121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Ma jön divisionhöz a pro update. Felrakom meglesem majd, 1.4el elég sokat változtattak rajta elvileg.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.20. 02:18:15
  • Moby
    Hogyne. Nagyon olcsó lesz minden, csak a számlámra kell utalni a vételárat. Máshogy nem megy sajnos. Ez ilyen védett, insider dolog

Más.
    WD2: felmásztam a Golden Gate tetejére. Nem alacsony. Ráadásul minden csupa madárszar odafent :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.20. 00:33:08
  • Kandurex
    És mi van a király fegyvereivel? Mi az a Durand? Mondtam már, hogy még csak most szereztem meg a 2. epizódba a 2. fegyvert? :) Tehát még nem lehetett jobb gyors egykezes, mint az a sword. Vagy igen?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.20. 00:14:41
  • Maxyka
    Akciót is intéző?? :)
  • Moby
    Dani má intézi. Addig ha sürge kő valami lökjed piviben, túrom neked :)
  • TBTPumpa
    Volt e-mail cím + telefonszám, ám sok mindennél be kell jelentkezni, hogy látható legyen. Azt szerettem volna. :)
  • Moby
    Nekem sem sikerült regisztrálnom. Valami lófasz van. De korábban írtál olyat, hogy valakire ráírtál, de drága volt, etc. Az hogy sikerült reg nélkül?
  • Moby
    Csomó hirdető nem található meg hvaprón, de nem is ez a baj, hanem hogy a hardveraprón be köll írni a címet kézzel, aztán a sok írástudatlan marha, meg a véletlenül elgépelők hirdetéseit a kereső nem találja meg, Végigtúrni...na azt meg az időmilliomosknak. A játékaim.hu-n ez a kurvajó: elbaszhatatlan. Adott játékkínálatból választ. A kereső megtalálja MINDIG.
    De mostanában szar igen szóltam már érte.
  • Bandicoot
    Amúgy sem ér semmit az az oldal,boldog boldogtalan osztogathat egymásnak 1 mozdulattal + - értékeléseket, az oldal készítője meg szarik reagálni bármire,csak szedi be a pénzt a VIP-ért ami annyit ér mint maga az oldal: szart sem.
    A legtöbb hirdető a PH-n is megtalálható,a többi meg bivalyb*sznádról rak fel valamit vagy mocsokszar áron hirdet.
    Ráadásul extrém lassú az oldal, telefonról szinte használhatatlan. Egy kezemen tudom számolni hányszor boltoltam ott,azok is sokszor ph-n megvoltak késöbb.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.19. 21:56:15
  • TBTPumpa
    Odáig már nem jutunk el:
    "Hiba történt az e-mail küldése közben."
  • Moby
    spam mappába belenéztél?
  • TBTPumpa
    Kár, hogy erre a Játékaim.hu oldalra nem lehet regisztrálni. Az oldal képtelen elküldeni a megerősítő levelet a gmail-es címemre... Kicsit gáz ez így 2016 végén.
  • Moby
    Majd hozd a képeket, ha alakul a kis sneci! :)
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hmm, igen tető is meg kell nyitni ha az alját is (vagyis hosszútávon érdemes-gondolom)
    Igen a Pro elég halk és megoldaná problémám egycsapásra, csak mire cserélek Pro-ra az min 1 év még...addig meg barkácsolok egy kicsit legalább :) Bár először lehet nem Noctuát szerzek be, elég kisebb is bőven mert kb az ára a hűtőnek +kis többet és veszek Prot, (csak régebben úgy megszerettem azt a hűtőt.)
    Köszi az infókat.

Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.19. 21:23:05
  • orichalcos
    Plusz érdemes gyorsan megszerezni valami komolyabb tőr párost is, brutálisan sok sebzést össze lehet hozni velük. (pl Zwill Crossblade későbbiekben, meg Nyx's Kukris a játék vége után)
  • Moby
    Én csak megnyitottam.
    Az alja később elkészült, a teteje végül sosem. Sokkal halkabb volt, mint bármelyik fatem, de sokkal-sokkal hangosabb, mint a pro. Az APU hatékony hűtését csak ez nem oldotta meg, csak segített rajta.
  • Bandicoot
    Akkor bebugolt,fura én még nem botlottam ilyenbe,ahogy olvastam olyanoknál jött elő akik több embernek ugyan azt a fegyvert adták.
    Amúgy ne használj Noctissal ilyen szarokat,fejleszd az engine blade-et majd késöbb amíg nem tudod maxra fejleszteni szerezz démonok ellen jó sebzésű kardot (Durandal), én is azzal rohangálok dungeonokban és este kiválló.:)
  • orichalcos
    Ami épp használtaban van azt nem tudod lecserélni. Válts fegyvert, utána az előzőt már cserélheted. Plusz ha épp cseréltél fegyvert és épp az fegyverváltás animáció közben nyomsz menüt, akkor sem fogod tudni kiszedni.
  • samsung123
    Pontosan ezért marad a gyári venti benne és legyen meg neki az a minimális sebbesége ami kell neki, hogy a többi alkatrész se melegedjen túl. A fő hőtremelő az APU és az melegíti a többi dolgot is jórészt, reményem az hogy, ha az APU melege kikerül a rendszerből a többi cucc hűtésére autómatán a gyári venti se fog hangos lenni a táp ram stb hűtéséhez.
    De 1116A verzió :)
    Hát ez a terv.

Szerk:Neked mit sikerül alakítani rajta?
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.19. 20:59:30
  • Kandurex
    restart konzol megoldotta...kúva élet...
  • Bandicoot
    Passzolok...Neten találtam olyat (Oneon) hogy bebugol a játék és vagy beülsz autóba auto célbeállítás majd amikor a kocsi elindul akkor próbálod a fegyverváltást. Vagy restart konzol.
    Már ha ez a baj.
  • Moby
    Igen, pont ezért kérdeztem :) Nekem volt korábban egy gépem amit moddoltam, de tele van a kis pöcs thermisztorral, és ha nincs hűtve a ram meg a táp, akkor tolja a pwm-nek mint süket az ajtót, hiába hűtöd az APU-t. Illetve ha 1216-os az alap, akkor csak egyoldalas, akkor még lehet maratni olyan plate-et ami lefedi az egész eszcájgot. A tápnak persze akkor is köll valami kis pörgettyű.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.19. 20:46:07
  • Kandurex
    nem, azt írja, gear lock,
  • Bandicoot
    Ömm...Gear menüben bal analógot lenyomod? Az elméletileg kiveszi amin épp vagy.
  • Bandicoot
    Fent van a virágboltban ott pont annyit kérnek érte amennyit ér.
  • Kandurex
    Azt írja "gear lock" és nem tudom kivenni!
  • Bandicoot
    Be van lockolva?
    What?
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, simán fix 5V-on egy ventivel a közepén saját USB kivezetéséről táplálva, de a gyári venti is marad a gépben, mert a tápegységet és memókat és egyéb belső alaktrészeket az fogja hűteni, de már vélhetőleg legalapabb járaton (kb rest módban download közben megfelő sebességen/hangon)
    Ui: Sokan kivágják a venti körül a borkulatot, amitől igaz, hogy több levegőt kap közvetlenül és legrövidebb úton, de a ps4 memóriákat a két oldalról beszivott két fémlap alatt felett menő levegőáramlás hűti legfőképp és pont ezt tesszük tönkre ha a ventinél nyílást rakunk. Ezért nem elégednék meg ennyivel :)
  • Moby
    Tegnap letoltam a cod:iw demót. Én ezt simán végiglőném valami kevés pénzért.
  • Kandurex
    FFXV help!

A broadsword valamiért be van lockolva Noctis -nál, hogy lehet az kivenni?

Ti adtok a többieknek magic -et? Én nem, elpazarolják az értékes naftát :(

Jók ezek a királyok cuccai, kár, hogy leechelik az életet a genyóba.

(amúgy vicces volt a 2. király fegyó, a nagyobbik, kijöttem, hogy hol az ellen, hadd csapjam agyon bármelyiket, mert ugye 500 körül sebez....na kint várt valami tigris, megbaszta az egész csapatot szárazon)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.19. 20:39:02
  • Bandicoot
    Én még mindig ellenállok a csirkutyának, és ma Dishonored 2 újult be az ünnepi szabira. Majd FF15, Tf2 és Disho 2 kitolás után ránézek az őrzőre addig hagy javulgasson.:)
    És még az UC4/Tlou is várat magára maxifokozaton...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.19. 20:19:13
  • Kongy
    Jó neked :D Kérnék én is abból a verzióból.
  • Moby
    Én nemtudom mit csináltok. De tényleg. Nekem valami más töltődött le, vagy nemtudom.
  • orichalcos
    Igen, a no-item-es dungeon van még hátra. :D De nem akarok youtube videókat nézni, magam akarom letolni. Valszeg elsőként bepróbálkozok valami level 99-es healing-es varázslattal, abból tudok vagy 100-at csinálni.
  • arty
    engem a grafika zavar a legkevésbé :)

az inkább gond, hogy sokszor nem tudtam, hogy én csinálok valamit rosszul/rosszkor VAGY a dög bugzik és ő nem csinálja, amit kéne ... miközben én jó felé mennék, ő ellenben nem jön. mondhatjuk, hogy feature, aláírom, hogy akár reális is lehet (van kutyám.... :D ), de hogy nem jó játszani, az biztos :D

ha letoltam, lehet minden rossz emléket semmissé tesz a katartikus történet (vagy az út maga), ellenben EGYELŐRE még nem tartok ott :D
  • Bandicoot
    Nem szebb az, pár új effektet kapott és újabb textúrákat amik még mindig nem érik be a pc szintjét. Pc-n csak be kell modolnod és még rátesz egy lapáttal.
    Told a Rise-t minden téren több szebb jobb.
  • TBTPumpa
    Igaz, de PS4-en szebb + vannak extra grafikai jóságok.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.19. 19:17:17
  • Totti5
    Képminőség szép, patkány jól néz ki, az animáció szinte hibátlan, kidolozása nagyon részletes, ( kisgyereké rémes tud lenni ), fények jók amíg bent vagy. Külső tér a zöld fű, fák az valami borzalmasan néz ki. Remélem ebből kevés lesz. Belül nincs gond, képeken nem fog átjönni a fények, de azok rendben vannak, textúrából is vannak egész élesek, meg van ami nem. Összességében mozgásban látványos dolgokat tud. Azt hittem zizi lesz de csak a külső növényzet néz ki úgy mint amit odahánytak, a többi teljesen rendben van Prón, 30 frémmel.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.19. 19:08:30
  • Moby
    Fakéz team akcióbalendül :D
  • mucsácsó
    Üvölt róla, hogy egy PS3-port :( nem a grafika miatt fogjuk szeretni, az tuti...:D