121253

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    FF hogy áll? Most mentem át chapter 8ba én
  • Kandurex
    De nem kell. Nincs veled bajunk, csak rossz csatornán hirdetsz.
  • darkSectorxxx #65603
    Azt a büdös kurva élet.
    Isten az atyám, nem szoktam mások flett ítélkezni, de hogy ocsmány módon like-vadászkodsz az elég okádékság, már ne is haragudj, azt a mondatot ha kitörölted volna kicsit szimpibb lett volna.

Amúgy meg semmit nem csinálsz, csak játszol.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 18:58:33
  • TDC Geronimo
    Summonok elég betegül néznek ki

• darkSectorxxx #65600
    Naná, aki nem gyűjti, annak mindegy....:D

Nekem egyelőre 2 hiányzik:

TLG + Gears 4 (legalább is ezek fontosak)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 18:20:31
  • darkSectorxxx #65599
    Az lehet, de minden szökőévben látok ilyen igényes steelbook-ot.

4k-ért átveszem csak a tokot!, ha valaki akar rendelni.
  • LBandi77
    Hát az alu. tuti drágább mint a műanyag,más kérdés hogy szerintem tök mindegy milyen anyag, a polcon van.
  • Myselor
    hát egy ps3as játék mindenképp .
  • Moby
    LEL
  • darkSectorxxx #65595
    18k-ért a Fémtokos? ez szerinted drága? :D
  • Myselor
    azthittem a ps3-as játékok már olcsóbbak
  • darkSectorxxx #65593
    The Last Guardian Special Edition 18.000 Ft
  • darkSectorxxx #65592
    Hát lehet azóta 180 fokosat fordult a világ de tudtommal a Maestro-t nagyon kevés helyen fogadják el.

Biztos ők bolti vásárlásra gondoltak. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 17:33:14
  • mucsácsó
    akkor csak jól mondtam...esküdöztek nagyban az Ersténél, hogy hát semmi különbség nem lehet, és hogy kizárt dolog, hogy ne fogadják el a Maestrot ahol a MasterCardot...ok... :) basszák meg.

vágom, van is PayPalom valahol, de nem akartam ilyenekkel szenvedni még pluszban... :\
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.12. 17:31:27
  • darkSectorxxx #65590
    Nem sok helyen megy a Maestro....de Paypal-t 0 perc csinálni. :)
  • mucsácsó
    fasza...bekaphatják akkor az Ersténél :'D
  • darkSectorxxx #65588
    Elhiszem a régi részekben is megszenvedtem még a maxos karikkal is.
    Diamond-ok, Weapon-ok, Dark-ok.......
    Atyaég....mint egy Dark Souls NG+10-ben
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 16:36:11
  • Seth
    Ne aggódj, még ezen a szinten is, hogy mindened ki van maxolva, vannak brutális részek .Post-game olyan dungeon-ok vannak, hogy csak
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.12. 16:34:15
  • darkSectorxxx #65586
    Ezt érdemli a játék, azok utána hogy kevés a summon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 16:30:11
  • Seth
    Pro tipp: van már 1500000 XP exploit pont ezeket kihasználva :) Ez a mennyiség 50-es szintről kb kimaxolja a karikat
  • darkSectorxxx #65584
    Én ezekről tudok:

mastercard, visa, paypal

maestro meg: masetro->paypal (párosítás)
  • mucsácsó
    Srákok, Maestro kártyával műxik a store? (magyar store)

Csak mert mintha anno lett volna valami sirám, hogy nem műxik azzal... (Mastercard tudom hogy oké, de most Maestro kártyám lesz...)
  • Moby
    Semmi köze hozzá, hogy mozgókép vagy állókép. Az anyag maga dönti el, hogy hordoz-e hdr információt vagy sem. A fotókészítésben használt hdr eljárással készült kép is hordozhatja a hdr információt, csak korábban ilyen megjelenítő nem volt, ezért a hdr anyag be volt kényszerűen transzformálva az sdr-be.
  • darkSectorxxx #65581
    Jaja akkor a kép ahogy sejtettem egy full külön téma...persze mozgókép, realtime esetleg az egyértelműen más.
  • arty
    "Pro tipp:"

alapgépen nem is működik? ezt EGYELŐRE nem tiltja a sony?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 13:59:07
  • arty
    a hdr kijelző a hdr kijelzőre készült képet/mozgóképet jeleníti meg. a hdr kijelzőre készült kép/mozgókép tartalmazza a képet a normál kijelzőhöz ÉS tartalmaz extra infókat, amit csak a hdr kijelző ért meg és jelenít meg.

fotózásban a hdr egy tök más dolog: a mobiloddal, hdr technikával készült foto bármilyen kijelzőn nézhető, NEM KELL hozzá hdr kijelző, mivel azon megjelenítökhöz nem tartalmaz extra infót, itt a hdr az "elkészítés módját" jelöli (egy alulexponált és egy tulexponált képet kombinál egybe, így nem égnek ki a világos részek és nem tűnnek el a sötét részletek)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 13:57:44
  • Tatyla
    FFXV
    Pro tipp: Altissiában a hotelban 3x-os szorzó van az XP-re, míg az félpápaszemes árusnál 8000-ért lehet venni dupla xp-t ado lasagnet.
  • darkSectorxxx #65577
    Ja értem, akkor annyi az össz, hogy hdr képet készítenek, de azt max 1-2 készüléken lehet látni....csak mert más meg azt mondja a hdr kép az csak egy kép, amit bármelyik kijelző meg tud jeleníteni, mármint fényképet.

Kicsit zavaros az egész, mert azt értem a hdr lényegét, de pl nem értem minek van Olyan funkció hogy hdr ha nem látom, vagy ha látom akkor miért van külön erre kitalálva mondjuk tv.

Na mindegy csak kicsit furcsa.
    Azért kösz.
  • ppista
    Szóval egyik sem remekel a briteknél. A TLG-nál sejtettem hogy nem lesz kasszarobbantás, hiszen elég rétegjáték, sajnos. A DR4. meg egy tizenkettő egy tucat játék, amit már a második után be kellett volna fejezni egy életre, és valami értelmesebb cuccban törni a buksijukat a fejlesztőnek.
  • arty
    amugy ahogy néztem, annyira kevés hiányzott volna a stabil 30hoz... mivel végig stabil 27 frém a sima/1080 és a pro/4k, szal nem tul ingatag a frém :)

kár érte.

(ps3on stabil 15 frémet tudtak volna, álá sotc?)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 12:55:17
  • TDC Geronimo
    Szerintem csodát ne várj. Amúgy meg neked pro van nem? Ott semmi gond a frémmel.
  • Bandicoot
    Mikor egy középszar rókabőr beelőzi az egyedi de teknóban szar alkotást. Nagy verseny.
  • Totti5
    Te vagy otthon a pöcsökben. Mit mondanak, mikor lesz a PS4 verzió frém kijavítva? kamera, irányítás gondokra lesz valami?
  • TDC Geronimo
    Nemhinném. Neil szerintem pont az akinek az ilyen típusú játékok bejönnek
  • Totti5
    UK : The Last Guardian was 10 years in the making, but it was outsold at launch by Dead Rising 4.

Dead Rising 4 entered the chart in fifth. Watch Dogs 2 was sixth. The Last Guardian was seventh.

"Does the successor to Ico and Shadow of the Colossus live up to its lineage?" Chris Donlan questioned in Eurogamer's The Last Guardian review. "It does so much more."
  • arty
    megy az iparági seggnyalás :D (trollolooooo)
  • TDC Geronimo
    Neil Druckmann ‏@Neil_Druckmann
    Masterpiece! Thanks @fumito_ueda & co. Please don't make me wait 10 years for the next one. #TheLastGuardian
  • arty
    elvben az amoledesek tudhatnák... ellenben a hdrhez nagy fényerő is kell, ami zabálja az akkut, szal iszonyúan nem való ez ezekbe a mobil eszközökbe és még a tévés hdrnél is nagyobb parasztvakítás :)

• darkSectorxxx #65566
    Video:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 08:09:23
  • darkSectorxxx #65565
    Jesszusom, ezt így kipofozták? :O

Kurva kemény a pisztolyos rész a közepe felé.