121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Boldog Új évet, reméljük nem lesz sok csalódás játékok terén 2017-ben.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.31. 18:30:48
  • TBTPumpa
    Jobb játékokban gazdagabb és boldogabb új évet!
    Reméljük a Horizon és a Mass Effect nem lesz halálsz@r, ha végre valahára megjelennek.
  • n000rbi
    Egy biztos: páratlan évnek nézünk elébe
  • TBTPumpa
    Kell valami a harmadik részre, hogy a Microsoft ezt is kihúzhassa a kvótalistájáról.
  • Ulthane
    Nahh, ma kiporgettem, TR Anniversary kiadast. Azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon kompakt jatek lett, mondhatni kifejezetten jo. Tavaly boxon csak atszaladtam rajta, fele jatek kimaradt, de most a dlckkel egyutt alaposabb voltam. Kelloen hosszu, kelloen tartalmas, kelloen szep, ezt csak ajanlani lehet!

Ezzel zartam a 2016-os evet. :)

PS: Csak engem idegesit, hogy hogy a feneben tud Lara kesztyu nelkul a sziberiai hidegben barmit is megfogni, nemhogy eles sziklakon, kiszigelleseken elfagyott vegtaggal megkapaszkodni? Egy kurva kesztyut adhattak volna ra, semeddig nem tartott volna. :(
  • TDC Geronimo
    Játékokban gazdag boldog új évet! :)
  • Ulthane
    Remeljuk, hogy jobb jatekokkal, mint iden.
  • Ulthane
    Kiplatinaztad? Par oldalnyi kommentel ezelott meg sirankoztal, hogy mennyire nem tudod szeretni a jatekot, es bezzeg az elozo reszt azt meg lehetett, de ezt, es hogy abbahagytad, mert mennyire erdektelen, stb.

A te ujevi fogadalmad legyen ez: nem leszek hisztis 2017-ben!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.12.31. 18:06:38
  • n000rbi
    Boldog új évet srácok, 2017-ben folyt. köv. ! ;)
  • Moby
    Fogalmam sincs miért a tiedre ment :)
  • darkSectorxxx #67047
    Ja csak mellékesen írtam, ha valakinek érdekeltje. :D Amúgy igen lemezes az olcsóbb.
  • n000rbi
    Lemezes, ez a lényeg. (és drágább is digitben majdem kétezerrel még usák accounttal is, szóval nem értem mit akartál közölni :) )
  • n000rbi
    Milyen steelbook?

Ja megvan, UC4 gyűjtőire reagáltál, csak nekem válaszolva. Bepezsgőzni csak éjfélkor kell
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.31. 14:33:08
  • Kandurex
  • TBTPumpa
  • Moby
    Moslékul néz ki az a steelbook, de ezt már kifejtettem korábban. Egy art apokalipszis. Egy förmedvény. Blöe.
    Mondjuk el lehet rejteni a dobozban.

/mondjuk szvsz a doboz sem szép, de ez már az én véleményem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.31. 13:33:14
  • darkSectorxxx #67041
    Digiben is 40 dollár. = ~11.800 míg magyarba 13.490

Titanfall 2 30 dollár. = ~8.800 / míg magyarba 10.490
  • darkSectorxxx #67040
    Faszányos.
  • TDC Geronimo
  • TBTPumpa
    Én ezen agyalok most erősen. Szép kiadásnak tűnik.
  • n000rbi
    Most 26font (~10k) a Dishonored 2 zavvin, be is húztam.
  • darkSectorxxx #67036
    Ja hogy most kezdted. :) Én sok játékot vittem több platformon, persze nem azért mert platform, hanem mert a játékot szerettem.
  • Totti5
    Nem játszottam máson ( semmit nem viszek végig még egyszer sehol, csak azért mert valahol jobb lenne, ha így lenne mindent nyomhatnák a gémer PCmen, de nem érdekel ).
  • darkSectorxxx #67034
    Végigviszed még1x pro-n?
  • Totti5
    Eléggé agyonbaszó a Deus Ex képminősége Prón.
  • Tatyla
    Ugye, nem is volt nehéz egy cseppet sem
  • Moby
    Na. Mit mondjak? Nem vót szar esse :D

Aki szintén lehetőséget biztosítana magának ilyen szépen csillogó serleg megszerzésére, annak tudok segíteni egy jóáras lemezzel. Keressen meg priviben. Én azthiszem már kifiléztem
  • Bandicoot
    Ez a fullévados Hitman vastagon érte a 9 pénzt. Kismillióféleképpen kivitelezhető pályák, élő világ. Iszonyat mennyiségű challange és az egyedi célpontok a sztorin kívül. 3-4 órát szöszmötöltem egy pályán és még mindig nem jártam rajta mindenhol...+ nem sikerült megcsinálni hogy balesetnek látszon mindkét célpont.
    És az elusive célpont...Asszem ebbe is bele fog menni 50-100 órácska. Élmény az egész.:)
  • Bandicoot
    Szegény macska megijedt ennek a baromnak a rikácsolásától és intézkedett...
  • mucsácsó

sorry ha vótmá :DDDD
  • Seth
    O,rly? :D

Jó volt, úgy kb 10 óra van benne, ha ki akarod maxolni. Ez a 100%-os speedrun értékelésem,ez volt az utolsó trófea a platináért. Ha először mész olyan 6 óra kb a mindent felfedezős végigjátszás. Előző részekkel nem játszottam, de utánanéztem,hogy azok jobbak, tartalmasabbak. Hiába,azok még nem Kickstarter játékok voltak. Itt a pénz fele szerintem animációkra ment el. Dobozost nem venném, 2x annyiba kerül mint a digit változat
  • Bandicoot
    Ott a géped, leszeded a tékából és tolod annyiért amennyit ér.;)
  • Totti5
    Nagy év végi zuhatagban ez is megjelent 3 hete.

• samsung123
    Helyes, ne hagyd ki
  • TBTPumpa
    Úgy-úgy! ;)
  • Moby
    Until Dawnt bármikor megkapod lemezesen olcsóbban. De ne hagyd ki azt sem.
  • Moby
    Írtam az ingyenhétvége után: a szinglit jó kedvvel tolnám végig. Illetve fogom is valamikor.
  • Moby
    Toltam, nem hogy szaggatás, de a framedrop sem tűnt fel. Végig ugyanolyan reszponzív a cucc.
  • darkSectorxxx #67019
    Döbbenetes hogy magyar profillal, magyar store-ba weboldalon nem lehet fizetni sem kártyával, sem paypal-al....
    Meg akartam venni a ps3-ra Crash1-2-őt és nem engedi, pedig müködik mindkettő, de ps4-en is szar volt néha....az agyam eldobom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.30. 17:54:36
  • samsung123
    Hát nekem mindegy minek hívják nem nevekkel, hanem játékokkal játszok :) Ha VH kell akkor ott a BF1. Eddig nagyon keservesen játszottam velük és kb csak az 1/3 élmény volt értékelhető részenként, a többi igazi gagyi bazári lövölde volt, de most végre nem hullámzik a minőség és értékelhető is!