PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem a kocakonzolosok a tömeg, akik éveket rínak hogy nincs semmi exlu, meg mint primadonnák 25 exlu játékot kicsontoznak hogy így meg úgy nem jó, marad 3 ami miatt meg nem éri meg neki a konzol.

Aki eddig nem vett Xboxot autós játékok miatt ( Horizon 2, Forza 5-6 ) ezután sem vett volna, de most örül mint a tejbetök hogy jön a Horizon 3 Win10re és odarúg hogy akkor nem kell konzolt venni. Könyörgöm ha engem érdekel egy játék akkor játszok vele nem kerülöm azt évekig, aztán nem szövök szappanoperát mellé a konzol végnapjairól.

Hány és hány játék jelenik meg úgy hogy 1 évig csak egy platformra elérhető. PCről folyamatosan jönnek át konzolra a címek. Elite, Wasteland, Divinity, Xcom 2. Azt a kárt ki fizeti meg? tényleg ilyet komolyan le lehet írni, ilyen hülyeséget?

Ja hogy kár csak Xbox esetében létezik. Végülis nyakatekert módon mindig ki lehet hozni rossznak.

Vedd meg visszamenőleg a játékokat. Kérlek, vedd meg, mindet. Mindent vegyél meg mégegyszer ami nem 1day jelent meg PS, X, PC trióra, hisz minden átverés. Meg kell venned megint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
Najó ez a Resi 7 demo tiszta silent hill hangulatú na meg outlast. Fura de egyenlőre tetszik. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Hála a jó Istennek.... be is baszna, ha még a GoW-ot sandboxosítanák... nekik még nem ment el az eszük 😄 viszont kurvára várom, már 3x megnéztem a videót, valami eszméletlen... gondolom 2017 ősznél előbb nem fogjuk látni, van egy olyan érzésem... 😞
darkSectorxxx
Nem lesz Open, csak ilyen Tomb Raider-es nézetű . 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ugye, kiszednek a zsebünkből pár ezret. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Helyes. 😊

TDC Geronimo
Nem lesz open world szerencsere ezt interjuban utana megerositettek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
Hogy állsz ow-al?
Mi baszott jó csapatot raktunk össze! Eddig szokott tartani 1 meccs általában!<#nevetes1>

https://www.youtube.com/watch?v=3sTfRewOFTM

https://www.youtube.com/watch?v=XjIYzlLNSdM

https://www.youtube.com/watch?v=x9NrFy7WHlg
AntiHero
Resi 7 live akit érdekel:

Ja most esett le, hogy letölthetem a demot is. xD
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:55:21

AntiHero
Ennek én is. Egész jó irányt vett fel. Bár kíváncsi leszek, hogy működik majd ez a világ. Nyitott lesz e.. vagy cső szerű.

TDC Geronimo
Annak hogy a gow egy uj iranyt vett rendkivul orulok. Ez igy ebben a formaban meg eleg friss elmeny is lehet

Janey
Már megint nem bírsz magaddal te bohóc? 😛

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

n000rbi
Nem esett le látom. A gép kódneve Scorpio, "n" nélkül 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Bealudtam sajnos. 😞

De jó isten! Most nézem a trailereket és ez már valami!

Nem vártam semmit idén annyira..de még meg is leptek pl ezzel (Days Gone):

Meg a God of War jesszus 😮

Horizont viszont valamiért nem adja. Igaz jól néz ki, de valamiért nem vonz.
Kojima játéka meg...egyszer tuti elkészül 😄

Resi 7 tiszta outlast.

Detroid meg szokásos jóság amit kár lenne kihagyni. Remélem magyarul jön!

+ Ráadás ha már ma magyar osztrák foci!

‏@Battlefield

Battlefield retweetelte: Luke Ouray Luscavge

In MP: British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:14:03

darkSectorxxx
Thx, bár feltéten nem szeretném összeugrasztani a 2 társaságot, de most microék most inkább maguknak kedveztek. Ez konkrétan amit tegnap láttunk ez bárhogy nézzük, eléggé nagy csalódás sok embernek.

Itt nem a PC a lényeg, hogy neki ne legyen, hanem hogy szó szerint embereket húztak csőbe.

Ezt lehet magyarázni, szépíteni.

Tuti hogy sok játékos ennek tudatában inkább egy pc-re költötte volna az xbox árát ebben biztos vagyok.

Én szerintem megvárom Gears-t és kalap kabát.

Most legszívesebben kifizettetném a megvett játékokat a kedves Microsoft-al, mert ugye most ha eladom a gépet, visszamenőleg vehetem meg a játékokat, mivel szerintem, csak az ezutáni megjelenésekre vonatkozik ez a 2in1.

Szemét húzás egy kicsit tőlük a meglévő tulajokkal szemben.
Az nem para ha megy át exclusive pc-re, leszartam én is, de ez a tegnapi....
Hát lehet sokan nem exclusive-ok miatt vesznek konzolt, de én így nem kérek belőle.
Pc-n meg ingyen multizol.

Én mondom ez gáz.
Szomorú ezt így mondani, de gáz.

lwb
Elég hülye név, az igaz. 😊 Főleg, hogy rövidítve meg PS. Aztán majd 4 év múlve lesz project scorpion 2, ami meg röviden PS2 lesz? 😊

Az új hardver viszont mindig izgalmas és olyan játék meg egyik konfon se volt, mint pl. a The Last of Us bejelentés annak idején, ami teljesen a semmiből jött és totál meglepetést okozott. A legtöbb játék már leakelődött előzetesen, ami meg nem, az nem volt annyira az én világom.

Kandurex
Meg van, h ő csinálta, csak ezt a fazon olyan meg NEM érdemelt figyelem lengi körül, hogy elképesztő.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
>Nálam a MS nyerte az E3-a scorpion miatt

Volt új Mortal Kombat bejelentés is? <#ravasz1>

lwb
Kojima csinálta az összes MGS játékot. 😊 Mondjuk nekem se jött be annyira az 5, de a korábbiak se, igaz csak a 4-et meg a HD remaster pakkot próbáltam. Nem vagyok oda a japán fejlesztésű játékokért, egyszerűen nem az én világom. A humor, a történetmesélés, az egész úgy ahogy van nem bejövős. Másnak meg igen, ez van.

A Sony konfja szintén jó volt. Nálam a MS nyerte az E3-a scorpion miatt. Kíváncsi vagyok most már a Neora nagyon.

Tatyla
Haza érek megint ki kell itt takarítani

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amiga
Ha tovább flémelsz és sértegeted a PS4 tulajokat, kidobatlak innen egy moderátorral.

Vagy bizonyítsd be, hogy mint PS4 tulaj sértegettem az MS-t, vagy ne rágalmazz és ócsárolj minket.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

mucsácsó
PS4 topicon belül hadd menjen már a fanboyism... 😄 nem a XBONE topicba mentünk verni a nyálunkat legalább. Amúgy meg tartom továbbra is amiket mondtam, köszönőviszonyban nincs továbbra sem az a konzol kínálata a PS4 exkluzívokhoz képest...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.14. 09:08:09
Kandurex
Sony konf:

Hideo Kojima? Kojamia? Komija? Szóval ez a fazon aki tönkre kúrta az MGS utolsó részét. Most komolyan? Ezzel előállni? Ez a semmi még a semminél is semmibb. <#bdead>

Spiderman, alapjába véve oké, csak játék nem volt, de nem is tudok rá rosszat mondani. Amolyan mozis-spiderman. Csak játékot nem sikerült bemutatni. Várunk valami többet mondóbbra. <#kerdes>

Detroit Become Human, mikor láttam a készítőket, egyből tudtam mire kell számítani. Ez nagyon profin tálalva lett, ahogy várható volt. <#heureka>

Resident Evil sokadik, teljesen rendben van, mintha visszatalálna önmagára ez a rész. Több hangulat volt benne, mint az előző 5-be együtt véve. Még információt. <#eljen>

Horizon, kicsit olyan érzésem volt, mintha a legutóbbi Far Cry -t nézném,...viszont sokkal több az alapanyag benne...., ebből, ha csak nem viszik túlzásba a gyűjtögetős, vadászós játékot,....kicsit talán a Last Of Us felé kacsingatnának, egy nagyon - nagyon jó játék lehetne. <#fejvakaras>

God of War, ettől csak azt vártam, hogy tépje le az arcom. Minden pillanata rendben van. Ez játék. Ez preorder. <#szeret>

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 09:07:32

Seth
Mi a fene volt ez a Resi 7 demó? Nagyon elmentek más irányba

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Pihe puha konf:

Gears sokadik rész, ...hát ez nem akarta letépni a fejem, nem nyomta fullba a gagyit, de nem is akart nagyon több lenni, amolyan féltisztes iparos munka. Még kellene pár játékmenet videó. <#confused>

Killer Instinct, 20 éve nem érdekelnek az egy képernyős verekedős játékok, ez amolyan arcade stílus, játékterembe simán beáldozok rá pár 100 -as érmét, de otthonra nem kéne. <#rolleyes>

Forza autóka, akkor érdekel majd, ha fullos VR -be tolom a scorpion! Amúgy VR nélkül ez a típus nem játszik. <#nezze>

FFVX, lentebb írtam, szép, jó,...buzis...., értékelhetetlen a harc. <#help>

Scalebound, nem ez volt az az agyfosás, hogy kis piros szívek estek ki a megölt ellenfelekből? De tényleg, ott én kicsit élve szartam be... amúgy most pont egy multi bemutatóval szeretnének megfogni..<#wilting>....hát igen, a jó anyjuk lábát akarják ilyesmivel megfogni. <#levele>

Volt még kalózos multi, ez az esélytelen nyugalmával indult, ronda, multi ésatöbbi <#help>

Project Scorpio, számomra lopta a showt <#hawaii>

lwb
Hát, inkább mint poénos rajzfilm volt jó az első rész is. Mondjuk szeretni kell a south parkot hozzá, az tény. De a stick of truth képes volt olyasmire, amire kevés játék képes: vicces volt.

Ezt várom a folytatástól is. A többi cucc eléggé mehh volt.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.14. 08:38:51

Kandurex
Nekem mint játék nem jön át 😞

Totti5
MS nem húzza le magát a WCn, meg a PC sem és a Nintendo sem. Tele volt az MS konf MS játékokkal, jobbanál jobb címekkel. Nagyon jó ha tetszik a Sony, de attól nem lesz jobb a Sony hogy a többit rugdosod, sem igaz. Élvezd amit kaptál, több 10 millióan meg az MS címeket várják.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lwb
South Park? Az volt a legjobb az egész Ubi konfon szerintem.

Kandurex
Ubi konf:

Ghost recon, ronda, sandbox, multi orientáció gyanú, skip a gecibe <#gonosz3>

Volt South, meg Assa film? Ezeket nem értettem minek oda. Értékelhetetlenek. <#csodalk>

For honor, fasza grafika, fasza hangulat,a harc fa...hát az nem fasza, bár elég keveset láttunk, több infó kell belőle, mert ebből még bármi lehet <#eljen> (első cím ami vállalható)

Watch Dogs, hát erről már beszéltem, feka ide, feka oda, ezen már semmi nem segít, közép szar játéknak nem kell folytatás. <#szomoru2>

VR -es fasságok, alapjába véve pozitívan állok hozzájuk, de ezek csak a szokásos kritikán aluli minőséget prezentálták <#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 08:31:49

És tényleg. Nagyon kemény.
Én még a Gears4et megvárom, végigjátszom aztán megy a levesbe nálam is.
Érdemes volt fent maradni és élőben nézni a sonyt. Ilyen király show nem volt már évek óta. Pedig a lagymatag EA, meg MS show után fent sem akartam maradni rá. Az Ubi show után még a netet is ki akartam köttetni, az annyira rossz volt. Aztán jött a sony és megbaszott mindent. Ütött, mint az ipari áram.
mucsácsó
Fent van, töltöm 😄
En meg arra jottem ra, higy eladom az xboxom. Teljesen felsleges, a Microsoft vegkepp elbukta ezt a generaciot.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

mucsácsó
Állítólag ma jön már a Resi7 demó plusosoknak 😄 kíváncsi leszek..
n000rbi
Végignéztem pár trailert a sony konfról. Ha ennek csak a fele igaz, akkor én már boldog vagyok, tetszett, na. <#eljen>

Ez az uj God of War allat jo! 2017-ben ez a szinvonaal,kell. Kurvara elavult lett volna mar a regi mechanika.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
NO COMMENT:

SONY E3!

God of War:

Horizon:

Death Stranding (Kojima game):

Days Gone:

Resident Evil 7:

Detroit Become Human:

Spiderman:

mucsácsó
Fixen. Meg ugy is, hogy voltak leakelt dolgok. Uristen, hat en nem fogok aludni ma mar, ugy felpörögtem 😄
Egy dolog bant, hogy kb semelyiknel sem tudunk datumot 😞

Megnezem az egeszet megegyszer szeritnem 😄D
darkSectorxxx
Na ez kemény volt, szerintem a pókemberen kívül nincs játék ami ne vennék meg majd ezekből.
Jesszusom.
De a God of War + Horison + Kojima + ez a Days Gone magasan vitte.

Ehhez képest a többi konf csak duma volt.....itt alig volt sallang, végig game keményen. <#pias>
Asszem nem lesz itt probléma 2017-ben sem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 04:21:50

Myselor
azért én örültem volna még valami from játéknak meg a kingdom hearts 3at is várnám már nagyon.az új red deadet is megnéztem volna de talán majd még mutatnak valamit egyik nap
TDC Geronimo
Azt hiszem utóbbi pár év legjobb konfja volt

darkSectorxxx
Pont ezt akartam mondani, lehet csak én vagyok ezzel, így, annyira eltalálnak mindent, mintha az én izlésemnek csinálnák, ez is kegyetlen fasza játék, minden....

Mászkálós, a környezet, a karakterek, minden, nem tudok belekötni....egyszerűen.

NAGYON DURVÁN belenyúlnak mindig a tutiba.

Myselor
az ázsiaiaknál?😄 mondhatni xd
Tikal
ja, hogy ez már jónak számít? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
komolyan befosok még ez is geci jónak nézki ez a pókfaszom kell minden 😄 megérte fennt maradni
darkSectorxxx
Oksa ezt még hová fokozhatják??????

Eddig ha jól néztem kizárólag PS exclusive játékokat láttunk.....hihetetlen.

mucsácsó
Aztakuuuuuuuuzva, kirazott a hideg!
Myselor
na kojima még angolul is megtanult picit 😄