121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • Kandurex
    Hát ő....az van, hogy az asszonyt is vinni köll...és hát nem szeret olvasni....
  • TDC Geronimo
    Remélem nem magyarul
  • Kandurex
    "Köszönjük, hogy a CINEMA CITY-t választotta. A foglalását visszaigazoljuk"

Na jól van Betyár I., holnap jövök!
  • Totti5
    Lál, Silent Hill is 30% és a Warcraft is 30%.

Szóval akkor minden játék adaptáció szerintük rossz nem csak az AC. Erről ennyit, nézennek oszkárra jelölt politikai drámát.
  • Bandicoot
    Az a baj, ha vezeték nélkül akarsz MINDENT akkor Astro a50 + Xbox cucc (vagy ps4 attól függően melyiket vetted alapból) hozzá.
    Asszem az egyetlen artenatíva ahol nem külön fejes van a két géphez....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.20. 18:09:31
  • Totti5
    Engem olyan szinten felkúrt a headset kersés, hogy kapja be az egész karácsony és mindenki még csoda hogy a Xbox és a PS egy áramról megy és nem kell nekik más, bár szerintem ezen is már dolgoznak....
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.20. 17:50:05
  • Totti5
    Szóval nem láttad, teljesen idegen akármilyen ízlésicamos okstóódi véleménye alapján úgy csinálsz mint aki már látta. Érdekes.

Resident 1 is 33%on áll metacriticen, erről nagyvonalakban ennyit. Nem képzelem el, mert az ÖSSZES RE filmet a moziban láttam.

Hétvégén néztem a Warcraftot, ilyen jól fentezin a Lotr / Hobbit óta nem szórakoztam. Nem agysebész, nem tudományos, nem epikusan kiszámíthatatlan, de az alapanyaga sem az. Viszont rettentő szórakoztató, látványos.

ACtól sem várok mást, 100+ órát töltöttem el benne, köszönöm, de milliószor több storyt érdekességet láttam és éltem át benne mint amit bármikor is beleerőltethető 2 órába. Jól akarok szórakozni, legyen jó a látvány, Faszbendert imádom, és az AC világát eléggé kedvelem.
  • Bandicoot
    A FFxv-ben miajóisten az a carnival izé amire jegyek lesznek a dlc-ben / patchben?!
  • TDC Geronimo
    kutyámajmon bőgjél inkább
  • n000rbi
  • darkSectorxxx #66246
    Én remélem nekem jellemzően, inkább elvisz majd a jesszuska....
  • TDC Geronimo
    day 1

Guerrilla Games ‏@Guerrilla 2 ó2 órával ezelőtt
    While we’re putting the finishing touches on #HorizonZeroDawn we’d like wish everyone #HappyHolidays

• TDC Geronimo
    Hát nekem pro, új teló, Dishonored 2, FF XV, Watch dogs 2, TF2, BF1. Azt hiszem ennyi
  • Bandicoot
    Utóbbi hónapokban megjött: új tv, pro, FF XV, TF2, Dishonored 2. És befogom a pofámat mert a nőstény már így is hangot ad néha nemtetszésének.
  • Tatyla
    November 10.-én meg hozta a pro-t, 29.-én meg az FFXV-öt, meg lehet holnap még a Watch dogs 2-őt ha eléggé le árazzák :)
  • Bandicoot
    Látnoki képességeid tökélyre csiszolása helyett néha tréningelhetnéd a szellemi képességeidet is.

Amúgy ja. Ez tényleg egy egyszer letöltős és megnézős fos lett.
  • Evoluti0N
    Hát, én a novemberi Pro vásárlást számítom az idei karácsonyi ajándékomnak. :P
  • darkSectorxxx #66239
    Hasonló dolgot képzelj el mint a Resident Evil 3. része óta a filmeket tekintve, mert az első 2 még úgy ahogy...de az amikor pl száguldanak a kocsival a későbbi részekben , meg a geci 3d, na az keresztbe tett rendesen.
  • darkSectorxxx #66238
    Az a borzalmat nem lehet szavakba önteni és ezen semmi sem segít.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.20. 16:51:10
  • Kandurex
    Szóval van egy NES meg három játék. Nem sok. :|

(nálam a Pro +2 játék meg egy telefon lesz az évzáró)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.20. 16:50:59
  • arty
    nem
  • n000rbi
    Nos én 15-én IS vettem egy Prot, de már nincs nálam, az számít?

Egyébként a NES Classic Mini-t hozta a jézuska, ami a nevetséges készletek miatt nem várhatott decemberig, szóval ugye itt tehetünk kivételt? :)
  • Moby
    Nekem semmit. Mármint vettem 3 játékot magamnak, hogy valami legyen a fa alatt, a jézuska apának is hozzon valamit a gyerekek miatt, de amúgy semmit. Kőttésstop van keményen, meg gatyaösszehúzás.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.20. 15:51:36
  • Moby
    >Csak nehogy olyan csalódás legyen mint a no ma's sky.

MEGÖLLEK! Nem viccelek! Ne hasonlítgass már mindenféle jöttment niemand kóklereket a szakma csúcsát képviselőkhöz
  • kutyakiki81
    Kíváncsi lennék hányan játszottak a játékokkal...
  • Kandurex
    Nem. Játékszabály szerint a vásárlásnak e hónapban kell történie.
  • partizan182
    Nekem még Májusban meghozta az OLED tévét, az számít? :P
  • Kandurex
    Jöhet az 1 milliós kérdés? Na, kinek - mit hoz előreláthatólag Mr. Jézus?
  • Kongy
    Trailer alapján erre számítottam.
  • SlickAdam
    rothadtparin is vmi 15%, biztos jo lehet.:D
    (mondjuk 90% felett se neznem meg...)
  • mucsácsó
    Pffff. egy n+1-edik középszar fos :( ki gondolta volna...
    de azért egy nézést csak-csak megér talán :)
  • Totti5
    Mi is a baj filmmel? mit láttál ha már jósnak kiváló vagy.
  • darkSectorxxx #66224
    A hetekkel ezelőtti véleményemet (amit a bemutatóról írtam) tükrözi kb ez a mostani eredmény is....

Assassins Creed film:

Egyelőre így áll az AC-mozi pontszámok tekintetében a nagyobb lapoknál:

Indiewire - B-
    Time - 30%
    Total Film - 3/5
    The Film Stage - C
    The A.V. Club - C-
    The Hollywood Reporter - 30%
    The Telegraph - 2/5
    The Guardian - 1/5
    The Verge - 68%
    TheWrap - 30%
    Slant Magazine - 1/5
    Variety - 40%
  • Totti5
    Két friss! hirdetésre írtam FF 15 miatt, az egyik tuti boltos, de semmi reakció, annyi se hogy nyald meg a hangom. Úgy tolnám rájuk a negatívot, hogy nem válaszolnak 4-5 napon keresztül SE, de abból meg hiszti van mindig ugye. Legalább annyit hogy neked nem te köcsög.
  • TBTPumpa
    Tomb Raider: Definitive Edition (PS4) érdekelne olcsón.
    Találtam egy 4500 forintos és egy 4990 forintos ajánlatot, csak nem látom őket így kívülállóként.

Már 2 srácot felkerestem ezzel kapcsolatban (volt telefonszám, hasonló árban mozogtak), de mindkettő elpasszolta már a játékot, az egyik múlt héten, a másik pedig már egy hónapja.
    Csak tudnám, hogy akkor mi a f@szért van még fent a hirdetése... Vagy azzal, hogy eladta, már luxus levennie a hirdetését?

Hasonló dolog miatt merem előrendelni. Pedig jónak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.20. 13:28:03
  • Kandurex
    Nekem vannak fenntartásaim. Kevesebb akció - több kaland elem és rendben leszünk. Preorder NEM valószínű.
  • Maxyka
    Csak nehogy olyan csalódás legyen mint a no ma's sky. Hamár mindenki felült horizon hypevonatra...
  • TBTPumpa
    Horizon Zero Dawn Limited Edition - 23.990 Ft

Horizon Zero Dawn Collectors Edition - 39.990 Ft
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.20. 10:16:42
  • Maxyka
    És látszik onnan az alcatraz? Vagy belülről néznéd inkább
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.20. 02:43:01