PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk a mocap így U4 után nekem is feltűnt hogy nincs rendben annyira. 😄
Valamit engem 1 dolog érdekel.
Mi lett a végével?
Neked elég volt?
Teszett a befejezés?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 13:10:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem izgat abszolút ráadásul ettől függetlenül a Forzát tartom a legjobb autós játéknak a piacon régóta. De azért a lilaködnek is van határa. A Forza messze nem a legszebb ótós stuff a piacon.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:35:24
Az meg hogy 30 fps és nem szim,ki nem fossa le. Ótós játék? ótós játék. Az egyik legkeményebb sebességérzetben a 30 fps ellenére? Az. Ennyike.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:26:59
Pcars (pc) >=< Driveclub > Forza 6.
Ezzel lehet vitázni aki akar,csak kár.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.22. 12:32:00
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:25:26
Fanboyság? 3-4 éve nincs PS-em. X1-en toltam sokáig, Forzak, FH2-ben is rengeteg időm volt. Ha valahova elfogult lehetnék, a múltamból adódóan, akkor az a Turn10. De nem vagyok. Technikailag jobb a Forza, kész produktum, egységes színvonal. De hogy itt egyesek még annyit sem hajlandóak belátni, hogy van amiben szebb és több a GTS már most, az vicc. Miközben én persze leírtam, és látom azt, hogy nem bugmentes. De persze én vagyok a fanboy.
Hány éves vagy ember? 3?
Plusz madarakat, csicsát ráérnek az szinte az utolsó pillanatokban beletenni, az nem akkora extra meló, mint magának a játéknak a tökéletesítése.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:20:36
Szánalmas amit művelsz. Szép a Forza 6. Eddig a legjobb. De te mit csinálsz?
Leírod azt, amit tudok, és írtam, bugos még a GTS megjelenése.
Az, hogy te ezt a Forza 6 szintet (fákat, textúrákat) egy szinten említed a GTS-ben látottakkal, az meg egyszerűen nevetséges.
Nem azt mondom, hogy minden szinten új etalon már most a GTS. Sőt. Sokat kell még rajta dolgozni, de grafikára már jobban tetszik, ha a bugok javítva lesznek, akkor új csúcs lesz, és nem csak látványra...
Tessék a csodaszép, minden szinten király Forza 6-ban milyen fák vannak... Forza 6 BH
Tudom, ebben is szarabb a GTS.... Hagyjuk már...
Menni fog?
( segítek, nem én hoztam fel a Forza 6ot, mert semmi értelme ilyen állapotú GTvel szemben )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:00:38
Olvasol is vagy csak úgy jön?
És ha akkor sem jön be még mindig van választásod.
Természetesen ki fogom próbálni, mégmielőtt valaki belémállna.
Vizualitásban a forza6 ezt kettéharapja minden létező szinten. Az apex meg...hát azt inkább hagyjuk is.
Megint vakfanboiság van ezerrel.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Forza 6 a legszebb jelenleg, szinte tökéletes és tele van élettel ( madarak, hulló falevelek, helikopter stb... )
Majd a véglegest kell hasonlítani, de ez a GT ebben az állapotban éppen hogy szét nem esik nem hogy szebb....
Most kiderült, hogy miért: Kazunori Yamauchi rendező a Videogamernek adott interjúban elárulta, hogy végül lemondtak a bétáról, összességében ugyanis ez három hónapos csúszást jelentett volna számukra, ami miatt nem tudták volna tartani a 2016-os premiert.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Jókorát hozott vissza a kezdeti problémákon (amik viszont végig megmaradtak).
Pros:
- sztori: egészen nem várt módon lett fasza
- rendezés: filmes,profi.
- bevilágítás: különlegesen igényes, láthatóan sokat foglalkoztak vele.
- graf, helyszínek.
- karakterválasztás
Cons:
- ultraszar, a játék többi részéhez méltatlan, gépies facial mocap
- az előbbitől csak egy hajszállal jobb, de még mindig szar body mocap
- túl hosszú felvezetés
- a válaszutas játékok sajátossága, hogy képtelenség elkerülni a plotholeokat. Nem bántó mértékben, de itt is előfordulnak.
örülökhogynemhagytamkivégül/10.