PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
@Kandurex: má' megint mé' fos a Titanfall 2 multi? 😄 szerintem teljesen rendben van - mondom ezt úgy, hogy nem játszottam az első résszel persze. de nekem átjön, hogy ilyen pörgős, meg jónak tűnik ez a kampós cucc is.
viszont Jade-en osztoznánk, nap másik felében az enyém <#dumcsi>#dumcsi><#buck>#buck> ájulásig... <#idiota>#idiota>
40 éves, de szerintem 30nak se néz ki... tündér <#wow3>#wow3>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BFben semmi féle butítás nem volt hisz ezelőtt egy mikroszekundumnyi gameplayt nem mutattak be róla. Az első tréler szinematik bejátszásokból összeállított montázs volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze a sok szakállas, iparági jeti közül kiemelkedik, nem vitatom.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hát....<#zavart2>#zavart2>
SW játékokból semmit nem láttunk, pedig ez lett volna a legfontosabb. <#rolleyes>#rolleyes>
A Battlefield addig volt érdekes míg el nem kezdtek játszani,...online multiszar <#kocsog>#kocsog> és erőteljes downgrade is felfedezhető a megjelenítésben <#lama>#lama>. Talán a single rész lesz igazán fasza. Remélhetőleg. <#violent>#violent>
Titánfall fail? Aham. Megint egy istenszara multi. (bár szinte semmit nem láttunk, de ha csak ennyi, akkor annyi) <#gunyos1>#gunyos1>
És a végére valami vállalható is: Jade Raymond fosóját egész nap szúrnám. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 09:11:09
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Ne öljétek meg egymást
2. Senki nem hülye azért, mert más játékot szeret mint Slick
3. Dark, ne haragítsd magadra jobban a népet
4. Ne várjatok Bloodborne 2-t, mert nem lesz
5. Sőt, túl sokat se várjatok, maximum nem csalódtok!
@Moby: Tartsd addig kordában a népet!
<#nevetes2>#nevetes2>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az csak a BF miatt volt. Sorry. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ami érdes volt hogy lesz Prey, de az se mostanában. 😄
Én meg valami miatt úgy emlékeztem, hogy még1 játék hozzájuk tartozik, amiről nem volt szó, ez a Kál of csulu, én erre vártam, de akkor vagy nem lesz mégse, vagy már nem hozzájuk tartozna a játék?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Battlefield 1
Titanfall 2
Mass Effect Andromeda
Dishonored 2
Prey
Eddig is ment a bullshit de most ömlik és szakértés lesz 0-24-ben....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Btw, Doom DEMO pedig kijön/jött mind3 platformra, akinek esteleg kimaradt és kíváncsi.
Mellesleg nem kapcsolna ki téged a házigazda legalább az E3 végéig?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.13. 01:19:56
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most szerintem beállítom az órát azt alvás, amíg nem lesz a béshájda konf. 😊
Sony fog még szivatni, az is valami hajnali időszak lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt most e3 van ráérek utána pihenni. 😄
Tudom hogy kamukép, biztos mire kijön nem fog így kinézni, de legalább single és nem fps.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:50:44
Ezt akkor asszem kizárhatjuk, hogy PC-n 1080p felett bármilyen simpla vga 60fps fixen meghajtaná. Hacsaknem trükköznek valamit.
Legalábbis jogosan következtethető az értékek alapján.
Akkor kb ki lehet okoskodni, hogy konzolokra hogy oldják meg. 😄
ti nyomjátok?
Streamnél sokkal jobban néz ki, de ez egyértelmű.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Legalábbis egy része 1000% hogy bivaly pc-ken futott, hacsak nem müködik az egér és bill. konzolokon. 😄
Szép így is, ez nem vitás, de ilyen hiperszuper textúrák nem lesznek ekkora területen 1080p 60fps mellett.
64 játékos, kb 20 jármű, robbanás, kutyaizéja.
Ez szerintem lehetetlenség lenne, hiába van most pc-n GTX1080 láz, ez annak is azért komoly téma lehet.
Valamint ja, a pre-alfa tuti fog még csiszolódni, remélem eltüntetik ezeket a textúratöltéseket.
De az a sok most homályos rész szerintem annyira nem fog változni, talán úgy tudom elképzelni, hogy singleplayerben szebb lesz.
Csak ott meg kérdés, hogy mész-e majd ekkora területeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:37:15
bár írják, hogy BF4 alfa is köpedék volt anno.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.13. 00:31:38
A stílust?
A CoD elment egészen a nagyontávoli jövőig a 2. világháborútól azért.
Játékmenetben meg a BF annyira azért ám nem változott meg, most ezek mind skinek, a repcsi a járművek, az egész a BF3 óta léteznek, annyit nem változott azért, ha így nézzük akkor a cod-ba meg aztán már a piaci rugósbicskától kezdve minden belekerült.
Szóval ezt ha összenézzük akkor vagy mindent, vagy adott elemeket kell venni, de amit bejárt a cod sorozat, az többet ölel át mint a BF sorozat, igaz részekben nem volt annyi BF sem.
CoD-ban már annyi kütyü meg loszar van, most átvette ezt a falon futást, akkor volt ez a jetpack is. Azért ha így veszem ott rengeteg dolgot beraknak évente, maga a gyors játékmenet ami változatlan, de a BF játékmenete sem más a 3. rész óta.
Ha viszont csak a mostani részt veszed alapul, akkor igen a BF önnmaga eddigi részeihez képest stílusban váltott, a cod eddig is ilyen furturisztikus valami volt pár rész óta.
Attól függ hogy nézed.
De én mindig azt mondom a játékmenete miatt nem lehetnek riválisok, teljesen más stílus a 2 játék, más játékosokkal.
Ha vesztek, akkor visszaadom. 😄
mindenesetre engem meggyőzött ez a "csúnya" gameplay is, kíváncsi leszek, hogy PS4-en hogy fog szuperálni majd valójában. remélem nem lesz olyan mosottszar, mint az ME Catalyst..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ki tudja, lehet a cod is jövőre visszamegy a multba, keres magának egy stílust, ősemberes? 😄
Kőbaltákat dobálnak egymásnak majd a fák tetejéről. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:16:47
És emellé társul az, hogy látványra eltörpül a BF1 mellett.. 😄
Eddig is szebbek voltak a BF játékok a COD-októl, szóval nem értem most hirtelen miért RIPCOD, ha eddig is tulélte a dolgot a sorozat?
Mindketttővel sokan fognak majd játszani, de hogy csak a látvány megölné a riválisát, ezt bebizonyította a történelem, hogy baromság. 😊
64-es multi eddig is volt, nagy mapok eddig is voltak, rombolhatóság is volt.
Igazából nem ezen fog múlni a cod sorsa, csakis saját döntésein.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:10:12