PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóóóóvan, nem.. nem tudok mit reagálni, de komolyan...
Kinek kell ez? Fog majd ez is futni 20 fpsel PSen, amilyen tehetségesek ott
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tény, hogy nem egy tipik "blizzardos" (dark-)fantasy, de szerintem nem is akkora gond. Így lett kerek a dizájn, nekem nincs bajom vele úgy... (bár egy kis vér lehet elférne néha, de az már az én baromságom 😄)
@Amiga: oksa, nyugodtan 😊 nem gond ám, én sem vallom magamat profinak, sőt... csomó hőst mégcsak ki se próbáltam, én beta óta McCree-re vagyok ráfeszülve, és azzal azért valamennyire tudok szerintem játszani, de Mercy-t is nagyon imádom 😊 beletanul az ember 😉 és így van ahogy Gero is mondja, az OW az "easy to learn, hard to master" iskolapéldája 😉
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 16:02:09
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Még én is csak a felszínt karcolgatom benne, nem túl szerencsés az a csapat, ami engem kifog. :-D
Egyébként szerintem is sokkal de sokkal komplexebb, mint amilyen első blikkre tűnik... ez főleg magasabb szinten ütközik ki, amikor már tényleg "tud" (jó, nyilván valaki aztán meg vérprofin) játszani, és tudnod kell minek mi a countere, illetve az se teljesen mindegy, hogy melyik mapon vagy éppen. Bár a kisebb szintűeket se kell lebecsülni, mert tegnap egy pl. lvl 15-ös tracer szétkapta az egész csapatot, annyira jól játszott 😄 és ugyanígy az ellenkezőjével is találkoztam már...
A lényeg, hogy alsóbb szinteken még annyira nem is mutatja meg igazán a játék, hogy mit is tud 😛
btw, kollegámnak megmutattam mellettem a Widowmaker seggrepacsit: "ez olyan mint a tábortűz" 😄DDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 15:40:39
Adversus solem ne loquitor

Tegnap este konkrétan élmény volt vele játszani. Szemét játék, de jól ki van találva és kezdem már élvezni is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A véleményposztokat érdemes pont annyira komolyan kezelni, mint amilyen komoly a véleménytartalma. Az enyémeket is. Én is ugyanígy teszek a tietekkel 😊
Mára viszont eljutottunk oda, hogy az EGO mindenek felett. Loreal, mert megérdemlem. Gyorsétterem, mindent azonnal. Leszarom tabletta, napiszar, heti hetes. Cinizmus, irónia, szarkazmus.
Közben meg nézzük a mindent elborító korrupciót és jobb híján azokba a dolgokba rúgunk, amik nem tudnak visszakarmolni.
De pl. a Battlefront -al már komoly gondjaim voltak. Vagy ez a kiscsoportosokat megcélzó OW se jön át....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.08. 14:26:13
Ha csak ezt topikot mintavételezném is az jönne ki, hogy nagyjából semmivel nem kéne játszani. És mindenki rettentő igaznak, és alátámasztottnak érzi a saját véleményét, szal nem csak egy kicsit nem, hanem EGYÁLTALÁN nem.
<#schmoll2>#schmoll2>
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.08. 13:55:52
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Főleg, ha akkorát változik, mint anno az AC1 és a 2 közötti ugrás.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.08. 12:55:17
Valaki védje meg ezt fost. Totti! Munkára!
Egyébként láttam,...<#wilting>#wilting>... had ne kelljen jellemeznem..., mint ahogy írtam, semmi szükség középszar játékokat folytatni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.08. 12:55:13
kis napi OW:
Overwatch változások
Leszel ma amúgy Gero? Tegnap nyomtam magyar arcokkal, kurvajó volt! 😄 Voltunk 5-6an, eldumálgattunk közben, jó arcok voltak 😄 szóval jöhetsz te is majd, ha gondolod. Van mikrofonod?
Pedig nekem az első rész tetszett. Azért megvárom a gameplayt is, de a tónus meg a főhős nagyon nem jön be
@Harlekin, nagyon jó ez a kép! Bár a csaj élőben szebb, mint a szteroidos változata a játékban. :-D Ellenfélnek elég kellemetlen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.08. 11:47:10
Blizzard alkalmazott ennyi a segítség!
A megfejtés!
<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.08. 10:57:48
Mármint a gamepad, az valóban fos - de legalább jó Nintendo szokás szerint vehetsz bele nagyobb akksit (én megúsztam 2500-ból és mérföldekkel jobb lett). A WiiU pro kontroller akksiideje pedig messze a legdurvább, amivel valaha találkoztam. Hónapokat(!) kibír töltés nélkül aktív használattal.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.08. 10:52:23
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha van két kontrollered és veszel hozzá egy dokkolót, akkor kicsit jobb a helyzet, de az aksi tényleg kritikán aluli, PS3 után én is ledöbbentem rajta, hogy ezt be merték vállalni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy igen, kompetitív játékokban az emberek szívesen szereznek más előnyt, mint a saját képességeik és tapasztalataik. Ezért van annyi csaló, glichelő. Division-t is kigliccselték, aztán csodálkoztak, hogy nem maradt a játékban kihívás. Nem is értem, mire jó ez.
Amúgy egyetlen játék sem létezik PS4-re, ahol azt látnád, hogy a tutorial-ban magyaráznák, hogy nyomd meg a R2-t VAGY az egered bal gombját. Egyetlen konzolos játékban sem lőnek az egeresekre, mert pontosan tudják, mennyire semmi a felhasználóbázisa. Még egy szöveges sort sem érdemel a dolog a tutorialban, hogy mit tegyél, ha netán egérrel nyomnád. Ennyire elismert és támogatott periféria konzolon. :-D
nem egyszer szívtam meg, hogy lemerült a kezemben az akksi... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 10:43:04