121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát ez a madálsziszó az első másfél óra alapján megvett kilóra. Fantasztikus. Csodálatos zeneileg. Az atmoszféra leírhatatlan. Trico viselkedése mármár valóságos.
A kamerakezelés néha tényleg kissé problémás, de messze, MESSZE nem annyira (sem az irányítás), mint amennyire nyivákoltok itten :) Nem bírom abbahagyni, pedig nem így kéne haladni :((
Lebilincselő. Az idén a legjobban elköltött ötezremnek ígérkezik
-
Pontosan! 
-
asscreed gémerek előnyben :D -
lövöldözéssel nincs bajod? nem kéne golyóállóvá tenni a főhőst?
logikai feladatok mennek? nem kéne egygombossá silányítani a legdurvább hack-pázzlékat?
stb
;) -
De legalább az übertehetségtelenek is el tudnak jutni A-ból B-be + a GTA4 ezekszerint a sandbox ótókázósjátékok dark soulsa :DDD
Szvsz aki egy gta5ben képtelen közlekedni, az szvsz nézzen más hobbi után.... szomoru, hogy a kritikát félreértette az ubisoft és az első határon vegődő ótókázását ebbe az irányba változtatták :(( Sajna már az első rész is rém unalmas, amikor egy izomautó is simán kigyorsit, anélkül, hogy minimális kunszt lenne padlógázzal indulni :( -
Muszáj minden rohadék frissítésnek sok gigásnak lennie? Rüszü TF2 update 3.2GB... -
Minimum 50% off lesz. :)
;) Megsúgták a sony-tól! :) -
FF XV az tuti 12k lesz.
Nem fogják attol olcsóbban kiadni. -
8990 a legolcsóbb, lemez nem tudom fontos-e. :) -
Senki nem számított rá, egyenesen sokkoló volt, főleg miután hetek óta 9-10K minden boltban lemezesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.13. 20:10:24 -
Nézted, itt a lényeg. Játszani már más, sajnos kurva sok türelem kell hozzá, mert tényleg kiborító a kamera és az irányítás. -
Jó ár, de lemezen van boltban 10ért Titanfall 2, inkább majd onnan. FF15 is lemezen lesz. -
Oksa majd megnézzük tuti a 9k-s Titanfall 2-re is mindenki számított. :D
lesznek még itt meglepik....ahogy a Dishonored is az volt avagy bármelyik másik.... -
adjál azokhoz még pár ezrest -
Én tippelek:
CoD 12-13k, FIFA 7-8k, GTA 7-8k, WD2 8-9k, FFXV 9-10k
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.13. 19:41:06 -
Most mondom cod -30% lesz, fifa -40, GTA - 30 (mert ezeknek nem elég a 150+ milla eladás nem adják olcsóbban),WD2 -50, FF XV max -40 -
Szinte 99% hogy a Watch Dogs is ennyi lesz majd. :D -
GIGALOL.....
Playstation Christmas akciók előreláthatólag:
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990 ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990 ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490 ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390 ft)
Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990 ft)
Uncharted 4 - Dec 11-12 (7490 ft)
Titanfall 2 Dec 13-14 (8990 ft).... most itt tartunk.............
várhatóan:
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24 -
Megnéztem Mr. kutyájmajom első félóráját. Nem tudom. Nem tűnik ez rossznak. Bár ilyen egy bites a játékmenet. De ki tudja? -
GTA5 ótóka miatt is odavoltak az emberek hogy feszesebb, reszponzívabb mint a 4 féle hajókázás ergó nem jó. Nekem nagyon tetszett az 5é, Mafia 2 után a legjobb amivel találkoztam. Kíváncsi vagyok a Mafia 3ra, WD2re nem mert videón láttam hogy nem jó az irány ( WD1ben teljesen okés volt ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.13. 18:04:26 -
Bandicoot #65677 Csak ez nem szubjektív hanem tény. A TLG egyes alkotóelemei szarok. -
Ezzel én speciel egyetértek. A WD2-es megjegyzéssel nem. Evvan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.13. 17:16:00 -
TLG -n is sokmindent kiemelhetnék ami gagyi ergo akkor én is joggal hördülhetnék fel ha azt irják milyen király fasza játék. (Csak visszaforgattam) és ott is pont a játék legfőbb alkotóelemei szarok , szerintem. -
Bandicoot #65674 Nem betámadtunk azt írtad valjuk be, így kapásból baromsággá tetted az egészet amire joggal hördül fel bárki aki nem szereti a gagyit. És igen gagyi, egy ilyen játékban amiben az autós üldözésnek,autókázásnak fő szerepe van atomgagyi. A gta-ban sem húzol meg xy autót max ha béna vagy. Ha neked jobban bejön a fizikátlan katyvasz lelked rajta de azt senki nem fogja belátni hogy ez bármiben jobb lenne mint a gta ahol élmény az ótóka...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.13. 16:54:21 -
Én csak leírtam a véleményem aztán hárman egyyből be is támadtak. Fasza.. Jah tényleg nem tudok vezetni valóságban mert nincs jogsim. Nem azt írtam hogy realisztikus hanem hogy nem rossz ez. Fékezés nélkül veszi be a kanyarokat, tudom köze nincs a valósághoz, de mint a gta ban itt lehalább nem húzol meg hat autot három utcai lámpát amíg elérsz a célhoz. Csak ennyi. De ettőp nem lesz szar csak nem realisztikus :) -
Nem a madárkutyához kell türelem, hanem az elbaltázott irányításhoz :D Kiskölök 10 esetből 8-szor tök másfele ugrik, mint kéne neki :D Dehát ez is plusz 10 órát ad a játékidőhöz, ez csak jó :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.13. 16:12:45 -
Dishonoredbe ez a cloakwork mansion az egyik legelmebetegebb pályadesign, amit valaha láttam. -
Volt kutyám, meg van is kutyám. Meg gyerekből is van 3. Illetve e kettő kapcsolatában is napi szintű rutinom van :D
Bár ez így együtt inkább csak csökkenti a rendelkezésre álló türelmet, mint növeli :D -
ppista #65669 Pedig sanszos. :)
Mondjuk ha volt valaha kutyád, akkor lehet a türelmi skill-ed magasabb, mint az átlagnak. Kell is hozzá néha. -
Madálsziszó remélem nem kúrja szét az idegeimet :D Kicsit besokalltam már megint játékokból. Legalább 6-ban vagyok benne. HZD-ig mostmár tényleg leállás van.
-
-
Megjött a kódom. Semmi nem utal arra, hogy ez promo vagy bármi lenne. Ki is volt írva, hogy full game.
-
hidd el sok "okos" gondolja ezt.pedig ez tényleg egy kibaszott nagy hülyeség ezt mondani -
Ugye ez most csak valami vicc, és/vagy nem tudsz vezetni a valóságban? :D
A WD2-ben FÉKEZÉS NÉLKÜL lehet bevenni a kanyarokat, gyakorlatilag nevetséges. Értem én, hogy pofon egyszerű így az irányítás, és nehezebb baleseteket okozni, de a GTA-ban pont ez a fun, hogy valóságosabban viselkedik az autó, kifarol a hátulja ha csak nyomod a gázt, mint az állat. Ha pedig max sebességgel repesztesz elég könnyen elvesztheted az uralmat a kocsi felett, pont mint a valóságban. nem azt mondom, hogy a GTA szimulátor magasságokba emelkedik ezen a téren, de azért azt mondani, hogy a WD2 irányítása jobb, az objektíven nézve is nettó baromság. -
ez elég erős volt. -
Bandicoot #65662 A Sony vezér fogja házhoz vinni neked a collector változatot. -
Őket ismerve ez így is lesz!
-
Igaz, korán van még :D Ha már ennyire figyelnek, akkor remélem azt is látják, hogy az utóbbi egy hónapban 4 pro lett primary gép az accomon és egész nyugodtan kárpótolhatnának valamivel a szopásért. TLG kódot elfogadok
-
>lemezes promónál meg nincs az accounton nyoma, hogy promó volt vagy sem
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D
Ránézek a játékosprofilodra, és látom, hogy mikkel játszottál valaha. Gondolom a sonynál ez nincs eltárolva nem ID szinten, de dns szinten? Azt tudják milyen tévén játszol! (ez ugye akkor derült ki, amikor feltörték a ps3-at). -
Mit tudom én, itt mégiscsak az accodhoz kötsz egy promó id-t, lemezes promónál meg nincs az accounton nyoma, hogy promó volt vagy sem. Na mindegy, nem cigánykodok, ott van még a TF2 fele, Tomb Raider. Mire ezekkel végzek, lemezes TLG is lesz ennyiért.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.13. 08:24:12