121454

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    A kérdésem az inkább TBlint lelkesedésének szólt. Én is várom a játékot, de azért el is vártam, hogy ne feature-mentesen nyújtsák a rétestészát, mert az gagyi lenne. Ha már ráálltak erre a darabolós-széthúzós útra, ez a minimum. Amúgy működhetett volna simán egy egy játékba beleférő, feszesebb, "fapados remake" is. Számomra a Remake legfőbb előnye az eredetivel szemben, hogy nem kell beleőrülni a matériapakolgatásba, illetve bizonyos részeken nem támad a semmiből a láthatatlan random encounter lépésenként, jól elhúzva az időt a 15 fps-es csaták betöltésével és a győzelmi jelentésekkel.

Amúgy egy körökre osztottabb, taktikaibb harcrendszernek jobban örültem volna (az eredetitől függetlenül ez a preferenciám), de végül is szórakoztató és látványos volt az öszvér, amit kihoztak belőle.
  • lwb
    Senki. Csak jelzem, hogy volt itt azért lehetőség contentet tenni a játékba, mivel ez lényegében három játék lett a régi egyből. Az ára is ezt tükrözi.
  • Zóanagyvarázsló
    És érződött is a Remake-en, hogy a hajdani "tutorial" elnyújtása. De mivel az sem sima remake volt, nem értem, hogy ki várt azt a Rebirth-től.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2024.02.08. 10:52:54
  • TomStorm
    Az új FF 1080p Performance-ba?
    Mert én többnek nem látom a felbontást
  • lwb
    Azért az FF7 remake-et három darabban adják ki, szóval talán volt ott hely meg margin arra, hogy feltöltsék tartalommal. Háromszor veszed meg lényegében a játékot.
  • TBTPumpa
    Stellar Blade pre-order elindult!

Standard verzió: 29990 Ft
    Digital Deluxe verzió: 33990 Ft
  • TBTPumpa
    Rengeteg újdonság (ami a klasszikus változatban nem volt - területek, képességek, karakterek, öltözetek, harci kombók) + rengeteg új és jópofa mini-játék, amiben el lehet veszni (bunyó, játék a hangszereken, Chocobo futam, kártyajáték!). Komolyan, semmi ilyet nem ígértek előzetesen és mégis mennyi mindent adnak a játékosoknak. Teljesen le vagyok nyűgözve!
    Dicséretes és követendő ez a hozzáállás és minőség (nem mezei fapados remake/remaster) a mai "játékiparban".
    A vásárló/játékos végre azt érzi, hogy minőségi és tartalmas játékot kap a pénzéért és nem csak egy újabb "szolgáltatást", amibe dobhatja hónapról-hónapra be a pénzét (mint egy játékautomatába...)

Mondtam már, hogy várom a megjelenést? :)

Ahogy mások is írták:
    "This is how you design a game... upfront cost, maximum value to consumer. This is straight out of the golden era of gaming as if the last 15 years never happened. Bravo!"
  • TBTPumpa
    Tons of Final Fantasy VII Rebirth kontent:

A videó alapján ez a játék megint jóval több lett (mindenféle szempontból), mint amit "ígértek" (mezei remake).
    És a demó is befutott!
  • TBTPumpa
    Final Fantasy VII Rebirth demo launches February 6

Ugye nálunk ez február 7. hajnal lesz majd!
    (leakelt demo trailer a link mögött)
  • TBTPumpa
    Az IGN Japan-nak adtak interjút a Stellar Blade fejlesztői.

Főbb jellemzők:
    - Single player game
    - Linear game mixed with semi-open world areas
    - Inspired by NieR: Automata
    - Combos, parries and evasion play a big role in combat
    - Gameplay requires you to carefully asses enemy movements
    - Difficulty can be adjusted
    - Boss battles are a key element
    - Each boss has a unique attack pattern
    - Includes long range weapons
    - Help restore the city of 'Zion' and its residents
    - Receive side quests from NPCs in town
    - Will have fishing!
    - Eve has 20-30 costumes
    - Adam and Lily also have costumes
    - There will be rare costumes
    - Collect costume material and designs in-game
    - Costumes can also be purchased in towns
    - Inspired by Battle Angel Alita and Blade Runner
    - Inspired by other games such as Sekiro, Bayonetta, God of War and Star Wars Jedi: Fallen Order
  • lwb
    Azt csiripelik a verebek, hogy a Starfield és a többi xbox exkluzív is mind jön PS5-re. A kiegészítő után, nem most, de szépen lassan az összes nagy exkluzív, Halo is meg fog jelenni PS-en.
    Ezek után gondolom a MS nem fog újabb konzolt kiadni, mert teljesen felesleges lesz. Átállnak a game passre teljesen. Már ha a pletyka igaz.
  • Seth
    Nem működne.
    Van pár ps5re portolt ps2 játék a store-ban,ami letölthető, de ennyi.
  • manson222
    Üdv!
    Mivel soha nem volt még Playstation konzolom, van egy láma kérdésem: Playstation 2 játékot tud futtatni a Playstation 5? pl. ha én 2005-ös NFS Most Wanted-dal szeretnék játszani Playstation 5-ön, az működne?
  • Moby
    Valahol láttam egy videót erről a Dragon's Dogma 2-ről nemrég PS5-ön futva. Hagyományőrzésben mindig élen járt a capcom, és most sem haszudtolták meg magukat. Az első rész anno PS3-on pont ilyen drámaian szarul futott, mint ez, és pont ugyanígy vakargatta az ember a fejét, hogy ez a látvány mellett vajon mi a jóisten indokolja ezt :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2024.02.04. 20:23:19
  • tonyr #120916
    @TomStorm:
    Hehe, hat igen, vissza kell szereznunk a szivunket ;)
    En is nagyon varom (:
  • TomStorm
    tonyr:csak is DD2 a priorítás,így van!
    Nagyon várom
  • TomStorm
    Ja amin még felkaptam a fejem az a V Rising hogy jön Ps5-re.
    Jó lesz fullos kontroller támogatással.Pc-n borzasztó kontrollerrel..
  • tonyr #120913
    En kihagyom most (meg) a ronint, dd2 es princess peach porog majd a husveti szabadsag alatt (:
  • TomStorm
    Szerintem az is jó lesz.Sőt..
    Lehet még befér Day1 a DD2 mellé,meglátom még
  • lwb
    A Ronin érdekesnek látszik. A DD2-t meglátjuk, de nekem az 1 annak idején nem nagyon jött be. Mindenki oda meg vissza volt tőle, de én hiába tettem bele sok órát, nem fogott meg.
  • TBTPumpa
    .
  • TomStorm
    Még idén jó lett volna DS2.
    Dragon's Dogma 2 trailer szintén ütős lett!
  • TBTPumpa
    PS5 State of Play | 2024. január 31.

Stellar Blade megjelenés: 2024. április 26.

Előrendelés indul: február 7.
    Standard verzió:

Digital Deluxe verzió:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.01. 09:11:14
  • Zozo76
    Megszívták a csalók - PS5-ön dobhatják a kukába a Cronus Zent...

https://leet.hu/2024/01/25/megszivtak-a-csalok-ps5-on-dobhatjak-a-kukaba-a-cronus-zent/
  • tonyr #120906
    @TomStorm
    Ugyanigy vagyok en is + Helldivers 2 (:
    (na meg nintendora mario vs donkey kong, princess peach showtime)
  • TomStorm
    Pacific Drive 10ezerért meg Dragons Dogma 2 28ezer.Nekem ennyi Q1.
    Ronin-ról még majd több info láttán döntök.
  • TBTPumpa
    "A Playstation árat emelt a storeban. A 70 eurós játékok már 29.990 forintba kerülnek 27.400 valamennyi forint helyett. De minden drágább lett arányosan."

Megnéztem és tényleg! A Final Fantasy VII Rebirth 27490 Ft helyett most már 29990 Ft...
  • TomStorm
    Na mindegy behúztam:)
    Úgyis még Ps4-en rohantam végig rajta anno.
    Ez azért biztos jobb lesz meg az extra mód érdekel
  • TomStorm
    No Return játékmód milyen?Szavatosság?
    Gondolkozom rajta de csak az a része miatt
  • xymano
    hello
    Valakinek van tapasztalata ps5 meghajtóval?
    Nem akarja beolvasni a lemezt a last of us 2 ps4 verziót szerettem volna telepíteni de nem csinál semmit a konzol és utána csak úgy adta ki a lemezt a konzol, ha el fektettem. Nincs itthon másik játék lemezem viszont találtam itthon egy dvd lemezt ami eredeti és azt sem akarta beolvasni. A gép még garis megy is majd vissza az alzába csak ismerős intézte aki ott dolgozik ezért rajta keresztül fog menni de ez mindegy csak az lenne ezzel még a kérdésem, hogy valakinek volt már dolga az alza gariztatással? nekem eddig emag al volt de semmi jót nem tudok róla mondani.A lemezek nem voltak karcosak, szép tiszták.
  • Zozo76
    Az hogy nem vesznek le akaratod ellenere loveval, ha nem figyelsz veletlenul.
  • Ulthanito
    Nem látom, hogy ebben mi a valami.
  • Zozo76
    Hat igaz, de valamit, valamiert! :)
  • Zóanagyvarázsló
    Eléggé kényelemgyilkos mindig pont a szükséges összeget rápakolgatni, különösen, ha előfizetések mennek róla. Prime-om már szakadt meg azért, mert csak egyszer próbálkoztak.
  • Zozo76
    Miert nem hasznaltok NET szamlat? Nekem a foszamla mellett van virtualis szamla is ami kozvetlenul a foszamlahoz kapcsolodik. A foszamlarol csak utalok, de terheltetni kizarolag a virtualis szamlat adom meg mindenhol. Ott nem mehet minuszra, illetve oda KIZAROLAG csak annyi penzt teszek a foszamlarol amit el is akarok kolteni. Igy semmi sem tudja megterhelni ha nincs rajta love! Onnan veszi le a penzt a PSN, az YOUTUBE, stb. Peldaul ha nincs eleg penz rajta akkor honap elejen a YOUTUBE is elkezd nyekeregni hogy elvesztem a premium tagsagot, aztan megunja 3 nap utan hogy nem tud rola levenni... :D
  • Ulthanito
    Ezt valami európai bíróság már betilthatná. Alap beállítás, hogy nem újul meg, és ha AKAROM, akkor bekapcsolom, hogy újuljon meg.
  • davidka003
    Facebookon van PS csoport magyar.
    Ott már több embernél olvastam, hogy visszakapta kártyára az árát.
    Szvsz undorító ez a gyakorlat, hogy kérdés nélkül megújítja ha nem figyel valaki.
  • tigeroo
    PS Plus refunddal van valakinek tapasztalata?

Pont egy éve vettem egy fullos PS Plus 12 hónapos előfizetést. Ugye azonnal cancel subscription ment...
    Nyáron megújult a rendszer, akkor upgradeltem a legnagyobb csomagra még egy kis különbözetet ráfizettem.

Aztán tegnap este levont a paypalom 54 000 Ft-ot. Mint kiderült, ismét 12 hónapot levont a PS Plus Premium. Természetesen amire nem figyeltem, hogy tök mindegy hogy cancel subscription van-e, ha a payment settings-ben az Auto renewal be van kapcsolva... igy megszivtam.

Irtam refund kérelmet azonnal a Sony-nak, most várok. Szerintetek van esélyem? A neten, redditen több félét olvastam. Van aki kapott, van aki nem.
    Kb. 120 játékom van, Fortniteban meg olyan havi 5 000 Ft-ot költök. Olyat is olvastam hogy az ilyen account "értéktől" is függ mennyire bánnak barátian veled.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.12.22. 18:52:29
  • TBTPumpa
    A Resident Evil 4-el mennyire élmény PS5-ön játszani? Nem tudom eldönteni, hogy PC-re vagy PS5-re vegyem (a szebb grafika/technika nem érdekel, inkább a smoothabb gameplay), mert most mindenhol 10k körül van.
  • lwb
    Hát igen, nem nagyon volt semmi nagy bejelentés. ER dlc-t én is vártam pedig.