PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 18:34:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az hogy a BF1 hogy került most ide meg titok marad, abszolút nem összehasonlítás akart lenni, de ha itt tartunk igen,ott legalább látszik hogy nem csak évenkénti copypaste játékokkal óhajtják nyakon fosni a kedves vevőket egy 10+éves motorral hajtott, minőségben a régi COD-okhoz méltatlan újabb és újabb résszel.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 17:36:27
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
( ja nem anno toltam X1en a csúcsszupi 4et, 720p széteső, akadó, akadó hang, graf hibás multijával ) És toltam az AW-t, ami már képviselt egy minőségi szintet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 17:18:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak remélni tudom hogy idén végre bedől a COD a francba és jóideig elő sem veszi egy kiadós motorcsere,dedikált szerver támogatás és a régi minőség nélkül,de ez úgyis álom marad és a szargyártás marad.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 17:13:22
Skyrim remaszti ( aztán hivatalos is lett )
Halo Wars 2 ( béta )
Injustice 2 ( aztán hivatalos is lett )
Dishonored 2
Dead Rising 4
Arról a tengernyi pletykáról nem is beszélve, de hogy azokból mi lesz igaz holnap kiderül.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 16:59:29
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én így éreztem, szóval hosszú a játék, mert én is ezeket megcsináltam, a sok titkos hely, a sok bolygó, de ezek sallangok, a fővonal sokkal kisebb, kevesebb mint a másik 2 részben.
A Telltale játékok egy teljesen más dolog. Az epizódikus megvalósítás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 14:02:03
Kíváncsi lennék hogy játékban ezeken kívül még hol nem zavaró ez.
Amúgy filmek terén nekem pl a Mátrix is zavaró.
Lenyomtak egy filmet, aminek volt cselekménye, az elejétől a végéig egy egészet alkot, igen volt a végén egy jelenet, hogy na majd ezt lehet folytatni, de nem volt hiányérzet.
Utána jött SZOROSAN asszem 3-4 honap eltérésel a 2 másik rész, amit annyira egyben kezeltek, hogy azok sokkal jobban egymást egészítették ki, vagyis a Reloaded vége nem volt rendesen lezárva, hanem majdnem hogy mint egy brazil sorozat pont a jegjobb rész előtt hagyták abba.
Sok ismerősöm ezekkel a Teltél játékokkal is így vannak, inkább megvárják az egész sorozatot egyben, bár ott egyértelmű volt hogy darabolva vagyunk, ME-nél meg én pl nem gondoltam, hogy csak egészében van értelme osztályozni, én azt gondoltam van annyira különálló, hogy a sorozat, vagyis a számozás, annyira jelent egy egészet mint akár egy Említett U-nél...
Persze egyben más megítélése lenne, de mivel én tök úgy emlékszem hogy az első rész önnáűlóan is megállj a helyét, jogosan számíthattam a második rész megjelenésekor egy hasonlóra, aminek ugyanúgy van felvezetése, tárgy rész, és befejezése, ami azt illeti a végén van egy összecsapás fasza meg minden, de maga a tartalom, ami mind előtte van, ott akkora a szabadság, a sorrend stb, hogy nekem pl az jött le, annyi cselekmény nincs mint az első részeben.
A 3. résszel nem volt baj, talán mintha ott a lövöldözés többlett volna, de erre nem veszek mérget azért.
Persze ettől független az tény hogy pont a 2. részt csináltam meg úgy max-ra, ha lehet így fogalmazni, hogy minden bolgyót kipucoltam, de ettől még az első tetszett a legjobban.
Talán még mentésem is van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 13:59:49
Adversus solem ne loquitor
ME esetében sem volt 10 év. 2 évente jött 6 év alatt vége lett.
Mass Effect 1 2007 november 20
Mass Effect 2 2010. január 28.
Mass Effect 3 2012. március 6.
Nézzünk egy Unchartedet? 2007 - 2016...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:08:40
Mire fizettem tulajdonképpen mozijegyárat?
Ha 3 év múlva valaki blúréjen otthon lezavarja annak másképpen jön le persze.
Még1x meg nem állok azért neki, annyira nem volt nagy film nekem hogy újra megnéttem azt a kb 9 órát.
Ellenben a hobbitoknál már megvártam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 09:58:23
Még a Gyűrűk uára sem volt türelmem.
Legyen összefonódás, de külön is legyen egy egész. Ez nem magic, megoldható.
A 2. rész mint kakuktojás...Megkockáztatom azon kívül hogy gyünnek a Ríperek és pusztulást hoznak kb ki is merült minden amit a ME széria történetéről el tudnál mondani az angoloddal...<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 00:58:54
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Meghökkentő lenne ha a ME mint Akció RPG átalakulna, mert ehhez a kívánsághoz elég szép változtatások kellenek a játékban, legalábbis az első 3 rész alapján.
Az esélyesebb, hogy kb a 3. részhez hasonlót kapol egy csodaszép külsővel....bár inkább az első részt kéne követni szerintem.
Nekem a 2. rész ilyen kakukktojás.
Olyan érzés máig kb mintha a Devil May Cry első 3 részében a 2. részt nézve, akik azokkal játszottak, kb értik.
Adversus solem ne loquitor
Csak egy Scorpio kell és minnyá összeraknak egy erősebb konzolt, miért nem váltanak a picsába generációt?
Related info from a meeting we had yesterday was waiting for it to be approved before posting.
Price is currently $399.99 they were discussing a better CPU which would raise the price to $499.99 we were guaranteed the price will be no higher than $499.99 (He mentioned the CPU upgrade quite a bit almost as if they haven't really decided on a final spec could be a pricing issue.)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.11. 20:56:06
és ezt egyébként is nehéz lenne alulmúlni 😉 :
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kibaszott kurva nehéz, 3 óra próbálkozás után 4 pontot sikerült elérnem. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(spectator mód vajon 60frém vagy ez megint valami 30frémes, de szebb mód?)
"Mindeközben a 40 millió PS4 tulajt akik egy tartalmas GT JÁTÉKOT szeretnének ignorálva vannak a szociális GT miatt."
Amugy igen, a polifóni arroganciája megsüvegelendő 😄DD
De mindez talán nem is számít, mert a sok kiéhezett ösztönlény milliószámra veti rá úgyis magát, day1. Emlékezz a gt5prológra....
Anyagi szempontból nem lesz itt "semmi" gond.
Forza.