PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valami oknál fogva tudsz kölcsönözni holnapig egy ilyen 10 dolcsis kódot, mert sajna készpénzem van csak, akkor elutalom neked az árát. 😊
Ha netán nincs annyid a kártyádon, nem gond, körbe érdeklődöm. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Régóta vártam! 😄
Killzone-t digibe akartam váltani amióta lemezen megvettem a géphez. 😄
5 dollár, meg választok mellé még1-et. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha 47....nájsz...😄
/se kártyát, se paypalt nem fogad el
Adversus solem ne loquitor
Akkor hasonlítgasd továbbra is össze a youtube-os videókat meg győzködd magad hogy az szép lesz. Én majd megnézem ha nem egy ganétömörítésű videó lesz avagy ha élőben az orro elött tolják,és azután fogom kijelenteni hogy az szép vagy sem.
Nem véletlenül írták le más oldalakon még teszterek is akik tolták hogy nem tudták eldönteni hogy amit játszanak az az új gt vagy a ps3-as gt6.
Az meg hogy a DC 30 fps...és 30fps-es létére mégis messze meggyőzőbb és komolyabb sebsségérzetet ad mint a legtöbb 60 fps-re lőtt prmumkategóriás autós csoda...
Rajtad kívül persze. Ismét. Vagy újra. Vagyis megint...<#ticking>#ticking>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 21:15:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Killzone, Thief, Murdered 5/5/5 dollár !!!!!!!!
Persze akinek fontos a 60fps meg a precíz szim érzés, annak ez nem gontd, csak én alkalmi játékosként szeretem ha azért valahogy ki is néznek a játékok.
Forza ebben a pontban jobban fest.
Igen DC árkád, vagy félárkád, valóban, és 30dfps, ami azért nekem annyira nem tünik gyengének, mert van sebességérzet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 21:09:43
És ez még rosszabbul hangzik.
Nem fontos annyira a látvány a szimulátoroknál de azért azt gondoltam volna régen ha ment ma is....bár kicsit hazudnék, mert a PS3-as részek azért nagyon gázosak lettek, szóval nem lep meg ha így jól belegondolok.
Ehhez nem kell érteni amúgy, csak ránézek és látom, és kijelentem hogy ez nem szép játék, vagyis nem érdekel innentől hogy mennyire szim vagy nem, csak randa azt ennyi. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:46:18
Ennek mindösszesen annyi az oka, hogy újabb területet találtunk (aligha meglepő módon), amihez keveset értől 😄 😛
Ennek nagyon nem abban kell/kellene/lesz/mittudomén álleejtősnek lennie, amiben a DC-nek.
Hideo Kojima rengeteg világhírű stúdiót meglátogatott már 2016-ban és amint azt nemrég elárulta, ennek nagy jelentősége volt az első függetlenül készülő játéka kapcsán.
Hideo Kojima a legkalandvágyóbb turistákat is megszégyenítő körutat tett meg idén, amiről akkor csak annyit árult el, hogy új technológiák után kutatott Mark Cernyvel, a PlayStation-csapat egyik kulcsfigurájával. Amint nemrég elárulta a japán dizájner, erre azért volt szükség, hogy minél hamarabb elkészülhessen az első játéka a Komamitól való kilépése után.
Kojima minderről a nemrég megrendezett Nordic Game Festival alkalmával beszélt, ahol kifejtette, hogy általában saját fejlesztésű grafikai motorral szeret dolgozni, de az újjáalakult Kojima Productions első játéka esetében kivételt tesz és külsős technológiára fognak építeni. "(...) mivel
A túra közben sok, elsősorban PlayStation 4-re dolgozó csapatot is meglátogattak, hiszen a konzolok közül csak a Sony gépére érkezik majd a következő Kojima-játék, ami az eredeti tervekhez képest egy nagyszabású projekt lesz. "Eleinte úgy gondoltam, egy kis címet készítünk majd, de miután rengeteg baráttal és ismerőssel találkoztam a világ minden táján, azt mondták, »Nem, tőled mindenki egy nagy játékra számít«. Ezért az első játék, ami tőlem érkezik, egy nagy játék lesz" - fejtette ki a dizájner."
Moby: akkor sorry. 😄
Nah mindegy, várom a normális, tömörítetlen 1080p-s gameplayt. meg az E3-at. 😊 Szerintem mostantól kicsit "elhalnak" majd az új gameplayek..
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:41:16
Deeee most olyannal vitatkozol aki leszarozta (pontosabban leműanyagozta) a forzát 😊
"Az hogy a Forza 6 fák voltak eddig az etalon."
Én álleejtős GT-re vártam, ehelyett. DC után nem hiszek a szememnek hogy ezt kiadják mint egy játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:34:03
Nézz már meg könyörgök egy Nordos Forza 6 gameplayt. segítek Ennél nekem sokkal jobbnak tűnik a GTS. Ennyi. Ezt vesd össze a lenti berakott 1080p-s GTS gameplay-el... Ha szerinted nem lehet látni, pl a fák közti különbséges, a jobb bevilágítást, stb, akkor nagy bajok vannak.
Forza 6-ot azért hozom példának többször is, mert ugye eddig az az etalon...
De majd tuti jön tömörítetlen 1080p-s gameplay (ahogy a GT6-ból is jött), aztán majd akkor lesz itt meglepődés...
Samsung123: jah, rohadt mód unom. 😄 vicc, nekem magyaráznak tömörítésről, amikor kiadványszerkesztői, meg médiás papírom és tapasztalatom van... utálom, amikor hülyének néznek...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:34:01
Bár kb lehet saccolni de 2 nagyon jó grafikát összenézni szinte lehetetlen így.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:23:22
Csak annyit írtam hogy egy 1080p-s ingame-ből rögzített videóból sem tudod megmondani jól a textúrák minőségét egy játékban youtube videóról (mert a youtube tömörítése egy rakás szar), nemhogy egy kézikamos 720p videóból amivel még egy andoridon futó 5 éves játék is gyönyörű tud lenni youtube-on nézve...
Nem túl erős a lilaköd??
Amúgyis a textúra a grafika szempontjából az utolsó helyen áll, csak a prolik hiszik azt, hogy az számít 😄
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.05.22. 20:17:25
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Márpedig ez kurva jól néz ki.
Az, hogy "csalóka", meg "semmennyire" nem lehet megítélni, az nagyon nem ugyanaz. Ne túlozzunk már... Vagy videók, trailerek alapján csak a Forza-t lehet dícsérni? Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:12:33
Semennyire sem,még egy fullos 1080p-s ingame rögzített youtube videó is csalóka, nemhogy egy kammal felvett...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 19:43:33
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.22. 19:44:40
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem az lesz a brutális a GT ami nem kérdez hanem csak úgy kitolja a tökéletest magából. Ez most mindent képvisel ami miatt jó messzire el kell kerülni és érthetetlen ki és miért engedte így ezt bemutatni, remeve, ficegve, törve, akadva, popuppolva, zizegve. Ha fél év alatt hibátlanra csiszolják akkor tárt karokkal várom.
Kuuurvajó játék volt, nagyon élveztem minden percét 😊 Boss-fightok valóban kurvajók voltak, meg a pályatervezés is ötcsillagos. Nem beszélve a grafikáról, rengetegszer megálltam csak így bámulni... annyira király benne, ahogy tükröződnek a dolgok!
Szóval ugyitt Doom eladó, ha valakit érdekel, privát! : )
Nekem egyre jobban bejön a GTS, PSVR-ban meg kifejzetten jó lesz, hiszen egy húzócíme lesz. (elvileg)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Azt látom, hogy ennél sokkal részletesebb és változatosabb a táj. link - Forza 6
Sok színű a terep, a fák kidolgozása részletesebb. Változatosabb árnyalatokban pompáznak, a bevilágítás mérföldekkel jobb, mint a Forza 6-ban. Élethűbb.
De felőlem mindenki azt gondol, amit akar, nekem most lett eladva egy PS4...
link
Szerintem brutális...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy kis gif: http://i.imgur.com/1pqatJC.gif
Jó de nekem a befejezés abból állt hogy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nigga, a pszichosrác, és klicskóné pandelt. A pszichoscrácot szétkapta a nővérje, nem láttam qte-t se, klicskóné meg az utolsó dontmovenál, amit kurvára nem értek, le volt rakva a kontroller. A nigga...nos ő a kötelező fekete áldozat 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.22. 14:53:11
Mindenesetre nekem a lényegen nem változtat akármelyik akárhogy is néz ki örülök hogy vannak ilyen ótós gámák.😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 13:48:26