PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ez meg közben elérte a 10 millát...

Overwatch ‏@PlayOverwatch 1 min1 minute ago
Ten million Overwatch agents activated and counting! Thank you for daring to see the world for what it could be.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.14. 18:52:49

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Folytatta a Capcom a DMC-vel, majd jött a Tomb Raider.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
basszus, a RE7 VR-ban is lesz? Mert nekem ez már így is sok, tiisztára úgy érzem magam mint az első részekkel, para 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
2* toltam le resi demot de ezek nekem elő se jöttek 😄

Totti5
No ez egyre jobb. Már fel fel idézi az első rész harcait.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Ghost Recon: Future Soldier utód féle, az volt ilyen ( a gameplay, de nyilván ez az új sokkal nyitottabb ) Járműkezelés béna, és még nem állt össze az egész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.14. 17:38:58

darkSectorxxx
Akkor kicsit furcsa lesz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Azért én nem bánnám, ha nem lehetne kiugrani a második emeletről anélkül, hogy életet veszítesz 😄 Ezeket mindig is utáltam a sorozatban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ööö, ez a Wildlands kicsit árkádosabb lett mint az első videókon láthattuk, nem? Végül is egy átskinezett Division amiből kivették az RPG elemeket, de valahogy túl gagyi lett, pl mikor leugrik a motorról nagy sebességnél, meg az autokázás is...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.14. 16:37:20

mucsácsó
Mi már csak ilyen elégedetlenkedő, kákán is csomót kereső kocakonzolosok vagyunk, akiknek már a cím se mindegy, azé'.. 😄

nem tudom egyébként, ez csak ilyen apróság...mint pl. amikor gagyi borítót kap egy játék, az is eléggé aggasztó. nyilván nem azzal játszol, de azért...na! 😄
Tikal
<#nevetes1>

Totti5
+1

Bár ez a mondás szokszor előkerül :

"ha nem ez lenne a címe jobb játék lenne" <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.14. 16:13:28

Tikal
Kit érdekel mi a címe <#conf>

mucsácsó
ezaz, nekem is ezért "fáj"... még 1-2 játéknál indokolt, hogy cím nélkül kezdjék (teszemazt, pl. Tomb Raider-nél okés volt), de God of War folytatásnál nemár bakker... méjóez?! 😄 és ezen rész folytatásánál meg elkezdik a fos alcímezést, ami szerintem méggázabb...
De Battlefield EGY után már semmin se lepődök meg... 😄 IDEVELE!!!
TDC Geronimo
Ami nekem kifejezetten tetszik, hogy kratos végre karaktert és személyiséget kap, nem az az arrogáns bunkó senki lesz, aki eddig volt (mint karakter)

Kandurex
<#gunyos1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
nincs és valószínű nem is lesz, rajtad meg 2-3 emberen kívül a földön BFbe nem érdekel senkit a single <#banplz>

Kongy
NFS szériánál is van már 2 Most Wanted, 2 Hot Pursuit, meg most a sima NFS cím.... nem tudnak már mit kezdeni a franchise-zal, ez szépen jelzi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Nem trailer, ingame bemutató.

TDC Geronimo
single... ott a 2 trailer az single

Kandurex
ebből nincs valami single bemutató?

TDC Geronimo

Tatyla
na kicsit takarítottam,innentől fogva törlöm a másik konzol fikázós kommenteket is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
gow címmel már volt játék. az így baromság. kretén EA kezdte anno asszem... 😞

Forza.

vixo
Simán lehetne négy,mivel az Ascension előzmény volt,hiába jött a 3 rész után. Ez viszont a 3.rész után van időben, szóval bármi gond nélkül kaphatta volna a 4.sorszámot, pláne azok után, amikor megjelent a 3.rész remaster trailere, akkor a trailer végén 4 darab omega jel sorakozott fel,kvázi utalva arra,hogy készül a 4.rész.

Kongy
Mert nem lehet 4, mivel az az Ascension volt. Nem lehet 5 sem, mert akkor azt hinné az ember, hogy az Ascension folytatása. Így a tiszta, hogy csak GoW. Mondjuk egy alcím elfért volna.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Ennyi. Akkor meg főleg nem értem, miért nem lehet 4-nek hívni 😄 arra fasza, hogy megzavarják a népet...
TDC Geronimo
Nem reboot. Interjuban mondtak hogy a 3 utan jatszodik

mucsácsó
Szerintem nem teljes reboot amúgy, sőt; biztos, hogy lesznek összefüggések. De majd meglátjuk 😊
Bár én odacsaptam volna simán a 4-es számot a végére, még akkor is, ha nem is implicit folytatás 😄 már csak azért is, mert így most mi lesz a kövi részekkel majd megint... 😄 elkezdik a buzi alcímeket dobálni... (vágom, worldsfirstproblem)
darkSectorxxx
Srácok, ez egy Reboot, ne keressetek összefüggéseket! 😊

darkSectorxxx
Értem mire mondod, de azért ott felhívnám a figyelmed, hogy ez így is atomzsír, az egy dolog hogy az a stílus, azokkal a megoldásokkal lehet nem jön vissza, de a kivégzéseknél ugyanúgy kilép a karakter a kötött kamerából.

Tök őszintén kérdem, a Ascension-nál nem voltál már azon a ponton sokszor, hogy ez szép és jó, de már elég a sok agyatlan csapkodásból? Valami törje már meg ezt a játékmenetet, plána ha valaki mind a 6 részt nyomta netán egymás után le, néha alig vártam hogy átvezető legyen vagy kicsit mást kelljen csinálni. Télleg baj hogy szép emlék marad a zúzda, és ezt kicsit elviszik változatosabb irányba, mindamellett hogy a brutál, meg epic szavak most is illenek a játékra?

Télleg inkább 9 óra zúzdát szerettél volna? 😊

Horizon meg egy cssoda a méretéhez képest ahogy kinéz a játék szóhoz sem jutok.
Legyen elég tartalom és talán lehet összeségébe megérdemli majd a legjobb ps4 játék címet. Mert a minőség adott, ha lesz mennyiség, akkor Uncharte ide vagy Bloodborne oda ez lesz a kedvencem.

Killzone után egy ilyet összerittyenteni, le a kalappal.

balee4
Lehet, hogy Kratos a görög istenek lemészárlásával előidézte Ragnarököt és most gyakorlatilag az istenek nélküli világban kalandozhatunk.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.06.14. 13:40:30

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mucsácsó
Megkönyörültek rajta biztos a skandináv istenségek... 😄D fogalmam sincs amúgy. kíváncsi vagyon kuuuuuuurvára, már csak a story miatt is. MIKOR JÖN MÁR?! már ma tolnám, orrvérzésig 😄
Seth
Egyértelmű Kratos, még a nagy seb is ott van a hasán
Inkább az érdekelne, hogy hogyan élte túl a 3. rész végén

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
én 8-9 perc gameplay alapján nem írnám még le... 😄 gondolom lesz több fegyver is, bár conceptek alapján ugye a fő fegyver úgy fest ez a balta lesz, de szerintem tudják a dolgukat a srácok, bennük nem kételkednék. gondolom lesznek ilyen ugra-bugra részek is, meg puzzle-szerű részek, amik az előző részekben is.

szerintem kibebaszottul kurvajó, azonnal rendelem elő, amint lehet 😄 szóljatok, ha látjátok valami értelmes helyen! 😄D

igaz, skandináv mítológiáról szart se tudok, de igazából lehet akármilyen, GoW az GoW. és amúgy az öreg fószer Kratos lesz, látszanak a lánc nyomai a karján, mikor közelről mutatják a szarvasnál.. 😄 a gyerek meg úgyse lesz végig velünk szvsz...
Kandurex
Most mit láttunk még eddig? Ne mond már, hogy eleddig szívárnyszínt fingó pónik táncoltak....

Jó, nyilván nem oldalnézetes, azt csak fokozás kedvéért raktam bele.

Kongy
Oldalnézetes... bravó.

Brutális? 😄 Nézz már vissza egy God of War 3 gameplay-t. Na az brutális, ez ahhoz képest picsafüst.

Kandurex
"Tripper, kankó, együtt frankó"

A bojtos rossz oldalán állsz az új God Of War -al kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 12:48:17

Kandurex
Mitől a God Of War a God Of War? Oldal nézetes H&S -t akarsz 2016-17? -ben?

Brutális, látványos, meg ott van Kratos, vagy valaki, vagy a fia, vagy a macskája, nem mindegy?

Üt, mint a gyorsvonat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 12:43:27

Kongy
Na igen, Skyrim se a kedvenc játékaim egyike. Körülbelül 3-szor vágtam neki, hogy megnézzem hova a sok GOTY, és a még több ajnározás... de 2 óránál többet sosem bírtam vele tölteni. Nem csak a helyszín nem jött be annyira, hanem maga a játékmenet, az idegőrlő sétálás.

Myselor
amúgy a helyszín körülbelül skyrimes
Myselor
valaki itt azt mondta bocs én nem ismerem a jeleit meg semmit én mondom elvileg mert itt páran azt mondták.nem játszottam még god of warral.
Kongy
Már hogy lenne ő Kratos? 😄 Az apja Kratos, hisz úgy néz ki, ott vannak a hamvak a testén, meg a piros festés, sőt a szinkronhangja is ugyanaz... 😄 Plusz Kratos spártai, és itt rohadtul nem Spártában vagyunk 😄

Myselor
elvileg a gyerek kratos.gondolom a kezdetek lesznek ezek
Kongy
Az, hogy kb kiheréltek belőle mindent, ami miatt God of War-nak lehet nevezni.... 😄 Na meg nem is rajongok ezért a környezetért/mitológiáért... Meg ezt hogy akarják beépíteni a sztoriba? Kratos a görög istenek leverése után elment északra, új családot alapított, és felcsapott vikingnek? LOL. Akkor inkább ne God of War lenne a címe.... Meg az a kölyök, te jóég.... kurva idegesítő.

Horizon viszont nagyon bejön, az várós, kár hogy csak februárban jön... meg aztán lehet még késik is.

darkSectorxxx
Mi nem szimpi? 😊
Szerintem nagyon fasza. Nekem bejön kegyetlenül fekszik, így nagyba látod a karaktert.

darkSectorxxx
Ahogy hazaértem azonnal. 😊

Kongy
Jézusom.... mivé korcsosult a God of War..... asszem lassan ideje lenne felhagynom ezzel a hobbival.

AntiHero
Oké dark vidd végig a Resi 7 demot és utána rendeljük elő 😄

Baromi jó lett a hangulata. 😮 Így már rendesen horror, nem gagyi zombis hentelde.

Na meg tuti nem ennyi a lényeg, hogy jussunk ki a házból. Mert kijutottam, de sok dolog van még ebben a házban. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 11:51:46

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun