PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
úgy van most.
ill. már alul van elvezetve, és végre a második hosszabbító immár jó is (csak még mindig rövid kicsit), mászni kell asztal alá, ha dugom.

Totya42 #53611 - neked a boxod a seggével előre van egy asztalon? mert akkor megértem, hogy könnyedén dugsz ki-be egy csatlakozót. amennyiben neked is az eleje van elöl és a hátulja hátul, akkor lécci próbáld már meg végiggondolni, hogy milyen érzés egy forgatandó (csak egyik módban bedugható!) usb kábelt betolni abba a kurva aljzatba, ha a kezed ügyében van ELÖL, SZEMBEN, LÁTHATÓAN vagy ha a péest(boxot) ki kell cibálni a helyéről és seggbekúrni, látatlanban.

namost, ha két eszközzel áldott meg az ég, akkor a két usb elöl igen kényelmesen dugdosható, ellenben ha az egyikkel hátul kell baszakodni, akkor az M-A-C-E-R-A. megvan má'? 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 23:22:16

Forza.

TDC Geronimo
külső hddre nem lehet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!

Lehetséges a PS4-hez csatlakoztatott HDD-re játékokat telepíteni? Ha igen, valaki segítene mi ennek a módja?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

na akkor ezt végképp nem értem. xbox-on ez kellemetlenséget okoz neked, ahol 3db usb van. ps-en nem okoz kellemetlenséget, ahol pedig csak 2db usb van. <#fejvakaras> férfiasan bevallom nekem ez magas, mint lónak a mozijegy. <#wow3>
darkSectorxxx
És ha elvezeted előre egy hosszabbítóval? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
neked nyilván mindegy, én szopok vele 😛 (a péessel meg nem - mármint azzal másban)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 22:50:14

Forza.

még psen megérteném ezt a rinyát, mert ott összvissz 2 db van és az tényleg kevés, ha egyszerre merül le a füles is és a kontroller is, mert a füles usb sticke elfoglal egyet, de ott sem feltétlen muszáj toldozgatni foldozgatni, mert másik kontroller elő oszt annyi, ha meg a füles feltöltött akkor a kábelt átrakni másik joyra és annyi. de tényleg ha valakinek ez kellemetlenség akkor usb hub rákot és problem solved.
Moby
Bízzunk benne, hogy egyszer az emberiség főtalálja az usb hubot. Én hiszek benne, hogy valamikor megtörténik.

Adversus solem ne loquitor

Milyen 1???<#confused> 3 db van rajta. Nem hót mindegy, hogy elől vagy hátul? 3 db van, amit lehet használni. Mi az istenre nem elég az? <#wilting>
De mondjuk lehet kukacoskodni, hogy elől nulla van, mert az az egy igazából az sem elől, hanem az oldalán van. <#rolleyes> omg
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.06.16. 22:33:09
darkSectorxxx
Ratchet & Clank megvásárolva!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát elfelejtettem mostanság nézni a salekat, mikor sürün nézem akkor baszik váltani. 😄

Ratchet befigyel. 😄

arty
jóreggelt 😄

Forza.

darkSectorxxx
Most nézem milyen jó sale-k vannak US meg HU régiókban is. 😄

arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kormány, kontroller. ez kettő - egy van, szopok, usb-toldózok, ráadásul hátul ott a külső hdd is - péesen utóbbira sincs szükség, mert CSERÉLHETŐ a hdd 😊 és amikor már azt képzelném, hogy jó az irány, BT-s lett a kontroller, ésatöbbi, akkor EZ? nem mintha nem lenne ott hely vagy 4 usb-nek, de neeeeem, 1. ennyi jár. fakit 😞

---

moby, #53585 <#worship>
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 21:46:11

Forza.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah, hanem az szjamból megy...

Forza.

Totti5
Welcome Back In The Ring Platinum! <#wow1>

Moby
Szinte hipnotikusan jó ez a death stranding tréler. Nem is kéne kojimának játékot csinálnia, csak ilyeneket. Vagy nagyfilmet.

darkSectorxxx
Jó tudom semmi köze hozzá, de mikor a videót néztem a körbepörgős lézernél ez jutott egyből eszembe.....

9:30

TDC Geronimo
hmmm eddig ez nem volt a radaromon, de ez tetszik.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.16. 21:01:18

Harlekin
Légyszíves nézzél át másik topikba.Ott volt egy kérdés amire adtam választ és erősítsed meg vagy cáfold amit mondtam.Köszi!
TDC Geronimo
ja zene nekem is nagyon tetszett

Tehát a YouTube/Twitch-játszás a helyes analógia, mondom én 😉 Én szeretem a sportot és röhögök a reklámkonferenciákon, de ezúttal még így is az utóbbit választottam a foci helyett. A "miatökömérzés" azért megvolt 😊

Azt pedig majd meglátjuk, hogy leszel-e még homo ludens, vagy már csak IRL viszed a gyerekeidet szarvasra és trollra vadászni. Mindent ésszel kell csinálni, kivéve, amit ész nélkül.
Moby
Amúgy szvsz kurvajó ez a low roar szám, amit a death strandingre választott kojima. És van az albumon még pár elég fasza, és ahogy olvasom a yt kommenteket, gyakorlatilag mindenki a játék miatt fedezte fel. Hiába, kojima bármennyire őrült fazon, nem egy igénytelen állat 😊

Moby
Nem őrültem meg, eszembe sincs kimenni ezek az állatok közé 😊 meg annyira azé nem érdekel. Jó ez nekem így tévén.Jó a főbontás, jó a frém, nem akad. Nem bosszankodom közben, és nem marad a nyakamon ha szar. De a legfontosabb: nincs folyamatosan "miatökömetkerekénmégitt" érzésem 😊

/nalátod, én pl meg sem néztem. A kivonatot elolvastam, meg a kamutrélereket megnéztem, aztán ma elolvastam, hogy yoshida szerint minden ps4-en futott, sírvaröhögtem egyet, és evvel zártam a konfot.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 20:29:11

darkSectorxxx
😄

Ha kimész Franciaországba élőben meccset nézni, van az többe is, és még ott sem te vagy a játékos. Ellenben a kanapéból nézni a YouTube-ot meg a Twitchet ingyen van (a netért fizetsz, de úgy a meccs sincs ingyen). Sportolni megint pénzbe van. Gyakorló szurkoló (külföldi meccseken is jártam már nem egyszer) és játékos vagyok, néha meg még mozgok is, higgy nekem <#wink>

(Most néztem meg a Sony E3-as konferenciáját, de nem azt találtam ide benézve, amire számítana az ember.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.16. 20:12:20
adnak hozzá kábelt. egyik vége usb a másik a kinect. nem kell lemondani róla a slimen sem. van rajta ismét 3 usb. szerintem bőven elég. mit szeretnél még rákötni, amire 3 nem elég? egy a kontrollernek (de ha tölthető elemeket használsz, akkor arra sem kell), egy az esetleges külső winyónak (de ha 2 terás verziót veszed akkor annál minek még több hely), egy a kinectnek (ha már persze használja valaki még). Ha usb stickes fejhallgatót használsz, amit nem csak a kontiba kell dugni, na akkor annak 1 usb. Vagy ugyan mire még? szerintem a 3-al ezek simán megoldhatók. psen hiába van kettő elől, mert hátul nulla szal 2re sakkozom én is sokszor, de 3 azért csak elég.
Moby
Ellenben nem kérnek érte tizenezreket per meccs.

Moby
Küldenek ingyen kábelt pubi. Be kő csak diktálni a szériaszámokat.

arty
focinézésnél nem tudsz nagyobb lúzerséget említeni. sry. értelmetlen, passzív, uncsi (remélem a francia albánt nézted vagy valami másik 0:0-t 😛PP), káros. mármint társadalmilag. is.

Forza.

arty
és abba ugyanolyan elülről betolni az eszközt? 😉 nem. hátulra is kell sok, de elölre kettő a minimum.
de sajnos az elődmodellhez hasonlóan erre is csak 1 került... ügyes "fejlesztés" 😄

(nameg a kinekt csati hiányis is durva, emiatt SE tudok váltani majd 😞 meg lehet amugyis skorpio lesz/lenne, de felteszem kinektizé azon SE lesz.)

azt viszont remélem, hogy a pisi neo is halkul, lekoppintják ezt a perfekt "formatervet"!

hjaés szomszéd topikban srác VIVE-s tapasztalata pozitiv előjel a psVR-el kapcs.:
"Irtak anno, hogy a playstation vr is gyakorlatilag mint ahogy a tv-k is tudjak, mivel keves a kraft benne, duplazni fogjak az fps szamot, hogy meg legyen talan a 90 vagy mennyi is ott a cel, a lenyeg, hogy a vive is tud ilyet, be is van kapcsolva automatikusan. Erdemes ezt kikapcsolni pl az ac-nel, mert ha nem birja a kartyad, belovi 45 fps-re, es azt duplzagatja, ami eleg jo eredmenyt hoz de nem tokeletes. (A legtobb jateknal jo, ott fel sem tunik)"

ha a 45@90 nézhető, a 60@120 pláne jó lesz gondolom
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:52:21

Forza.

tesznek a dobozába egy kábelt amivel megy a kinect a slimen is.
Kábszizás az alap 😄 az megy minden mellett. Csak a kábszi <#banplz>
hatul van meg 2 usb.
de nincs kinect csati 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Ajánlottam még a kábszizást is. Nem mondhatod, hogy nem kínáltam alternatívát 😛

/deeee amúgy igen. Még a foci eb is jobban érdekel, pedig sosemnemnézek focsit 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:44:09

arty
-1 USB
-rondafehér
-nem lehet a tetejére pakolni <#idiota>

hjaés #53559 +16ezer a +500gb?! 'nyád, MS.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:38:58

Forza.

arty
mondjuk, hogy aláírom.

DE KÖV. HSZ.-BEN A FOCI?! 😄

Forza.

arty
ótvar színe van. feketébe' nincs? 😄

Forza.

darkSectorxxx

Moby
Egy egészen új irányzat. Ha érdekel részletesebben, tudok róla ezt-azt mesélni. "Józan Ész" - így keresd <#mf1>

/kibaszottul gáz ez a lúzerkedés a kölyköknek is, nemhogy nekünk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:33:11

darkSectorxxx
<#nevetes1>

arty
szájentológia? boldogmária? melyik húzott így be...? 😄D

meg "focit nézitek" duma?!?!? és ezután a videojáccás, mint időelbaszás?! 😄D
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:21:35

Forza.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
Vagy a HG-k dolgán.....

darkSectorxxx
Én tudom a megoldást! Hogy mindenkinek jó legyen.....

Alienation-t játsza valaki?Hát milyen jó game már!!
Professional megyek egyedül de jól megizzaszt😊
Ez ahogy jön a HP ÉS küzdeni kell érte mert teljesen random,aztán a taktikázás a hangok a ROBBANÁSOK a zene,eszméletlen😄

6ezer forintba került és utóbbi idők nagy meglepetése nekem!

Top Countries full Live megy(Magyarország 39.),lehet inváziót kérni kampányba van 3 fő osztály:tank,rugó,healer aktív ill.passzív skillekkel.

Nem semmi..
Moby
Vagyis inkább gazdaságossá. A logikát má' belekeverni is ökörség a témába 😊

Moby
Értem, de ettől még nem válik logikus lépéssé.

Totti5
Pontosan, de én csak magaból indulok ki. Hogy más mit csinál nem érdekel. Ha leváltom a mostani pörfektül üzemelő gépemet akkor olyan modellre tenném ami a legjobb kiadás az meg az Elite széria, amiből nincs S. Így a probléma kör kb meg is van oldva 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 15:37:04