121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Belső fehér doboz alján, S01-el kezdődik. Köszi!
  • TDC Geronimo
    "Alongside Nex Machina we are also announcing a 4K/HDR update to Resogun.

• TDC Geronimo
    Reggel láttam privátodat, amit pár napja küldtél. Hol találom meg pontosan a serialt?
  • darkSectorxxx #65215
    Manapság a sony-nál nem tudni.
  • darkSectorxxx #65214
    Ja nem figyeltem, lekötötte a figyelmem a giga sale. :)
  • darkSectorxxx #65213
    Annyiért mint a cukrot :)
  • mucsácsó
    Nálam van egy "sima" PS4 eladó, ha valakit érdekel :) majd váltanék Pro-ra.
    Bár nyilván használt, de megcéloznék vele egy 50-55 ezret maximum.
  • TBTPumpa
    110 000 forint környékén gondolkodom, ha sima PS4 Pro-ról van szó. Persze itt most a játékmentes kiadásra gondolok, ha van hozzá csomagolva 1 vagy több játék, akkor hajlandó vagyok többet áldozni rá.
    De ennyi nem igazán lesz mostanság. :)
  • arty
    ezesetben egy 60ezres, még garis, nem-slim, alap ps4 nem opcio használtan, hardverapróról?
    remazterek teljesen jók ezen a gépen is, fhd kijelzőn
    ennyi olcsó a pro csak a gen végén lesz szvsz....
  • TBTPumpa
    Franc. :(
    2 hét múlva X-mas, addig már tuti nem akciózzák. Mindenhol csak a Slim verziót nyomatják.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.07. 12:46:49
  • Bandicoot
    Ezek kb olyan címek amit karácsonyi plus-ba kellett volna a gagyi helyett bevágni....
  • n000rbi
    Egy hete van ez az akció, hol voltál eddig? :) Egyébként durván felhúzták az árakat, hogy minimum 9k-t fizess, bármit veszel.
  • Bandicoot
    Megjelenés elött is akciózták és Blackfridayen is.:)
  • TBTPumpa
    Igazából 1 hónapja sincs, hogy piacon van a gép, így kicsit durva lenne, ha máris leakcióznák.
  • darkSectorxxx #65204
    O MY GOOD

Magyar PS Store-ban 2 játék 1 áráért, ha azt megboltoljuk 2 csapattal 75% OFF kihozható!!! :D
    Fuck Yeah.....

Lista itt!
  • Bandicoot
    Ennek tükrében még viccesebb hogy meg sem közelíti a wd2 gameplay terén.:)
  • darkSectorxxx #65202
    Nem, nem érdemes.
    Ha kell van eladó itt Pro (lgalább is gondolom még megvan....), vedd meg, sokkal többet érsz vele, a játékokat meg fingéhugyé majd akciókban...lol. :D
    Ha ilyen slimbe gondolkodsz, ne tedd, egy sima PS4-el ugyanott vagy csak töredékáron.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 12:28:24
  • Ulthane
    16 ezer forint miatt ne várj már egy évet!!!!

Várj egy hónapot, sőt, hátha lesz karácsonyi akcióban valahol Pro, és vedd meg azonnal!
  • Ulthane
    Persze, hogy nem. A város hangulata jóval fajsúlyosabb, mint ott volt. Látványban is sokkal jobb, de persze ez nem érdem, hisz a GTA5 nemPro-ra készült, meg 4K-ja is akkor még csak Mobynak volt. :)
  • Ulthane
    Si tacuisses, philosophus mansisses.
  • Moby
    A pakkban lévő játékok értékesek, és nem mellesleg jók is . Csak ezek már olcsók a piacon.
  • Kandurex
    Amekkora egy penész unalom volt a GTA5, nem volt nehéz megugrani.
  • Bandicoot
    "Lazán GTA 5 hangulatú a játék"

Nem könnyű DS babérjaira törni. Neked sikerült...
  • TBTPumpa
    Hmm, akkor mindegy. Majd akkor jövő karácsonykor veszek Pro-t.
    Talán akkor már valami "értékes" játékot is fognak mellé csomagolni. :)
    Remélhetőleg, akkor már nem a Slim verziót fogják nyomatni.

Pedig már szívesen végigjátszanám az Uncharted sorozatot és a The Last of Us játékot.
    + A The Last Guardian is érdekelne, illetve a februárban érkező Horizon Zero Dawn.

Euronicsban 128 000 forint ez a pakk. Totál megéri.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.07. 11:24:56
  • Moby
    Kurvára nem. Az egész szoftverpakk ér mondjuk 15-öt. Gépet meg régiben kapsz 60-70 ért. Deakkormárinkábbapro. Ezt a pakkot Blackfriday-héten meg lehet venni a game-től olyan 85 körül. Annyiért még csak-csak.
  • arty
    szerintem nemigazán. tlou és dc is "filléres" tételek.
    szerinte inkább vegyél egy pro-t (hátha találsz egy tizessel többért mint ez a pakk) és ezeket a "régiségeket" rántsd be használtban vagy a karácsonyi psn akciók valamelyikében ;)
  • TBTPumpa
    Érdemes ezt a csomagot megvenni?

Vagy ha PS4-et szeretnék, akkor mindenképp a Pro változatban gondolkodjak?
    FullHD TV-hez és/vagy Monitorhoz lenne.
  • Ulthane
    A főhös kenterbe verni az előzőt, Aiden Pierce, vagy mi volt a neve? Nagyon jó arc a niga. Az az álarcos faszkalap ugyan idegesítő, de a sztoriban található karaktereket jól eltalálták. A gunplay pont ugyanolyan, mint volt, legalább ez a faszparaszt Viceroy üldözés nincs már, mint az előző részben.

Állat jó verdák és motorok vannak a játékban, mind másképp viselkedik, más a hangja, nagyon jó vezetni őket. Sokszor csak autózom vagy motozorzok a városban.

A sztori hááát, a nagy semmi, de az előző részben is pont olyan volt. Lazán GTA 5 hangulatú a játékj, még jobb is annál szerintem, rátesz egy lapáttal hangulatban.

Azt a 6.750 forintot, amit fizettem érte, pont megérte.
  • Bandicoot
    Pedig az főként AI, gunplay és fizika terén, a sztoriról és karakterekről nem is beszélve.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.07. 09:21:46
  • Moby
    Egyelőre semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint az első rész. Ha ez végig így lesz, akkor nálam már biztosan oké.
  • ppista
    Engem a kamera idönkénti bénasága jobban zavar. Sokszor amikor mászok pl. egy láncon, nem tudom odaforgatni Tricora, hogy lássam a mozgását ahogy követ, mert egyszerüen egy élmény nézni az animációját. Az biztos, hogy ilet még senki nem csinált.
  • Maxyka
    Jah és pl: ha 5x re dobod elé pl a hordót és nem képes megzabálni akkor "makacs" véletlenül se szar a script :)) itt tartunk 2016 végén... Bármilyen is a játék ezt is zabálják kétpofára. Régi ját3kok remasterelése, folytatása eléggé nagy biznisz mert hát elrontani nem lehet és habzsolják :D
  • TDC Geronimo
    Néztem egy kicsit last guardiant. Ez a kutyámajom hihetetlen jól van animálva. Teljesen úgy viselkedik, mint egy élő állat.
  • Bandicoot
    És ott kb ki is merült a játék...
  • Kongy
    Hát igen... Mondjuk én a SotC-al PC-n emulátorral szenvedtem. :D Na a TLG-nek is van egy emulátor feelingje, amikor lemegy 10-re az fps. :D Mintha egy jóféle PS3 emu futna PS4-en.
  • mucsácsó
    ejjjj....hát remélem azért javítják (bár inkább nem várok ilyen csodára tőlük, ha ennyi év után nem sikerült :D:D)

amúgy anno a Shadow of the Colossus is diavetítés volt PS2-n néha, de persze akkoriban még valahogy a sub 15 is "befért"... :D
  • darkSectorxxx #65182
    Titanfall 2 is kész....

• gibson9
    Nekem is bejön egyelőre a játék. A frém nem az igazi, de ez van. Bloodborne is ilyen volt anno és azt is imádtam annak ellenére. Azon a lényen sirok néha :D teljesen önálló, elvan a maga kis világában ha nem szólunk hozzá. Nézelődik, vakarózik, felugrik valahova, néha ránk néz mivan velünk. Cuki :) rávenni amit akarunk az meg kihívás. Makacs a rohadék :D
  • balee4
    Szerintem hatalmas játék, és Pro-n 4k-ban HDR-rel nem is néz ki rosszul.
  • Kongy
    Egész jó ez a majomkutya, tetszik, hogy nem a megszokott bullshit megy. Kifejezetten felüdítő élmény. A fosfrémet leszámítva. Oké, sima PS4-en tolom, de helyenként durván benéz 20 alá, a grafika alapvetően nem indokolja, max a fizikai motor, ami azért odabaszós. Kár, hogy sokszor bugzik...