PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Divatfika a fenét. Összetenném a két kezem a gyönyörtől, ha végre leraknának egy olyan CoDot, ami tetszik is.
TDC Geronimo
Azt hittem MGSVnél jobban irányítható TPS nem lesz, de tévedtem. Itt a karaktermozgásra gondolok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Gondolom annál a résznél vagy, amire gondolok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kis nosztalgia

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.10. 14:20:21

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nekem igen , kétpofára a szart meg a mozit is. <#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
Haha, senki nem azért küldi el őket a k anyjukba mert játékot fejlesztenek, játékosok millió örülnek a remastered COD-nak.... aminek nem örülnek az az, hogy meg kell venniük a legújabb résszel együtt... mit nem értesz ezen? Persze tudjuk, neked mindig minden úgy jó ahogy lenyomják a torkodon, legyen az játék, dlc vagy éppen mozi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Jól teszi. Divatfika tombol ezerrel.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Na ezt beszéltem 2 napja asszem, mikor soroltam mikben fejlődtek drasztikusan a 4résznél.

Ne. Az a durva hogy mozgó játék nézzen így ki, hanem hogy 20 órás.
Geca én nem átvezető, hanem nagy része te feladatod, baszottnagy területek lesznek majd.

Az a sok apróság, mutattam lent a láncot, ez MIND EGYBEN, ez félelmetes.
All in 1.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Nem én diszlájkolom meg küldöm el az annyába a fejlesztőket, kiadót azért mert játékot készítenek. De nyilván én vagyok a rosszindulatú. De amúgy ja, elkélne pár pofántörlés a gémereknek is, rossz nézni amit művelnek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.10. 14:02:26

kill3r21
Én az OST-t hajtom, de nem találom sehol 😄 Valami extra kiadás mellé nem csomagolták? 😄
TDC Geronimo
ja igen az is. Najó legegyszerűbb úgy fogalmazni, hogy minden 😄

Moby
Nekem meg az audio, úgy kompletten minden. Pedig abban nincs techfejlődés vagy 20 éve.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
grafikát isteníti mindenki (teljes joggal, felfoghatatlan az IQval egyetemben), de számomra az animok az ami ilyen graf mellé még kibaszta a biztosítékot.

TDC Geronimo
heh? 😄 könnyem a gyönyörtől akkor így írom 😄

szpojler biccccs! <#boxer><#finom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Másfél óra után jött be az UC4 title felirat, kezemen áll a szőr, könnyem majdnem kicsordult. Hívhattok sony bérencnek, fanboynak nem érdekel, de ND egy másik univerzumból való.

Jesszum Te ennyire rosszindúlatú vagy 😮
kill3r21
Asszem akkor jobban kell sasolni a fizikát 😄
kill3r21
Igen ez a grafika realtime mozog!
Amúgy nem spoileres a kép, csak nem akartam simán betolni 😊
AntiHero
Igen az order hasonlóan szép. Itt viszont van játékmenet is.

Nem is akármilyen. 😮 Megkapja az ÉV Játéka címet tőlem már most. Nem hiszem, hogy ezt leverné más. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Orderrel együtt ez a "legszmútabb" 30 fpses játék amivel játszottam.

TDC Geronimo
Sírva tudnék fakadni

Kongy
Most mondanám, hogy meglepett, hogy ilyen szintű a látvány, de ND-ről beszélünk. Bejátszásokban az arcokon az izzadtság, a hajak kidolgozottságától petézek le 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
És bameg hol van még a játék vége? 😄

20 órán át ájuldozni az megterhelő, én 1 órás adagokba fogom játszani.

És bemegyek pihenni pc-n Unerated-be, hogy ellensúlyozzam ezt a sokkot. 😄

darkSectorxxx
4 darabba basz mindent. 😊
Elején megvan ez a rész?

#50019 láncos rész. Kibaszottisten hogy az direkt csinálták oda így ahogy van, hogy demonstráljon. 😄

TDC Geronimo
Az animáció is kettébasz mindent te atya úr isten... Karaktert egy élmény irányítani

Kongy
Települ 😊

TDC Geronimo
Na lássuk...

Kongy
én leszarom milyen edition már csak tolhassam 😄D

n000rbi
Nem hát, ezért rendeltem én is és még sokan az SE-t és jól be is szoptuk 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
mindegy legalább olcsóbban kijöttem 😄 a szobor kellene max, a többi cucc nem győzött meg, a szobor meg szerintem nem ér meg +20k-t

n000rbi
Én webshopokról beszélek, ugyanis én meg Debrecen mellett lakom 😄

najszos <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
De leginkább te... ja bocs, te ennek inkább örülsz is, hiszen így egyszerre két remek játékhoz jutsz remek áron 😊 Reméljük mostantól minden remastered játék egy másikhoz lesz csatolva és nem kapjuk meg 100 euró alatt!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
jaja pestre, de én szegedi vagyok 😞

Totti5
Most hívtak h ma valszeg megjön a nagykerbe és holnapra küldik, ha ma nem adják fel, mert késő lenne akkor csütörtök kb 100%. Mármint az SE, sima és a szobros tegnap megjött.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.10. 10:52:56

n000rbi
? A Libertalia az a Collectors Ed., ami nem késett. Egyedül a Special Edition nem jött időben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.10. 10:53:12

Moby
Nem. Csak a borítást szedtem le.

/dremellel vágtam ki mindent, szemre 😄 Úgysem fog látszani semmi.

Kongy
Na Libertalia edition lemondva, mert kitudja mennyit késik, inkább a sima kiadást vettem media marktban csak játszhassak már 😄 collectors kicsit túl is van árazva.

n000rbi
Hehe, nem is tűnik bonyolultnak. <#eljen> Az alsó kivágáshoz viszont szét kellett kapni az egészet, nem? (ki van csorbulva az a lézer, köszörüjjé' rajta <#banplz>

Moby
A szörnyszülött:

Ez itt kap egy porszűrő lapot az aljára:

Ez meg itt kap egy emeletet a tetejére:

Valami ilyet, csak a másik oldalra:

Aztán VTN és kész.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.10. 10:45:17

n000rbi
Máris megkaptad a platinumtól? 😮 Nekem este 5-re hozzák... <#duhos2>

darkSectorxxx
Egyetértek.

darkSectorxxx
Veszélyes játszani vele. Én szóltam előre! 😊

darkSectorxxx
Az 😉

Ma reggel arra gondoltam hogy skip-elem a faszra. És gyors előtte le.yomom visszamenőleg a többi játékot. 😄

Ameddig nem önti el az agyamat a vér. 😄

TDC Geronimo
Na települ <#vigyor2>

Úgy néz ki nem az EA a legrosszabb cég, hanem az Activision. Legalábbis gyűjti a pontokat magának rendesen.
TDC Geronimo
El se hiszem mindjárt itt a futár. Visszafekszem azt mire kelek fel is lesz patchelve 😄

Totti5
Onnantól kezdve hogy kiteszik sztórra külön nem kell hozzá majd semmi...

mucsácsó
😄DDD
csak pletyka, de lehet akkor örülni fogsz, ha így lesz:
Modern Warfare Remaster will Require Infinite Warfare Disc
Totti5
most már remélem soha nem lesz külön, mindenki megérdemelné