ugyanazt nyújtja, de legalább a fanoknak ugyanazt a szórakozást.
Míg a BF-Front lófasz análvonat ingadozik mint a szélben egyensúlyozó hópehely.
Minden kis tájgeci, tisztelet a kivételnek, aki látott egy videót, valamiről, amiről fogalma sincs hogy mi lesz, egy olyan játékról, ami lehet csúnya de stabil 60 fps-t képes küldeni minden platformon az ember arcába, és lila mukkja sincs mert a grafika miatt nem játszott még cod-al életébe, hogy esetleg itt nem is a kinézet meg az idősík fog számítani, mikor leül az ember elé és instant ellövöldözgeti vele az idejét.
Most mert felkarolták ezt a hírt mindenhol reklám lett, direkt minden alja nép megy birka mód szavazni, annak ellenére hogy fingja nincs.
Ebben annyira biztos vagy ahogy abban hogy ma estig végzek a Das 3-al. 😄
Nekem aztán nem gond, meg remélem a CoD készítőjének sem, mert hogy még ebből is rogyásig fognak eladni majd azt is garatálni lehet.
És nem azért veszik mert ez olcsóbb lenne mint más fps. Annak oka van, az az ok amikor valaki átlát a külsőn, amikor egy techdemo-n látja hogy kívül a cukormáz, bellül meg rohad.
CoD a játékvilág Csokítója. "RONDA és FINOM!"
Annak ellenére állítom ezt hogy a CoD AW volt az ucso játékom.
BF1 pedig ugyanennyi like-ot gyűjtött be... de biztos a CoD haterek műve ez is...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.08. 04:23:37
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt hittem elég lesz a renown az operatorokra már idén, de ezekre el fog menni egy kevés 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
jól van, fejlődik a játék.. <#eljen>#eljen>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mire tudnák verni a brét?
Még ha így is lenen hogy vernék, még nincsen mire, nincsenk tények, részletek, max egy videó. 😄