PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját a motorjuk, minden bitje, kurrgenre írva. Minden kurrgen földi jóval amit tudni kel 2016ban. Új COD baromi jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:41:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ubi nem csak AC,FC-ből áll. Sok jó játékuk van, volt az elmúlt években :
Rayman Origins
Trials Evolution
ZombiU
Rayman Legends
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Child of Light
South Park: The Stick of Truth
Valiant Hearts: The Great War
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Elég kicsit ilyen rajzfilmesre csinálni, mint Uncharted-et és tádám.
Szerintem néz az így ki, videóban játszották ps-el, az is szerinted kamu?
Nem lesz fénykép minőség, de egy sandboxhoz képest, amiben a főhősön már több részlet van, mint egy GTA5 1 kerületében, akkor, nem várok 16x élsimitást.
Annyira nem hihetetlen élesek ezek a képek hogy ne futhasson ps4-en...
Növényzet is mivel sok van a képernyőn egyszerre, ilyen 2d-s mosottas mint a witchernél, ez szép, de nem hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 20:34:32
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nehéz lesz nem szeretnem. 😄
odavagyok ezért, a természetért, meg a sci-fi-ért, pláne ha így ötvözik a 2-őt. 😊
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AC Syndicate kimaradt, az még talán majd egyszer érdekel is a kor/környezet miatt óccsójé. Ellenben maga a széria számomra rohadtul repetitív formulát követ a 2. rész óta. AC2 zseniális volt annak idején, egyik kedvenc játékom is. Viszont azóta..... _NEKEM_ ugyanaz, de persze nem vagyunk egyformák. Rókabőr érzet azért megvan.
Far Cry hasonló: FC3 zseniális volt, a 4-et már reskinnek mondanám (végigtoltam). De picit az AC-formulára épül az is.
A többi bandáról a véleményem:
Capcom - DmC/Resi - esetleg még anno Onimusha és Megaman - vonalon kívül bohóc banda
EA + DICE / Activision : voltak azért jó címeik, tény, de többségben rókabőr és tagadhatatalnul csak a pénzről és lehúzásról szóló címek, DLC DLC hátán...
A remasterekről - de főleg az újrakiadásokról - meg megvan a véleményem ámblokk, kiadófüggetlenül... (jó őket storeban kerülgetni....)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 18:06:15
Remasteredet az UBI háza táján alig látsz, egyike azoknak a kiadóknak, akik még mindig adnak tartalmat a játékaikba.
Ehhez képest: Capcom - remaster hegyek és egy nevetséges SF V nulla tartalommal.
Warner - leszart PC-s portok (MK X, Batman).
Codemasters - F1 2015 karrier mód nélkül (dafuq?).
EA - hányás NfS-sorozat, hányás golfjáték ugly és nevetségesen suta karakterszerkesztővel.
Activision - CoD 10 éves motorral.
DICE - SW: Battlefront, ME: Catalyst, útban a középszerbe nagy sebességgel.
De azért legyünk UBI-haterek, merazjó, mer ők a játékipar rákfenéi, hiszen a promó anyagaik szebbek, mint a véglegesek, meg van pofájuk kimaxolni a franchise-aikat.
Hát... hajrá, ha téged ez tesz boldoggá. Én a játékaikkal még mindig jól elvagyok.
És amúgy a felsorolást is csak a rend kedvéért, mert én a többi kiadóval / fejlesztővel is elvagyok. PS4-en játékosnak lenni jelenleg egyre jobb dolog.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.18. 17:51:18
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ubi-"hater" jelen! 😄 Bár nem utálom mindenüket, csak pár (mára már) elkorcsosult IP-jüket nem igazán tudom mire vélni. De mondjuk ehhez nem kell Ubinak lenni, EA/Acti se kutyafasza... 😄
Viszont nemigen értem hirtelen ezt a Division utálatot. Egy igen szép ideig főként haverokkal határozottan kellemes élményt adott,nekem is cirka 200 órám belement élveztem. Bőven megérte az árát.
Ez a játék pedig legjobb tudomásom szerint nem éppen ugyan arra a gameplay mechanikára gyúr mint a Division tehát nem az lesz benne hogy XY küldetést XY szinten le lehet tolni egyedül vagy társakkal,pvp zóna lesz ahol gyüjtögetni lehet,stbstb... Hanem ez egy sztori alapú SP játék. Amit most azért kell utálni mert a mozgás és ikonok hasonlóak a Divisionhoz?...De javítson ki valaki ha tévedek és ugyan az a főként coopra hegyezett pve-pvp játék lesz az egész....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
amúgy nekem is bejött a megérzésem, miszerint offos lesz majd a Division... 😄 legalábbis az, hogy hosszú időre nem fog senki se lekötni, pedig milyen dumák és ígéretek voltak, hogy majd micsoda endgame contentek lesznek...jahm, aztán mindenki azért sír(t)... 😄
én még a bétával játszottam, de már ott már végleg eldőlt, hogy ez nem az én játékom.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 14:18:35
De te megint mit szakértesz multi játékot, mikor még PS plus-od sincs, és bottal se piszkálod meg őket? 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.18. 14:02:40
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Division nem 500 órás játék. Story orientált coop lövölde, van benne 20-40 óra ki hogy nyomja és ennyi. Persze van PvP is. Ha örökké tartó MMO kell akkor MMOt kell választani, és nem a Divisiont.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja most látom meggyire baromság. (bárcsak ne lett volna igazam)
És nem azért írtam mert utáltam, most meg nem azért hogy nekem lett igazam és örüljek, csak hogy ennyire érezni, legalábbis (részemről) sok játékban hogy az full-ban milyen lehet.
R6S-et meg mondtam hogy szerintem iszonyat jó, az is bejött szerintem.
Igaz páran kifogásolták a graf miatt, de szerintem kellően szép az.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.18. 12:05:42
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 11:28:00
Amolyan Division - Just Cause korcs egyelőre gagyi graffal. Persze a graf még javulhat...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ők az egyetlenek kb, akiket még úgy bírok 😄
ma már minden jött-ment videózni akar és azzal feltörni netcelebként, amitől okádok... és még támogatja is ezt a sok gyökér (donate, látogatottságból adódó lóvé, stb...). na mindegy. 😄
de ez a Wildlands meg egy ettől függetlenül egy fostartály.<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem én, hogy alfa...de akkor is...nem győzött meg még mindig.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Whenever I see a new trailer for Horizon Zero Dawn, I mutter to myself: “please don’t suck.” Based on the 30 minutes I played this week, things are looking promising, and it’s not just the big stuff: it’s the game’s smaller details, too.
My favorite a-ha moment happened when the developers were guiding us through a tiny section of the game, similar to one seen in the game’s trailers. Compared to those, however, it felt more like a real game; the player could pop into menus, accept quests from characters, and buy items from vendors.
While the developer was picking up a piece of armor, I noticed an option for the player to “create a job.” Wondering if it was merely a piece of placeholder text, I asked the developer what that did. As it turns out, it’s going to be super useful!
How many times have you wanted to buy a new piece of equipment and been short one random piece of crafting material? It’s annoying, especially if you’re not sure where to track down what you need. In Horizon Zero Dawn, the “create a job” option will generate a quest to give you the items to buy the equipment.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.17. 23:57:20
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.17. 23:53:44
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597