PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigre én már közel egy évet nyomtam a forza 3-al (előtte pedig az 1-2-vel is sokat), ill. pécén is lepörgött ez+az, tehát elvárásaim a maximumon. És mit kaptam? Szaggató, elavult játékmechanikával (karrierrel) operáló, helyenként vállalhatatlanul randa (és randán hangzó) ótókát, de végülis eléggé élvezhető fizikával/ffbvel. Végignyomtam a karriert (meg a karrier melletti sallang nagyrészét is - jogsik, stb), elég sokat az utólag beletákolt onlájn csellendzsekből, minimálisan haverral multiztunk is. A rengeteg hibája ellenére voltak nagyon jó pillanatai, de összességében csapnivaló játék.
A hatossal sok hiányosságot pecseltek, de alapjaiban pont olyan röhejes volt, mint az ötös - nyilván ezt is "végigtoltam" cakkpakk, mert ez a kedvenc zsánerem (még igazán élvezetes versenyekre is emlékszem - Senna sorozat, 1-2 karrierevent), de bosszantó volt látni az egyhelyben toporgást (eddigre az FM4-be is már többszáz óra belement, minden idők legjobb ótókájának tartom a mai napig, illetve pécén közben jött assetto és pcars kezdemény is - meg a kisebb címek persze). Erre a részre és évre már IGAZÁN kínos volt a standard kocsik külseje és pláne belseje, a gt1-es "hagyományokat ápoló" teljes játékszerkezet - mondhatni minden, amit már az ötösnél sem néztem el!
Szóval bocs, de az hogy a közösségi élmény neked mekkora élmény, az a gétéről semmit nem mond - ugyanezt átélhetted volna bármi más ótókában is, valószínűleg méginkább mint itt 😉
Forza.
Szuppá prémium mi?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem a Doom-ról van szó most, én az ID6-ról fröcsögtem....nem értem minek a Doom, én csak azt mondtam, a Doom persze jól néz ki, mert az engine mindigis erre volt kitalálva.
Csak megjegyeztem hogy kíváncsi leszek mit tudna nyilt fényes nappal, mint a Rage, mert Rage szép volt, de azért a többi fps-hez képest kevésbé.
És nem Doom szakértelem ez, nem is ocsároltam a játékot, ezt ti forgatjátok ki, az mondtam mindössze hogy a Doom külső pár kis arénája nekem nem bizonyítvány.
De lényegtelen, lapozzunk, túl nagy a fanboy-ság azt mindenki azt hiszi mert nem vettem meg és szóbahozom az fikázás.
Nem gond, én meg úgyis majd meglátom más címeknél mi lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 21:15:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Van 1 óra 46 perces speed run is akkor már!
Én azért tökéletesen elvoltam azzal a 67 órával ami alatt 1000 GS lett a játék!<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:45:37
Ezzel még nem vagyok kisegítve, a lényeg, hogy én legyek a vevő 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:40:27
De ha látsz másikat ugorj rá nyugodtan, elmegy ez, nekem nem gond.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 20:36:05
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Polyphony must be using PS4 fans for their engine sounds." <#banplz>#banplz>
Dark figyelmedbe ajánlom külső tér gyanánt a videót az első másodperctől meg mondjuk a második órától meg 4 óra 16 tol!<#kacsint>#kacsint>
sajnos a ps3 legszégyenteljesebb két pillanata az egykori legendás széria (legalábbis eztmondják, én ebben sose hittem) két része: az ötös és a hatos megjelenése volt... (de ide lehet venni a gt5p-t is, csak az már akkora alja lépés volt, hogy beszélni is nehezemre esik róla)
a japók hulladékgyárosok voltak prevgenen és látszólag ezt a mostani generációban sem sikerül kinőniük. yamakucsiék mellett elment... izé... elszáguldott ÉVEKKEL(!) ezelőtt az ótósjáték-világ. az azért meglep, hogy te ebből mit sem érzékeltél 😉
Forza.
Erre komolyan nincsenek szavak és közben a két fizetett majom nyomja, hogy look at the details, ószom...<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:22:34
Nem baj, jön az Assetto Corsa, beszartok rajta olyan jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:15:14
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 20:10:03