PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIA seggéből kibújva a GT szépen tudja a laggos onlinet, és mindenféle részleteket mellőző dodgemet. Amikor kicsúszik az egyszerűen fájdalom nézni... és látványra nem láttam még olyan mozgóképet róla ahol látszana valami nagy fejlődés a fizikát és irányítást illetően. Mindeközben a 40 millió PS4 tulajt akik egy tartalmas GT JÁTÉKOT szeretnének ignorálva vannak a szociális GT miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.11. 08:28:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 23:01:36
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2:23-nál megint ps3 (jóindulattal az ótómodelllek jobbak) és füstöl a fű...
Az ótómodellek olykor jobban néznek ki mint ps3-on illetve vannak fűszálak. Meg olykor egy két effekt. A fizika és egyebek amikben fejlődni kellett volna...Mehh....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.10. 22:37:10
A launch utáni elemzések szerint 188$ környékén mozgott a prodcost apu+ram része. A ram azóta valamivel olcsóbb lett, de ha igaz, hogy a 480 utcai ára 200$ lesz, akkor kb helyben is vagyunk. Aligha lenne indokolt a 400$ feletti ár. Lehet, hogy behúznak 450-re, hogy jobban szegmentálják a ps4-től, de ez is inkább csak azon múlik, annak mennyire lövik be az árát.
Bár önnek sokat nem mondanak e szavak, kötelességemnek érzem férjura iránt tanúsított tiszteletem jeleként válaszolni búcsúlevele kínzó kérdéseire!
- Bár indie, és bár nem annyira mint az AAA címek, mégis 3d elemekkel operál, illetve eléggé "haladó" shadereket is tartalmaz. Bár az egész kérdéskör inkább csak részben 3D related, Ha érti mire gondolok.
-Nos nem. Jóval a gép megjelenése előtt bemutatták a játékot, amit utólag frémenként kielemeztem itt. Jól láthatóak a változások, miközben 95%-ban sikerült hozni a targetet. Esély nem volt a metálba kódolásra.
-Ez(a múlt) mára teljesen irreleváns. Az U4-net sokkal inkább leveldesign szinten van gépreszabva, semmint kódilag. Ez persze ugyanúgy bukik hw váltásnál, de az U mindig a plafon ebben.
- Forza: unikum. Ráadásul ők aztán meg fogják csinálni mindkettőre tökéletesre. Nekik ez fontos. Minthogy az is, hogy hazajárjanak aludni, hogy minden nap tökéletes munkát tehessenek le az asztalra. Így kellene aludni mindenkinek.
- Én ezt ebben a genben nem látom. A nyomait sem. De ez már megjósoltuk a gen elején.
Nyugodj Békében 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 19:42:00
Arty felesége vagyok, utolsó kívánságát teljesítendő begépelném búcsúlevelét, melyet a ps4-re borult élettelen teste mellett találtunk <#idiota>#idiota>
"Moby!
- ezt nem értettem sajnos, miért releváns. totttális indi, persze, hogy semmiféle optimalizációt nem tartalmazott.
- KZSF valszeg a hw valódi tudása alatt pompázik vagy a fejlesztők extrém tehetségesek, hogy a végleges hw-re tudták butitani/felhuzni a játékot (nekem a "60frémes" multi miatt gyanus, hogy alálőtték a konzol tudását a szingli graffal, biztos ami biztos, majd a végén kapott némi csillogást itt-ott, hogy "maxon menjen" a gép és elhasználják az órajelmaradékot. az biztos, hogy nagyon gusztán néz ki, sőt... sokat sajna nem láttam belőle, mert a "60frémes" codbo3 után nagyon szaggatósérzés volt, pihentetni akartam. bezzeg, ha tudom előre, hogy hivatalosan is megerősítik a neót.... de ez mostanra mindegy)
- nyilván te is láttad az ND hogyankészült uncsarted videoit, ahol mutatták, h anno a ps3 spe-it is mennyire kimaxolták. elnézve az uc4-et, szerintem most is ez történt (csak most az amd-s CU-kkal)
- forza. oda kell tenni az ötös mellé a hatost... szerintem ott is elment az utolsó csepp órajel is (Juteszembe Szivem! a kormányaim velem temessétek!)
- ahogy majd látod, hogy telnek-múlnak az évek, lesznek még a korábbiakat felülmúló alkotások, nyilván ott is rejtett tartalékokat fedeznek fel, gen végén az exkluk - lásd halo4 360on - pedig simán lehetnek állejtősek is (bár ebbe az erősebb neo/skorpio hw tuti beleköp, a korábbin elég ha VALAHOGY elfut 😞 )
- kérlek ne is válaszolj, tudod, hogy már nem tudom majd elolvasni. fogadd el, igazam volt 😄 halottnak jót vagy semmit!"
Forza.
delegalább 60frém.... (régenmindenjobbvolt, hiszen az elsőrész 120... janem... 60... jaazse... szal 30 (se) vót...na)
---
moby: tartok tőle, hogy az 1 megismételhetetlen, kerek egész. valójában uj IP kellene, esetleg egy totál "alternativ" RDR - semmiképp a korábbi folytatása. de olyan frankó volt.... bármi más: kockázat! 😊
Forza.
PS4 VR támogatás
• Alternating high-speed road and dirt motocross courses
• Traffic on the road
• Split-screen multiplayer mode for offline competition
• Online multiplayer mode for 2-10 players
• 60 frames per second frame rate
• Vehicle and rider customization
• Possibility of colliding with opponents
• Each computer rider has a different personality and behavioral traits
• 15 single and multi-player game modes

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.10. 18:31:52
Rdr remaster és Rdr2 mellett.😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kb olyan minthogy tudom hogy nem érdekel amit írok, mégis mindig a tudtomra hozod. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 18:09:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És ezzel meg is válaszoltad mi értelme volt a nyilatkozatnak amin épp hőbörögsz mekkora ostobaság...<#banplz>#banplz>
Néha érdemes lenne inkább a fontos infókkal ellátni a vásárlókat.
Dehát kell a reklám, leírva ott van a neo azt ennyi. Nem kell hogy értelme legyen a kijelentésnek.
-A Salt and Sanctuary kettő(2, dvá) emberes projekt. Abból 1 programozni képes. A játék elkészült gyakorlatilag párhuzamosan ps4-re és pc-re.
-A KZSF úgy jelent meg day1, hogy a lényegi részek betonba lettek öntve mielőtt a hw specin megszáradt volna a tinta.
Az órajelre igazított, egyedi architektre tervezett játékokat eltemettük a ps2-vel. A neo meg architekturálisan 80-90%-os egyezőségben lesz a ps4-el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 17:57:43
Ejha.
KB olyan hogy 1 kiló kenyér 300ft, és a 2kg-os kenyér ha jön srácok többe fog kerülni mint 300ft.
Szuper a sok ostoba ember nem hitte volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 17:42:41
Azt mondta csak az interjúban, hogy a ps4 jelenlegi 350 dolláros áránál drágább lesz. Nem mondott konkrét árat az új gépre. Sőt! Semmilyen árat nem mondott rá. Annyit mondott, hogy a ps4-nél DRÁGÁBB lesz.
értem ezalatt azt, hogy nem fognak foglalkozni a sima PS4 verzióval hogy kihozzanak minnél jobbat, hiszen egyszerűbb prezentálni a NEO erejét ha a PS4-re eleve csak pikk pakk tákolnak és csak a NEO-n hoznak egy átlagot.
Míg most csak 1 platform PS4 és kizárólag arra koncentrálnak és nem kell marketingezni hogy van egy erősebb gép hű mennyivel szebb azon.
Vagy multiplatformnál nem lesz 3 vagy 5 platform, hanem 5 és 7-re emelkedik ez a szétoszlás, még akkor is ha a Neo meg az Xbox Scorpio nem fog sokban különbözni a kistesótól fejlesztés szempontból.
Mivan?
Lehet én vagyok matek zseni, de az 105k maximum, akkor ez semmivel nem lesz szinte drágább a sima ps-ektől?
hááát ennyi... 😞 én is ezt prognosztizálom, valszeg ez így is lesz, ha tetszik, ha nem...
vagy mégrosszabb esetben kiadják külsős fejlesztőknek a PS4-et, hogy foglalkozzak ők vele (bár ekkora gap csak nem lesz a 2 gép között, főleg ha exkluzívról van szó...)
moby: ha két órán át a NEO HW és a VR ajnározása megy majd az E3-on, odacsapós bejelentések (lol) helyett, nos, az tényleg nem lenne feltétlenül jó 😊 el kell küldeni a spec sheetet a digital foundrynak és legalább bullshit nélkül megtudnánk, amit meg akarunk tudni.
Az e3-on meg bejelenthetnének egy RDR2-t, one-on backward compatibilityt az RDR1-re, satöbbi.
Hja és a jobb pées a gyengébb péesen tényleg gyengébb játékokat fog eredményezni. Egyszerűen adott időből kevesebb jut egy gépre. Ha a neora jut kevés, azzal a kevéssel a ps4re IS kevesebb jut.
Forza.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 15:40:25
btw, God of War 4(?)-ről remélem lesz szó majd E3-on... ^^
Elment az eszetek teljesen. Ez valami konzolos betegséggé vált a foshardver okán. Annyira be vagytok csokizva mindentől ami jobb a ps4-től, hogy az lett a kényszerképzet, hogy a jobb hardver szarabb szoftvert eredményez. Nos nem. Ha ez így lenne csodálatos ps4 exkluzívoknak kellene ömlenie <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 15:25:57
ellenben ezt nemtom mire véljem:
"we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4"
tehát akkor nem lesz 100%-os a kompatibilitás?!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.10. 15:23:52
Forza.
amúgy annak meg kiváltképp örülök, hogy nem lesz faszméregetés Neoval E3-on - jöhetnek a kövek - mert így legalább tényleg a játékoké lesz a fő szerep, nem pedig az, hogy ez meg az milyen jól fut, és milyen szép a Neon 😊
Dobjanak ki egy PS5-öt inkább a piacra és hagyjuk ezt a remaszterrel tarkított fosgent... 😞 tré.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.10. 15:13:04