PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ezt üzletnek hívják.
Neked meg mi bajod van?Nem veszed meg azt kész,ennyit kinlódni.
arty
És ez nem szégyen az autósjátékosokra nézve?

Forza.

arty
tehát lesz még 300 sima premium (ps3 konvert) ?! 😄

Forza.

arty
Én a GT5 miatt vettem ps3-at anno, mert egyrészt egykori pécésként mindig irigykedtem a gétéző konzolosokra, másrészt az ötös (fotomod) képei és a hájp miatt nagyon belelovaltam én is magam a várható csodába - ps meg mindenképp kellett volna valamikor a töbi exklu miatt is -> kellemest-hasznossal.

Eddigre én már közel egy évet nyomtam a forza 3-al (előtte pedig az 1-2-vel is sokat), ill. pécén is lepörgött ez+az, tehát elvárásaim a maximumon. És mit kaptam? Szaggató, elavult játékmechanikával (karrierrel) operáló, helyenként vállalhatatlanul randa (és randán hangzó) ótókát, de végülis eléggé élvezhető fizikával/ffbvel. Végignyomtam a karriert (meg a karrier melletti sallang nagyrészét is - jogsik, stb), elég sokat az utólag beletákolt onlájn csellendzsekből, minimálisan haverral multiztunk is. A rengeteg hibája ellenére voltak nagyon jó pillanatai, de összességében csapnivaló játék.

A hatossal sok hiányosságot pecseltek, de alapjaiban pont olyan röhejes volt, mint az ötös - nyilván ezt is "végigtoltam" cakkpakk, mert ez a kedvenc zsánerem (még igazán élvezetes versenyekre is emlékszem - Senna sorozat, 1-2 karrierevent), de bosszantó volt látni az egyhelyben toporgást (eddigre az FM4-be is már többszáz óra belement, minden idők legjobb ótókájának tartom a mai napig, illetve pécén közben jött assetto és pcars kezdemény is - meg a kisebb címek persze). Erre a részre és évre már IGAZÁN kínos volt a standard kocsik külseje és pláne belseje, a gt1-es "hagyományokat ápoló" teljes játékszerkezet - mondhatni minden, amit már az ötösnél sem néztem el!

Szóval bocs, de az hogy a közösségi élmény neked mekkora élmény, az a gétéről semmit nem mond - ugyanezt átélhetted volna bármi más ótókában is, valószínűleg méginkább mint itt 😉

Forza.

Totti5
Mostanáben jelent volna meg konzolra is, és pl ez az autó is akkor jött volna, de az csúszik, viszont Kunosék kidobtak pár japán vasat pl azt az MXet amit előbb gyaláztak valami noname utcai pályán a GT sportban. Nos 2016ban egy tízen egykét főből álló független csapat így képzeli ez az autóversenyt.

Szuppá prémium mi?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Csak 40, azért ne add már ennyire olcsón. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ti megint nem tudtok elvonatkoztatni a Doom-tól és ez mindenkinek szól.
Nem a Doom-ról van szó most, én az ID6-ról fröcsögtem....nem értem minek a Doom, én csak azt mondtam, a Doom persze jól néz ki, mert az engine mindigis erre volt kitalálva.
Csak megjegyeztem hogy kíváncsi leszek mit tudna nyilt fényes nappal, mint a Rage, mert Rage szép volt, de azért a többi fps-hez képest kevésbé.

És nem Doom szakértelem ez, nem is ocsároltam a játékot, ezt ti forgatjátok ki, az mondtam mindössze hogy a Doom külső pár kis arénája nekem nem bizonyítvány.

De lényegtelen, lapozzunk, túl nagy a fanboy-ság azt mindenki azt hiszi mert nem vettem meg és szóbahozom az fikázás.
Nem gond, én meg úgyis majd meglátom más címeknél mi lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 21:15:07

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Attól hogy te nem vagy boldog én még tök jókat fogok vele játszani.
Moby
Szerintem ettől most senki nem lett boldogabb. Sőt.

Adversus solem ne loquitor

És mégis többen fogják megvenni mint a forza 5-6-ot.
Moby
Akkor az már majdnem olyan, mint az APEX a forza6-nál, csak ott azt ingyen adják <#nevetes2>

Harlekin
<#nevetes1>
Van 1 óra 46 perces speed run is akkor már!
Én azért tökéletesen elvoltam azzal a 67 órával ami alatt 1000 GS lett a játék!<#nevetes1>
Harlekin
Dzsungel az csak elsivatagosodott szegény!<#nevetes1>
Totti5
S tanuljuk meg az új kifejezést. Ez a 130 autó SUPER-PREMIUM.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:45:37

Moby
Gondolkodom, hogy ráírom filctollal, hogy Uncharted 4.2 és eladom Darknak negyvenezeré, de ha nem válna be az ördögi tervem, akkor te vagy a második a listán 😛

n000rbi
>Há megtartani biztos nem fogom

Ezzel még nem vagyok kisegítve, a lényeg, hogy én legyek a vevő 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Kértem felmentést! Phocsika <#mf2>

Moby
Há megtartani biztos nem fogom. Egyszer talán majd olcsón még bezsákolom digitben, de nekem ez a lemezezés ez csak a day1 cuccokra jó. Inkompatibilis a remoteplayyel.

n000rbi
W3 övön aluli, nagyon jól tudod, hogy a kedvem is elment a fél évnyi baszakodástól. DaS3 még nem volt, hát neked a BB dlc? <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:40:27

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
FIA logó volt a lenagyobb érték amit sikerült nekik elérni hogy rá lehessen plecsnizni ahogy hallgatom. Csodás. Aszondja tegnapihoz képest ez egészen más amit ma látunk és holnap is más lesz mert elképesztő az az ütem ahogy a fejlesztők hajtanak japánban. "De ez csak 50%os készültség, impresszív lesz pár hónap múlva, mert más most is csodás PRE ORDERELD MOST!"

Figyelj itt nagyon sok szakértő a fákat nézegeti meg a pixeleket számolgatja,meg hogy porszívó (ami részben igaz),én meg nagyon jól szórakoztam 1 órás szervezett bajnokságokban izzadt a kezemben a kormány adrenalin stb..
n000rbi
Bevárom (csak tutira mondd) és akkor elkezdek addig mást, hátha eltereli a gondolataimat 😊

Moby
Witcher3 megvolt? Das3 megvolt? Alázzalak mégjobban, vagy kérsz bocsánatot??? <#vigyor1>

n000rbi
Venném, dehát nyuggerban nyomja <#banplz>

Moby
Igyekszem baze. Öreg gémer nem gyorsvonat! 😛

De ha látsz másikat ugorj rá nyugodtan, elmegy ez, nekem nem gond.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 20:36:05

TDC Geronimo
Veszed át tőle? 😊

Moby
Ettől bonyolultabb. Szerintem itt az idiotizmus lokálpatriotizmussal párosul. Gyilkos kombó.

n000rbi
Nos?<#nezze><#vigyor>

TDC Geronimo
Evot meg kibaszták. Komolyan ezek igazi idióták.

Kongy
Majd mindjárt jön a válasz, hogy "dehát ez nem dzsungel" 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
5 órás mint a Halo 5? bottal se.

Moby
<#taps><#taps><#vigyor1>

TDC Geronimo
gaf GT topikból

"Polyphony must be using PS4 fans for their engine sounds." <#banplz>

Totti5
Rettentő csalódott vagyok, most sem hiszem el amit látok.

Moby
Most komolyan úgy csináltok, mintha meg lennétek lepve. Ha így van mi képez erre alapot?

Harlekin
4 óra 40 perces Ultra nightmare Doom végig játszás!

Dark figyelmedbe ajánlom külső tér gyanánt a videót az első másodperctől meg mondjuk a második órától meg 4 óra 16 tol!<#kacsint>
Totti5
Az egész szét akar esni. Hang no komment, árnyékok szörnyűek, akad, szaggat, lópoly. Kamerákat dícséri itt a csóka hogy ószom, de össze vissza van az egész. Szerencsére a gumi sikítás maradandóan benne van, fülsüketítő... amúgy ki volt az a lökött aki OVÁLON GT autókkal mutatja be a játékot? normális az ilyen? falrol visszapattanás, törés hiánya, fadoboz ütközések igazán impresszívek.

Moby
Dark, te annyira vagy kompetens ebben a géming témában, mint a féligvak, járókeretes, süket nyugdíjasnéni, aki tévesédből az ozora nagysátor közepén próbálja érvényesíteni a nyugdíjasszelvényét, és nem érti, ha mindenki ennyire ugrál, hogy nem csinál mégse senki semmi hasznosat!

arty
pedig lehet megmagyarázná, hogy mennyire tetszett valóban a gt és mennyire volták "rákényszerítve" (mert nem volt más)

sajnos a ps3 legszégyenteljesebb két pillanata az egykori legendás széria (legalábbis eztmondják, én ebben sose hittem) két része: az ötös és a hatos megjelenése volt... (de ide lehet venni a gt5p-t is, csak az már akkora alja lépés volt, hogy beszélni is nehezemre esik róla)

a japók hulladékgyárosok voltak prevgenen és látszólag ezt a mostani generációban sem sikerül kinőniük. yamakucsiék mellett elment... izé... elszáguldott ÉVEKKEL(!) ezelőtt az ótósjáték-világ. az azért meglep, hogy te ebből mit sem érzékeltél 😉

Forza.

n000rbi
Most van gémpléj, atyaúristen, borzasztó szarok a hangok!!!! (is)

Erre komolyan nincsenek szavak és közben a két fizetett majom nyomja, hogy look at the details, ószom...<#wilting>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:22:34

Totti5
15 perce nézem, de az volt az egyetlen képsor a játékból... felszínes, semmi értelme zagyvaság.

Nem baj, jön az Assetto Corsa, beszartok rajta olyan jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:15:14

Harlekin
Ebbe már most mondom,hogy nagyon bele szaladtál.Hagyd most abba a vakrepüléses szakértést ismét egy olyan játékról amiből jó esetben is maximum perceket láttál a szomszéd ablakán belesve ahogy ő nézet YT-on egy game playt!!!!<#kacsint>
n000rbi
Belenéztem a GT Sport unveiling livestreambe és másodszor játsszák le a trailert, mert annyira ömézing. Teljesen megőrültek. Beszarok.

TDC Geronimo
Dark mit szakértessz már megint. DOOM kurvajól néz ki és atomjól fut, konzolon is. Pont.

darkSectorxxx
Ezért leszek kíváncsi majd, meglátjuk....Azért a mai fps-ekhez kell majd nézni és van dögivel azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 20:10:03

Harlekin
A legszebb ebben az,hogy amiket beraktam videókat azok között is van ami külső téren készült.Lehet darknak a komplett tejútrendszer a külső tér mert a bolygó felszín az smafu!<#nevetes1>
Totti5
Szép lenne, és biztos lesz vele. Quake, Wolfi akármi.

darkSectorxxx
Nem azt mondtam hogy Doom dzsungel-re lennék kíváncsi, arról volt szó az ID 6 engine...ha készítenének vele egy másik játékot, milyen lenne.