PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
(tul drága ahoz, amennyire nehéz - félek nem tudnék benne haladni 😄 )
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.05.18. 16:34:52
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ez elég?
Hozzáteszem egyszer én is tapasztaltam ilyet a régimmel (2008-as 6-os Samu), kizárólag 1 esetben: Planet Earth Blu-ray PS3-on ugyanezt csinálta a fekete jeleneteknél. Ott valamit a PS3 media lejátszóban kellett állítgatni (tán a color-space-t RBG-re/ről de mán nem emlékszem) és meggyógyult.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Én azért kipróbálnám, hogy a tévét és a konzolt átteszem egy másik helyre és kipróbálom ott, hátha mégis bezavar valami elektromágneses erőtér.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.18. 16:20:59
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Esetleg még lehet rontás, akkor viszont Lui Padre ördögűzőre lesz itt szükség. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.18. 15:57:08
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
nem állítom, hogy jó - attól NAGYON messze van - de élvezhetőbb, az biztos.
persze, mondhatnánk, hogy "nemá, dupla-triplaáron tényleg jobbat adnak, minő meglepetés 😄", de ne mondjuk - én nem számítottam semmi jóra, és amig ps3 állásban próbáltam játszani, el is voltam szomorodva.... ps4 állásban aztán életre kell a kormány, rátoltam még a TX fémfedeles, erősebb pedáljait és .... tényleg nem rossz! már csak a rendes pedálok, a jobb perec, a H váltó és a fix felfogatás hiányzik 😄 hja, meg egy rendes autósjáték ps4re 😄
Forza.
Ezt mindjárt gondoltam. Azért örülök hogy végére zöld utat kaptak
Utoljára szerkesztette: ppista, 2016.05.18. 15:00:45
Your order has been updated to the following status:
Shipped
<#taps>#taps>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha garis a tévé akkor gariztasd. Ha nem, akkor is fordulj szakszervizhez, lehet, hogy olcsón tudnak segíteni, de legalább megmondják a hiba okát.
Nincs róla valami képed?
Igazán fasza képe sose lesz, ahhoz komolyabb panel kell. 😞
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.05.18. 13:39:06
1. Na de, ha ez így van: miért van az, hogy csak bizonyos játékoknál csinál ilyet? Ha egy tévé spatial ditheringet alkalmaz, azt állandóan alkalmazza, nem csak bizonyos játéknál.
2. Ha másik tévét vesz az ember, mi a garancia, hogy az nem spatial dithering-gel? Nincs az az eladó, aki megmondja egy modlerről, hogy az olyan vagy nem olyan.
3. Még csak azt se lehet mondani, hogy ez egy olcsó tévé volt.
4. Anyjuk valagát!
Dithering and Frame Rate Control (FRC) relate to the colour depth of a monitor panel and are technologies used to boost the colours which the matrix can display. For instance TN Film screens are traditionally more economical than other technologies when it comes to colour depth. In fact, they only display 64 red, 64 blue and 64 true green shades by default through pixel rotations. The maximum amount of colours achievable from liquid crystal rotation alone is 262,144. In order to reach 16 million colours and above, panel manufacturers commonly use two technologies: Dithering and Frame Rate Control (FRC). These terms are often interchanged, but strictly can mean different things.
Spatial Dithering - This dithering method involves assigning appropriate colour values from the available colour palette to close-by pixels in such a way that it gives the impression of a new colour tone which otherwise could not have been created at all. In doing so, there complex mappings according to which the ground colours are mutually assigned, otherwise it could result in colour noise / dithering noise. Dithering can be used to allow 6-Bit panels, like TN Film, to show 16.2 million perceived colours. This can however sometimes be detectable to the user, and can result in chessboard like patterns being visible in some cases. Spatial dithering is rarely used in the modern market and instead Frame Rate Control is more widely utilised.
eléggé adja 😊 ez is megvevős lesz...
Mivel nem értek hozzá, tényleg nem tudom. Mi a faszért ne kezelné ezt jól a tévé? És miért nem minden játéknál?
Április elején az X1 topikban nyavalyogtam, hogy a Quantum Break közben sötét (fekete) háttereken a tévém raszteres, rácsos, hányadék minőségű képet ad. Minden megoldási lehetőséget kipróbáltam, egyetlen dologra volt képes a probléma megszűnni, ha a konzol felbontását 720p-re tettem.
Akkor azt hittem, hogy az X1 hibája mindegy, nos a helyzet az, hogy az UC4 közben is előjött ugyanez. Itt is csak akkor szűnt meg, ha 720p-re levettem a felbontást. Több HDMI-kimenettel és kábellel is kipórbáltam, az eredmény ugyanaz, 1080p játék közben raszterel csúnyán.
Nem minden játéknál csinálja, viszont kurvára idegesít.
Tévém Samsung UE48H6200
Mi a tököm okozhatja ezt? És legfőképp, mi rá a megoldás?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT