PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
MI?
EZ?
A?
GENNYES KELÉS?

TOPLEL
Jamaucsiból mára a japó molinő lett 😄DD

Adversus solem ne loquitor

Totti5
S akkor a mai csúcspont 😊

3. percnél van az fejlesztők ereje.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 18:04:56

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
miez valami ps3 verzió 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5

darkSectorxxx
Driveclub mellett elég silányak a képek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Gran Turismo Sport november 15

Lesz tréler még talán este... a képeket nem értem, h miből vannak. Vagy hogy mi ez....

Totti5
Már a béta olyan borzalmasan rossz volt, hogy sokkalom ezt is neki, hacsak nem csinálták újra az egészet pár hónap alatt. Tipikus, remek engine, kontárok kezében. Bár ha teknóban simulna, akkor is gyenge az egész koncepció.

TDC Geronimo
bászki ez az új védő operator siegebe atom OP. Kamerák+kurvajó smg. Imádom <3

Amiga
Azon hány fps az Uncharted 4? <#puszis>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

TDC Geronimo
Hát ez a doom ez nagyon állat, imádom a pályatervezést és az eldugott dolgokat.

mucsácsó
Homefront: The Revolution rivjúk

elmegyek jósnak 😄😄 ezt a szart... te jóég...... 😞
Harlekin
Már hogy ne lenne ilyen lehetőség!!!
Csak ahhoz xboxot kell venni!<#nevetes1>
Mert nem vagy online.
Moby
Neked a te gépeden azzal az accounttal kell játszanod, amire megvettétek. Olyan megoldás nincs, hogy van egy közös account, és mindketten másikkal toljátok.

Most azt látom, hogy amíg a saját gépemen nem állítottam vissza a primary account-ot addig minden játékon lakat van.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Köszi az infókat!

Tehát beállítottam primary-nak az ő gépen az én account-om. Fasza minden, lejött a játék, belépünk az Ő nevével megy úgy is. Viszont ha az ő nevével játszik, és én ugyanazzal a játékkal szeretnék nyomulni, akkor nekem van lakat, és kéri állítsam be primary-nek.

Moby
Ne, lehet, hogy félreérthető a válasz. Nem kell állítgatni feszt, csak egyszer kell beállítani primarynek, de annak úgy kell maradnia, különben nem fognak menni a játékok.

Moby
Igen.

/pontosabban főleg akkor, a letöltés így-úgyis menni fog.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 12:29:05

De miután lejött a játék akkor is?

Moby
Be kell állítani a te profilodat primarynek az ő gépén.

Haverral akarnám megoldani,de a játékaim letöltése elindul nála,viszont amint belép a saját fiókjába lakat lesz a játékokon.

Moby
Amúgy ezek a nyomorékok eddig mit csináltak? Az asztal alatt alvás mellett persze.

na mibe, hogy a megszokott hülyeseg lesz?
versenysorozat, egy meretes demo majd 3 evvel, 3 Yamauchi földkörüli utazással es 2-3 Forza-val késöbb 2019-ben megjelenik...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
akkor már csak két év és talán megjelenik??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Működik, de így NE vegyetek játékot. Akkor inkább shareljetek valakivel.

Sziasztok!

Ez a "más gépen belépek az accountommal, és oda is letöltöm a játékokat" még müködik? Több helyen olvastam, hogy már nem, közben jópár megbízható eladó is árul ilyen módon játékokat az Ebay-en.

Nem lesz. Megmondták, hogy a mostani bővítménnyel vége, mostantól minden erőforrásukkal a ciberpunkra koncentrálnak. És a Witcher 4 gondolatát pedig ízlelgetik.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Na csorog lefelé doom.

TDC Geronimo
Jó játék volt, de ez azért túlzás már

"GTA V has shipped 65 million units. SIXTY-FIVE MILLION."

Ja és... " Rockstar Games is of course hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.”

Gimme RDR folytatás

TDC Geronimo
Bejelentve csak ez van már, de szerintem cyberpunkig még fog jönni mivel az odébb van

Tikal
Witcher-hez lesz még tartalom vagy ez az utolsó?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Tegnap végeztem én is a DOOM kampánnyal. Badass volt, látványos, vérgőzös, amilyennek lennie kell. Egyedül azt sajnáltam, hogy relatíve kevés az ellenféltípus, a végefele már tudtam pontosan melyik dögnek mi a gyengéje. Meg még az, hogy a bossfightokat nem vitték túlzásba, ami van az viszont jóféle.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Hmm elköltözött a BF forum battlelogról. Lehet a BF1 már nem ezt a külső browsert fogja használni

Harlekin
Na azzal el lehet baszakodni rendesen <#nevetes1>Lefontam a hajam mire az acsihoz a tutoriálokat megcsináltam.Viszont vannak akik egész jó pályákat dobnak össze!

Utolsó acsi a Complete "The UAC" on Ultra-Nightmare!
Kicsi ízelítő hogy 1 karmolás mennyit sebez! 1 perc környékén lesz,majdnem beledöglöttem!Megállsz halott vagy...
UN

hard mókák
1
2
n000rbi
Épp mától van heti akcióban store-on, 14990-ért. Egyébként ennyiért, vagy olcsóbban, lemezest is találsz, ha "félsz" tőle és akkor el is tudod adni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
snapmap érdekel engem még doom multi az annyira nem

Harlekin
Nem kicsit lesz jó!
Most végeztem vele 1000 GS a játék amit lehetett kiszedtem megcsináltam.Jelenleg a játék idő 2 nap 15 órán áll,de ebbe van bőséges multi is...
Kipróbáltam azt is, full, auto és még volt valami harmadik opció, semmi változás.

Most betoltam Das3-at, ott nem látszik semmi hasonló

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nem volt benne nagy bizodalmam. Az nem titkosít, csak handshake-el, de hátha. rgb range állítgatásra történik bármi?

Megpróbáltam, ez se segít. 😞

Azt még nem, de most megpróbálom.

Moby
A ps4-ben a hdcp-t próbáltad leoltani?

Nem látod, hogy a raszteres nevű az négyzethálós? Olyan, mintha egy négyzethálós papíron lenne az egész kép. A másikon szar se látszik, az igaz.

Én hívom raszteresnek a kockásat. 😊

S amikor színes a kép, miért nem látszik ez? Csak akkor, ha fekete-szürke. ÉS 720p-nél nem csinálja.

Ezért nem viszem el szervizbe, az biztos, mivel elég ritka, hogy full fekete lenne a kép.

DS3-ban pl. egyszer sem láttam. PS4-en ez az első játék, ahol igen.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 20:02:25

Moby
Vagyis de, a raszteresen látszik. De ez nem raszteres, ez kockás. Csodás. Beteg a tévéd srác, vidd el doktorbácsihoz.

Ez nem hivatalos BF-oldal, valami faszjancsi csinálta.

Moby
A képurl-t illeszd be, különben nem látszik. Amúgy szar sem látszik egyiken sem 😄
De ha a scaler a "zajt" is skálázza, akkor az nem a belső feldolgozásnál kerül bele, hanem a jelfeldolgozásnál. Próbáltad másik hdmi porton(bár gondolom a jelfeldolgoztó ugyanaz mindegyiken)?

http://kephost.com/image/cCys

http://kephost.com/image/cCy3

Az egyik a raszteres változat, a másik az, ha átállítom azt, amit javasoltál. Sajnos nem oldja meg a gondot, annyi változás van, hogy nem raszteresen hangyás a kép, hanem mindenütt hangyás. Ezt nem adja jó vissza a fotó, de meglehetősen zavaró ez is.

/kurva anyjáért nem lehet beilleszteni ide képet? <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 19:51:54

Myselor
én egy kicsit csalódtam ebben a játékban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem sok ez a robotos fasz téma meg 3 bossfight lol
TDC Geronimo
Ja meg hozzá lehet dobni evil within 2őt is