PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Gondolom ott akkor nem kap alcímet... :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Az FPS-nézet lehet, hogy jót fog tenni ennek a franchise-nak, az Outlast-on is kirázott a hideg. Úgy örülnék egy ijesztő RE-nek. :-)

n000rbi
Vicces, a japóknál tehát Biohazard 7: Biohazard lesz a címe? (ott ugye nem RE címmel fut a sorozat)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Harlekin
Mivel Moby kifejtette ITT már előtte az egészről a véleményét!Ajánlom figyelmedbe ezeket!!

És azért JÓ látni,hogy továbbra is hódít az MS utálat!<#taps><#eljen><#nevetes1>

Ja és persze mindig az xboxosok kezdik a beszólogatást!!!!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.15. 13:30:48
AntiHero
Infók RE7-hez:

- A játék hivatalos címe Resident Evil 7: Biohazard
- ...ez egyben utal is arra, mire lehet majd számítani
- A végleges játék is belső nézetű
- A demó, illetve annak főhőse valójában nem része a játéknak
- A teljes játékban lesznek klasszikus RE-elemek: harc, fejtörők, felfedezés
- A történet Louisianában játszódik, egyetlen helyszínen, mint a RE1
- A főhős egy hétköznapi karakter, a "veteránok" már túl sokat láttak
- Nem reboot, ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az elődök
- Az 1-2-3 és a 4-5-6 után egy "harmadik éra" kezdődik ezzel a résszel
- "Régies" atmoszférát szeretnének teremteni
- A demóban szellemek láthatók, de lesz rájuk a RE-kánonba illő magyarázat
- Lesznek gyógynövények
- Egyáltalán nem lesznek QTE-k
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.15. 13:25:46

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Harlekin
Nem kell egyből ugrani ez nem a psre vonatkozott!Ez az egész konfra!<#vigyor0>
Tikal
meg az MS-nél... <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Harlekin
elfoglalt elsődlegesen! És leszarja a szemfényvesztést...Az csak a mozifilmben jó!<#nevetes1>
Harlekin
<#worship>
n000rbi
Lehet épp "szögre akasztom a géming"-et van. (vagy csak elfoglalt)

Tatyla
Haza érek törölve lesznek ezek is telefonról nem tudom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Mobyval mivan. Nem látom a kommentjeit az idei konfokról

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
nemtudom őszintén mit védesz rajta még mindig.elég vak lehetsz tényleg.semmit nem tud nyújtani ami említésre méltó lenne
Harlekin
Akkor ha kérhetném mindent,mivel a semmire mutatnak a válaszok!<#kacsint>

Janey
Amiga
mucsácsó
arty
szereted a tombraidert és a needforspeedet?

Forza.

arty
már miért lenne indokolt UGYANUGY elnevezni egy játékot, ahogy az/egy előzőt?

Forza.

Amiga
Én imádom a RE 5-öt. :-)

Na és mit szólsz? Fox. No, it's a bandicoot. :-)

CB visszatért.

mucsácsó
Valahol azt olvastam, hogy FPS nézet csak VR-ral lesz, de amúgy TPS lesz. kövezzetek meg, de én remélem, hogy ez nem lesz igaz 😛 nekem bejön ez az FPS nézet, még ha nem is Resident Evil így... jóóóóó ez. legalább para 😉 anno az első részt már az intronál kinyomtuk, mert annyira fostunk tőle 😄😄 most végre újra hasonló érzésem volt.. 😄
Tatyla
Maga a Resident Evil nem ilyen lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot
Gen végén egy tlou 2. Azt keresed.<#fogmosas>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kandurex
Amit grafikát prezentáltak, bár elég fasza volt, de szerintem ezt még az alapgép is megmozgatja 30 FPS -el. A Neo -ra olyat várnék, hogy bepisiljek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Még ez is jóval de jóval több a RE 5-6-nál.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
"Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal."

Amit előbb írtak, az hivatalos, az utolsó mondat egy korábbi pletyka. Ne mosd össze a kettőt.

És az utolsó mondat is arról szól, hogy a Neo-hoz képest lesz alacsonyabb, vagyis nem 720/10, hanem a Neo-s lesz képes valószínűleg egy magasabb fps-re, mint 30, vagy magasabb felbontásra, mint 1080.

Újabb akciók(store) mint pl:
-SW Battlefront 8990ft
-Fifa 16 5990ft
-Battlefield Bundle 2790ft
-Battlefield 4 1529ft
-Dragon Age 3 3891ft
-The Wolf A.Us 2996ft
-Unravel 2491ft
Tikal
The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo.

The studio noted that Resident Evil 7 has been in development since 2014.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
de a 6rész után helyezték el időben tehát abban az univerzumban játszódik 😄
darkSectorxxx
"A tegnap bemutatott új God of War játék még sokára fog megjelenni, a demóban látott framerate nem a végleges.

Szeretnéd az ár negyedéért végigjátszani konzoljátékaid? Hirdetés
A Sony előadása erősen nyitott: elaludtak a fények, és elindult az új God of War játékmenetet mutató előzetese.

A játék a sorozat első olyan epizódja lesz, ami kimondottan PlayStation 4-re készül. Ennek köszönhető az is, hogy a Sony Santa Monica mert változtatni a helyszínen és a témán, a görög istenek helyett most a skandináv mitológia lényeivel vehetjük fel a harcot, Kratost pedig fia is elkíséri a kalandokra. A fejlesztők egy zárt ajtók mögötti bemutató keretében megerősítették, hogy a játék egy hagyományos PS4-en futott, nem pedig a Neón, és 30 fps-sel mozgott a kép, de még nem dőlt el, a megjelenéskor milyen lesz a framerate.

Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal."

Na most nem vágom.
Azt mondták ez 30 fps-el futott sima PS4-en, és el nem tudom képzelni, hogy 1080p alatt menjen egy exclusive.

Aztán a cikk utolsó mondata már értelmezhetetlenné tette az előzőket, miat hogy lehet kisebb felbontáson kisebb fps-el fog futni?
Az előbb lett írva hogy 30 fps-el megy ps4-en.... néha nem értem.
Vagy mi lehet 720p lesz 10 fps-el?

Meghogy ez fog futni sima ps4-en is....naná még bebaszna ha nem, miután kinyilatkozta a sony, hogy ami játékok jönnek nem lehet cskak neo, hanem elérhető kell legyen sima ps-en is...lolmá

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ezzel mit szeretnél mondani?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nincsen Resident Evil.
Ez csak egy sima ijjesztgetős horror fps. 😊

TDC Geronimo

Myselor
hát ja de mik ezek a szellemek miérT?nemtudom hova tenni 😄 eddig nem voltak
darkSectorxxx
Pontosan....

Én tudtam ezt mikor 3. alkalommal az 5 és 6 rész után ezzel jöttek elő hogy most aztán télleg tözsgyökeres RE lesz.
Mondják azok akik dobtak egy Umbrella Corps-ot.

Még a Re2 Remake-re is szarnak, nemhogy a 7. részt megalkossák a régiekhez méltón...pfff...

Jó lesz ez a játék, de ez valami egészen más lesz.

TDC Geronimo
The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo.

The studio noted that Resident Evil 7 has been in development since 2014.

darkSectorxxx
Bár most úgy teszek mintha meglepne hogy az a "visszatér a sorozat a gyökerekhez" dumát én elhittem volna 3x-ra is a Capcomnak.
Tudtam én hogy a Resinek vége.

Myselor
én alapból nem értem mondom ezt a szellemes geciséget 😄 a zombik oké voltak a szupermutánsok és még a bolond parasztokat is megemésztettem valahogy de most már szellemek is?ez midnen csak nem resident evilt 😄 csináltak egy P.T-t és annyi .
AntiHero
Ott van ha rögtön elkezded a játékot mindig 😊

darkSectorxxx
Az kemény, hát mire ezt én megcsinálom, nem vágom, állítólag a telefont ha leteszed ott sem feltétlen kap el a szemüveges faszi, meg hogy a házon kivülre is ki lehet menni...én nem értem ez mitől függ.

Na majd holnap. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:09:50

darkSectorxxx
Ejha, akkor ennek utána kéne járnom, mert én akkor nagyon keveset csináltam.

Bár ezt nem értem, mivel szinte semmit nem lehet csinálni.
Vagyis nem találtam sokat.
Van egy Fuse, ami vagy megjelenik vagy nem, meg a kijárati ajtó kulcs.
Van a lánc vágó, meg a kazetta.

Illyetve van a lockpick, amivel kinyitom a fiókot a fejszéért.

De a fuse nekem nem mindig van ott a fa asztalon....szóval így elsőre nem látom át az összefüggéseket, van neten kis leírás pár alternatíva, hogy mihez mit kell csinálni? 😄

AntiHero
És ott van a 7db szellem is ami feltünik. 😊

TDC Geronimo
Telefonnál is van vagy 3 különböző szöveg, mind attól függ mit csináltál előtte

darkSectorxxx
Nyomtam a Resi 7 demo-t, eddig 2 végét láttam, ha kimész az ajtón a kulccsal, vagy ha felveszed a telefont.
De állítólag van tovább még, de nekem meg sok más embernek nem sikerült megfejteni pár dolgot.
Pl van hogy egy item ott van a helyén, utána meg nincsen ott.
Baltával meg a műanyag bábú ujjával nem tudtam mit kezdeni.

Amúgy meg.
Ez nem Resident Evil, a 4.rész óta vergődött, most már egyértelműen nem az, csak a frendcsájz egy darabja.

Hogy visszatérnek a gyökerekhez? Ezt igérte a Capcom.
Lófaszt
Itt egy nagy gyökér van az maga a Capcom

Ha ezt nem nézem, akkor maga a játék nagyon fasza, de nekem ez mellett hiányzik a zombi ölés.
mondanám hogy itt lassú a menetelés és rejtvények vannak, de ezek nem rejtvények, csak amíg rá nem jössz a helyes megoldásra, a sorrendre...szóval érdekes lesz.
Holnap újra próbálkozom....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:03:18

n000rbi
Ezt most miért?

mucsácsó
áááááhhh, így is alig mertem mozgatni a kamerát 😄 én nem tudom miért, de valamiért nagyon fosós lettem az utóbbi időkben 😄😄 mármint filmekre továbbra is totál immunis vagyok, de játékra, te jó ég... pedig régen imádtam a Condemnedet is, egyik kedvencem volt, de ma már el se merném szerintem indítani... bár abból is megnéznék egy 3. részt azért :')
szóval fosok, de ennek ellenére mégis kurvára tetszik, meg érdekel a story. beszerzős lesz, az tuti.
TDC Geronimo
LOL kezdődik... <#banplz>
Death Stranding All content pulled from PSBlog, PS Youtube and Flickr

TDC Geronimo
Én tuti nem merném tolni azzal. Ilyen játékoknál megfordulni is alig merek, mert mindig akkor szivat 😄

mucsácsó
Hát gyerekek nem tudom, de én huzatosrafostam a gatyámat a Resi7 alatt...fülessel, sötétben :| vártam picit a végét, de picit meg nem 😄

Ez nagyon durva lesz... VR-al el se merem képzelni, hogy ez mit adhat. De tényleg. Komolyan szerintem bennevan, hogy valami infarktust kap az ember 😄
n000rbi
+1

TDC Geronimo
Resinél rakat vége lehet demonak, pont mint PTnél. Még az is számít, hogy fülessel tolod-e...

The loose ends right now are

what do you do with the axe

what do you do with the finger

weird ghost girl appearances

locked door in hallway

barred door near the phone room

piano cover being open and closed

headphones

ladder disappearing

Myselor
nemtudom ezt a resident evil7et hova tenni igazából ezzel a szellemes témával.kezdtük zombikkal oké volt.aztán már szupermutánsok lettek az még rendben volt.aztán elkezdtek futni mint a nyavaja elment.jöttek a bolond parasztok stb és most ez keverve szellemekkel?nem értem.
darkSectorxxx