PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.05.20. 16:08:22
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Viszont a 2. részre kíváncsi leszek, ígéretesnek tűnik 😊 De azért Doom az Doom ;D egyértelműen veri.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mert az is siman hozta a regi klasszik jatek hangulatat. pure fun gameplay es vicces is es 60 frem (igaz az nincs meg mindig). gyengebb graffal, de fasza art design-al.
csak hogy ennyire elkapott mindenkit a Doom (teljesen erthetöen)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.20. 14:35:15
Igazából én megvártam a DLC-t, inkább be se fejeztem az alapjátékot, hanem félretettem az egészet a teljes élményre. Szerintem újra is fogom kezdeni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy amikor megjelent, a GT6-ban nem volt meg a funkciók fele, amit korábban ígértek, azt kb egy év alatt adták hozzá. De a GT6 így is egyike az első PS-platináimnak, és nagyon kellemes élmények fűznek hozzá.
Ami számomra a zsenialitását adta, az a fizikája volt, illetve az, hogy még így is 1000+ autót próbálhattam ki, és nekem nem volt különösebb gondom azzal sem, hogy ezek 2/3-a nem volt annyira kidolgozva, mint a "prémium" autók. Emellett a játék technikailag eléggé rendben volt, és szépen nézett ki. Az éjszakai versenyek, Norschleife, és a játék sok része rendben volt.
Persze, láttam a problémáit is, de nekem a vezetési élménye nagyon bejött, és végül is én ezért játszom autós játékokkal.
Nade a több 10 millió PS4 júzert ez hol a francba érdekli? nekik GT kell ami etalon és ami felmossa a padlót mindennel és 3 év hallagatás után ezt kapják, kapom én is. Senki nem erre várt, és nem erre vágyik. Aki online szimet akar PCn van pl iracing, a közelébe sem lesz semmi annak sem PCn sem konzolon, pláne nem egy GT.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.20. 11:44:44
(a hsz-emben leírom, hogy nem szórakoztam rosszul, hiszen végigtoltam az offline kontent nagyrészét)
de a problémák... te ezekből nem vettél észre semmit?
neked mi adta a zsenialitását? hol érezted, hogy igen, ez a része/funkciója aztán "tökéletes" ... ?
nem arról van szó, hogy "ez van, a gt5nél sok tekintetben jobb, szal .... FASZA!" ? 😉
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.20. 09:26:54
1.) A grafika helyenként parádés, helyenként hanyag. (textúrák, stb.) Gondolom megjelenésre egységesebb, jobb lesz az összkép. (Bár akkor sem értem, minőségileg nem tökéletes képkockákat, képsorokat miért hagytak a trailerben... -> precizebb vágás, rendezés, szerkesztés kellett volna)
2.) Pozitív, hogy nincsenek standard autók
3.) Nagyon pozitív, az SC jelenléte, az, hogy van talán már offline is állórajt, (remélem időmérő is lehet - nem csak online!), pozitív, hogy végre lehet állítani az AI erősségét (ha jól olvastam valahol.)
4.) Kevesebb pálya, és autó. Szomorú, de inkább legyen profi az ami benne lesz. Az utcai, hétköznapi, vagy régi lassabb járgányokat sokkal jobban preferálom, mint ezeket a modern sport autókat, de majd jönnek még jágrányok, meg egy autóba is bele tudok rakni 100+100 órákat is...
5.) Remek, modern UI
6.) Hangokra sokkal jobban figyelni kellett volna, ez már nem csak a hangokon dolgozó emberekre nézve gáz, hanem azokra is, akik továbbra is alkalmazzák az ilyen trehány embereket... De bízzunk benne, hgy jobb lesz... (Tudom, ne legyek naív.)
7.) A trailer minőségre és rendezésre is gyenge egy FM vagy FH széria traileréhez képest.
Összességében nálam pozitív a dolog, persze ez még mozoghat ide-oda, majd meglátjuk....
Rám aztán ugyan nem tudod mondani hogy "fanboy-ság" mert soha semmi játékot nem ajnározok mint ahogy nem is fikázom szimplán használom és a tényszerűséget közlöm mind ezt úgy hogy VÉGIG játszottam!!!
Mutass itt 1 olyan hszt amibe teszem azt én bár mit megjegyeztem csak megjegyeztem a Uncsi4 el kapcsolatban pedig számtalan tesztet videót láttam róla beszéltem mobyval stb,de nem teszem mert nem kompetens a véleményem,hiszen nem saját tapasztalat.
te meg most már mosdatod ki a megjegyzésed,hogy az csak az enginre vonatkozott pedig TE hoztad fel a dommal karöltve így mit vársz megértést olyanoktól akik ízig vérig ismerik a játékot???l!!!
Ez nálad függőség,hogy mindenhez hozzá akarsz szólni majd ha elküldenek melegebb éghajlatra megsértődsz...így megy napról napra posztról posztra!!!Nem hiszem el,hogy nem akarod belátni!!!
De ide sorolnám a legjobb példát.
The Darkness vs The Darkness 2
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És amikor írjátok a hibákat persze benne vannak csak nekem verseny közben nincs időm foglalkozni velük ezért sokkal elnézőbb vagyok.Ami nekem igazán számít az a fizika szerintem konzolon nem volt jobb.Persze most -it van a pcars meg jön az AC biztos jó lesz,bár a pcars nálam nem játszik.
Szóval én várom az új gt-t, ha már nem lesz akkora közösség vagy tényleg szar lesz akkor eladok mindent azt ennyi.
Ettől nem fogok rosszul aludni.
Üdv.

sem az, hogy te ezt megtetted, sem az hogy 10 milliót adnak el majd belőle.
(még1x: nyilván frusztrál, h megint nem jön A gété, amit 2010 óta várok, nyilván sarkítok (fosozok), de ha ANNYIRA rühellném, mint amennyire a hsz-eimből lejöhetett, aligha játszottam volna az 5-6-al annyit, amennyit. tehát van benne olyan, amiért játszanom "kell", és elviselni a "többit", ami miatt legszivesebben nem is foglkalkoznék vele)
Forza.
ezek nem relativ fos dolgok, ez tény. szubjektiv az, ha azt mondom, h szerintem nem nézett ki túl jól az F40 ... vagy hogy számomra az FFB-je nem elég részletes. de a 40 frém az sose 60, a feketeség meg nem belsőnézet.
LBandi77 #50977 - eltemettem, mert 1:1 a korábbi géték hibáit halmozza, újra - mindezt majd 3 év után !!!!!!!! 3 !!!!!! 2 év alatt kijön egy forza, nagyságrendekkel több extratartalommal, de nem ők az egyetlenek akik ennyi idő alatt "komplett" játékot pakolnak az asztalra, sokszor a műfajon belül ennél külömbebbet.
és nem véletlen idegesít - én (mi?) ezt szeretni akarom !!! 😞
ezernyi játék mellett elmegyek némán, mert érdektelenek....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.19. 22:18:03
Forza.
Halkan jegyzem meg a játék még meg sem jelent de már el is temettétek.
Nem rossz dolog, hogy egy fost sokan vesznek és emiatt a készítő teljes nyugodtsággal hoz szart 2-3-5 év mulva ujra és ujra, mert SEMMI nem kényszeriti?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.19. 21:30:23
Forza.