PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:28:31
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:24:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Xbox One S is available in three models, which are releasing in waves starting in early August:
2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing first in August (specific date TBA)
1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
forrás
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én amúgy azt szeretném, ha mindenki szeretne mindenkit és a fejbelövést a CoD-ra tartogatnánk, meg a BF-re meg a többire és nem a fórumra. De már rájöttem, hogy mi nem az a faj vagyunk, amelyiknek ez menne...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 13:08:48
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegnapelőtt 6 kor írtam 1 posztot xbox topikba amire azonnal több PS 4 es ugrott!Ott kezdték el a cirkuszt!!!! innen indult az egész!Utána írtam ide!!!!!!!!
Nyugodtan nézz utána!!!!!
És ezt majd a Modik is végig nézik!!!!<#kacsint>#kacsint>
SONY-nál látom azt a fajta büszkeséget, ahogy egy-egy játékukat hozzák. Ahogy az UC4-nél nem is az ND, de a PS-vezér jelentette be a csúszást, Ahogy két éve az E3 utolsó pillanatában a Bloodborne-al a semmiből robbantottak. Nekik a PS tényleg nagyon fontos, MS-nek sokkal inkább van hová visszavonulnia.
Na de mindegy, végső soron én az MS-t nem annyira szeretem, de a játékplatformokkal - és végképp a játékosokkal - semmi bajom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy fejlesztőnél már igen lehet, van olyan ember, aki szenvedéllyel nyomja, meg van sok olyan aki mint a robotok 8-5ig veri a számítógépet gyártja a textúrákat aztán hazamegy.
Amikor először láttam egy Lumia-t, tetszett az impozáns külső és tudtam róla, hogy erős vas. De megláttam rajta a win-t... Hát mondom, ezmiez? Akkor egy Galaxy S3-asom volt Nova launcherrel. Mutogatta a haver, milyen jó a telója, mert lehet scrollozni a csempéket és jaj de jó már. Mondom, ok, de ezmiez? :-D Hol a háttérkép? Valami minimális esztétikum? Tényleg a pirosat a zölddel a kékbe? Mi ez a sok kocka meg sok infó? Belefulladok az adatokba, ahogy ránézek a telefonra.
Nem csoda, ha megdöglött az a projekt.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.16. 11:40:52
Én azt akarom, hogy az iparban legyen szenvedély. Mint egy UC4-ben. Legyenek büszkék arra, amit csinálnak. Ne a pénzüket számolgassák. :-)
Átálltam Win10-re azóta. Biztos erős szív dobog a motorháztető alatt, de kényelmi szempontból nagy szar az egész.
MS úszik a pénztengerben - XBOX One
SONY a túlélésért küzd - PlayStation 4
Nézd meg a két gép teljesítményét, játékfelhozatalát.
És aztán mondd ki hangosan: "a géming nem hátsó ajtó, a géming a cél".
MS irtózatos mennyiségű pénzen ül. Ha akarná, már ma náluk dolgozna az ND összes alkalmazottja tízszer annyiért, mint amit eddig keresett. Én nem hiszem, hogy a géming a cél. Nem győzött meg.
Hogy a mobilpiac mennyire legnagyobb biznisz, azt talán hagyjuk is.Az életét erre egyik nagy sem merte rátenni, és egyre igazolódik, hogy jól tették 😊 A nagy bizniszről egyetlen tényt lehet elmondanI: az mindig más. Az ügyes meg mindig az, aki időben és okosan tud beleállni.
Én ez utóbbit nem kívánom, és minden box-tulajnak őszinte szívvel jó játékot kívánok.
Szimplán más "örvendezésére" írtam a posztot.Semmi kárörvendés nem volt benne!
Itt örvendenek annak,hogy a box megdöglik...<#nevetes1>#nevetes1>
Erre reagáltam,hogy a következménye ennek,ha megtörténik itt is érződő negatív hatással lesz,tehát így legyen örvendezés!!!<#kacsint>#kacsint>
Közben pedig belebukott a jelenleg lézető legnagyobb bizniszbe is, a hordozható mobileszközök világába, ahol a telefontól a tableten át az okostévéig mindent az Android és az iOS ural.
Most megpróbálja összefonni az xboxot és a pc-t, ami viszont szerintem életidegen, hiszen a konzol egy jelenleg is egyre népszerűbb célhardver, míg az asztali pc-k jelenleg épp a hordozható eszközök miatt szopóágon vannak.
Tudod, van az a mondás, hogy nem csak az a hülye, aki elkezdi, hanem az is, aki folytatja. Fika helyett szépen megkérhetnéd Tatylát, vagy a moderátorokat, hogy állítsák le azt (azokat?), akik szerinted a szabályzatot sértő módon kommunikálnak. Ehelyett te is beszállsz a ringbe.
Amúgy meg ha érdekel a PS, akkor minek kárörvendesz azon a feltételezésen, hogy a "PS lesz játékra a leggyengébb platform"? Kinek lenne az jó? Komolyan, tisztára hatévesként viselkedsz, ami kicsit riasztó, ha tényleg annyi vagy, amennyi az adatlapodon szerepel. Emelkedj már felül embertársaid agybaján, kérlek.
Mivel az én hozzászólásomban a kreténezés azokra vonatkozott akik ilyen módon használják a fórum ps 4 részlegét.így kizártnak tartom,hogy velem kapcsolatban ezt megtalálod!
És mint ahogy leírtam akinek nem inge nem veszi magára.<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 11:02:41