PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ezen logika analógiájára fogalmam sincs miért áll meg valaki a konzolnál...Van jobb, drágábban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:28:31

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Néztem a tesztet, jobb. Ha van jobb akkor meg az, ha már újat. Ha 3 mpvel jobb akkor is jobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Egy rakat ssd-m van otthon. Kipróbáltam őket korábban. Ezek a konzolok szinte semmit nem profitálnak az ssd-ből. Össze sem hasonlítható a pécés ssd gyorsulással. A konzolos witcher3 töltés ssd-ről is drámaian szar. Pécén ugyanaz fele idő. Talán majd a scorpio/neo.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:24:20

Totti5
Ha vennék ilyet és leváltanám a meglévő tökéletesen működő gépemet ( vagyis nem fogok venni ), akkor SSDvel szerelt slim elite kiadást venném...

Moby
Az alapmodell ára teljesen oké. A többi LOL

n000rbi
OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Xbox One S is available in three models, which are releasing in waves starting in early August:

2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing first in August (specific date TBA)
1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA

forrás

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Placeholder. Biztos vagyok benne, hogy nem fog többe kerülni, sőt.

Amiga
Reggel nyolckor én már bent vagyok a munkahelyemen és igyekszem tönkretenni azt, ami még működik. :-D

Én amúgy azt szeretném, ha mindenki szeretne mindenkit és a fejbelövést a CoD-ra tartogatnánk, meg a BF-re meg a többire és nem a fórumra. De már rájöttem, hogy mi nem az a faj vagyunk, amelyiknek ez menne...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Harlekin
És a külön álló táp x1 nél???
ha jol ertettem bejelenteskor "up to 2TB"-ot mondtak. Amazon-nal csak 2TB van listazva es 400 €... <#szomoru2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Jól néz ki, de ezt asszem má mondtam. Tetszik.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
ps4 szint

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
E3. BSParade. /off

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 13:08:48

n000rbi
katt<#nezze>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

tenyleg nagyon szep. feher masinakat birom, es matt is. csak nincs ra szüksegem.😄

TDC Geronimo
Jól néz ki az S

na igy kellett volna valahogy PS4-et is, hogy kussoljon! uj XO_S, vekonyka, genyo nagy ventivel(?) a tetejen

Tikal
óó, én nem akarom hogy eltűnjenek, nagyon jó helyen vannak ott ahol 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Aki el akar adni, annak muszáj kiszolgálni a vásárlóit. Úgy eladni senki nem tud, hogy becsukott szemmel és füllel tolja azt, amit ő jónak gondol, ha az ráadásul nem egyezik avval, amire a vásárlói fogadóképesek. Nem kivétel ez alól sem az MS, sem a sony, sem senki. Csak azt az egyet nem érdemes elfelejteni, hogy sony vásárlóként a legjobb ami történhet valakivel, ha az MS szintén rohadt jól nyomja, és viszont. Ha bármelyik egyedül marad, többé cukinak sem kell már látszania.

Tikal
Elég ha az okos cukinak mutatja magát, mint most a Sony. Senki nem vitatja mennyi pénzt keres az MS, jó sokat, ahogy eddig is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Harlekin
Napok óta a fórumok közelében nem voltam!!
Tegnapelőtt 6 kor írtam 1 posztot xbox topikba amire azonnal több PS 4 es ugrott!Ott kezdték el a cirkuszt!!!! innen indult az egész!Utána írtam ide!!!!!!!!
Nyugodtan nézz utána!!!!!
És ezt majd a Modik is végig nézik!!!!<#kacsint>
Moby
Hát ezek jó nagyok mind. Csinálni egy ps4-et, vagy xboxot az nem olyan, hogy soknagy szívvel kiszaladok a garázsba, és heftölök valamit. Ekkora szervezeteket fenntartani lendületből meg érzésekből nem lehet. Oda okosnak kell lenni, nem cukinak. És a végin mindig az okos marad állva, és a cukikat sajnáljuk. Evvan, így működünk. Lement ez az egész e3 bullshitparadé, amiből annyi hasznos információ volt, amit egy reggeli kakkantás közben is úgy kell a bs maradék közül kiszemezgetni, de má megint temet mindenki mindent. Én nem kedvelem különösebben az emest, de ezeket temeti mindenki mindenki mióta beléptek a konzolbiszniszbe, és én csak azt látom, hogynemhogy elfeküdni nem akarnak, de pénzt csinálnak belőle. Közben az internet népe iszonyatosan ért mindenhez, csak azt az egyet szeretném megtudni, a sok képzett embör hova bújuk reggel nyolckor, mer én nem bírom őket megtalálni.

Amiga
Ebben A-tó Z-ig igazad van. De a vállalati kultúra, a céges filozófia igenis sokat számít. A Nintendo-s ismerőseim esküsznek rá pl., hogy a Nintendo "más", és hajlamos vagyok elhinni nekik, mert olyan rajongással máshol ritkán találkozom (ahhoz képest ha megszakadunk, se leszünk fanboy-ok :-)). Én csak véletlenül kötöttem ki PS-en, először XBOX-ot akartam venni a Horizon első részéért, aztán a Heavy Rain és a Last of Us áttolta az érdeklődésemet a másik platformra.

SONY-nál látom azt a fajta büszkeséget, ahogy egy-egy játékukat hozzák. Ahogy az UC4-nél nem is az ND, de a PS-vezér jelentette be a csúszást, Ahogy két éve az E3 utolsó pillanatában a Bloodborne-al a semmiből robbantottak. Nekik a PS tényleg nagyon fontos, MS-nek sokkal inkább van hová visszavonulnia.

Na de mindegy, végső soron én az MS-t nem annyira szeretem, de a játékplatformokkal - és végképp a játékosokkal - semmi bajom.

nelküled rövid uton atkoltozne a topik a kihalt harcmezöre (khmmm)

TDC Geronimo
Komolyan ha én nem hoznám ide a híreket nap mint nap itt egész nap ez menne?

Totti5
Sony és a Ninti is pénznyomda miatt csinálja, milyen érzelem egy multinacionális vállalatnál?!!!! A befektetőket, részvényesek nem érdekli hogy a júzer könnye patakokban folyik valami láttán, tesznek rá. Minél több zöldhasú legyen a bankszámlán, ez az egyetlen cél. Sony, Ninti, MS célja hogy a lehető legkevesebb emberrel, befektetéssel a lehető legtöbb zsetont tegyék el. Máskép egy vállalat nem is tudna működni hosszútávon. Ütni a dolgozókat a legutolsó munkaórát is kisajtolni belőlük.

Egy fejlesztőnél már igen lehet, van olyan ember, aki szenvedéllyel nyomja, meg van sok olyan aki mint a robotok 8-5ig veri a számítógépet gyártja a textúrákat aztán hazamegy.

TDC Geronimo
Na gondoltam...tatyla egy tanács. Kell kérni modiktól harlekinnek szép kis büntiket, mert másért nem jár ide csak balhézni. Legközelebbi alkalommal meg kitiltatni, ilyen egyszerű. Kurvára unalmas már.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
63 új üzenet, na nézzük min vitatkoztatok...

Amiga
Az a baj, hogy a Nokiára rátették a csempés windowst.
Amikor először láttam egy Lumia-t, tetszett az impozáns külső és tudtam róla, hogy erős vas. De megláttam rajta a win-t... Hát mondom, ezmiez? Akkor egy Galaxy S3-asom volt Nova launcherrel. Mutogatta a haver, milyen jó a telója, mert lehet scrollozni a csempéket és jaj de jó már. Mondom, ok, de ezmiez? :-D Hol a háttérkép? Valami minimális esztétikum? Tényleg a pirosat a zölddel a kékbe? Mi ez a sok kocka meg sok infó? Belefulladok az adatokba, ahogy ránézek a telefonra.

Nem csoda, ha megdöglött az a projekt.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.16. 11:40:52

Amiga
Ők nem érzelmi alapon tolják. Pontosan.

Én azt akarom, hogy az iparban legyen szenvedély. Mint egy UC4-ben. Legyenek büszkék arra, amit csinálnak. Ne a pénzüket számolgassák. :-)

Ez sem egyértelmű. Lehet megvehetné az ND-t, a Sony-t meg a Nintendo-t szöröstül-böröstül, de cseszheti, ha lelépnek a kulcsemberek, vagy esetleg mindenki. Lásd utoljára a Nokia bizniszt.
Moby
Nalátod. Te ezért nem vagy gazdag, ők meg igen <#idiota> Ők ezt nem érzelkmi alapon tolják, nem fanbojkodnak. Kiszámolják kalkulátoron. Persze biztoshoznak egy csomó szar döntést, de én azért próbálom mindenkitől ellesni ezeket, vagy legalább megérteni a miértjét. Mer ha már választanom kell, inkább lennék meg nem értett és lenézett gazdag buzeráns, mint nagyon elégedett fanboj csórón 😄

Amiga
Ellenben a Win7-em naponta cseszegetett, hogy álljak át a Win10-re INGYEN, mert az milyen jó lesz nekem. Még a havi patchek közé is letöltötte sumákba a Win10 telepítőt. <#banplz>

Átálltam Win10-re azóta. Biztos erős szív dobog a motorháztető alatt, de kényelmi szempontból nagy szar az egész.

Totti5
2 új hardwer, még több live előfizut, rahedli játék. Más célt nem mutattak valóban.

Amiga
Na figyu, hát én épp erről beszélek.

MS úszik a pénztengerben - XBOX One
SONY a túlélésért küzd - PlayStation 4

Nézd meg a két gép teljesítményét, játékfelhozatalát.

És aztán mondd ki hangosan: "a géming nem hátsó ajtó, a géming a cél".

MS irtózatos mennyiségű pénzen ül. Ha akarná, már ma náluk dolgozna az ND összes alkalmazottja tízszer annyiért, mint amit eddig keresett. Én nem hiszem, hogy a géming a cél. Nem győzött meg.

Tikal
Csak azt nem értem, hogy a Box tulajok miért vannak még mindig konzolon akkor és miért nem játszanak PC már régen? Továbbá ne mondja már nekem senki, ha megszűnne a z Xbox akkor szaladnának PC-re, haha, mert 300 dollárból zsír jó kis PC-t lehet építeni, mi? 😄D

Moby
Ez az ott hibázott ez irtó édi, de a valóság az, hogy az ms úszik a pénztengerben, a sony meg a túlélésért küzd minden percben. Továbbra is. Én csak azt látom, hogy most a sony sokat tud eladni, de azt még mindig nem látom, hogy sok pénzt tud keresni, bár az is tény, hogy náluk is bőven éllovas s géming a tejelésben az utolsó beszámoló alapján. Az ms kevesebb eladásból is több pénzt csinál. Hogy ez a játékosoknak hogyan jó, meg hogyan nem, azt már ti jobban tudjátok, tik toljátok vallási alapon, de közben olyan ökörségeket állapítotok meg, hogy agyrém, alátámasztandó a vallási felekezetet.
Hogy a mobilpiac mennyire legnagyobb biznisz, azt talán hagyjuk is.Az életét erre egyik nagy sem merte rátenni, és egyre igazolódik, hogy jól tették 😊 A nagy bizniszről egyetlen tényt lehet elmondanI: az mindig más. Az ügyes meg mindig az, aki időben és okosan tud beleállni.

Moby
2.5mrd-ért megvették a mojang-ot. Akkor épp az volt terítéken. Azt nemtudom miért épp akkor és azt csinálják, amit csinálnak. Sajnos nem vagyok tag az igazgatóságban 😞( Meghát én azt írtam le, amiből pénzt keresnek. Nem azt, amire költenek. A kettő nem feltétlen kell fednie egymást 😊

Amiga
Izé... hát a PS-játékosok megvoltak valahogy azelőtt is, hogy lett volna xbox, talán azt is elviselnék valahogy, ha megint eltűnne.

Én ez utóbbit nem kívánom, és minden box-tulajnak őszinte szívvel jó játékot kívánok.

Harlekin
ÉNNNN örvendek ????
Szimplán más "örvendezésére" írtam a posztot.Semmi kárörvendés nem volt benne!
Itt örvendenek annak,hogy a box megdöglik...<#nevetes1>
Erre reagáltam,hogy a következménye ennek,ha megtörténik itt is érződő negatív hatással lesz,tehát így legyen örvendezés!!!<#kacsint>
Amiga
Szerintem ha a gaming lenne a cél, sosem jöttek volna ki 30 év PC/IT tapasztalat után olyan konzollal, ami már a megjelenéskor is gyenge. Nem, ők itt totálisan a versenytársra koncentráltak, megpróbáltak egy olyan alacsony árú konzolt összerakni, amire a sONY nem tud válaszolni. Ne feledd, hogy a PS3-nál a fejlesztés hihetetlen költségeket emésztett fel. Az MS ott hibázott, hogy nem sejtette, hogy a SONY képes egy erősebb konzolt összehozni olcsóbban PC-alapú architektúrában. Azt nem tudom, egyáltalán mennyire vágta MS, hogy a SONY is PC-s alapokon gondolkozik. Ezt a generációt a SONY-nak Mark Cerny mentette meg, az MS megpróbálta levadászni és belebukott.

Közben pedig belebukott a jelenleg lézető legnagyobb bizniszbe is, a hordozható mobileszközök világába, ahol a telefontól a tableten át az okostévéig mindent az Android és az iOS ural.

Most megpróbálja összefonni az xboxot és a pc-t, ami viszont szerintem életidegen, hiszen a konzol egy jelenleg is egyre népszerűbb célhardver, míg az asztali pc-k jelenleg épp a hordozható eszközök miatt szopóágon vannak.

Mondjuk akkor nem értem, hogy ha ennyire fontos nekik a játék, akkor miért egy fészbuk szerű cégért perkáltak ki 26milliárd (meg az apró) dollárt, és nem mondjuk a S.E., EA, T2 cégekért. Vagy a Blizzard-ért.
Amiga
"CSAK kimondottan akkor fikázok amikor itt vagy az xbox topikban elkezdődik mástól!!!!!!!!!!"

Tudod, van az a mondás, hogy nem csak az a hülye, aki elkezdi, hanem az is, aki folytatja. Fika helyett szépen megkérhetnéd Tatylát, vagy a moderátorokat, hogy állítsák le azt (azokat?), akik szerinted a szabályzatot sértő módon kommunikálnak. Ehelyett te is beszállsz a ringbe.

Amúgy meg ha érdekel a PS, akkor minek kárörvendesz azon a feltételezésen, hogy a "PS lesz játékra a leggyengébb platform"? Kinek lenne az jó? Komolyan, tisztára hatévesként viselkedsz, ami kicsit riasztó, ha tényleg annyi vagy, amennyi az adatlapodon szerepel. Emelkedj már felül embertársaid agybaján, kérlek.

Harlekin
Emeld ki azt a hozzá szólást amiben a PS4 tulajok vannak így,hogy PS4 tulajok kretének jelzővel illetve!!!

Mivel az én hozzászólásomban a kreténezés azokra vonatkozott akik ilyen módon használják a fórum ps 4 részlegét.így kizártnak tartom,hogy velem kapcsolatban ezt megtalálod!
És mint ahogy leírtam akinek nem inge nem veszi magára.<#kacsint>
Moby
A géming nem hátsó ajtó, a géming a cél. A win10 a hátsó ajtó.Az üzletági bevétele alapján ma a második legnagyobb forgalom a gémingből van, az office a harmadik, és a windows csak a negyedik. Ma az ms statégiai fontosságú b2c üzletága a géming.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 11:02:41

Továbbra sem értem miért zavar ez téged, hiszen a box nem a gyereked, akiért foggal-körömmel harcolni kell, hanem egy reteg használati tárgy. De ha így érzed magad jól, tőlem napestig csinálhatod, csak totál feleslegesen felhergeled magad. Annyit meg szerintem nem ér az egész.
Megint egyetértünk. Mint már sokszor az életben, megint leírtad ugyanazt amit én.
Harlekin
Ez egy nyílt topik nem meghívásos alapon lehet bejutni és a fröcsögésen kívül érdekel minden a ps el kapcsolatban minden!Ezt 1000x leírtam már,mint ahogy azt is,hogy TŐLEM SOHA nem látsz fika kezdeményezést!!!!CSAK kimondottan akkor fikázok amikor itt vagy az xbox topikban elkezdődik mástól!!!!!!!!!!<#kacsint>