121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#120707 PS+ áremelés következik:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.08.30. 21:15:57 -
#120706 Én majd megnézem karácsonykor, olyankor mindig van 1-2 hét szabadságom és az ilyen lepattanó vackokat akkor szoktam űzni.
De ja, a suszter maradjon a kaptafánál. -
#120705 Geeez, mint egy 30 évvel ezelőtti játék. :-D -
#120704 Nem tudom minek erőltetik ezt a vonalat, "Senkit" nem érdekel ez a játék. Inkább koncentrálnának a Bloodborne 2-re e helyett. -
#120703 PS Plus-ban Day1, várós -
Sea of Stars | Reviews
10 - Gamepur
10 - Prima Games
9.5 - WellPlayed
9 - PSX Brasil
9 - Screenrant
9 - Nintendo Life
9 - Game Informer
8 - IGN
8 - Push Square
8 - GameReactor
5/5 - Dexerto
4/5 - Eurogamer
4/5 - Digital Trends
4/5 - Hardcore Gamer
Metacritic: 93
Opencritic: 95
Launch trailer:
Megjelenés: 2023.08.29. -
TomStorm #120701 Annyi,hogy rövid sajnos és nem túl nehéz.
Újrajátszási faktor nekem nulla de ez ugye nem lehet negatívum az viszont igen hogy a missziók újraindításával lehet farmolni pénzt(és kell is!) mert nem kötötték össze mapot.Így nem,köszi.Missziókat nem indítgatom újra..
Úgy érzem azért nagy fejest ugrottam a játékba.
Eddig az összes játékuk simán 100+ óra volt nekem hát ez nem
-
#120700 Ez valami vicc?
Új PlayStation? -
#120699 A körökre osztott harctól mindig vert a víz, a Personában is a harcot utáltam a legjobban (beállítottam, hogy játssza le maga), a körítés viszont tetszett.
Nincs mese, meg kell szeretnem emiatt a játék miatt. -
#120697 Egy párszor, igen. :-D Valahogy mindig visszatérek hozzájuk, más játék nem nagyon köt le.
Elden Ringet platináztam, de valahogy az nem tud visszaszippantani magához. Armored Core nem érdekel, az új LoF az biztos egy misét megér majd. -
TomStorm #120697 Armored Core,te jó ég,ez game:)
Azt kaptam amit vártam.
Csillagos ötös!
-
#120696 Nekem a Final Fantasy VII Rebirth megjelenéséig (2024 eleje). :) -
Evoluti0N #120695 Klasszikus RPG izometrikus nézettel meg körökre osztott harccal meg sok választással, valamint sokszor nem fogja a kezed a játék és nem mutatja a térképen, hogy hova kell menned mellékküldi alatt, ha a karaktered sem pontosan tudja, hanem az információkból kell rájönnöd. Szóval ha ez mind úgy hangzik, h tetszene, akkor be fog jönni a játék. Kategóriájában az egyik legjobb. Konzolra amúgy csak szeptember elején jön, de PC-re is van kontrolleres irányítás és noha én nem próbáltam, azok akik igen, azt mondják, hogy jó az irányítás.
Szerk: A játék meg azért sikeres, mert amellett, hogy fantasztikus, ez az első cRPG, ami a mostani AAA szintet eléri. Értsd: Grafikai részletesség, kamera ráközelít a karakterekre beszélgetések közben, mint a 3rd person RPG-kben, motion capture, átvezetők. Meg gondolom, hogy az sem árt, hogy betölti azt az űrt, amit a Bioware hagyott: csapatalapú RPG, jól kidolgozott társakkal, akiknek sztorija van, hozzájuk kapcsolódó küldik és románcolhatók.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.08.25. 11:25:18 -
#120694 Én nagyon pörgetem. Imádom. Nyilván a kategóriájában kell értékelni, ott viszont messze az évtized legjobb cucca.
És van hozzá fordítás, ami a legújabb DeepL cuccal készült, és egy csomó lektor is csatlakozott hozzájuk, szóval ha nem is tökéletes, de egésszen jó lehet vele evickélin. Igaz, ez csak PC -re van. -
#120693 A BG3 nem RTS, hanem klasszikus izometrikus rpg, mint a DOS1-2 stb volt. Előbb próbáld ki ezeket, vagy a pillars of eternity-t és ha az bejön, csak akkor ugorj bele szerintem. -
#120692 Egy ideje olvasom a fórumot, és úgy rémlik, hogy te azokkal már játszottál nem is egyszer.
Miért nem tetszenek a mostanában megjelenő souls-like játékok?
Kaptunk eddig párat, és hamarosan érkezik a pinokkió meg a lords of the fallen is.
Remélem azért az Armored Core nem lesz annyira hardcore játék. :D -
#120691 Én nem károgok kicsit sem, de sokat elmond a helyzetről, hogy a DaS2 után letoltam két DLC-stől a DaS3-at is, 33 órát pakoltam bele.
@Kandur: Milyen a BG3? Barátom akar rávenni, hogy vegyük majd meg téli akcióban, de én sosem kedveltem az RTS-eket, de ennek nagyon tetszik a világa, meg amit láttam belőle.
Nem nagyon bendzsó az irányítás konzolon? -
#120689 Szerintem is nagyon jó ez az év. Vannak károgók, hogy jajj mi lett a videójátékiparral stb, de én abban a táborban vagyok akik élvezik. Annyi játék van, hogy alig tudom utolérni az aktualitást. A gamescom azt hozta a mit vártam, megspékelve a Crimson Desertttel és a Cyberpunk DLC-vel. Mindkettő álleejtős volt nekem.
Amúgy most a FF16 pörög nálam, mellette pedig a Shadow Warrior 3mat játszom amikor több interakcióra vágyok a kontrollerrel. :D
Idén nálam eddig év játéka az FF16, nagyon bele tudom élni magam a világába.
Persze, vannak benne hiányosságok, meg sok az átvezető de ez engem nem zavar.
Az jó lenne mondjuk, hogy ha a képességeket szabadabban lehetne testreszabni.
Arra gondolok, hogy egy képesség sorhoz hozzá lehessen adni különböző elemeket. Tehát nem elem szerinti megkülönböztetés lenne, hanem harcmodor.
Pl.:
Közelharci: Körrel odamegyek a tűz képességgel, négyzettel odavágok egyet a villámképességgel, háromszöggel pedig égetek a tűzzel.
Távolsági: Körrel védekezek a föld képességgel, négyzettel távolsági tűz támadás, háromszöggel távolsági villámcsapás
Persze, összehozható ha a ravasszal folyamatosan váltogatok az elemek között, de meh.. Sony biztos erre mondaná, hogy erre való a pro kontroller, hogy makrózzam a támadásokat külön gombokra. :D -
#120689 Wukongnál én a frame rate miatt aggódok inkább. Nyilván izmos pc-n demózták, de ez is messze volt a folyamatostól. Milyen lesz ez egy konzolon? -
#120688 Wukong 2024 nyarára van belőve -
#120687 Nekem mostanában a Resi4 remake ment le ps5-ön, fasza volt. Switchen a Metroid Prime remasztit nyomom, azt se hagyja ki senki szerintem.
A tegnapi gamescom mókából a Wukong vitte nálam a show-t, de ki tudja hány évig kell még rá várni. -
#120685 BG3 orrba - szájba -
#120685 Sokan leszünk ezzel így annyi kiegészítéssel, hogy engem a pókember se érdekel, szóval sanszosan az Elden Ring dlc-ig pihen a ps5. -
Evoluti0N #120684 Nálam a BG3 megy most PC-n, utána meg Starfield. Októberi Pókember 2-ig pihen a PS5.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.08.23. 11:04:41 -
#120683 Vagy mindenki pc-n játszik bg3-mal esetleg diablo 4-gyel. :D
Ha kijön valami új és jó ps-re vagy konzolra úgy általában, akkor feléled a topic is szerintem, de ez most a nyári uborkaszezon.
Mondjuk az ősz elég durván néz ki. Az egész év kiemelkedően jó. 10 éve legalább nem volt ilyen jó év a videójátékokban. -
#120682 Mindenki nyaral, vagy ez már a végjáték? -
#120681 Azért a konzolon való megjelenés ma már nem akkora meglepetés. A 2. rész eljövetele viszont az lesz. Remélem lesz olyan jó, mint az első rész a maga idejében volt. -
TomStorm #120680 Na ne.Soha nem gondoltam volna,hogy lesz új része ráadásul konzolra is:
-
#120679 Én most a DaS2 után elővettem a DaS3-at. :-D
Érdekes, hogy újra és újra előkerülnek ezek, valójában ezek a játékok szórakoztatnak, más nem. -
#120678 . -
#120677 Jön az új lecsatolható driveos kivitel, szórják ki a régit. -
#120676 Ha van lehetőségetek a Remnant 2-re nézzetek rá. Megéri. -
#120675 Azt a játékot csak össze kellett tenni, az pedig a stúdió munkája. Azt biztos nem lehet mondani, hogy nem a stúdió érdeme. Az, hogy kinek tetszik, kinek nem, egy másik kérdés.
Én sem voltam odáig érte, a platina után még vagy kétszer próbáltam nekifutni, mindkettő érdektelenségbe fulladt.
Én sem akarnék újabb open world From-játékot. Nekem elég lenne a régi formula, megfűszerezve esetleg valami kis újdonsággal.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.07.30. 07:28:49 -
#120672 Tegnap moziban volt egy PS reklám, ami szerint most nyári akcióban 190 ezer a konzol ára 220 helyett. -
#120673 . -
#120672 Még egy open world das? Ehh…elhiszem, h nagyot ment az Elden, de abba nem vagyok biztos, h ez valóban a játék érdeme vagy a studió reputációja… -
#120671 Bepókhálósodott a kontroller is:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.29. 10:03:54 -
#120670 Mondjuk rátolni egy 60 fpst, esetleg beletenni egy DLC-nyi új tartalmat szerintem nem olyan óriási befektetés, és el lehetne adni 15-20 dollárért. BB fanok biztos megvennék, és ennyiért azok is, akik még nem játszottak vele.
Valahol ugyanakkor igazad van, olyan lenne ez mint felújítani a DaS2-t, pontosan egy évben jelentek meg.
Mivel az Elden Ring nagyot ment, meglepő lenne, ha nem annak a második részébe tennék bele mindenüket, ami van. -
#120669 Újra elkezdtem a BB.
Ez alapmű. -
#120668 BB remaszternek nem sok értelme lenne manapság. Egy remake-nek is maximum akkor, ha nagyon kibélelnék kivágott/hozzágyártott tartalommal, mert a BB a mai eldenringen, niohkon nevelkedett népnek egy lepkefing. Hosszra, tartalomra, mindenre. Cseliszekkel nem lehet ma már alibizni. Tavaly év elején elővettem én is, megdöbbentett mennyire más dimenzió élt az emlékeimben. 25 óra lement az összes bossra. Ma már erre nem nagyon repül a nép. DeS remake sem ment akkorát a kasszáknál, bármennyire király lett az is. Ott is a java inkább bevárta, mig beleesik az ingyenesbe. Ilyenért ma már óvatosan lehet csak pénzt kérni. Nem baszna az mamár semmit meg. Ezt a from is tudja. DeS rímékből a tizede sem ment el, mint elden ringből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.07.26. 22:35:44