PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy adom az anatómiai fighot a konzol vs. pc között, nem gondoltam volna, hogy még így is össze lehet mérni a két platformot 😄
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 14:48:56
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A kontroller erre lett fejlesztve, akár egy sörért is kimehetek vele a hűtőhöz, miközben játszom, mutasd meg ezt egérrel és billentyűzettel és majd akkor beszélünk újra a kényelemről.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ugyanúgy kontroller is kényelmes.
Semelyiknél sem kell előrehajolnom.
Az asztal meg mindegy is mekkora mert ezek a székek nagyon univerzálisak és az új egerek+süllyesztett perifériák nagyon komolyak
Igen. A kiváló játékok kiváló értékeléseket kapnak, a közepesek meg közepest. De gondolom ez jó is, ha így van.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 14:28:16
Fura, én 25 évet töltöttem bill+joy és bill+egér kombókon, de a kontrollert sokkal kényelmesebbnek találom. Biztos valami fura anatómiai felépítésem lehet. :-)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 14:05:06
De azért kíváncsi lennék rá, már csak a story miatt is ... vagy akkor legalább egy EP3-at dobtak volna ki, hogy kapnák be 😞
Vagy még egy Portal 3-at / Left 4 Dead 3-at is megnéznék nagyon szívesen. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IGN – 6.8
NDTV – 7
International Business Times – 3.5/ 5
BGR – 4.5/ 5
Destructoid – 8.5
Push Square – 8
Polygon – 8
Gamesradar+ – 3/ 5
Game Informer – 6.5
The Guardian – 3/ 5
GameSpot – 7
Attack of the Fanboy – 3/ 5
Harcore Gamer – 3.5/ 5
Cheat Code Central – 4/ 5
Examiner – 5/5
Meristation – 7.5
Metro – 6
PC Gamer – 78%
Twinfinite – 3/ 5
Venture Beat – 80%
Ez alapján egy középecske. Ettől azért jobb volt az eredeti. Ezért kár előszedni régi címeket (persze nem is erről szól ez, nem vagyok naív).
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A betát meguntam kb 1,5 óra után se, nem csoda, hogy egy középfos lett a full is ... DICE inkább foglalkozzon a BF-fel, vagy hegessze az engine-jét, azt szevasz. 😄 Max majd nagyon óccsójjé' - vagy akkor se...
De akinek tetszik, annak jó játékot hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.07. 13:54:13
A ME 7/10 - 8/10 körül, az nem fostalicska kategória azért...
Ezér érdemes volt leporolni...Ami ez az egész remake-remaszter jelenség körül történik, az már-már tragikomikus.
Hol toljátok? Pinyóban? Hokedlin? <#banplz>#banplz>
Én a kényelem miatt vettem konzolt (meg az exkluzívokért), egér+bill görnyedt testtartását elviselem a PC-s játékokban, de konzolon no way. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 13:40:54
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1.5 hónap kellett,hogy az előrendeléseket és a készleteket pótolni tudják.Járj utána,ha kételkedsz!!!<#kacsint>#kacsint>
És mint mondtam ez 1 a rengeteg hasonló cucc közül...
A probléma az, hogy Gaben így is kaszál rajtam, hogy nem csinálnak Hl3-at 😞
Dishonored 2 is kurvajó lesz, gyanítom... ezek így brutális kettesek 😄 Berakják mind őszre, és a gatyánk rá fog menni... 😄
De akkor már HALF LIFE 3-at!!!!! 😄 Úristen, szerintem felrobbanna az internet s aztán a Föld, ha azt bejelentenék 😄 (de sajna nyilván erre sosem kerül sor... 😞 )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.07. 13:17:56

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.07. 13:13:47
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 13:13:03
Ez nem a célzás pontosságáról szól, hanem a célzás _sebességéről_. Ugyanolyan pontos lehetsz a kontrollerrel is, csak ttizenötször annyi ideig tart. Körülnézni is. Mozogni. Helyezkedni. Bármit. Kelleni sehova nem kell, amíg ugyanavval tolja mindenkit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eurogamer understands this rumour to be true, and we've also heard Bethesda will announce The Evil Within 2, Wolfenstein 2 and re-announce Prey 2 during the conference.
Evil withint meg wolfit ide azonnal
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És ezek mind mind szépen használják is.Garantáltan tudom mondani,hogy a multis fps játékokba NEM tudsz olyan lobbit kifogni,ahol nincs minimum 1 átalakítóval játszó bill+egér használó...<#kacsint>#kacsint>
Mennyien tolják az OW-t?
Na majd ébresz fel, ha elment ennyi a morfeuszból <#hehe>#hehe> A személyes preferenciáiddal gyakorlatilag likvidáltad magad a mai videójátékokból. Éspersze mindent ehhez viszonyítasz. De a valóság nem ez. Ez Kandur valósága 1988-ból 😊
/hámondjuk nekem aztán mindegy, mindehol pörög minden, semmivel nem vagyok beszorítva