PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát azon semmi meglepő nem lesz, hogy erősebb HWn jobban néz ki/jobban fut szerintem 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Fasza....

2 év mulva meg ps5? (akkor minek cseréljem le? 😄)

Nem baj amugy, hogy jött új gép ami erősebb. De hiába mondják, hogy a mostani ps4 nem lesz hátrányba..Hátrányba lesz..

Látom előre a tesztekben: PS4k Jobban fut, részletesebb.. Sima PS4 le van butítva.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.10. 14:53:26

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Vélhetően Kölnben már valóban ott lesz, és itt és most teszem rá a fejem, hogy karácsonyra már az üzletekben lesz. Amekkora fasz vagyok, még meg is veszem. Bár nem ártana előtte elküldeni Paksra, hogy nem riadnak-e el tőle, mint a PS4-től.

Ha árat kell mondani, én azt mondom, 450 dodó.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.10. 14:17:13

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Leszarom mennyibe kerül. Egyetlen dolog érdekel: lesz-e normális hűtése, elfogadható működési zajjal. Ha nem, a köpetemet nem kapja meg, és marad bohóckodni ez a szétkínzott régi.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Mindegy én BF1et már ezen szeretném tolni :y

Szerintem bejelentés után pár héttel már piacon is lesz

TDC Geronimo
sima lemegy 300ra 100%

Kandurex
Nagyon várnám, hogy bedobja magát a pihe - puha és rábasszon egy erőteljeset,...nagyon kiábrándultam a Sony -ból az elmúlt időben. Mocskosul ráültek az eredményekre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
A "more expensive " miatt legalább 499-et tippelek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
50 dollárral hosszabb? Na az vicces, hogy ~14 ezerrel lenne drágább a NEO.

Szerintem 500 dolcsi körül lesz alsó hangon.

Totti5
Akkor az MSnek be kell dobnia magát az övével hogy elvigye a powaribanckodással az E3at. ( remélem nem az lesz, hanem játékokra fókuszálnak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.10. 14:01:53

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Én tippem az, hogy gamescomon bejelentik. 399 és október.

TDC Geronimo
Na hivatalos.

Sony confirms existence of PlayStation 4 Neo

Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.

“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both through the life cycle.”

Viszont nem lesz E3as bejelentés. BÚÚÚÚÚ

However, in a move that may disappoint some fans, Mr House said that Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale. “We want to ensure we have a full range of the best experiences on the new system that we can showcase in their entirety,” he said.

Nonetheless, he downplayed concerns that the move would cause interoperability problems between the old and new PS4 hardware.

“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” he said.

Tikal
mármint a marketing...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
Erre én köpök

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo

Most mondhatnám, hogy címet váltottak, nem hallottad? :-D

Dehogynem! 😊 Csak a csaj egy android lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Android? Nem inkább Detroit?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Jövő héten ott lesz az expón az Android. Erre a címre kíváncsi leszek nagyon, s mivel Quantic Dream, ezért bízom is benne. Jó lenne megint egy Heavy Rain-szerű élmény.

arty
sokba került a fejlesztése 😊 mármint az alapjátéké... állítólag... 😉

Forza.

Dehogy haragszom. Abszolút megértelek. És adom, hogy maga a játék rendkívűl drága és nagyon lassan csepegtetik a tartalmakat. Ráadásul rengeteg tartalmat folyton újrahasznosítanak. De ez a játék nálam amolyan kakukk tojás, mert minden hibája ellenére olyan szinten elvagyok vele, mint a befőtt. Megjelenés napja óta 1500+ órát raktam bele és még mindig órák hosszat játszok vele hetente. Én sem értem miért. Ezzel a kieggel is elleszek szerintem 100 órára biztosan.
TDC Geronimo
Ja elég szánalmas ráadásul az ellenfelek is ugyanazok átszínezve kb.

Tatyla
Ne haragudj de amíg egy strike újítás kimerül abban hogy egy régebbi strikeot letükröznek és hátulról haladsz vissza felé addig a bungie szégyellje magát mert anno kifizettük a guardian editionért a 90$-t erre a taken Kingel oda adta mindenkinek de tőlünk elvárta volna hogy fizessünk 40$-t ami ugye így már 130$, persze annyi eszünk volt hogy már ezt se vettük be, és most vegyem meg ezt az új csodát ami megint egy egy délutános tartalom +30$-ért ami így már 160$, na elmennek ők oda ahova gondolom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Volt (NDS is) egy ideig, és ami érdekelt 2D cucc. azokat végig is vittem. A 3D-s játékokhoz alkalmatlan, az irányítás, a felbontás, és a miniatűr képernyöje miatt. Jrpg-t azon játszani, és most nem a "csibi" stílusú bohóckodásokra gondolok, szentségtörés. Volt/van Vita-m is, na az egy fokkal jobb, de az sem jó arra. Nagy képernyő, nagyzenekari kíséret, remek szinkronhangok, látványos, néha szürreális helyszínek. Na ez kell egy jrpg-hez számomra.
Pécé ugye nem játszik nálam, az X1-re meg tényleg szinte semmi nincs, így marad a PS4, meg a kincstári optimizmus. 😊
Bandicoot
Lolozz, de attól még az vót! <#fogmosas>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
Olyan van, hogy az nem a te játékod. A Bioshock 1 egy csoda (volt).

(hagyjatok a system shockal!!! 😄 )

szerk: #52641 - LOL!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.10. 07:42:14

Forza.

Nem tudom miért, de engem totál leköt folyamatosan a Destiny a megjelenése óta, pedig szerintem is max egy 5 pontos játék, de imádok vele játszani. Az új kiegészítője nagyon várós számomra.
Harlekin
<#nevetes1>
Bioshock-ot leszarozni.Eszméletlen,ilyet se hallottam még😄
TDC Geronimo
Ezek betegek 😄D

mucsácsó
Lehet, hogy akkor nekem ezért tetszett ennyire... System Shock nekem kimaradt, de Bioshock nagyon átjött. Eleinte egyébként magam se értettem, hogy miért ajnározza mindenki... nagyon szép volt a grafika (akkoriban), de kellett egy kis idő, amíg megemésztem, hogy ez egy valamelyest RPG-elemekkel tarkított FPS - meg például hiába lövöd fejbe az ellenfelet, max picit több megy le a felette levő életerőt jelző sávból... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.09. 18:47:54
Moby
Sosem gondolkodtál pl. egy 3DS-en?

Bandicoot
Ha azt vesszük hogy a bioshock minden tekintetben visszalépés volt a systemshock 1-2-höz képest akkor biza lehet hogy van akinek szar....És bizony visszalépés volt.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

nem mindegy, hogy valami csak siman nem jön be neked vagy egyenesen SZAR (~ "... inkabb el se keszult volna"😉.
de hat a stilus. az örök 😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.09. 16:59:33

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A négy kiadó, akiket felsoroltál, számomra a leggyengébbek közül valók, jó nagy lejtmenetben. Szinte mindegyikük a mobil szegmens irányába nyit kínjában, annyira nem képesek piacképes AAA kategóriás játékot csinálni. Vagy nem akarnak. De inkább nem tudnak. Amikor 15 éve mé jó volt, az mára kevés, és ők megrekedtek a múltban.

Én leírtam. A második pályán untam az egészet. Untatott benne minden. Nem tudott lekötni. Mit kéne még írni róla?

Egy szóval sem írtam se azt, hogy szar, se azt, hogy fos.

<#nezze> #52625

Totti5
Az egy egyszerű "szar" "fos" helyett ha valaki azt írná miért nem tetszik neki, akkor nincs belőle ugatás, de ha csak ennyire futja, akkor nem kell csodálkozni. Ha meg csak annyi van meg hogy "szar" "fos" akkor minek ezt mindenki tudtár adni? érdemi infó nincs benne, csak fika, annak is a leprimkóbb alakja.

BIO Infet végigvittem, a story, helyszín, világ, 2 főszereplő remek volt. AI rém gyenge, gunplay egyszerű dara, ami nagyon balanszolatlan mint ahogy a képességek. Loot felesleges macera. Élveztem, de nem a mechanika miatt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.09. 16:03:15

Optimistán tekintek a jövőbe, mert egy éven belül rengeteg nekem való anyag érkezik, ha csak a Sony bele nem rondít, de annyira ők sem dilettánsok.
A kétezres évek közepén történt valami a japán fejlesztőkkel, és nagyon nehezen jönnek ebből az állapotból. Meg lehet nézni hogy a PS2 korszakban micsoda felhozatala volt a Capcom, Konami, Square, Sega négyesnek, csak hogy a legnagyobbakat említsem, meg most miket kínálnak. Döbbenetes a kontraszt. Ez csak azért szar nekem, mert a kedvenc játékaim zöme onnan származik.
<#csodalk>

Miért is? Valami univerzális értékítélet alapján a BioShock az kodifikáltan JÓ? Vagy azért JÓ, mert SZERINTED jó? És ha másnak nem jó, akkor a másik már HÜLYE?

<#nezze> #52631

TDC Geronimo
Ha nálad pl egy bioshock szar, akkor ott nem másik ízlésével van baj, hanem a tieddel.

Nem tehetek róla, hogy minden szart nem vesz be a gyomrom, túl kifinomult az ízlésem! <#rinya>

TDC Geronimo
A tipikus magyar ember inkább te vagy, az állandó elégedetlenkedő.

Akkor nem marhaság egy hozzászóás szerinted, ha egyezik a te véleményeddel, illetve a játék a te preferenciáddal. Brávó! <#taps> Tipikus magyar ember vagy. Jól reprezentálod az átlagot. <#levele>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.09. 15:36:10

TDC Geronimo
Már észrevehetted volna, hogy bődületes marhaságokat szokott összehordani én már rég nem veszem komolyan, amiket ír

darkSectorxxx
3-1 van jelen szerintem, a kis háromszög opcionális ugye. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Bioshock első része elég hangulatos volt. Jó, a végére kicsit elfáradt, de azért nem mondanám, hogy ne készült volna el.

Viszont a többi része, ehh...<#levele>

mucsácsó
Ember, mivan veled?! 😄 Még második részt megértem valahol, hogy lökted félre - mert én is ezt tettem - de aztán pár évre rá kapott még egy esélyt, és nem bántam meg, mert egész jó volt - még úgy is, hogy nem az 1. és 3. rész fejlesztői csinálták (érződött is). De azok pedig zseniálisak voltak, főleg az Infinite. Persze ízlések és ficamok 😛

<#wow2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A BioShock inkább el se készült volna. Az első rész kimaradt, a második részt 10 perc után löktem félre, a harmadik részt sírva toltam végig, kizárólag becsületből, a nagy hájp miatt. Hiba volt. Két pálya után elképesztően untam.

Totti5
Aztet nem tudom. Tartalmat és minőséget szállítanak. Azt hogy a UBI sandbox nem tetszik valakinek könnyen orvosolható, mert az anyacég logó alapján lehet szelektálni. Szar UBI, fos EA. Ez így egyszerű és könnyű.

Nagyszerű élményeket adott a
Trials Evolution
Rayman Legends
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Assassin's Creed Unity
Valiant Hearts: The Great War
Watch Dogs
Assassin's Creed Syndicate
Far Cry Primal

For Honor, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ígéretesnek tünik, várom őket és persze egy Splinter Cellt is, ami egyértelműbb lenne ha nem hasalt volna el a kiváló előző rész, így nem csoda hogy parkolópályán van ( de egy E3as bejelentés GIGA lenne, persze csak ha a BC irányvonalát követi )

Moby
Egyetlen részét sem toltam végig 😊 Be vagyok oltva steampunk ellen.