PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Indiéknek van belsője.

Bocsánat az AAAnak is van, érdemes nézni a váltás animáció finomságát <#wilting>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 23:45:29

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
d

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Dettó. De ez bizony day-fuckin'-one lesz! 😄 brutálisan néz ki, de maga a játékmenet is kurvára bejön.
de hol van még az a 2017...... 😞(((
Tatyla
Mostanában már kevés játékot veszünk meg day one, mert egy két hónap és akciós de ezt nagyon várjuk mi is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#wow2> Nagyon jónak tűnik. Első napos vétel szerintem.
Moby
Feszt csak képek...fantasztikus zeneileg. A atmoszférateremtés alappillére. Semmit nem ér a graf önmagában. És ebben valami döbbenetesen jó cucc ez(is).

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Többi spoilerbe. "Saw this game in person yesterday. The image quality is unbelievable."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.17. 20:47:34

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Horizon képáradat. dam son

TDC Geronimo
Ja de van lol

gamersydes link

Moby
Tegnap lúzerkedtem én is kicsit: elindítottam a KZSF-et. Ez egy csoda a mai napig. Ezt így lerakni az asztalra indulásra nekem nagyobb teljesítmény, mint az uncharted4, vagy bármi. A mai napig oda lehet tenni bármi mellé.

TDC Geronimo
youtubeosra gondoltam. Gamersydes sajnos még nincs

Moby
Dobjál már linket légyszi, én kerestem, de nem leltem, csak ilyen blokkosodó fosokat.

TDC Geronimo
láttuk jobb minőségben. Itt látni lehet hudot, menüt, meg más módon játszották a demot

Moby
Csodálatos ez a moslék minőség. Biztos vagyok benne, hogy nem léteznek eszközök, amivel ezt normálisabban lehet prezentálni. Remélem az elektronika gyártók következő fejlesztése ez lesz.

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
+1 amikor megláttam tavaly, már nyomtam a pre-order gombot....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.17. 20:10:39

TDC Geronimo
Nekem már elsőre is nagyon tetszett ez a játék, de az idei demo az huh... <3

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Én épp ellenkezőleg látom

Kandurex
Ez,..... mintha teljesen elgagyisodott volna, nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
1) We get to see the new dual wielding swords in action, and a quick look at the matchlock arquebus, dropped but never fired.

2) The newly revamped quick item select and weapon switching. Looks like you can equip up to 8 slots not including weapons- The guy was switching between several Onmyou and Ninjutsu items.

3) Durability has been removed, in it's place is a new proficiency system that would reward skill points for the weapon in use.

Bandicoot
Köszi! <#worship><#worship> JúLius???

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
<#banplz>

Tökéletes vége volt (talán legjobb ebben a témában) , csak mi, játékosok vagyunk tökéletesen töketlenek.
Az csak egy olyan video volt, ami lecsititotta valamennyire a felháborodott és csalódott defektes rajongókat. Értelme konkrétan nulla volt.
Nem én nézem, hanem a SE. Hogy ki elégedett ezzel az eredménnyel, na az már az ö dolguk.
TDC Geronimo
Ha jól emlékszem az új vég nem változtatott meg semmit csak kibővítette a végét.

arty
de ezekszerint ők is érezték, hogy ez gond? (mármint a fejlesztők)

és hogyan javított ezen a másik(?)/újabb vég?

Forza.

Totti5
Belső nézetet direkt nem mutatják?

TDC Geronimo
Elég sokat szépült a májusi bemutató óta

TDC Geronimo
Lényeg az volt, hogy volt 3 "szín" és a 3 rész alatt teljesített dolgaid nem számítottak bele a végébe, mert lényegében a legvégén döntötted el az egész sorozat sorsát. Emiatt picsogtak.

Harlekin
Na a 3 ba már ezek egyike se volt...Az nagyon jóra sikeredett!Viszont az elődöket én is messze kerültem 1 óra játék után.Remélem a DR4 a 3 ra fog hajazni,mert akkor azonnali vétel!
Totti5
Hamarosan biztos lesz, megockáztatom hogy idén belekerül. Eddig technikai akadálya volt, mivel a BC csak az 1 lemezes játékokat támogatta. ME1 1 lemez volt a 2-3 több lemezes. Viszont már nincs ennek akadálya multkor fejlesztettek és több lemezes játékot is mehet BCbe.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 16:46:07

arty
+1
első zombitúlélős játékom, azóta se kerültem barátságbe a zsánerrel 😄
az időelfogyás, a csekkpointrendszer.... igazi horror 😄

Forza.

Totti5
Felesleges nézni, az 3 platformra jött ki, ez meg egyre ( vagyis kettő mert prevgen 360 is ).

Totti5
Nem ment el PCre háromszor annyi. Digitális eladásokól volt ilyen infó.

arty
leírod spoilerben, hogy mi is volt az ME3 dráma?

én arra emlékszem a fórumhszekből, hogy sokaknak nem tetszett a vége, ezért csináltak egy másfélét - az egy totál más ending volt vagy csak még plusz epilógus?
eleve, nem többféle vég volt, attól függően hogyan játszottál? ha igen - ebbe hogy illet a plusz vég?

(de ha másvalaki képben van, jöhet a felvilágosítás, hálás lennék 😊 - eddig azt hittem tudom mi történt, de most ezt olvasva már nemtudom... )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.17. 16:41:07

Forza.

Moby
Már megfejtették a nyakában lógó dogtageken látható egyenleteket, amik feketelyukakra/féregjáratokra utalnak 😊

Schwarzschild rádiusz

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.17. 16:02:30

n000rbi
>(mondjuk most sincs😄)

<#nemtudom>

Szerk.: várjunk csak, az X1 visszafelé kompatibilis. Vajon mindegyik rész játszható? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.17. 15:59:17

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
😊

Seth
Micsoda BS

PSN ID.: Beegabor

Seth
Most én téged rohadtul irigyellek <#beka3>

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
És mi gátol meg abban hogy pótold? 😊

mucsácsó
micsoda teóriák a Death Stranding teaserről... 😄
amúgy tényleg hatalmasnagy az a zene, komolyan, mintha kb direkt ehhez a videóhoz lett volna készítve... kedd hajnal óta ez megy a fejemben - basszameg! 😄

Ha teheted kerüld el a jövöben is. Én sajnos megnéztem, és bármennyire is teátrálisan hangzik, hetekig szégyeltem a kedvenc hobbimat.
n000rbi
Ez van, akkoriban se 360-am, se ME-t futtatni képes pc-m nem volt. (mondjuk most sincs😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
"Én, mint ME szűz"

<#wow1>

Moby
Én azt már nem is láttam hála a magasságosnak.

Amiga
Hát a picsogó primadonnák... Én az SJW-ken vagyok kiakadva. Akik leszedették még azt a plakátot is, ahol Apokalipszis fojtogatja Mistique-t (mert ugye az a nők elleni erőszak népszerűsítése <#falbav>). Meg miattuk szedtek kiegy animációt a SF V-ből. Miattuk nem jött nyugatra a DoA: Xtreme 3 (nem baj, kaptunk helyette Senran Kagura: Estival Versus-t <#beka2>). Miattuk tett úgy a Blizzard, mintha kiszedne egy pózt az Overwatch-ból (aztán trükkösen benne hagyta, ahogy láttam <#worship>).

Amúgy egyetértek, a ME3 végét én is szerettem. Illetve a full ME élmény az összes DLC-vel, és a 3. rész a Citadel-lel verhetetlen. Mire vége lett, ezek a pixelkarakterek jobban a szívemhez nőttek, mint a FB ismerőseim 90 %-a. <#banplz>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.