121253
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#64920 Hát én konzolvilágnál néztem ricsinél az ff15 ps4prostreamet hát tényleg csúnya volt. Persze nem minden a grafika, de azért na. Szeretném szeretni a játékot csak az a táj :DD -
#64919 Egyébként az sem a tisztelethez vezető út, ha név nélkül vagdalkozol, fasszopózol, stb. Az ilyen alpári pszeudo-üzengetés az utolsó gyáva senkiházi szardarabok mentsvára. Azoknak meg megvetés jár, nem tisztelet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.05. 09:58:11 -
LBandi77 #64918 Picit ezt személyeskedésnek érzem,egyébként nektek nem kurvára mindegy hogy valaki részletre vagy kp- ra veszi a gépet,attól ugyanaz a gép- tv marad amit ti is vesztek és még olcsóbb sem lesz. -
#64917 Tegnap nem volt géming. Vigyáztam a gyerekekre, amíg bírtam ébren. Hang nélkül szar játszani, inkább hagytam. Előző este csapattam. Nagyon megaláztak. NAGYON. -
#64916 >....geci...fasszopó...idióta faszkalap.
Na helybenvagyunk :) Majd aztán tisztelet. Az nem jár pubikám. Azt kiérdemlik. Hát te pont nem, de van aki igen. -
#64915 tegnap este a Bestia árnyékának utolsó pályáját választottam helyetted (nemtom bfrontot nyomtad-e) :(
részben amugy igazad volt vele kapcsolatban: iszonyat felemás a játék és inkább gyenge, mint jó.
---
rémlik, hogy nyomta itt valaki a Shadow of the Beastet - Seth, tevoltál? és végül nem toltad végig?!??!?! (legalábbis a leaderboardon nem látlak utolsó pályán) -
SlickAdam #64914 ilyet nem irtam. -
#64913 Mert kétféle péesnégyre fejleszteni nem jelent pluszidőt, pluszköltséget a fejlesztőnek, ami esetleg vagy nem történik meg rendesen vagy ha igen, mástól veszi el az időt.... :)
"Nem jó az."
tehát nem volt jó a 8 éves ciklus prevgenen, nosza legyen most 3
ló másik oldala says hellllooooo!! :D
"Ezek az új gépek pont azért jöhettek létre, pont azért léteznek, mert nem voltak sokan elégedettek a játékok minőségével a sima gépeken."
És az erősebb géppel majd jobb portok is jönnek. Aham.
Hány éves vagy királyfi?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.05. 09:41:58 -
Bandicoot #64912 A tisztelethez az kell hogy ne menj az emberek agyára. -
#64911 Vagyis van 4k gaming, csak még elenyésző. :) -
#64910 Pro-t meg 4k-s tv-t nem savazta senki.
Csak megjegyeztem, hogy 4k gaming nincs. :)
Mások meg nyugodtan félremagyarázhatnak bármit, ahogy eddig is szokták.
Sőtt pont én vagyok az aki a platformokat, hardvereket, ha így tetszik védi, mert mindennek van előnye, szépsége.
Egy büdös szó nem volt se pro-ról, se tv-ről. Pusziltatlak, ne a suttyó válaszokat nézd a kommentemre, hanem amit én írtam neked. :)
Ott annyi van hogy 4k gaming, az hogy ezt ki hogy vette fel, az gumiszobára való.
Szerintem annyira ismersz már, hogy a rosszindulat, tőlem áll a legtávolabb a topikban.
Még 1x utoljára, a pro-ról, mert pár idióta faszkalap nem érti, akár holnap rendelhetnék egyet, ha, ezen van a hangsúly, ha annyira fontos lenne.
Úgyis eljön az az idő, hogy értelmét látom váltani, jövőre, akkor meg bizniszelem.
Azért mert, ne vedd magadra, pár tahó, geci, fasszopó, gazdag srác pattog mert a sárga földig alázhat kedvére embereket, azért mert nincs annyi feles lóvéja, hogy ész nélkül kövesse a trendeket, attól még nem leszek gonosz, meg irigy.
Mert ezzel azt hozzátok ki. Ha te nem is, de páran igen.
De leszarom, csak miattad mondtam, hogy ne értsd félre, amit írtam, véletlen sem rosszindulatoskodás akart lenni, arra van elég ember itt.
Bárcsak páran a kurvasok pénzből tiszteletet tudna venni a boltokban, de sajna nem lehet. ;) -
#64909 Félreértetted, nem a konferencia tud stream-et, én se így értettem :) -
#64908 > az nem egy hardver.Tehát olyan nincs, hogy tudja-e a 4K streaminget
Jajmár...Tegnap óta visítozunk ezen. Mos elrontottad :(
/dehogy ahhoz azé mekkora kongó üresség kell egy fejben, hogy valaki ennyire képtelen legyen összerakni 3-4 vonatkozó információt, és ilyen kibaszottul ciki módon rúgjon luftot? :DDDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.05. 08:18:41 -
Bandicoot #64907 Majd ha lejár a trémobil törlesztője és bele tud rohanni 4k-ba más lesz a felállás, addig marad a fingnélküli rizsa a semmiről. De ne is hozzuk vissza végre volt egy kis nyugalom.... -
Ulthane #64906 Dark, kicsit most érzem azt az áthallást, amire mások már többször utaltak: azért savazod a Pro-t meg a 4K tévét, mert neked nincs.
A PSX, csak megsúgom= PlayStation Experience, maga a rendezvény neve, az nem egy hardver. Tehát olyan nincs, hogy tudja-e a 4K streaminget.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.12.05. 08:09:15 -
#64905 Hogy mennyire jó az, azzal azért várjunk még. -
#64904 Na, csak ott vagyunk ahol kell. -
#64903 Már ne haragudj, de mihez térjen vissza? Az őrület race-be? Kösz, inkább nem. Maradjon csak a játékoknál.
Szerk: félre ne érts! Tök jó néha évődni a felbontással, frémekkel, vagy piszkálódni,...de az otromba hozzáállás amivé fejlődött a leáldozott munkatársainál, az gusztustalan.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.05. 07:23:55 -
#64902 Most hogy kicsit lenyugodtam last of us bejelentés után megnéztem rendes minőségben UC trailert is. Hát odavág az is rendesen. Remélem még nyár előtt megjelenik. -
#64901 Elég durván felturbózták grafikailag ezt a GT-t. Azok a hangok viszont...
-
TomStorm #64900 Megvetted a sok kamut.Én kivárom a jót:) -
#64899 Hát az nekem is kimarad idén. Annyira túlfutottam minden létező géming keretet, hogy ez már áttolódik '17-re. Írtam minden létező jézuskának, télapónak, még a nyúlnak is. Annyit válaszoltak: pofádlapos. És ténylegaz. -
TomStorm #64898 Na TLG speckó kiadás berendelve.
Keddre állítólag itt lesz.
Pénteken meg ha minden jól megy megkapja Pro a neki szánt Full HD,DLP projectort:) -
#64897 >remelem nem lesz teleszpojlerelve a topik!
Na azt én is, mert csak karácsonyra tervezem a végigjátszást. -
SlickAdam #64896 madárcicó miatt vennek most en is szivesen egy gepet, legalabb par hetre. de rohadt karacsony... meg megint tul sok penzt adtam ki kölnire.:( mehh.
remelem nem lesz teleszpojlerelve a topik! -
#64895 A szerelemről: nem akarok lemaradni a sony-s 1st partyk játékairól. Oda tényleg érzelmek kötnek. Nem akarok majd újabb tizenpár év múlva n000rbi képein merengve siratni a kihagyott múltat(ld. gc). A gép miatt legalább már nem kell. Ennek tényleg örülök. Tényleg. Ezt nem is akarom takargatni. Örülök, hogy a pro-val ez az egész kérdéskör megoldódott. Örülök, hogy tegnap felszabadultan nézhettem a psx-es anyagokat. Jó volt. Majdnem annyira volt jó, mint 2013-ban az e3-at. Ennyi szar után vágytam is erre. Ebben tényleg vannak érzelmek bőven túl a racionalitáson, ezt még csak tagadni sem akarom. Jó a hype is néha, na. Kell az ám nekem is. -
#64894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úristen, deszar. :)
Maradok a horrornál inkább.
Amúgy mostanság télleg sokat szopok, de az a Das 3-nak köszönhetem inkább, mintsem egy honfitársamnak. :D
Remélem te tudom tenni mire megjelenik a Horizon és nem maradok függő, mert akkor orvosi kezelésre lesz szükségem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 23:28:31 -
SlickAdam #64893 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#64892 Attól függ. :)
Na mindegy, szerintem még fél év és lecseng a dolog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 23:23:56 -
SlickAdam #64891 hat a sok geci az tenyleg problemas tud lenni darky. megertelek.:D -
#64890 Darky sem küzd semmi ellen, ugyanezt látom én is és csak ugyanaezeket mondtam én is, nem önigazolás ez, ha igen akkor rád is igaz lenne, nem a létezése a probléma, még csak nem is a túllihegése amit mondasz, még csak nem is a napi 1000 komment feleslegesen, hanem a sok geci. -
SlickAdam #64889 -
#64888 >mert sztem nem jatszottal a high-end pc-den az uccso fel evben annyit, mint mostanaban konzolon
Megint egy csomó feltételezés :) Már a szerelem is az.
>Star Wars multiplayer?
Pécén kihalt. Hiába szép, senki nem tolja már. PS-en sem sokan, de ott még van élet. Meg artyval néha nyomjuk. Pécén az ismeretségemből sem tolja senki.
>TF2-t pl miert nem pöcön toltad? lemezes elpattintas?
Pontosan. Le is írtam.
Mondom mégegyszer: semmi nem változott. Picit megijedtél, ennyi az egész :) Beszélgetünk róla, és megnyugszol :D
-
#64887 Na akkor megnyugodtam én értelmeztem rosszul a mondandókat. :) -
SlickAdam #64886 nyilvan ezek maradtak meg. vagy ott van meg az FFXV is. Johnny B felnyomja high modra - ha mar ott a PRÖ - csak epp olyan pacing-et kap cserebe, hogy csuhaj!
amugy mik a PRÖ elönyei eddig? sajat tapasztalatok alapjan? en szinte minden DF videot megneztem, de egyelöre annyit latok, hogy kicsit magasabb felbontas (ez nehany esetben fantasztikus (Ratchet), maskor meg horror (Syndicate)) meg végre van texture filtering. egyeb?
szerk.: most nem a PRÖ letezese ellen küzdök Darky modra, csak ezt a borzaszto nagy szerelmet probalom megerteni. mert sztem nem jatszottal a high-end pc-den az uccso fel evben annyit, mint mostanaban konzolon. pedig ott tenyleg belöhetnel szinte barmit 4K@30-ra. Star Wars multiplayer? vagy altalanossagban multiplayer? az tudom, hogy pc-n szar. TF2-t pl miert nem pöcön toltad? lemezes elpattintas? ez is szempont vegulis...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.04. 23:15:23 -
#64885 Az egész pro téma túl van kissé pörögve. Így pár hét után a pro képlet végtelenül egyszerű nekem: (elvárhatóan)jól működő gép, szebben és jobban futó játékok, jobb rendszer, ugyanannyi pénzért.
Persze ebbe is lehet mindenféle kínt belevinni, de ott nincs másról szó, minthogy nem találkozik az elvárásokkal. De azt már senki ne kérje rajtam számon. Hacsak előtte nem kérdezett meg róla :) -
#64884 na ez meg a másik, hogy eddig mit csináltunk? Vártuk a DF elemzéseket játék megjelenés előtt/után sima PSnél is, hogy hogyan fut, tearingel-e stb. -
#64883 Vannak részei amik nem olyan szépek, viszont vannak eszméletlen gyönyörű területek. A fények külön megérnek egy misét. Nappal is szép a játék, de éjjel gyönyörű. Az első kis városnál koppant az állam -
#64882 >van nem egy jatek PRÖ-n, ami nem hogy nem fut 60-al 1080-ban az erösebb hw-nek köszönhetöen, de meg 30-on se stabilabb a simahoz kepest, mert magasabb felbontasban renderelnek, majd vissza 1080-ra. wtf? pt.2
Ebbe nagyon belekapaszkodtatok, én nem akartam ebbe belefolyni, mert nem érdekem, hogy olyat védjek, ami nem érdemli meg, de pontosan kettő ilyenről tudok. Ha valaki többről tud ossza meg. Namost attól kettőtől én magam láttam sokkal több olyat, ahol komoly nyereség van. Információ annak a kettőnek a létezése, de ezt most úgy vezeted fel, mintha nálad ez lenne a dealbreaker. Miközben alig tudsz erről is valamit. Igen, informálódni kell. Eddig is kellett. És szerintem sehol nem normális, de mindenhol létező napi gyakorlat. Gyűlölöm, de nem tudom kivonni. Még rengetegsok pénzzel sem.
Nemtudom mi volt rémisztő. Vagy az mamár résmisztő, ha annak örülök, hogy 3 év utén sikerült megvennem iszonyatos szopásokat követően, amit éve szerettem volna? Szerintem ez még csak nem is felemelő, de szerethető sztori a hepiend miatt. -
#64881 Valaki tud feltölteni FF-XV-ingame képeket? Csak kíváncsi vagyok, hogy néz ki youtuben-elég csúnyácska. Tudom ne a graffikát nézzem csak annyi kép volt már, és valahol egész szép valahol meg csúnya volt :) Csak hogy mire számítsak. Az se baj ha privátban külditek :D