PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
One-on a GeoW 4 esélyes és egy esedékes új Forza is, bár tény, feleannyi gép van belöle a usereknél mint ps4 így nehéz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
// jó, ez most geci dolog volt...😄 de nem hagyhattam ki. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.23. 18:37:17
Nem fog?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kíváncsi vagyok XONE-ra mikor megy el bármi exklu ilyen tempóban... 😛 <#ravasz1>#ravasz1> Bár sztem PS4-re se fog már semmi más... 😊 ...talán egy új God of War, vagy TLoU 2, de kétlem. 😊
más: ki gyün holnaptól Overwatchozni? <#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.23. 18:19:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Uncharted 4 sold more than 2.7 million copies in its first week. Thanks for your support!
"It’s the fastest-selling first party PS4 title to date"

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.23. 15:37:51
Destiny - The Taken King - Legendary edition témában kérdeznék.
Haverral kinéztük magunknak a játékot, a kérdésem az lenne, hogy minden küldetés (sztori mód) végigtolható co-op-ban?
elég megnézni egy uncharted4 trailert, szinte "hibátlan" vs. ezek a gts videók.... :/
Forza.
Más: Van valahol magyar közösség, akik RS Siege-dzsel játszanak? Nem feltétlen csapatokba akarok csatlakozni, csak magyarok kal/ellen/játszani.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De a 2. rész sokkal jobban tetszett, nekem az vitte a prímet 😊 Szóval egy újabb rész - NEM REMASZTER!!!4!!!4!NÉGY!!! - eléggé beadná. 😊
Mondjuk egy Ratchet-szintű graffal ;D
Driveclubot felesleges említeni, mert az jelenleg a létező legszebb autós játék a piacon. Kinézetben a PC és a GTS a látottak alapján kanyarban sincs.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Fel se fogod amit írok csak elvakultan fröcsögsz nekem a forzáról meg hogy nem tetszik hogy neked tetszik...Tényleg, wtf? 😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.23. 07:11:04
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Haggyá a hülyeségeddel ember. Egyet mondtam, hogy állat a videó, jól néz ki a Nord, jobban mint bárhol eddig. Van már 1080p-s videó is róla, plusz mondtam, hogy youtube és youtube videókat miért ne lehetne összevetni. Mert össze lehet.
Miközben _szerinted_ az a mérvadó, hogy egyesek szerint ez az egész PS3 szint, én meg hülye bolond vagyok, mert nekem tetszik.
Csak elárulom édes fiam, hogy ha valamelyik játék nagyon szarul nézett ki, az már az előzetes anyagokon is átjött az esetek 99%-ban...
Érdekes, ha annyira megállapíthatatlan, hogy mennyire jól néz ki egy játék a videók alapján, akkor szólj már a fejlesztőknek, a Sonynak, a Blizzardnak meg mindenkinek, hogy semmi értelme ezzel foglalkozniuk. 😄
Aztán meg jó lenne, ha felfognád, hogy TUDOM, hogy milyen a youtube, tudom hogy működik, viszont azt is tudom, hogy ez messze nem PS3 szint. Ha szerinted nem tehetek különbséget a többi autós cucc és a GTS előzetes anyagai között, akkor rohadjak meg, nem tudom mi értelme a szemem világának.
Mondom ezt úgy, hogy én is egy 100%-os nyers gameplayt várok, de attól még NEM vagyok vak, és sok-sok mindent látok...
Szólnod kellene ennél a videónál is a usereknek, hogy amit látnak az nem valóság, mert bizony egy rakás szar amúgy.... Érdekes, 169 like, 12 dislike. Mocsok szar. Jah és még valami.
1.) Sosem mondtam, hogy jó a tömörített cucc, és 100%-os ítéletet lehet mondani így.
2.) Nekem tetszik, látom a kontrasztot így is a Forzahoz képest, és bizony örülök annak amit látok.
3.) Arról beszélsz, hogy többek szerint PS3 szint, arról nem, hogy közben a gameplay videóknál sokkal több a pozitív visszajelzés. (Biztos a youtube annyira elfedi a szart, hogy csak nah, hiába megtéveszt mindenkit, csak te látsz át a szitán)
4.) Az Unchartedről is tudtam a youtube gameplay alapján, hogy meseszép lesz, és az is lett... Szaros youtube, nem tudott átverni...
5.) Neked most komolyan az nem tetszik, hogy szerintem ez fasza. WTF ember?

Arty-nak pedig köszönet a kódért. 😊....rendezve lesz.
---
3 hónapo spotify prémium fillérekért ps-tulajoknak
(linkelni kell a spotify psn accot (asszem) és csak akkor lehet megcsinálni, ha az adott spotify accon még sose volt premium trial!)
Forza.
De másoknak lehet érdemes várni.