PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki eddig nem vett Xboxot autós játékok miatt ( Horizon 2, Forza 5-6 ) ezután sem vett volna, de most örül mint a tejbetök hogy jön a Horizon 3 Win10re és odarúg hogy akkor nem kell konzolt venni. Könyörgöm ha engem érdekel egy játék akkor játszok vele nem kerülöm azt évekig, aztán nem szövök szappanoperát mellé a konzol végnapjairól.
Hány és hány játék jelenik meg úgy hogy 1 évig csak egy platformra elérhető. PCről folyamatosan jönnek át konzolra a címek. Elite, Wasteland, Divinity, Xcom 2. Azt a kárt ki fizeti meg? tényleg ilyet komolyan le lehet írni, ilyen hülyeséget?
Ja hogy kár csak Xbox esetében létezik. Végülis nyakatekert módon mindig ki lehet hozni rossznak.
Vedd meg visszamenőleg a játékokat. Kérlek, vedd meg, mindet. Mindent vegyél meg mégegyszer ami nem 1day jelent meg PS, X, PC trióra, hisz minden átverés. Meg kell venned megint.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi baszott jó csapatot raktunk össze! Eddig szokott tartani 1 meccs általában!<#nevetes1>#nevetes1>
https://www.youtube.com/watch?v=3sTfRewOFTM
https://www.youtube.com/watch?v=XjIYzlLNSdM
https://www.youtube.com/watch?v=x9NrFy7WHlg
Ja most esett le, hogy letölthetem a demot is. xD
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:55:21
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De jó isten! Most nézem a trailereket és ez már valami!
Nem vártam semmit idén annyira..de még meg is leptek pl ezzel (Days Gone):
Meg a God of War jesszus 😮
Horizont viszont valamiért nem adja. Igaz jól néz ki, de valamiért nem vonz.
Kojima játéka meg...egyszer tuti elkészül 😄
Resi 7 tiszta outlast.
Detroid meg szokásos jóság amit kár lenne kihagyni. Remélem magyarul jön!
+ Ráadás ha már ma magyar osztrák foci!
@Battlefield
Battlefield retweetelte: Luke Ouray Luscavge
In MP: British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:14:03
Itt nem a PC a lényeg, hogy neki ne legyen, hanem hogy szó szerint embereket húztak csőbe.
Ezt lehet magyarázni, szépíteni.
Tuti hogy sok játékos ennek tudatában inkább egy pc-re költötte volna az xbox árát ebben biztos vagyok.
Én szerintem megvárom Gears-t és kalap kabát.
Most legszívesebben kifizettetném a megvett játékokat a kedves Microsoft-al, mert ugye most ha eladom a gépet, visszamenőleg vehetem meg a játékokat, mivel szerintem, csak az ezutáni megjelenésekre vonatkozik ez a 2in1.
Szemét húzás egy kicsit tőlük a meglévő tulajokkal szemben.
Az nem para ha megy át exclusive pc-re, leszartam én is, de ez a tegnapi....
Hát lehet sokan nem exclusive-ok miatt vesznek konzolt, de én így nem kérek belőle.
Pc-n meg ingyen multizol.
Én mondom ez gáz.
Szomorú ezt így mondani, de gáz.
Az új hardver viszont mindig izgalmas és olyan játék meg egyik konfon se volt, mint pl. a The Last of Us bejelentés annak idején, ami teljesen a semmiből jött és totál meglepetést okozott. A legtöbb játék már leakelődött előzetesen, ami meg nem, az nem volt annyira az én világom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Volt új Mortal Kombat bejelentés is? <#ravasz1>#ravasz1>
A Sony konfja szintén jó volt. Nálam a MS nyerte az E3-a scorpion miatt. Kíváncsi vagyok most már a Neora nagyon.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Vagy bizonyítsd be, hogy mint PS4 tulaj sértegettem az MS-t, vagy ne rágalmazz és ócsárolj minket.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.14. 09:08:09
Hideo Kojima? Kojamia? Komija? Szóval ez a fazon aki tönkre kúrta az MGS utolsó részét. Most komolyan? Ezzel előállni? Ez a semmi még a semminél is semmibb. <#bdead>#bdead>
Spiderman, alapjába véve oké, csak játék nem volt, de nem is tudok rá rosszat mondani. Amolyan mozis-spiderman. Csak játékot nem sikerült bemutatni. Várunk valami többet mondóbbra. <#kerdes>#kerdes>
Detroit Become Human, mikor láttam a készítőket, egyből tudtam mire kell számítani. Ez nagyon profin tálalva lett, ahogy várható volt. <#heureka>#heureka>
Resident Evil sokadik, teljesen rendben van, mintha visszatalálna önmagára ez a rész. Több hangulat volt benne, mint az előző 5-be együtt véve. Még információt. <#eljen>#eljen>
Horizon, kicsit olyan érzésem volt, mintha a legutóbbi Far Cry -t nézném,...viszont sokkal több az alapanyag benne...., ebből, ha csak nem viszik túlzásba a gyűjtögetős, vadászós játékot,....kicsit talán a Last Of Us felé kacsingatnának, egy nagyon - nagyon jó játék lehetne. <#fejvakaras>#fejvakaras>
God of War, ettől csak azt vártam, hogy tépje le az arcom. Minden pillanata rendben van. Ez játék. Ez preorder. <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 09:07:32
Gears sokadik rész, ...hát ez nem akarta letépni a fejem, nem nyomta fullba a gagyit, de nem is akart nagyon több lenni, amolyan féltisztes iparos munka. Még kellene pár játékmenet videó. <#confused>#confused>
Killer Instinct, 20 éve nem érdekelnek az egy képernyős verekedős játékok, ez amolyan arcade stílus, játékterembe simán beáldozok rá pár 100 -as érmét, de otthonra nem kéne. <#rolleyes>#rolleyes>
Forza autóka, akkor érdekel majd, ha fullos VR -be tolom a scorpion! Amúgy VR nélkül ez a típus nem játszik. <#nezze>#nezze>
FFVX, lentebb írtam, szép, jó,...buzis...., értékelhetetlen a harc. <#help>#help>
Scalebound, nem ez volt az az agyfosás, hogy kis piros szívek estek ki a megölt ellenfelekből? De tényleg, ott én kicsit élve szartam be... amúgy most pont egy multi bemutatóval szeretnének megfogni..<#wilting>#wilting>....hát igen, a jó anyjuk lábát akarják ilyesmivel megfogni. <#levele>#levele>
Volt még kalózos multi, ez az esélytelen nyugalmával indult, ronda, multi ésatöbbi <#help>#help>
Project Scorpio, számomra lopta a showt <#hawaii>#hawaii>
Ezt várom a folytatástól is. A többi cucc eléggé mehh volt.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.14. 08:38:51
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ghost recon, ronda, sandbox, multi orientáció gyanú, skip a gecibe <#gonosz3>#gonosz3>
Volt South, meg Assa film? Ezeket nem értettem minek oda. Értékelhetetlenek. <#csodalk>#csodalk>
For honor, fasza grafika, fasza hangulat,a harc fa...hát az nem fasza, bár elég keveset láttunk, több infó kell belőle, mert ebből még bármi lehet <#eljen>#eljen> (első cím ami vállalható)
Watch Dogs, hát erről már beszéltem, feka ide, feka oda, ezen már semmi nem segít, közép szar játéknak nem kell folytatás. <#szomoru2>#szomoru2>
VR -es fasságok, alapjába véve pozitívan állok hozzájuk, de ezek csak a szokásos kritikán aluli minőséget prezentálták <#ejnye1>#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 08:31:49
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
SONY E3!
God of War:
Horizon:
Death Stranding (Kojima game):
Days Gone:
Resident Evil 7:
Detroit Become Human:
Spiderman:
Egy dolog bant, hogy kb semelyiknel sem tudunk datumot 😞
Megnezem az egeszet megegyszer szeritnem 😄D
Jesszusom.
De a God of War + Horison + Kojima + ez a Days Gone magasan vitte.
Ehhez képest a többi konf csak duma volt.....itt alig volt sallang, végig game keményen. <#pias>#pias>
Asszem nem lesz itt probléma 2017-ben sem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 04:21:50
Mászkálós, a környezet, a karakterek, minden, nem tudok belekötni....egyszerűen.
NAGYON DURVÁN belenyúlnak mindig a tutiba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eddig ha jól néztem kizárólag PS exclusive játékokat láttunk.....hihetetlen.