PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
>De hogy egy ilyen hippit irányítsak nekem nincs gyomrom.

Ühüm. De a ps4ex infémüszben nem volt ez gond. Annyira vagy hiteles, mint az Orbánkormány.

Adversus solem ne loquitor

Tikal
Meleg, hippi?

Neked mi bajod ember? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Nem, nem ismerem, de nem is a motivációkra írtam/tuk hogy nem szimpi.

Nem gond mondom, csak leírta mindenki az első benyomását a látottakról.
Nem vágom mit kell minden alkalommal mindig egymást győzködni hogy azt gondolja amit ti...mire jó ez?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hú a női karaktereket is utálom, max TR-et tudom így játszani, még a Horizon-al is barátkoznom kell, de nem gond, majd eltakarok a fejét valami sisakkal.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja nem, félre ne értsd, nem egy mozgalom része vagyok, semilyen netes utálom a WD2 csoportnak nem vagyok tagja.
Nem is utálom zsigerből a játékot.

Csak egész egyszerűen megláttam a karaktert és nekem még annyira sem szimpi mint az első részben.

De nem a bőrszíne végett.
Erre is vannak pozitív példák. De azért az első rész egy más stílust vezetett fel ám. Ez meg kicsit másfelé viszi a stílust szerintem.
Ami ugye nem baj, csak mindenki elmondta a véleményét.

Kongy
Ja, meg biztos, hogy a PC miatt tették bele a fekete főszereplőt! Csoda, hogy nem nő! Micsoda botrány lenne abból, ha fekete nő lenne a főszereplő 😮
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.08. 19:59:31

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
na megérkeztünk.heló rasszizmus <#banplz>
Kongy
Milyen hippit ember? Köze nincs a hippikhez ennek agyereknek, de még csak hipsternek sem mondható! Nem tudom mi ez az agyfasz, de már rohadt unalmas. Megnéztem a gameplay-t, az égvilágon semmi baj nincs a gyerekkel kinézetre szerintem, passzol a játékba. Lehet, hogy sok embernek bassza a csőrét, hogy fekete, és elindult ez a hate-áradat netszerte, mással nem tudom magyarázni...

Szkeptikusan tekintettem a játékra eddig, de amit most láttam belőle az tetszett.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.08. 19:58:13

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ismered? nem. Sem azt hogy ki, sem a motivációt, sem a helyzetét. Az ég világon nem tudunk róla semmit. Ha kinézetre nem tetszik akkor indíts egy Fallout 4et és kreálj olyat ami tetszik... nem nem kell szimpinek lennie egy karakternek. Lásd GTA5 Trevor vagy a többi, görény volt mind.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 19:55:31

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Szerintem ez 2 ponttal semmi baj nincs, akik velem együtt mondták, hogy ez így nem szimpi azok elsősorban a hyperratyi , noname unalmas karakterre gondolnak, én legalábbis arra gondoltam.
A mozgással valóban nincsen baj, még maga a város sem vészes...bár nem egy gta.

De hogy egy ilyen hippit irányítsak nekem nincs gyomrom.
Nem utálom a melegeket, de ez a karakter egy ratyinak néz ki szerintem, míg az első részben ehhez látszatában egy elég badass karakter volt.

Tudom furcsa dolog hogy egy karakter miért fontos egy játékban, de én pl szeretem ha akivel játszom karakter valamennyire azért szimpi legyen.
Szóval szerintem akiknek baja volt/van a játékkal elsősorban ezt kifogásolják, nem a játék egyébb dolgait.
De persze csak tipp. 😊

Persze ez már izlésről szól, nem a játék hibája ha így vesszük.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 19:53:56

Totti5
Akinek nem veszi be a gyomra a modern viágot, ezt az életmódot kerülje el messzire. Minden olyan elemre épít ami most ebben a közegben elérhető, sztereotípia, amit filmekben is látunk. Drón, 3D nyomtató ( ott volt a videón pl fegyver ), totális digitális uralom, zsenik, hekkerek + fiatalos, dinamikus parkour.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 19:51:44

Moby
>de nekem is az ugrott be, hogy ilyen "fiatalos", meg hekker bandák vannak

Ebből nekem az jön le, hogy az első részét sem toltad.

Moby
Imádtam az első részét. Nagyon vártam a folytatást, de minél többet látok belőle, annál kevésbé érdekel 😞 Totál elvesztette a Gibson-i cyberpunk egyediségét, miközben a mozgások, mocapek, sok helyen a graf alig fejlődött valamit az előző generációhoz képest. Még nem mondtam le róla teljesen, de már csak nagyon óvatosan kezelem a várakozást.

mucsácsó
Szerintem is, de kb itt ki is fújt. Majd óccsójé talán... jók a tengerparti részek, egy hasonló GTA epizódot szívesebben látnék (rád nézek, kedves Vice City 😛)
Valahogy nem nyűgözött le, sőt... amúgy meg Mr. Robot hátán csak ne akarjanak felkapaszkodni 😄 (túl zseniális!) de nekem is az ugrott be, hogy ilyen "fiatalos", meg hekker bandák vannak 😊

Mozgás tényleg egész jó, meg a grafika se tűnik végre csillagokat lehazudósnak... valszeg megunta az ubi a sok ugatást <#idiota>
Moby
Jó a mozgás, jó a környezet. Szar cg trélert szakérteni felesleges.

Totti5
A játék aminek az első része érintetlenül pihen a polcon évek óta... és ami mindig is érdekelt, de sosem játszottam.

darkSectorxxx
Most Seth-el beszéltem ha jól emlékszem, nem ismétlés volt.

Totti5
Ennyi persze, értjük hogy szar és szar volt az első is. Léphetünk tovább? vagy győzködöd még magad pár hétig hogy szar.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Jó az a mozgás...😄
És?
ennyi? 😄

Totti5
<#eljen>

Totti5
Nincs pre order, első sem volt és ez sem lesz. Biztos hogy játszani fogok vele, mert érdekel.

Totti5
10 millió fogyott az első részből. Pontosan ennyi embernek van rá szüksége, ha neked nincs van más játék, amire meg más nem kíváncsi.

TDC Geronimo

Totti5
Kétlem hogy fos lenne. A koncepció baromi egyszerű. Hack. Modern technológiával elérni a célunkat. Kütyükkel ügyködni, irányítani a várost. Teljesen jó áll neki amit mutatnak, ettől WD a WD és nem csak n+1 sandbox. Ha fájdalommal borít be, hogy másnak tetszik ez a "fos" akkor örülök neki, igazából nem tudom mit kell pattogni rajta. Tudod milyen volt az első, nos ez is olyan lesz csak a hekkelés mértéke sokkalta több, kreatívabb, nyitottabb. Hisz ez erről szól. Ha neked ez a mechanika nem jön be akkor jön a Mafia 3, abban nem lesz hekkelés, drón, mobil meg modern világ.

Seth
Láttad videóban hogy nyomja a parkour-t? Máris 10x jobb karakter 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Én is azt hittem attól szarabb nem lehet, de tévedtem.

Semmi probléma nincs ezzel a WD 2.-vel, és még jól is néz ki. Kár, hogy ezt a müfajt már a VC-vel kipörgettem, és azóta széles ivben kerülöm öket, legyen az GTA, RDR, InFamous, Oblivion, vagy akármi. Néha bele-bele szoktam nézni egy-egy agyonistenitett anyagba, de pár óra után elkezdem unni és már lépek is messzire. Az MGS 5.-öt csak azért játszottam végig, mert a széria rajongója vagyok. Amúgy dobtam volna azt is az iszonyat vontatott küldetéseivel. Mondjuk ez mindegyikre igaz, nem csak a Metal Gear-re.
Seth
Aiden-nél biztos jobb

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Zseniálisan eltalált, nagyon eredeti karakter a főhősünk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NOT

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Meme, csak elütöttem a billentyüzeten, mert elsőre baszta elfogadni a linkelést. 😄

darkSectorxxx
😄

TDC Geronimo

Bandicoot
Én várom, a grafhuszárkodással lehúzták, de nekem abszolút bejött az első rész, főként az online móka mikor meghekkeltek és bújkálás ment.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kandurex
Link, valami?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Na megnéztem WD2 streamet. Szerencsére a gameplay sokkal meggyőzőbb volt, mint az a fos CG reklám. Ja és a olyan grafot mutattak, ami nem tűnt kamunak, ez is meglepő

Elég mr robot fílinges nem tudom ki látta a sorozatot
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.08. 18:20:08

Bandicoot
Leesett, csak én meg azthittem hirtelen valami arcade gépet csinálnak a játékból valahogy...<#banplz>

TDC Geronimo

Moby
Az a meme dark-i dialektusban 😊

Bandicoot
Mi a rosseb az a "mame"?!

Szerk.: ok leesett...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.08. 17:40:03

darkSectorxxx
Overwatch mame
Elnézést de ezt nem tudtam átemelni csak külön a videókat!
Ha csak a brutáljókat akarjátok nézni akkor:

1,2,7,11....
a 7. vidó epic. 😄

darkSectorxxx
Ha kell lóvé a Witcher 3 új dlc-ben:

darkSectorxxx
Megnéztem a Watch Dogs 2 videót.
Okádni tudnék....

darkSectorxxx
Ja a Capcom-tól Resident és DMC mellé tólhatnának egy Onimusha részt is.

darkSectorxxx
És ez a durva hogy ez a világ legnehezebbnek tartott sorozata....😄
Mindegyik részt végig lehet vinni akár gitárral vagy hegedűvel.
Szóval hát érdekes. 😄

Amiga
sajnos ez a generáció kicsit úgy járt, mint amikor DVD-ről kezdtek blu-ray-re portolni. De azért szerintem elég szép választék van már új játékokból. Én már nem tudom követni a felhozatalt, szép kis várólistám lett.

OW-ban D.Va a kedvencem, ami azért jó, mert tudtommal erősíteni fogják. Mercy-t én is szeretem, de sokakat még csak próbálgatok én is. Reaper pl elég erős, Mel meg iszonyat szemét tud lenni, de ahhoz a többiek is kellenek. Pl. tegnap egy csomó ellenfelet lefagyasztottam vele, de senki nem jött segíteni kinyírni, így mindig én szívtam végül meg. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kandurex
Mert lófasz munkáért pénzt lehet belőle szedni. Vajh mi másért?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
alig láttam olyan remastert aminek lett volna eddig értelme.mindegy hát van elég hülye ember sok pénzel.szóval biztos megéri nekik ezeket fosni folyamatosan
mucsácsó
én sem értem, de arra tökéletesen jó, hogy kerülgesd ezeket a hulladék szarokat a store-ban... engem komolyan felbasznak már ezek a remaszterek...de biztos van igény rájuk minimális szinten, különben nem csinálnák... 😊 ez ennek a generációnak az átka...
Myselor
de ki az aki megveszi?xd és minek?a játék jobb nem lesz régen még elment de akkor is hamar unalomba fulladt.mostmeg már...