121253
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#65646 Leírtam az első élményeimet. Ha nem adtam volna volna neki esélyt, akkor most nem lenne mit írni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.13. 00:01:02 -
#65645 Lesz egy csomó olyan küldi... Láthatólag lófasz esélyt nem adtál neki és úgy írtad le. Tele van/lesz hasonló küldetésekkel. -
#65644 Megcsináltam a cyberdriver küldit a wd2-ben. Na ez azé eléggé faszavót :) Kezd beindulni. Az autóvezetés továbbra is legszarabb, amihez valaha közöm volt, hogy ezt mér kellett széjjelkúrni, azt nemtudom. -
#65643 RE7 infók decemberi previewból
-Though the game has a 'progression flow' that's been confirmed, IE you walk to new locations and transition like in the older RE games, there is something of a chapter system, probably to help divide progress. The section of the game they played was a bit from Chapter 3. Apparently this is the segment most journalist played recently, as Chapter 3 starts off with the Baker Dinner Table scene.
-Interesting callback, there is a Newspaper Article about the rumors surrounding the Baker Plantation written by Alyssa Ashcroft, who was a playable reporter from Resident Evil Outbreak.
-Likewise, you can find a document signed by Clive O'Brian (from the first Resident Evil Revelations game)
-The trailer vehicle is apparently the 'shop' in the game, you can collect Old Coins from around the game, and use them to purchase permanent upgrades (either to skills like accuracy or health increase, etc.), or even new weapons (like a magnum is available in the section of the game they played). Trailer is also said to follow you through the game to different locations as the shop.
-You can find inventory slot upgrades for your backpack to give you more inventory space.
-To get the Shotgun, you need to solve an optional puzzle.
-Apparently there are insect enemies in the second location, smaller than typical RE fair but they do come at you, sometimes alone and sometimes in swarms. These include Bees, Spiders, & Centipedes.
-You can sharpen some weapons to give them increased piercing powers.
-There's different types of grenades you can craft from chemicals, including a sort of poison cloud grenade and a incendiary grenade.
-You can develop photos that show the locations of hidden treasures around the place.
-Lockpicks can be used to open up certain doors for shortcuts around the house, drawers and lockers with supplies in them, and such things.
-Every time you complete an objective, the telephone will ring for a bit for more dialogue with the mysterious caller who will reveal a bit more and give a clue for progression.
-You have a map in the game that your character updates details about as you progress ala Silent Hill.
-There is a classic "Item hidden in bathtub" scene.
-There is documents talking about the corruption of a local church and a hospital investigating into the weird mold around the city of Dulvey, Louisiana and its medical properties. Maybe we'll end up going to this church and hospital? There was also a note about a crashed boat which was stranded after a storm, and we already know we're going to that location in the game.
-You can find broken weapons that can be repaired.
-Apparently everything we've seen from the game so far is all from Chapter 3, they haven't shown anything outside of chapter 3, and even with that we haven't seen all of Chapter 3. -
Bandicoot #65642 Jófogás TURTLE BEACH 500P ennyiért a képek infók alapján korrekt,ha enged még belöle best buy. Nekem is ilyen volt az astro elött, komolyat szól ezért a pénzért (a 20k-s Sony wireless-t alázza mosolyogva), újonnan 35k körül indul.
-
#65641 lord chanka <3
-
#65640 valakinek a halkság sokat megér ;) (nekem nem, maradt a legszebb konzol ever: 1216os mattfekete ps4)
valakinek a méret sokat megér ;) (a one-t S-re cseréltem, így most elfér a négy konzol az "asztalon")
de mindez mit sem számít: ha a slim tudott volna uhd-blurayt játszani, azt is cserélem - 5-10k-t megért volna.... mert kb ennyiért megoldható lett volna.
első gépnek tuti nem uj slimet vennék énse :)
használt 60k-s gép vagy pro... attól függ mennyire szánnám multiplatform-pléjernek ;) -
Bandicoot #65639 Egy ötöst még csakcsak.:)
Engem nem a framerate izgat sem a graf. Az AI és a kamerakezelés - ezekből adódó élményromboló idegeskedés. -
#65638 Nem hülyéztem le egy szóval sem :D -
#65637 Értjük,hogy neked nem tetszik, de nem kell lehülyézni akinek meg igen. -
#65636 Egy ötöst azé dobtam rá. Ennyit csak megér, mégiscsak egy gigaex :) (meg pro-n annyira nem szaggat állítólag). -
#65635 Én nem másról beszéltem. Nekem nem ér meg ennyit. de amúgy mindenki másnak GOTY! 40 óra játékidő, amiből 38 óra azzal telik, hogy a balfasz madarat rávedd, hogy tegyen fel a fenti platformra, mert annyira erős kapocs van kettőtök között! Igen, ez forradalmi, és könnyfakasztó! Masterpiece 10/10 Uncharted 4 elbújhat. -
#65634 Naughty Dog @Naughty_Dog 2 p2 perccel ezelőtt
"Through The Valley" from the TLOU Part II trailer is #1 on Spotify's Global Viral Chart! Congrats @ShawnJamesMusic! -
#65633 Jó azért mert neked nem tetszett attól még másnak jó lehet. Rajtad kívül olvastam kb 20 ember véleményét és mind odáig volt érte. Persze a hibáit megemlítették ők is -
#65632 Jóaz. :) -
#65631 Még a felét sem éri meg, sőt a negyedét sem. De vegye, aki hülye :) -
Bandicoot #65630 Basszus ez a cím ami miatt erősen agyalok egy VR gyors beszerzésén majd eladásán...:D -
#65629 Basszus az a zene, te jó ég....mindig mikor meghallom, mást nehéz ezekután a játékhoz elképzelni, sőtt a zenéje maga a játék. -
Bandicoot #65628 Próbálják letuszkolni a szemetet a nép torkán de nemigen megy,szarabbul fogy mint az előd, hiába kapcsolták a remastert mellé.... - Ez nem jött be...:)
-
Bandicoot #65627 Halkabb/kisebb = megér + 20-30 ezreket a ps4-hez képest annak fényében hogy a slim árkülönbözete a pro-hoz képest is +20-30K és a Pro-nál legalább komoly erőtöbbletet és 2016-os teknót kapsz? és optikait...:)
Szerintem 2016-ban egy öreg gép amiben rég elavult cuccok vanak ráadásul egyre ramatyabb és ramatyabb portokat fog kapni - állandó framerate gondokkal küzd nemigen rúg labdába ilyen áron.
Ha mondjuk 60 ezer egy gtx 780, 90ezer egy új mondjuk rev2-es giga 780 (ami semmivel nem tud többet a régi 780-nál de kisebb,halkabb) és 110ezer egy 980ti szerinted melyik éri meg jobban?:)
De kinek mi. -
Bandicoot #65626 Köszi az infót de én várok dobozos leárazásra,nem akarom megtartani azt a stuffot ennyi idő alatt képtelenek voltak "elkészülni" nem hiszem hogy valaha is rendbe lesz szedve. 1 kitolásés megy a levesbe - leárazás pedig úgyis lesz,nem nyitott valami fényesen + használtpiac.:) -
#65625 -
Totya42 #65624 20ezer huf körüli összegért ott a sony hivatalos gold wireless fülese a ps4-hez. Egy kicsit több pénzért olyan 32ezer hufért, ami jobb szerintem az a Turtle Beach Ear Force Stealth 500P. Ha pedig a pénz nem számít, akkor én astro A50-et ajánlanék, ami nagyon drága úgy 100ezer huf, de az tényleg nagyon jó.
Amit nem ajánlok az olyan sima fülesek, amiket amúgy nem támogat a ps4, de működik vele kontrolleren keresztül. Annak szerintem semmi értelme, akkor már inkább ha kevés is a pénz, de 20e hufért a sony gold füles az ajánlott szerintem. -
#65623 "Call of Duty: Infinite Warfare - most közel egy hétig ingyen játszhatsz vele PS4-en
Ha nem vagy benne biztos, hogy megvedd-e a Call of Duty széria legújabb epizódját, akkor most az összes játékmódot kipróbálhatod közel 6 napon keresztül.
A PlayStation 4-es játékosok egészen december 20-ig teljesen ingyen próbálhatják ki a játékot bizonyos megkötésekkel. A kampányból az első két misszió, a Rising Threat és a Black Sky játszható, többjátékos módban pedig 15. szintig fejlődhettek. Természetesen a Zombies is játszható, itt level 3 a szintkorlát." -
#65622 slim=halkabb/kisebb ;)
az optikát én se értem, pláne hogy a gép hdmije csak AUTODETECT módban megy és ha nem ismeri fel az erősítőd 5.1-ét akkor nyomhatod ps1 szinten, sztereóban...
(és ezt csak azért írom, mert a denonomat NEM ISEMERI ez a csodagép... végülis a denon nem japán, biztos azér. jade. upsz. support pedig baszik 3 éve a sokszázas topikra a support fórumukon. büdösgané japó tetvek :( ) -
#65621 Sületlenségek helyett óvassá privátot. Az jobb. :D -
fucko #65620 Sziasztok!
Vettem egy pro-t és beszereztem pàr jàtékot, következőnek pedig egy jò wireless headsetet szeretnék venni. Tudtok valamit ajànlani? -
#65619 "We playes on ps4 games and coop/duo games." helyesen:
"We play ps4 singleplayer/coop games. " esetleg "We play singleplayer/coop games on ps4."
;)
(a magyar rész remélem csak szleng ;) )
szerk - egon1 #65604 - öö... kezdek elbizonytalanodni ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 21:16:28 -
#65618 ph-n kaptam az infót: játékaim.hu-n árulnak TLG kódot 10-ért. -
Bandicoot #65617 Még mindig felejtő. használt ps4 60k + ez a 3 játék jatekaim-.hu-n bevadászva is max 20k.
Ha egy normálisabb wireless fejhallgatót használnál hozzá akkor meg dobhatod ki mert az optikai részt érthetetlen mód kivették belöle - végülis nem erre épül a kapható jobb fejesek színe java....
Hagyd a slimet a fenébe,pénzkidobás.
-
#65616 Ja most én is leállok 8nál és csinálom open world cuccokat -
#65615 8. fejezetet ne vigyétek végig, ha nem akartok a sztoriban ragadni egészen a játék végéig. Nincs melléduma,sok futkorászás, pikk pakk lezavarják azt a fennmaradó 6 fejezetet
Persze ha végigviszitek utána vissza lehet menni már bárhova, meg sokminden megnyílik(huntok, extra dungeonok, mellékküldik)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.12. 20:09:09 -
#65614 Playstation 4 (PS4) Slim 1 TB + Driveclub + Uncharted 4 + Ratchet and Clank - 99 999 Ft -
Bandicoot #65613 Én leraktam múlthéten mert nem volt időm tegnap folytattam. Lvl 40, 3X óra gameplay és még mindig chapter 3... Nem nyugszom míg azt a rohadt óriáskígyót nem gyapom le a vízesés elött - én nem fogom kikerülni, főleg hogy fotózkodni is akarunk ott... -
Bandicoot #65612 Nem "tecett", "dis lajk"-oltam. Vagy mi.
Nem "bantotal" meg "ezel", de játék helyett első körben a suliban kéne koncentrálni... -
#65611 nade legalább övé szerintem az idei évre az "1 mondatban elkövetett legtöbb helyesírási hiba" díja :D : -
#65610 Stand by. Várok a patch-re. Szerintem még várok egy hetet. Aztán folytatom. -
#65609 Nem vadászol lájkra, csak nézettségre. Ami itt nem okés. A másik, hogy legalább írni megtanulhatnál. Az talán fontosabb lenne, mint a videójáték. -
#65608 Ja és remélem azért játszol, mert te magad élvezed és nem azért, hogy minnél több követőd legyen, mert az rossz. :) (amúgy senkit nem bántasz meg vele, max szólnak érte) -
#65607 Ahogy Kandurex is írta, a rámenőség sok helyne nem pálya, ha van videó belinkeled, megnézik, úgyis like-olják ha akarják, ezt külön ideírni más "arcába", kicsit gáz.
De persze engem konkrétan nem zavar, csak megjegyeztem hogy ez sok ember szemében ellenszenves dolog.
Ha meg valaki roszsmájú lenne erre nyugodtan mondhatná, hogy szándékos reklám, ami igazából ha szőrősszívű lenne a modi, akkor tilos lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 19:32:57