PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Basszátok már meg... meg kell vegyem ezt IS 😄
biztos elég szar lehet... 😊
darkSectorxxx
+1

Én itt mondtam, hogy elég. Ok kösz szépen nem jászom, mert az a baj hogy ezt majd 5 év múlva szabad elővenni hogy ma ne hányjak a többi játéktól mikor játszom.

Itt az agyam kifolyt a helyéről. Szó szerint. <#bdead>
Külön kiadnák egy játékot csak arra hogy láncokat tekerjek a testemmel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.10. 07:34:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
22

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kill3r21
Hasonlóképp, most hagytam abba, mert már nem látok, de holnap, amugy másfél óra alatt 6. chapternél hagytam abba, remélem lesz egy 20 chapter
Myselor
na jó én hanyatt basztam magam az Uncharted 4től teljesen ez kész.ilyen dolgokat az életben nem láttam még játékban amit ezek a srácok összepakoltak részletesség ötletesség.nem mintha az előző részekre panaszkodhatnánk de ez most kibaszott nagyot ütött nálam.gyönyörű élethű részletes él az egész beszartam.bocsánat nemtudok szebben fogalmazni egyszerűen kész vagyok tőle.és ami fontos nagyon hogy nem csak a látvány hanem a játék is kurvára rendben van 😄
ja és amikor drake elkezd ps1en a crashel játszani ott akkorát nevettem ez fantasztikus remélem az activisiontól valahogy elveszik a jogot és a srácok összedobnak egy új crasht imádtam gyerekkoromban 😄
TDC Geronimo
Na alvás, remélem a futárra kelek nemsokára <#integet2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
sokan tettünk így szvsz!

Forza.

Tikal
Én az undorító termékcsatolás miatt adtam neki egy dislike-ot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát azt hiszem a játékos társadalom kifejezte a véleményét 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
legyen vtn, ez marha jól néz ki (jó mintával) 😊

Forza.

TDC Geronimo
Last week, Call of Duty Infinite Warfare’s reveal trailer was the most disliked video game video of all time with about 300,000 dislikes. Today, it’s the most disliked trailer ever, and the 8th most disliked video period in YouTube history with a frankly unbelievable 1.2 million dislikes.

On the other side, Battlefield’s numbers are no less significant. The Battlefield 1 trailer has now passed a million likes, putting it in the top 250 most liked videos ever, and making it, by far, the most liked trailer of all time, across movies, TV or video games.

<#banplz>

Bandicoot
Mobynak 1216a: menüben beindult a venti ahogy mondtad,de ebben a gépben nem vész, még így is halkabb mint a 680-asom játék közben (jóval halkabb).😊
És most elveszek.<#finom>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

mucsácsó
kíváncsi leszek, hogy hánynál hagyják abba majd... 😄 lehet 2 milla körül megnyugszik a nép 😄
Supply of Drops: Infinite Dislikes 😄 Ezt a nevet adtam volna neki inkább 😄
Nem értem miért véded ennyire. Nem is multizol vele nem? Csak a szingli kampányt nyomod meg max belenézel a multiba egyszer kétszer és annyi. Erre meg bevédeni tök furcsa. Senki nem a kampánya miatt dislikeolja folyamat. Most már nyomok rá én is egy dislike-ot, mert megérdemlik.
kill3r21
50 perc, már sokkot kapok 😄
Moby
Értettem elsőre is 😄 (csak hozzátettem a többit)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.09. 22:35:51

Adversus solem ne loquitor

a gepröl tonnyó!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Gec dejó, én is dobozosan vásárolgatnéák ha olcsóbb lenne. 😊
Fénytokkal. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<3

mucsácsó
TÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#idiota>

bocsesz 😊

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.09. 22:00:58
Moby
Egyelőre tényleg az. Nem finomkodtam vele 😄 Ha sikerül lenyomtatnom a tetejére a ventit hordozó panelt le lesz fóliázva az egész, vagy le vtn-eztetem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.09. 21:46:48

Bandicoot
Mán alig 2 óra és nézem a hangzavart 1216-on,kiváncsi leszek a menüre 😊

n000rbi
+1

Engem is érdekelne a kis frankenps4.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.09. 21:38:58

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Holnap lesz, bár addigra letarol mindent az u4 képáradat. Olyan 200 körül lehet a vinyómon, amit totál felesleges volt lőnöm, mert holnapra kétmillió lesz itt is belőle 😄

Kongy
Hát most már én is 😄 Reggel nyitásra boltban vagyok... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

aiiight-aiight.<#eljen> azert megneznem, ha lesz ra erkezesed.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Na, pont ebben bizok, hogy par het mulva tele lesz vele a net, es 10-ert elviheto. 😊 vagy 8ert, annyiert feladom a karacsonyi verziot. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Mirő? Géprő? Nincs. Nemhogy kép nincs, jelenleg azt sem tudom biztosan hol a gép, és a mai napomnak talán ez a legkevésbé szar momentuma 😄
De nagyon nincs mit nézni, megegyezik azzal a néhány módosítással, ami fellelhető: az alja ki van vágva (porszűrő még nincs rajt), a tetején meg van egy 12-es venti. Ennyi. Hogy miért ilyen? Leírom:

Feltűnt rajtam kívül másnak is, hogy a ps4-nek porszívóhangja van? Gondolom igen. Az oka igen egyszerű: pont olyan ez is. Vákuumban pörög a kis fos légkeverő, mert a hülyebuzisony egyetlen ventivel akarta megoldani a hűtést, miközben a az alaplap mindkét oldala melegszik mint a pokol. Azt gondolta bárki, hogy a apu fórró? Hát nem. Vagyis igen, de annak kurvajó a hűtése. Nem, nem amiatt forog szécsillióval a venti. Hanem mert nincs levegője, és a gddr5-ök melegszenek mint a picsa+ az apu átfűti a lapot, és a másik oldalon is van egy termisztor, ergo hiába viszonylag hűs az apu, a másik oldali termisztor állandó magas fordulatszámra kényszeríti a notebookventit, hogy a tetejéből is ki tudja szívni a levegőt. Ahonnan nem lehet, mert gyakorlatilag nincs elegendő, és beindul az ördögi kör. Azaz egyszerűen azáltal, hogy a lap másik oldalát hűtöm, és a apu ventije kap elegendő levegőt gyorsan ki is derül, hogy az apu-t a notebookventi is bőven szinten hangtalanul képes jobb hatásfokkal hűteni, mint a gyári megoldásban. Az egész egy jókora tervezési hiba. A 12xx azért halkabb (és ez mondjuk ügyes húzás volt az elbaszás kikerülésében), hogy nincsenek ramok a másik oldalon, ergo a másik oldal már nem igényel akkora hűtést. Persze a levegőtlenség továbbra is probléma marad ebben a felépítményben, szal tippre ha valami megrángatja az apu-t, mint a u4 menüje, ott elő fog jönni azoknál is a sipítás.

enyimé is "unterwegs", most jött a mail <#vigyor2>

semmi pikcsör? 😞

Moby
Ja és holnap lesz egy eladó U4 példányom 16-ért, élő kóddal ha valaki kicsit spórolna.

Moby
Na, a ps4 csendesítő projekt sikerrel zárult. Majdnem a pécé szintjére halkult a gép, persze áldozatokkal járt, gyakorlatilag felaprítottam a kávédarálót. Szal gari már nincs (nem az eredeti tervek szerint csináltam, az indokolatlanul drága lett volna), illetve most ronda is mint a pokol, majd gyógyítom egy kis 3d nyomtatással. Így már a U4 menüben is egy bérgyilkos higgadtságával és hűvösségével tűri a megpróbáltatásokat.
Szal jó lett, és köszi sony, hogy helyettetek dolgozhattam<#eljen>.

/kíváncsi leszek mit művelnek a 12xx-es gépek az U4 menüből nyomott share-re 😄 majd valaki esetleg írhatna erről.

szerk: viszont a pokoli szar napom, és a modding idáig fajult, hogy az irodában marad a gép, szal ma no-no U4.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.09. 20:54:26

Bandicoot
Nem ez volt a kérdés.😊

TDC Geronimo
Mint egy gyerek karácsony előtt, kb olyan izgatott vagyok <#idiota>

n000rbi
Dettó, játszunk holnap <#taps>

darkSectorxxx
ok. 😄

mucsácsó
szegény Tracer...

nem tudom, és nem is akarom kommentálni...gusztustalan... 😄
KINEK AD KI ILYET AZ ESZE?!

"...a legtöbben koreaiak, aztán a fehéroroszok, az oroszok, a lengyelek, és a chileiek jönnek, a magyarok nincsenek a top10-ben."

valahogy nem lep meg... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.09. 20:29:33
TDC Geronimo
Na most jött az sms futártól \o/

Totti5
Te meg nem, hanem a óceán másik oldaláról fosozol ( nyilván toltad rá a mínuszt ). Nem tudod milyen a story, karakterek, mi epik helyszínek, megoldások, jelenetek, csaták lesznek benne. Mert a CODba mindig vannak, az egyetlen FPS sorozat ami értelmes akár több részen átívelő karaktereket és storyt nyújt. A multi séma meg mindegyik szériában tökéletesen elkülöníthető és jelegezetes 2 generáció óta kisebb újításokkal fejlesztésekkel. Legyen az BF, COD, Halo, Csé vagy akármi.

EA fejőstehene meg a DICE és a BF sémára épülő játékok. Van belőle már egy pár és lesz is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Oké, nekem ez az SE-pótló péntekig, azért izgultam 😊

Bandicoot
"Szánalmas, objektivitást nélkülöző kicsinyes és gyerekes, nem gémerhez méltó viselkedés."

Évről évre nyelni ugyanazt a foslét és szánalmasnak,kicsinyesnek nevezni ha a gamer világ kifejezi hogy elege van a copypaste COD-okból és az Activision fejőstehenéből,na az mi?😊
Csak mert szerintem ugyanúgy szánalmas...sőt...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.09. 20:02:54

mucsácsó
Na igen, bár azért valahol én is megértem az elégedetlenkedést (és most nem a BF1-hez "mérve" mondom). Bár tuti az lesz majd, amint megjönnek a BF és COD gameplayek, hogy "MI MEGMONDTUK!!" 😄
...de persze igazából ez semmin nem változtat, mindenki a pénztárcájával teszi le majd a valódi voksát - így azt veszi, amelyik neki tetszik (vagy még azt se 😊 )
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Olyan mint a metacritic júzer hiszti, 1 elkezdi a többi folytatja, terjed az agymenő fórumokon a tudoroknál és habár fingja sincs róla, nem is érdekli, nem is látta ( LOL senki nem látott belőle semmit, DE a trélerben többet mint a BFből ), bottal sem piszkálná, meg se nézte és tolja rá a negatívot, nomeg a BF játékos csak azért is tolja rá, a sem nem BF, se nem COD játékos csak azért is tolja rá, úgy hogy az életbe nem CODozott, de hát a haza ezt kívánja, mert most ez a legnagyobb örömük az életben ezt súgjk a hangok a fórumokon az interneten. Szánalmas, objektivitást nélkülöző kicsinyes és gyerekes, nem gémerhez méltó viselkedés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.09. 19:33:06

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Rendelésed addig új státuszú, amíg meg nem kapod

TDC Geronimo
Este szokott jönni sms futártól, de az se mindig

zzeN
Nekem is új rendelés van oldalon, de holnap jön, előző héten hívtak, nem kell aggódni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

mucsácsó
CoD trailernél megérett az 1 millió diszlájk (illetve mindjárt 1,3 😄)... nur zur info 😄
n000rbi
Igen, az oké, én is beszéltem velük telefonon, csak gondolom jön valami sms a futárcégtől (én kezdek fosni, mert a rendelésem még mindig "új" státuszú a honlapon)