PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jah, az amilyen tákolt érzetű volt, legalább annyira fasza is lett. Kb az egyetlen vaporware, ami jó sokáig készült, és jó is lett eléggé. (ellentétben DNF és társaival... 😄 )
De amúgy egy kövi Bioshock részre is vevő lennék eléggé.
Adversus solem ne loquitor
GTA V is kapott egész látványos FPS-módot, Far Cry Primal sem sikerült rosszul (az őskorban még a repetitív móka sem annyira kirívó). Deus Ex HR-t sem nevezném válságnak, szuper játék volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ezt most nem értem. Amit sokszor leírsz, az deafult nem igaz, de ez most épp igen? 😛
>Teljes válságban van.
Inkább pangásban sem, semmit válságban. Válságról aligha beszélhetünk, multin kívül gyakorlatilag nem is létezik.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Muhhahah!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mutatós grafika (értsd vállalható),...azt megy a karakterrel ki a szobából, nyitja az ajtót...és kattint és az ajtó voilá, kitárul! Magától!,...Hogy lehet ilyen igénytelenséget benne hagyni? Legalább valami rohadt kezet odamókányolni, valami nyitás animációt!
Bezzeg zuhanyzás közben vadul törölgeti a párát a delikvens, hogy milyen fasza a motor, de a kibaszott ajtót azt mágia vezérli ami persze saroktól - sarokig nyílik. beehhh,....<#levele>#levele>
lásd videó itt...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.09. 13:43:18
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nincs benne személyes preferencia, ámde mégis vannak olyanok, akik jóval több értékeset találnak, akkor azt hiszem kétségtelen bizonyítékot találtunk a párhuzamos univerzumok létezésére 😊
A saját problémám, mint azt már írtam, hogy amiket én igazából szeretek, a jrpg, h&s, 3D platform, azokból nagyon kevés jelenik meg, és az a kevés sem mindíg képvisel jó minőséget. Azok a játékok amiket kevésbé szeretek, néha egyenesen utálok, a sandbox, fps, (azon belül is a katonás, brrr), nyugati nyitott világú rpg-k, meg sokszor rogyásig vannak. Szóval nekem a PS2 volt az utolsó kánaán konzol, mert ott aztán szinte naponta jöttek olyan cuccok amikért éltem-haltam.
Ebben még nincs benne a személyes preferencia, az tovább növeli a variációk számát, ami így végtelen.
De van egy ettől nagyobb gond is: az értelmesebb a te szóhasználatodban egyenlő a személyes preferenciáiddal. Ami kb azt jelenti, hogy vagy 50 millió játékot kellene csinálni. Ami....ami jééééé, pont az ami történik.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nos nem. Az egyik problémakör ugyanis, hogy nincs annyi ideje, amennyi jó játék jelenik meg, A másik, akinek nem készül elegendő értelmes.
Gyakorlatilag egyetlen kiutat látok: a videójáték ipar azonnali és teljes kényszerbontását. Az egyetlen működő megoldóképlet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.09. 12:50:16
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
* a katonák feje fölött pittyegő háromszög, mert hányok tőle
* az ellenfelek között "brut", mert igen ócska fogás már vagy 15 éve
* és ne kelljen már 5 fejlövést leadni ahhoz, hogy egy katona meghaljon, mert aki ilyet leprogramoz, az tuti, hogy nem volt katona, de még fegyvert sem fogott életében
de mindegy, a sanbox "olcsó", mert az alapok lefektetése (ujrahasznosítása, pl farcry3->4) után filléres a "tartalommal"(!!!!!!) feltöltése.... 😞((
Forza.
btw, ma bejelentik az új Destiny kieget... yaaay! (nem)
De nem is érdekel,csak Wildlands érdekel tőlük!Az nagyon
Az MGS IV-ben 4 végigjátszásom van. Minden egyes alkalommal élmény volt, az intró alatt mai napig libabőr van. Az MGS V-öt rendesen félre félre dobtam és több hónap vlt mire végigszenvedtem...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ez az UC ezt én nem tekintem RE-nek, igazából a címében sem tartalmazza. Csat tudjuk hogy a frendsájze tagja.
Tomb Raidernek pl bejött, pont annyit újítottak ami szerintem még belefért, sőtt a kis arcade részekkel sem lőttek mellé.
Szóval vannak jobb példdák is erre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
RE2 remake miatt is mennyit is kellett sírni?
Most "talán" lesz is hivatalosan.
A Reborn nem tudom hogy áll mondjuk.
///más:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 22:01:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagyis nem éreztem azt hogy fárazsztóan sok átvezető lenne és indokolatlanul sok. Pedig ott is azért volt néhány percnyi.
Ez ilyen spinoff-ként mint a Raiden story simán belefért volna, az is egy amolyan próbakör volt, hogy kinek fog bejönni, kinek nem...azt sem tudom a 2. része jön-e, de most ennek tudatában nagyon várom. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont most jönne jól egy játék, ami nyíltabb, coopra kész, és frankón el lehet benne evickélni.
Namármost az a gond, hogy ami játékok vannak rájöttünk, legalábbis a mi elvárásaink szerint, hogy szinte semmit nem tudnak kiszolgálni.
Egy single-hez túl sok a sallang, ami elveszi a játék cselekményéről az ember figyelmét egyedül.
Ha meg coopba mentek, a legtöbb játékban kevés a tartalom, ahoz hogy hosszabb távon kiszolgáljon.
Most itt bárki jöhet a Division-al, nem egy ismerősöm mondta hogy abba is beleunt x idő után azért.
De mondjuk talán az az egyik ma ismert coop multi, ami azért elég időt tud akár biztosítani embereknek.
Szóval ezek igazából mindent kicsit tudnak, semmit se jól.
És szépen az emberek visszakanyarodnak a rendes multikhoz.
R6S, Overwatch, Battlefield, CoD.
Szóval én inkább annak örülnék, ha már ezt erőltetik, akkor új ip-kkel tegyék, ne a már megszokottakkal, értem én hogy a piac erre tart, itt a több lóvé, független attól hogy ez most kinek jó vagy kinek nem, de én örülnék ha a kis magnak tartanának rendes úgymond "csőjátékokat".
De ez tudom csak navitás részemről, az Uncharted örököse is már tuti coop kompatibilis lesz, meg lehet ilyen online kell majd küldetéseket venned mind a Hitmannél.
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És igen, W3-ban egy szaros ? -nél több izgalom és történés van, mint bármi más játék fő/mellék küldijeinél.. szóval ezt nehéz lesz überelni. Majd max a Cyberpunk 2077 vagy GTA IV... 😄
De amúgy FPS-eknél se értem nagyon a sandboxot... nekem ott is valahogy jobban bejön a kötött, "csőFPS" stílus - ala HL2 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 21:03:59
Nem beszélve arról hogy ha már itt tartunk, egy melegfesztiválon kéne elképzelni a két főszereplőt, bizony a WD féle tagot inkább képzelném el a kordon külső részén álló figurának míg az Inf főhőse jócskán kordonon belül vonaglana...
De legyen, a WD 2 karaktere ratyi hippi, és nem tetszik.... Csak a fogalmakkal lennél tisztában ha leírsz valamit...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Szal van vele gond, nnnna 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.08. 20:42:51
Engem érdekel a hobby, ha ezalatt a játékokat érted.
A vélemény, az vélemény, ez nem vásárlási tanácsadás, hanem vélemény.
Senkinek nincs szüksége más véleményére, amíg nem egyezik a sajátjával. 😊
Akkor valójában ennyi erővel kár fecsegni e3-ról.