121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #120930 A kérdésem az inkább TBlint lelkesedésének szólt. Én is várom a játékot, de azért el is vártam, hogy ne feature-mentesen nyújtsák a rétestészát, mert az gagyi lenne. Ha már ráálltak erre a darabolós-széthúzós útra, ez a minimum. Amúgy működhetett volna simán egy egy játékba beleférő, feszesebb, "fapados remake" is. Számomra a Remake legfőbb előnye az eredetivel szemben, hogy nem kell beleőrülni a matériapakolgatásba, illetve bizonyos részeken nem támad a semmiből a láthatatlan random encounter lépésenként, jól elhúzva az időt a 15 fps-es csaták betöltésével és a győzelmi jelentésekkel.
Amúgy egy körökre osztottabb, taktikaibb harcrendszernek jobban örültem volna (az eredetitől függetlenül ez a preferenciám), de végül is szórakoztató és látványos volt az öszvér, amit kihoztak belőle. -
Senki. Csak jelzem, hogy volt itt azért lehetőség contentet tenni a játékba, mivel ez lényegében három játék lett a régi egyből. Az ára is ezt tükrözi. -
Zóanagyvarázsló #120928 És érződött is a Remake-en, hogy a hajdani "tutorial" elnyújtása. De mivel az sem sima remake volt, nem értem, hogy ki várt azt a Rebirth-től.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2024.02.08. 10:52:54 -
TomStorm #120927 Az új FF 1080p Performance-ba?
Mert én többnek nem látom a felbontást
-
Azért az FF7 remake-et három darabban adják ki, szóval talán volt ott hely meg margin arra, hogy feltöltsék tartalommal. Háromszor veszed meg lényegében a játékot. -
Stellar Blade pre-order elindult!
Standard verzió: 29990 Ft
Digital Deluxe verzió: 33990 Ft
-
Rengeteg újdonság (ami a klasszikus változatban nem volt - területek, képességek, karakterek, öltözetek, harci kombók) + rengeteg új és jópofa mini-játék, amiben el lehet veszni (bunyó, játék a hangszereken, Chocobo futam, kártyajáték!). Komolyan, semmi ilyet nem ígértek előzetesen és mégis mennyi mindent adnak a játékosoknak. Teljesen le vagyok nyűgözve!
Dicséretes és követendő ez a hozzáállás és minőség (nem mezei fapados remake/remaster) a mai "játékiparban".
A vásárló/játékos végre azt érzi, hogy minőségi és tartalmas játékot kap a pénzéért és nem csak egy újabb "szolgáltatást", amibe dobhatja hónapról-hónapra be a pénzét (mint egy játékautomatába...)
Mondtam már, hogy várom a megjelenést? :)
Ahogy mások is írták:
"This is how you design a game... upfront cost, maximum value to consumer. This is straight out of the golden era of gaming as if the last 15 years never happened. Bravo!" -
Tons of Final Fantasy VII Rebirth kontent:
A videó alapján ez a játék megint jóval több lett (mindenféle szempontból), mint amit "ígértek" (mezei remake).
És a demó is befutott! -
Final Fantasy VII Rebirth demo launches February 6
Ugye nálunk ez február 7. hajnal lesz majd!
(leakelt demo trailer a link mögött) -
Az IGN Japan-nak adtak interjút a Stellar Blade fejlesztői.
Főbb jellemzők:
- Single player game
- Linear game mixed with semi-open world areas
- Inspired by NieR: Automata
- Combos, parries and evasion play a big role in combat
- Gameplay requires you to carefully asses enemy movements
- Difficulty can be adjusted
- Boss battles are a key element
- Each boss has a unique attack pattern
- Includes long range weapons
- Help restore the city of 'Zion' and its residents
- Receive side quests from NPCs in town
- Will have fishing!
- Eve has 20-30 costumes
- Adam and Lily also have costumes
- There will be rare costumes
- Collect costume material and designs in-game
- Costumes can also be purchased in towns
- Inspired by Battle Angel Alita and Blade Runner
- Inspired by other games such as Sekiro, Bayonetta, God of War and Star Wars Jedi: Fallen Order -
Azt csiripelik a verebek, hogy a Starfield és a többi xbox exkluzív is mind jön PS5-re. A kiegészítő után, nem most, de szépen lassan az összes nagy exkluzív, Halo is meg fog jelenni PS-en.
Ezek után gondolom a MS nem fog újabb konzolt kiadni, mert teljesen felesleges lesz. Átállnak a game passre teljesen. Már ha a pletyka igaz. -
Nem működne.
Van pár ps5re portolt ps2 játék a store-ban,ami letölthető, de ennyi. -
manson222 #120918 Üdv!
Mivel soha nem volt még Playstation konzolom, van egy láma kérdésem: Playstation 2 játékot tud futtatni a Playstation 5? pl. ha én 2005-ös NFS Most Wanted-dal szeretnék játszani Playstation 5-ön, az működne?
-
Valahol láttam egy videót erről a Dragon's Dogma 2-ről nemrég PS5-ön futva. Hagyományőrzésben mindig élen járt a capcom, és most sem haszudtolták meg magukat. Az első rész anno PS3-on pont ilyen drámaian szarul futott, mint ez, és pont ugyanígy vakargatta az ember a fejét, hogy ez a látvány mellett vajon mi a jóisten indokolja ezt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.02.04. 20:23:19 -
@TomStorm:
Hehe, hat igen, vissza kell szereznunk a szivunket ;)
En is nagyon varom (: -
TomStorm #120915 tonyr:csak is DD2 a priorítás,így van!
Nagyon várom -
TomStorm #120914 Ja amin még felkaptam a fejem az a V Rising hogy jön Ps5-re.
Jó lesz fullos kontroller támogatással.Pc-n borzasztó kontrollerrel.. -
En kihagyom most (meg) a ronint, dd2 es princess peach porog majd a husveti szabadsag alatt (: -
TomStorm #120912 Szerintem az is jó lesz.Sőt..
Lehet még befér Day1 a DD2 mellé,meglátom még -
A Ronin érdekesnek látszik. A DD2-t meglátjuk, de nekem az 1 annak idején nem nagyon jött be. Mindenki oda meg vissza volt tőle, de én hiába tettem bele sok órát, nem fogott meg. -
. -
TomStorm #120909 Még idén jó lett volna DS2.
Dragon's Dogma 2 trailer szintén ütős lett! -
PS5 State of Play | 2024. január 31.
Stellar Blade megjelenés: 2024. április 26.
Előrendelés indul: február 7.
Standard verzió:
Digital Deluxe verzió:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.01. 09:11:14 -
Zozo76 #120907 Megszívták a csalók - PS5-ön dobhatják a kukába a Cronus Zent...
https://leet.hu/2024/01/25/megszivtak-a-csalok-ps5-on-dobhatjak-a-kukaba-a-cronus-zent/ -
@TomStorm
Ugyanigy vagyok en is + Helldivers 2 (:
(na meg nintendora mario vs donkey kong, princess peach showtime) -
TomStorm #120905 Pacific Drive 10ezerért meg Dragons Dogma 2 28ezer.Nekem ennyi Q1.
Ronin-ról még majd több info láttán döntök. -
"A Playstation árat emelt a storeban. A 70 eurós játékok már 29.990 forintba kerülnek 27.400 valamennyi forint helyett. De minden drágább lett arányosan."
Megnéztem és tényleg! A Final Fantasy VII Rebirth 27490 Ft helyett most már 29990 Ft... -
TomStorm #120903 Na mindegy behúztam:)
Úgyis még Ps4-en rohantam végig rajta anno.
Ez azért biztos jobb lesz meg az extra mód érdekel -
TomStorm #120902 No Return játékmód milyen?Szavatosság?
Gondolkozom rajta de csak az a része miatt -
xymano #120901 hello
Valakinek van tapasztalata ps5 meghajtóval?
Nem akarja beolvasni a lemezt a last of us 2 ps4 verziót szerettem volna telepíteni de nem csinál semmit a konzol és utána csak úgy adta ki a lemezt a konzol, ha el fektettem. Nincs itthon másik játék lemezem viszont találtam itthon egy dvd lemezt ami eredeti és azt sem akarta beolvasni. A gép még garis megy is majd vissza az alzába csak ismerős intézte aki ott dolgozik ezért rajta keresztül fog menni de ez mindegy csak az lenne ezzel még a kérdésem, hogy valakinek volt már dolga az alza gariztatással? nekem eddig emag al volt de semmi jót nem tudok róla mondani.A lemezek nem voltak karcosak, szép tiszták. -
Zozo76 #120900 Az hogy nem vesznek le akaratod ellenere loveval, ha nem figyelsz veletlenul. -
Nem látom, hogy ebben mi a valami. -
Zozo76 #120898 Hat igaz, de valamit, valamiert! :) -
Zóanagyvarázsló #120897 Eléggé kényelemgyilkos mindig pont a szükséges összeget rápakolgatni, különösen, ha előfizetések mennek róla. Prime-om már szakadt meg azért, mert csak egyszer próbálkoztak. -
Zozo76 #120896 Miert nem hasznaltok NET szamlat? Nekem a foszamla mellett van virtualis szamla is ami kozvetlenul a foszamlahoz kapcsolodik. A foszamlarol csak utalok, de terheltetni kizarolag a virtualis szamlat adom meg mindenhol. Ott nem mehet minuszra, illetve oda KIZAROLAG csak annyi penzt teszek a foszamlarol amit el is akarok kolteni. Igy semmi sem tudja megterhelni ha nincs rajta love! Onnan veszi le a penzt a PSN, az YOUTUBE, stb. Peldaul ha nincs eleg penz rajta akkor honap elejen a YOUTUBE is elkezd nyekeregni hogy elvesztem a premium tagsagot, aztan megunja 3 nap utan hogy nem tud rola levenni... :D -
Ezt valami európai bíróság már betilthatná. Alap beállítás, hogy nem újul meg, és ha AKAROM, akkor bekapcsolom, hogy újuljon meg. -
Facebookon van PS csoport magyar.
Ott már több embernél olvastam, hogy visszakapta kártyára az árát.
Szvsz undorító ez a gyakorlat, hogy kérdés nélkül megújítja ha nem figyel valaki. -
PS Plus refunddal van valakinek tapasztalata?
Pont egy éve vettem egy fullos PS Plus 12 hónapos előfizetést. Ugye azonnal cancel subscription ment...
Nyáron megújult a rendszer, akkor upgradeltem a legnagyobb csomagra még egy kis különbözetet ráfizettem.
Aztán tegnap este levont a paypalom 54 000 Ft-ot. Mint kiderült, ismét 12 hónapot levont a PS Plus Premium. Természetesen amire nem figyeltem, hogy tök mindegy hogy cancel subscription van-e, ha a payment settings-ben az Auto renewal be van kapcsolva... igy megszivtam.
Irtam refund kérelmet azonnal a Sony-nak, most várok. Szerintetek van esélyem? A neten, redditen több félét olvastam. Van aki kapott, van aki nem.
Kb. 120 játékom van, Fortniteban meg olyan havi 5 000 Ft-ot költök. Olyat is olvastam hogy az ilyen account "értéktől" is függ mennyire bánnak barátian veled.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.12.22. 18:52:29 -
A Resident Evil 4-el mennyire élmény PS5-ön játszani? Nem tudom eldönteni, hogy PC-re vagy PS5-re vegyem (a szebb grafika/technika nem érdekel, inkább a smoothabb gameplay), mert most mindenhol 10k körül van. -
Hát igen, nem nagyon volt semmi nagy bejelentés. ER dlc-t én is vártam pedig.